kızlar geciktim kusura bakmayın, bildiğiniz gibi bu gün 10.günüm,1 saat önce falan yaptım testi zaten - (yani negatif) daha 2 günüm var kanda belli olacak nasılsa,benimkisi sadece meraktı zaten bildiğiniz üzere,bütün merak edip soran arkadaşlarımdan Allah razı olsun
canım bende ikiz istediğim için değil tutunma ihtimali daha fazla,biri lmazsa diğeri tutar diye istiyordum ama hayırlısı diyorum.dediğin gibi tutmayacaksa 6 sınıda transfer etseler boş.tutacaksa da bu sıkı sıkı tutunur zaten :) duadan başka sığınacak kapımız mı var zaten canım.sabah akşam dua ediyorum etmemmi hiç.Allah hepimize hayırlısı ile ani hareketleri,sıkıştırmaları nasip etsin inşallah.insan yaşadığının bi mucize olduğunu bilince şikayet edermi hiç etmez tabi.kıymet bilmeyenler,çöp kutularına bırakıp kaçanlar utansın...
canım hsg rahim röntgeni hani o acıtan :18: ALLAH hayatımda tekrarını yaşatmasın. , smear testi, senin hissettiğin bir şey değil, rahim ağzı kanserinin erken tanısı için her yıl mutlaka yaptırman gereken bir test, ama zaten raporda da istenilen bir test , bu süreçler sayesinde ben de 3 yıldır düzenli testimi tekrar ettiriyorum.
canım hsg rahim röntgeni hani o acıtan :18: ALLAH hayatımda tekrarını yaşatmasın. , smear testi, senin hissettiğin bir şey değil, rahim ağzı kanserinin erken tanısı için her yıl mutlaka yaptırman gereken bir test, ama zaten raporda da istenilen bir test , bu süreçler sayesinde ben de 3 yıldır düzenli testimi tekrar ettiriyorum.
kızlar geciktim kusura bakmayın, bildiğiniz gibi bu gün 10.günüm,1 saat önce falan yaptım testi zaten - (yani negatif) daha 2 günüm var kanda belli olacak nasılsa,benimkisi sadece meraktı zaten bildiğiniz üzere,bütün merak edip soran arkadaşlarımdan Allah razı olsun
canım bende ikiz istediğim için değil tutunma ihtimali daha fazla,biri lmazsa diğeri tutar diye istiyordum ama hayırlısı diyorum.dediğin gibi tutmayacaksa 6 sınıda transfer etseler boş.tutacaksa da bu sıkı sıkı tutunur zaten :) duadan başka sığınacak kapımız mı var zaten canım.sabah akşam dua ediyorum etmemmi hiç.Allah hepimize hayırlısı ile ani hareketleri,sıkıştırmaları nasip etsin inşallah.insan yaşadığının bi mucize olduğunu bilince şikayet edermi hiç etmez tabi.kıymet bilmeyenler,çöp kutularına bırakıp kaçanlar utansın...
canım çok sıkkın yaa,adet ağrısı gibi ağrım var öğleden beri,iyiye yormak istiyorum ama ne biliim.karnımın şişi de indi birazeşim 2-3 ay ay sonra tekrar deneriz diyo ama bunu bile ne şartlarda yaptık Allah biliyo,beni üzmemek için borç harç ne biliim bi şekilde halletmeye çalışır ama bu sıkışıklıkta napıcaz bilmiyorum,başını ağrıttım kusura bakma canım yaa,Allah yardım etsin hepimize yapacak ta diyecek te başka bişey yok sanırım
dua ederek gittim dua ederek geldim kızlar sizin için. cumartesi günü yumurta toplama için gideceğim saat 11 de . inşallah hepsi güzelce büyümüş olurlar,sağ taraf iyi ama sol taraftaki yumurtalardan biri 20 mm olmuş diğerlerik accık ağırdan almış, bir gün daha ganal f e devam..bu arada bugün kan da verdin progesteron için bi bakıyım diyanete oruca mani değil ama emin olmak lazım ...şimdi sıra zakkumx den gelecek güzel haberlerde.
Klaram teşekkür ediyorumdemaydemay seni merak ettim, bugün test yapacakmışsın, inşallah güzel haberlerini bekliyoruz ama sonuç ne olursa olsun hakkında hayırlısı olsun cnm.
zakkumx senin de opun olmuştu geçen hafta, transferin yapıldı mı, nasıl gidiyor embriyoların gelişimi, bir daha yazmadın.
tuğbacandemir tedavin başlamış, güzel güzel gelişsin yumoşlar inşallah embriyoların da güzel gelişir, sıkı sıkı tutunurlar, hakkında hayırlısı olsun.
molifera iyileşmeye başlamışsın, sevindim, transferini biz de heyecanla bekliyoruz.
Tedaviye başlamak için raporla uğraşan, adet olmayı bekleyen arkadaşlar sizlere de kolay gelsin.
Rabbim herkesin kucağını hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun inşallah.
Cimcimexxx canım kız erkek farketmez diyoruz da insan kendini ona göre hazırlıyor değil mi, olsun sağlıklı olsunlar da. Biz de 13.hafta da gittiğimizde bu haftalarda yanıltıcı olmakla beraber erkek gibi duruyor ama kesin değil demişti süleyman bey. Medipolden memnun kaldıysan ve senin için riskli durum bittiyse ki öyle gözüküyor içinin rahat edeceği zamanda merkezi bırakabilirsin. Ben geçen ay değiştirdim doktorumu, artık umuta gitmiyorum, dediğin gibi ücret çok yüksek, daha bunun doğumu var.
Zakkumx cum evet çok iyiyim ALLAH'ıma şükürler olsun 6 gün ateşler içindeydim.Bugünde lekelenmem oldu herhalde vakit geliyorr altın yumurtama kavuşmayasabah bende sizler gibi koşturarak geldim demay ne yaptı acaba diye ama haber yk.hayırlı haberlerle döner inşallah.bende kahvaltımı yaptım,ilaçlarımı aldım,tv keyfi yaptım gene döndüm belki yazmıştır diye hala ses yksonu iyi olsunda biz bekleriz nolcak :)
benimde yarın yapılacak transferim.şu bikaç güne kadar rahattım ama huzurum kalmadı resmen.Allah ım hepimize hayırlı evlatlar versin çektiklerimizi unuttursun inşallah.nasıl geçecek 12 gün bilmiyrum.opu öncesi hep gezdim kafa dağıttım.transferden sonra onuda yapamıcam....neyse baş ağrıtmıyayım şimdi.zaten herkesin derdi başını aşmış.hepiniz Allah a emanet olun.hepinizin Allah yardımcısı olsun.buarada Tuğba yarın ikimizde merkezde olucaz ama ben gittiğimde sen çıkmış olursun muhtemelen :) herşey güzel olur inşallah.
rapor çıkaran arkadaşında Allah yardımcısı olsun.inan aşamayı bi atlat gerisi kolay ,bikaç iğne ilaç o kadar
herkeslerin diş problemi varmış buarada.ben dişlerime çok güvenirdim ama sizi kuyunca kendimden şüphe ettim.süt içemem ama dayandım yğurt,peynire :)
altın yumurtanın sevgili anneside iyileşmiş çok şükür.sizin kavuşmanızda yaklaşıyr çok şükür.inşallah hayırlısı ile bebiş olarak döner sana
Demaydemay cım inşallah en yakın zamanda evlatlarımızı alırız kucaklarımıza.Dualarımız kabul olur inşallah herşey gönlümüzce olur rabbim bizi de boynu bükük bırakmaz,hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip eder dilerim hepimize AMİİİNNN.İdrarada güvenme canımm.Yarın mutlu haberlerini bekliyoruzzz.Bu arada bende bugün lekelenme oldu.Benimde kader anım geliyoooor :18:bitti sayılır,sona yaklaştıkça heyecanlanıyorum bir o kadar da korkuyorum sonu kötü olabilir geçmesin istiyorum,böyle kötü bir ikilem...ne biliim canım yaa üfffff:18: Allah sonumuzu hayır etsin.bende nasıl dayandım bilmiyorum vallahep kendi kendime 9-10.günlerde kan testi yaptırırım diyodum ama dediğim gibi belki sonuç olumsuz olur bir iki gün daha tadını çıkarayım dedim,idrar testi aldım yarın sabah ilk idrarla yapcam,büyük ihtimal çıkmaz ama içimi rahatlatmak adına yapcam yinede,dualarını esirgeme lütfen olur mu?
dua ederek gittim dua ederek geldim kızlar sizin için. cumartesi günü yumurta toplama için gideceğim saat 11 de . inşallah hepsi güzelce büyümüş olurlar,sağ taraf iyi ama sol taraftaki yumurtalardan biri 20 mm olmuş diğerlerik accık ağırdan almış, bir gün daha ganal f e devam..bu arada bugün kan da verdin progesteron için bi bakıyım diyanete oruca mani değil ama emin olmak lazım ...şimdi sıra zakkumx den gelecek güzel haberlerde.
Zakkumx cum evet çok iyiyim ALLAH'ıma şükürler olsun 6 gün ateşler içindeydim.Bugünde lekelenmem oldu herhalde vakit geliyorr altın yumurtama kavuşmayacanım seninde bugün transferin oluyormuş . RABBİM KİM EVLAT İSTİYORSA HAYIRLISIYLA VE SAĞLIKLA NASİP ETSİN.YÜCE MEVLAM SEN İSYAN ETTİRME BİZİ.BİZİ BU DÜNYADA TEK BAŞIMIZA BIRAKMA SENİN KATINDAN TERTEMİZ SOY ARMAĞAN ET BİZLERE ŞÜPHESİZ SEN DUALARI İŞİTENSİN AMİNNNNN.İnşallah en yakın zamanda evlatlarımızı alırız kucaklarımıza.Dualarımızı birbirimiz için de edelim.Herşey gönlümüzce olur ALLAH'ım bizi boynu bükük bırakma.Hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder dilerim hepimize inşallahhhhhh..
NE GÜZEL TEDAVİN ERTELENMEMİŞ OLCAK CANIM BENDE GÖRÜŞTÜM merkezle ama sadece işlemleri devam edenler için gelecek hocalarımız dediler ön görüşme muayene için bayram sonrası dediler ayrı ayrı sölemişler ikimizide acaba sen hemen o ay başlıcam adetimle dediğin içinmi kabul ettiler seni.Kızlar hatırlarsanız ben de ağustos adetimle tedaviye başlayacağım bayrama denk gelecek diye endişeleniyordum merkez açık olur mu diye bugün belli oldu merkez arefe ve bayram günleri boyunca yarım gün olarak açık olacakmış, 2 gün Ulun Hoca 2 gün de Süleyman Hoca olacakmış çok sevindim tedavim ertelenmeyecek diye, heyecanda yaptım şimdi sabırsızlıkla adet olacağım günü bekleyeceğim, bu arada Allah hepimizi mutlu haberler almayı nasip etsinn
senin ki gerçekten büyük talihsizlikmiş canım yabu teste sakın güvenme arkadaşım zaten merakdan yaptım demişsin.sakın ola canını sıkma tamam mı
ben o testlerden 2.tüp bebek denemem de yapmıştım 5 dk bekledikten sonra testte pembe çizgi çıktı Allah bende bir sevinç
bir mutluluk sonra kanda baktırdığımda da negatifi olduğunu gördüm dünya başıma yıkıldı sandım kolay atlamadım ama çok şükür geçti gitti.Anlayacağın o testlerin hiçbirine güven olmaz canım
umutsuz yaşayamazmış insan,her zaman ümidim oldu ama hep hayal kırıklıkları,napalım Allah beterinden korusun hepimizi.evet canım yarın dananın kuyruğunun kopacağı gün:18:Allah aratmasın,imrendirmesin hiçbirimize(amin)Canım hemen umutsuzluğa kapılma daha test günün gelmedi ki bekle bu testlerde çıkmayıp kanda çıkanlar var, üzme kendini lütfen bekleyelim perşembe olsun azcık daha sabır,allah hepimizin yardımcısı olsun.
yok canım kafama takmadım testi hiç,çok merak iyi değil derler ne güzel de söylerlercanım hiç kafana takma o testler çok yanıltıcı olabiliyor o yüzden daha hiç bir şey belli değil rabbimin izniyle perşembe güzel haberlerini alıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?