Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Insallah saglikla kucagina alirsin canim allaha emanet ol, hayirli ugurlu olsun insallah

Zakkumx canım hayıyırlısı olsun sanırım çarçaba transfer oldu ayın 5 in de seninki belli olacak .
Bu mübarek günlerde,zor günler geçiriyoruz.Gelecek adına umutla dolu olduğumuz emeklerimizi boşa çevirme ALLAH'ım.Herşey gönlünce olsun canım.Birde bir adet yumurtamı yoksa iki adetmi transfer yapıldı zakkumx cum.

Arkadaslar sakarya egitim arastirmadan rapor cikartmaya calisan bi arkadas vardi ama kimdi unuttum :) napti acaba rapor cikarabildi mi hangi sureclerden gecti yarin sabah hastaneye gidecem de bi on bilgi alayim diyodum

o arkadas benim ama bizim sigortayla ilgili bi sorun cıktı halledebilirsek rapor cıkarmaya devam edicez simdilik beklemedeyiz anlıyacagın.hic sevmiyorum su bekleme işini :)ben smear testi yaptırdım adet olunca gel hormon tahlili yaptır dediler ama ben gidemedim malesef o da bi dahaki adete kaldı yine bekliyorum bekleye bekleye karta kactık ya el alem 2.bebekleri yaptı büyüttü biz daha beklemedeyiz.Allahım bizimde yüzümüzü güldür artık su mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine amiiiin.insallah senin islerin rast giderde hemencik alırsın raporunu

Sagol canim yaa kusura bakma nolur hem bu islerin pesine kostur hem işe kostur valla kafa allak bullak oldu carsamba gunu adetimin ikinci gunuydu sabah 9'dan 2' ye kadar hastaneydim 8 tüp kan verdim kollarim mosmor valla sacma sapan bi suru test yapiyolar sinir oluyorum normal yolla hamile kalanlara bu testleri yapip olumsuz cikana aaa olmaz deyip bebegi geri mi aliyolar yani resmen cile cektiriyolar doktor yerinde yok asistan hekimler var rahim filmine bakti hicbise anlamadi bi de doktor baksin dedi madem anlamiyosun ne isin var orda allahim yaa resmen catladim sinirden bakalim doktor beyi bulabilecek miyim sabah allah yardimcim olsun ooff off cok dertliyim yine

transferin hayırlı olsun işallah güzel bir sonuç alacaksındır.
demayı hepimiz çok meraj ediyoruz halen yazmadı inşallah onun da sonuçları iyidir.

Ay aysecikim bu sabah gittim yine hastaneye once moralimi bozdular agla agla bi hal oldum soylendim durdum. Ikinciye seker tahlili istedi benden ust sinir 106 benimki 102ymis diye dahiliye doktoru bile gerek yok filan dedi ama yine de 3 tup kan verdim. Ogleden sonra gittim bu seferde dedikilerki o tahlillere gerek kalmadi profesor onay vermis tup bebek raporu cikarabilirler diye bu nasil bi profesorse artik 1 yildir onun adina randevu alip gidiyorum ama adami hic gormedim onun yuzunden git sonra gel yapip duruyolar hakkimi helal etmiyorum o adama da neyse en son tamam git evraklarini teslim et dediler bu sefer de 2 spermiyogram yapilmis vay bakalim 3 olacakti bugune kadar akliniz nerdeydi diyesim geldi ama mecbur geri döndük pazartesi son spermiyogrami da teslim edince 2-3 hafta da rapor cikar dediler insallah yani nolur bana dua etmeyi unutmayin hepiniz allaha emanet olun.

Merhaba arkadaşlar,
Allah hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Ben 37 yaşında ilk tüp bebek denememi bu ay içerisinde Umutta yaptırdım. Dr.Ulun bey çok ilgili ve pozitif bir doktor sağolsun. 5. gün embriyosu transfer edildi fakat maalesef sonuç negatif çıktı. Çok üzgünüm, şimdilik başka bir şey diyemeyeceğim.

Allah sabır versin canım. Çok zor bir dönem ama rabbim seni yeni denemeler için hem maddi hem manevi olarak hazırlasın.

Allah sabır versin canım. Çok zor bir dönem ama rabbim seni yeni denemeler için hem maddi hem manevi olarak hazırlasın.

Amin. Allah hepimizin yardımcısı olsun, umarım herkes emeklerinin meyvelerine kavuşur.
demaydemay hanımın sonucu da henüz belli değil galiba, inşallah onun pozitif çıkar.

Üzülmek yok yola devam.
Allah hakkımızda hayırlı olanı versin inşallah.
kimimiz bir kez, kimimiz bir kaç kez ama emin ol hepimiz hayatımızda negatifleri gördük.
Sen de Allah'ın izniyle günü gelince evladına kavuşacaksın buna emin ol.
Allah yardımcın olsun bir sonraki tedavin için maddi manevi güç ve kuvvet versin inşallah.

arkadaşlar tahmin ettiğiniz gibi sonucum olumsuzdün çok üzgündüm elim bilgisayara gitmedi,bi de tedavideki arkadaşlarımı olumsuz yönde etkilemek istemedim ama msjlarınızı okuyuncada yazmak zorunda hissettim.tedavideki arkadaşlarımın rabbim yardımcısı olsun,hamiş olan arkadaşlarımın da bebişlerini sağ salim kucaklarına almalarını dilerim,her gün girip takip edicem yine sizi,merak edip soran bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.sevgiler....

Canim uzme kendini dicem ama biliyorum nafile allah yardimcin olsun en kisa zamanda tekrar denemeyi nasip etsin insallah

canım ne kadar üzülme desemde boş üzüntünü dolu dolu yaşa içine atma zaman her şeyin ilaçı inan ilk günün açısı sızı günler geçince azalıyo inşallah bir dahaki denemende rabbim kucağını önce göbüşünü sonra kucağını doldursun

bi kere ellerine düsmeye gör ordan oraya sürükleyip duruyolar insanı. iyi yine fazla uzun sürmeyecek 4-5ayda alanları duymustum.ben ilk gittigimde gördüm profesörü sanslıymısım :)neyse artık sonuna gelmissiniz inşallah hayırlısıyla alırsın raporu canım.benim bi dahaki adetimde bayrama denk gelecek galiba nasıl yaptırcam bilmiyorum su tahlilleri acaba acilde yaptırabilirmiyim ki

bende ilk negatifi alınca cok yıkılmıstım ama inan bir hafta 10 gün sonra toparlanıyosun tekrarına ugrasmaya baslıyosun sen üzülme yıpratma kendini gececek bu günler Rabbimin bi bildigi vardır. Allah hakkımızda herseyin hayırlısını versin

ahh demaydemaycım biliorum üzülüorsun, isyana düşmeden üzülmek, üzüntü paylaşmak da lazım.bu hid de insana has bi duygu. bi seni tanımadan sana bu kadar dua ettik ki sen ailen sevenlerin de kim bilir ne kadar dua ettiler sana, hele bu açıdan bakınca RABBİM inşallah daha hayırlı en haıylı yollardan geçerek nasip edecek yavrunuzu. RABBİM ol desin olucak inşallah teslimiyetle sabretmek ve ALLAH tan gelecek güzel lutüflara el açmak lazım.
ben de yarın sabah opu için gideceğim kliniğe , emanetleri orada bırakıp geleceğiz. biz her türlü sebebi bir araya getiriyoruz, düşünsenize yumurta döllenip embriyo haline geldikten sonra bırakılıor rahme, ama o can verilmedikçe, ruh üflenmeyecekse, RABBİM ol demedikçe oldurma kudretimiz yok. hele bu tüp bebek ne kadar aciz olduğumuzu iliklerime kadar hissetmemi sağladı. sadece dua edebiliriz ve tevekkülle ALLAHtan gelene sabırla eyvallah diyebiliriz. yoksa ben yarın için endişeli değil miyim , operasyon ve sonrası için acabalarım yok mu , insansam tabiki var ama sırtımı önce RABBİME, sonra yuvama yasladım ve kalbim sukütta, huzurda...
ALLAH hepimizin kalbindekini nasibi ve hakkında hayırlı olan eylesin inşallah, hepimiz RABBİM katından gelen emanet ruhlar istiyoruz ana baba olmak iistiyoruz, CENAB-I HAK hepimize nassip etsin inşallah. demaydemaycım gözlerinden öperim canım benim...

Demaycim bende her negatif aldigimda uzuldum agladim ama o o gunde kaldi ertesi gune yine ne yapabilirim simdi onumdeki surec ne ne yapmam lazim diye hep onume baktim baska turlu toparlanamayiz ve yol katedemeyiz canim benim dualarim seninle butun isteyenlerle..

demaydemaycım; canım üzülme desem de boş ama sakın içine atma, ağla rahatla. Demek ki vakti zamanı henüz gelmemiş. Her hayırda bir şer her şerde bir hayır vardır, böylesinin senin için daha hayırlı olduğunu düşün, sen elinden geleni yaptın ama bizler bir noktaya kadar varız. Merkez de en iyisi olsa doktor da en iyisi olsa laboratuvarda en iyisi olsa (hep baktığımız kriterlerdir ya) embriyolar da en iyisi olsa Rabbim ol demedikten sonra olmuyor işte. Biz de yarın başımıza ne geleceğini bilmiyoruz.
Allahım en kısa sürede sana ve isteyen uğraşan tüm arkadaşlarımıza hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…