Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

demaydemaycım belirtilere takılma hamile olsan bile adet tarihin yaklaştıkça aynı belirtiler olabiliyormuş hayırlısıyla yarın güzel sonucunu al da sevinelim hep beraber arkandanda zakkum, tuğba, ve altın yumurtamız bizi uçursun havalara

üzülmemek elde değil,Rabbim düşmanıma bile yaşatmasın,gerçi insan zamanla nelere alışmıyor ki... evet bazı hamişler bu belirtilerimin kendilerinde de olduğunu adet olacaklarını sanıp test günü pozitifi aldıklarını söylüyorlar,yarın sonuç günü zaten bekleyip görcez,Mevlam neyler, neylerse güzel eyler,Allah bu yolda emek verip çaba gösteren el açıp dua eden, yalvaran tüm müslüman kardeşlerimin duasını kabul etsin,aratmasın hiçbirimize(amin)Allah razı olsun arkadaşım desteğin için....

doğru söylüyorsun cimcimexxx,insanız işte zaaflarmız,üzüntülerimiz,tasalarımız var,biraz da sabrımız olsaydı keşke, sabır duygumuz ağır bassaydı tevekkül etseydik belki de iş buralara gelmeyecekti,ama napalım bu da bizim sınavımız inşallah bu sınavdan geçmeyi nasib eder Yaradan,kuzenine de hayırlı olsun bu arada,şanslıymışdarısı bize(amin)

amin canım inşallah,hadi seninde gözün aydın yaklaşıyosun bebişine her gün adım adımAllah yardımcın olsun,kaderinde gönlün gibi güzel olur inşallah,hep beklicem güzel haberlerini,ALLAHA EMANET OL CANIM...

canım kaçta gidicen kan vermeye .ben yarın evde olmıyacağım ama inşallah gelince bilgisayara bakınca kocaman bir pozitif görürüm hayırlısı ile çok merak ediyorum rabbim yüzünüzü güldürsün bayram yaklaşıyo inşallah cift bayram yaşarsınız

Hadi bakalim allahin izniyle buyuk gun geldi allah yardimcin olsun canim guzel haberlerini bekliyoruz insallah:)

Günaydın tüm anneler ve anne adayları;

Demaycığım bugün son gün Allah'ım hakkında hayırlı olanı versin inşallah.
Umarım herşey gönlünce güzel olur.
Bugün evde olmayacağım az sonra çıkacağım ama aklım sende olacağı için, ara sıra telefondan girip bakmaya çalışırım.
Şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine; Rabb'im nerede çocuk hasretiyle yanan varsa herkese tez elden hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

Hepinize güzel bir gün diliyorum.

canım senden de Allah razı olsun ne demek her zamnan destek olurum.
inşallah bugün en güzel haberi vereceksin bize aklımız sende fazla bekletme bizleri

Günaydınnnnnn herkesee.
bugün demaydemaydan hayırlı güzel sonuçlar alırız inşallah:26:

demaydemay'cımm yaa inşallah sevinçten bizi burada unutmuşsundur :18: sabırsızlıkla bekliyoruzzzz.
Bu mübarek günlerde,zor günler geçirdiğimiz,fakat gelecek adına umutla dolu olduğumuz emeklerimizi boşa çeevirme ALLAH'ım

Yeşil034 teşekkürler canım ALLAH'IM umutlarımızı kırmasın,tüketmesin.Hayırlı evlatlar nasip etsin

Arkadaslar sakarya egitim arastirmadan rapor cikartmaya calisan bi arkadas vardi ama kimdi unuttum :) napti acaba rapor cikarabildi mi hangi sureclerden gecti yarin sabah hastaneye gidecem de bi on bilgi alayim diyodum

benim için pek çk arkadaşım dua etmişler.Allah razı olsun.hepinizin muradını versin inşallah.transferim sorunsuzca yapıldı.şimdi beklemedeyim ya nasip ya kısmet bakalım demayı merak ettim ama yazmamış.inşallah iyidir sonucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…