Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Herkes aynı şeyi yazmış, bence de kan testini bekle, geç tutunma olabilir, bir de o testler çok güvenilir olmayabiliyor. Nasıl ki 12 gün sonra yapılan bhcg testlerinde bile birinin sonucu 50 çıkarken birinin sonucu 800 çıkabiliyor ama ikisi de hamile. Nedeni geç tutunduğu için vücut hcg yi daha geç salgılamaya başlıyor, böyle durumda bile kana geç geçiyorki idrara geçmesi daha uzun sürer. Allahım hakkında hayırlısını nasip etsin mübarek ezan vaktinde.

Bu yaşadıklarımız bizim sınavımızdı, kolay bulup çöpe atanlarınki de onların sınavı.
Bazen bakıyordum da hani küçümsemek için söylemiyorum çingenelerin çocukları boy boy üstlerinde yok, ayakları çıplak, durumları yok Allahım diyodum onlara çifter üçer beşer veriyorsun biz o kadar isterken bizim niye yok. Nerden geldim buraya işte bu da bizim sınavımız, sabretmekten başka çaremiz yoktu. Allahım herkese minik mucizelerini versin.

öyle deme canım ya.Amin inşallah bidaha çektirmene gerek kalmasın ama daha çektirmemiş arkadaşlarında gözü korkmasın.ben 3 defa çektirdim.dr tedaviden önce bi daha çektirelimmi dedi,sırf vakit kaybı olmasın tedavi bi ay atmasın diye istemedim sen bilirsin dedi.yoksa inan hiç öyle dayanılmayacak bişey değildi.tabi kişiden kişiye değişir ama.merkez radyomar a yönlendirdi.fındıkzade de.en rahat orada çektirdim.çektirecek arkadaş varsa tavsiye ederim.merkez vasıtasıyla gidince indirimde yapıyorlar

Tuğbacığım hsg ni nerede çektirdin de canın acıdı?
Bende çektirdim son teknoloji aletlerle hissetmedim bile ne acısını ne sızısını.

canım hiç kafana takma o testler çok yanıltıcı olabiliyor o yüzden daha hiç bir şey belli değil rabbimin izniyle perşembe güzel haberlerini alıcaz

Zakkumx senin kaçıncı denemen olacak bu?
Eğer 3 yada 4. denemen ise doktorun 2 embriyo yerleştirebiliyor. Doktorun insiyatifine kalmış bir şey
35 yaş üstüne bir de 3-4 denemesi olanlara yasalar çift emribyoya izin veriyor

canım yaa ne olursun üzme kendini şimdiden.
ağrılarının olması normal vücudumuza çok ilaç yüklemesi yapılıyor onlar ile alakalıdır.
ahh canım ne kusuru başımı falanda ağrıtmadın bizi bizden başkası anlayamaz
seni çok iyi anlıyorum canım

evet kızlar ben umut a gitmek için çıkıorum evden, önden gidip zakkumx e hazırlıyacağım kliniği :) hayırlı haberlerle dönerim inşallah. dualarım hepinizle ama demaydemay a özel dua günü bugün bir de zakkumx e tabiki :)

dua ederek gittim dua ederek geldim kızlar sizin için. cumartesi günü yumurta toplama için gideceğim saat 11 de . inşallah hepsi güzelce büyümüş olurlar,sağ taraf iyi ama sol taraftaki yumurtalardan biri 20 mm olmuş diğerlerik accık ağırdan almış, bir gün daha ganal f e devam..bu arada bugün kan da verdin progesteron için bi bakıyım diyanete oruca mani değil ama emin olmak lazım ...şimdi sıra zakkumx den gelecek güzel haberlerde.

Ay çok güzel maşallah senin yumoşlarına.
Tedavinin yarısına geldin bundan sonrası da güzelce geçer herşey istediğin gibi sonuçlanır inşallah.

Klaram teşekkür ediyorum evet iyiyim bu sabahta lekelenmem oldu herhalde vakit geliyorrr ALLAHIM bu 5 denemem olacak ne olur bu sefer yüzümüze gül

Zakkumx cum evet çok iyiyim ALLAH'ıma şükürler olsun 6 gün ateşler içindeydim.Bugünde lekelenmem oldu herhalde vakit geliyorr altın yumurtama kavuşmaya canım seninde bugün transferin oluyormuş . RABBİM KİM EVLAT İSTİYORSA HAYIRLISIYLA VE SAĞLIKLA NASİP ETSİN.YÜCE MEVLAM SEN İSYAN ETTİRME BİZİ.BİZİ BU DÜNYADA TEK BAŞIMIZA BIRAKMA SENİN KATINDAN TERTEMİZ SOY ARMAĞAN ET BİZLERE ŞÜPHESİZ SEN DUALARI İŞİTENSİN AMİNNNNN.İnşallah en yakın zamanda evlatlarımızı alırız kucaklarımıza.Dualarımızı birbirimiz için de edelim.Herşey gönlümüzce olur ALLAH'ım bizi boynu bükük bırakma.Hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder dilerim hepimize inşallahhhhhh..

Demaydemay cım inşallah en yakın zamanda evlatlarımızı alırız kucaklarımıza.Dualarımız kabul olur inşallah herşey gönlümüzce olur rabbim bizi de boynu bükük bırakmaz,hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip eder dilerim hepimize AMİİİNNN.İdrarada güvenme canımm.Yarın mutlu haberlerini bekliyoruzzz.Bu arada bende bugün lekelenme oldu.Benimde kader anım geliyoooor :18:

hayırlı olsun tedavinin sonuna doğru gelmişsin iş artık yumurta ve sperme kaldı onlarda döllendimi
ve 12 gün sonra o güzel haberi aldınmı tamamdır inşllah olucak

ayyy canım ne güzel dualar etmişsin öyle maşallah
Allah da sana altın yumurtayı evlat olarak geri versin inşallah herşey gönlünce olur ve bu tedavinde evladına
kavuştuğun tedavin olur.Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın tüm tedavideki arkadaşlara ve bana da hayırlı
imanlı evlatlar nasip etsin inşallah.

NE GÜZEL TEDAVİN ERTELENMEMİŞ OLCAK CANIM BENDE GÖRÜŞTÜM merkezle ama sadece işlemleri devam edenler için gelecek hocalarımız dediler ön görüşme muayene için bayram sonrası dediler ayrı ayrı sölemişler ikimizide acaba sen hemen o ay başlıcam adetimle dediğin içinmi kabul ettiler seni.

canım benim dualarım sizinle tüm tedavi sürecinde olanlar ve olmak isteyenler için sizlerde beni unutmayın dualarınızda

bu arada kan vermek oruca mani değilmiş, bu vesileyle bilgimizi tazeledik, yaşam rehberimiz Peygamber Efendimiz (s.a.v.) oruçlu ilen kan aldırmış , sünnetiyle bize de yol göstermiş :)

senin ki gerçekten büyük talihsizlikmiş canım ya genelde pozitif sonuçlar doğru çıkar,büyük ihtimalle ilaçlardan öyle görünmüştür.Rabbim tekrarını yaşatmasın(tabi yanlış sonuçsa)teste canımı sıkmadım ama 2 gündür adet belirtilerim var,göğsümün ve karnımın şişi indi biraz sanki,bide adet öncesin de çıkan sivilcem çıktı bu gün,ama Allah büyük, hayırlıysa nasib etsin hayırsızsa da hayra çevirip nasib etsin hepimize

umutsuz yaşayamazmış insan,her zaman ümidim oldu ama hep hayal kırıklıkları,napalım Allah beterinden korusun hepimizi.evet canım yarın dananın kuyruğunun kopacağı gün:18:Allah aratmasın,imrendirmesin hiçbirimize(amin)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…