benim için pek çk arkadaşım dua etmişler.Allah razı olsun.hepinizin muradını versin inşallah.transferim sorunsuzca yapıldı.şimdi beklemedeyim ya nasip ya kısmet bakalımdemayı merak ettim ama yazmamış.inşallah iyidir sonucu
Zakkumx canım hayıyırlısı olsun sanırım çarçaba transfer oldu ayın 5 in de seninki belli olacak .benim için pek çk arkadaşım dua etmişler.Allah razı olsun.hepinizin muradını versin inşallah.transferim sorunsuzca yapıldı.şimdi beklemedeyim ya nasip ya kısmet bakalımdemayı merak ettim ama yazmamış.inşallah iyidir sonucu
Aycen cim ozelden yazamadim kusura bakma :) bizim aldigimiz ilac solgar firmasinin olan sisede yani kutuda degildi icinden prospektus gibi bisey de cikmiyo onun icin bilemicem yani bayanlarla ilgili mi degil mi :) suleymab bey receteyi ikiye ayirip yazmisti bana esime diye eczaneye onu verdik oda direk kullandigimiz ilaci verdi sanirim zaten ilac diye gecmiyollar destekleyici gibi bisey deniyodu sanirim tam olarak ben de bilmiyorum malesef
Arkadaslar sakarya egitim arastirmadan rapor cikartmaya calisan bi arkadas vardi ama kimdi unuttum :) napti acaba rapor cikarabildi mi hangi sureclerden gecti yarin sabah hastaneye gidecem de bi on bilgi alayim diyodum
o arkadas benim ama bizim sigortayla ilgili bi sorun cıktı halledebilirsek rapor cıkarmaya devam edicez simdilik beklemedeyiz anlıyacagın.hic sevmiyorum su bekleme işini :)ben smear testi yaptırdım adet olunca gel hormon tahlili yaptır dediler ama ben gidemedim malesef o da bi dahaki adete kaldı yine bekliyorum bekleye bekleye karta kactık ya el alem 2.bebekleri yaptı büyüttü biz daha beklemedeyiz.Allahım bizimde yüzümüzü güldür artık su mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine amiiiin.insallah senin islerin rast giderde hemencik alırsın raporunu
benim için pek çk arkadaşım dua etmişler.Allah razı olsun.hepinizin muradını versin inşallah.transferim sorunsuzca yapıldı.şimdi beklemedeyim ya nasip ya kısmet bakalımdemayı merak ettim ama yazmamış.inşallah iyidir sonucu
Merhaba arkadaşlar,
Allah hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Ben 37 yaşında ilk tüp bebek denememi bu ay içerisinde Umutta yaptırdım. Dr.Ulun bey çok ilgili ve pozitif bir doktor sağolsun. 5. gün embriyosu transfer edildi fakat maalesef sonuç negatif çıktı. Çok üzgünüm, şimdilik başka bir şey diyemeyeceğim.
Allah sabır versin canım. Çok zor bir dönem ama rabbim seni yeni denemeler için hem maddi hem manevi olarak hazırlasın.
Merhaba arkadaşlar,
Allah hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Ben 37 yaşında ilk tüp bebek denememi bu ay içerisinde Umutta yaptırdım. Dr.Ulun bey çok ilgili ve pozitif bir doktor sağolsun. 5. gün embriyosu transfer edildi fakat maalesef sonuç negatif çıktı. Çok üzgünüm, şimdilik başka bir şey diyemeyeceğim.
arkadaşlar tahmin ettiğiniz gibi sonucum olumsuzdün çok üzgündüm elim bilgisayara gitmedi,bi de tedavideki arkadaşlarımı olumsuz yönde etkilemek istemedim ama msjlarınızı okuyuncada yazmak zorunda hissettim.tedavideki arkadaşlarımın rabbim yardımcısı olsun,hamiş olan arkadaşlarımın da bebişlerini sağ salim kucaklarına almalarını dilerim,her gün girip takip edicem yine sizi,merak edip soran bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.sevgiler....
arkadaşlar tahmin ettiğiniz gibi sonucum olumsuzdün çok üzgündüm elim bilgisayara gitmedi,bi de tedavideki arkadaşlarımı olumsuz yönde etkilemek istemedim ama msjlarınızı okuyuncada yazmak zorunda hissettim.tedavideki arkadaşlarımın rabbim yardımcısı olsun,hamiş olan arkadaşlarımın da bebişlerini sağ salim kucaklarına almalarını dilerim,her gün girip takip edicem yine sizi,merak edip soran bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.sevgiler....
Ay aysecikim bu sabah gittim yine hastaneye once moralimi bozdular agla agla bi hal oldum soylendim durdum. Ikinciye seker tahlili istedi benden ust sinir 106 benimki 102ymis diye dahiliye doktoru bile gerek yok filan dedi ama yine de 3 tup kan verdim. Ogleden sonra gittim bu seferde dedikilerki o tahlillere gerek kalmadi profesor onay vermis tup bebek raporu cikarabilirler diye bu nasil bi profesorse artik 1 yildir onun adina randevu alip gidiyorum ama adami hic gormedim onun yuzunden git sonra gel yapip duruyolar hakkimi helal etmiyorum o adama da neyse en son tamam git evraklarini teslim et dediler bu sefer de 2 spermiyogram yapilmis vay bakalim 3 olacakti bugune kadar akliniz nerdeydi diyesim geldi ama mecbur geri döndük pazartesi son spermiyogrami da teslim edince 2-3 hafta da rapor cikar dediler insallah yani nolur bana dua etmeyi unutmayin hepiniz allaha emanet olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?