üzülmemek elde değil,Rabbim düşmanıma bile yaşatmasın,gerçi insan zamanla nelere alışmıyor ki... evet bazı hamişler bu belirtilerimin kendilerinde de olduğunu adet olacaklarını sanıp test günü pozitifi aldıklarını söylüyorlar,yarın sonuç günü zaten bekleyip görcez,Mevlam neyler, neylerse güzel eyler,Allah bu yolda emek verip çaba gösteren el açıp dua eden, yalvaran tüm müslüman kardeşlerimin duasını kabul etsin,aratmasın hiçbirimize(amin)Allah razı olsun arkadaşım desteğin için....canım yaa ne olursun üzme kendini şimdiden.
ağrılarının olması normal vücudumuza çok ilaç yüklemesi yapılıyor onlar ile alakalıdır.
ahh canım ne kusuru başımı falanda ağrıtmadın bizi bizden başkası anlayamaz
seni çok iyi anlıyorum canım
doğru söylüyorsun cimcimexxx,insanız işte zaaflarmız,üzüntülerimiz,tasalarımız var,biraz da sabrımız olsaydı keşke, sabır duygumuz ağır bassaydı tevekkül etseydik belki de iş buralara gelmeyecekti,ama napalım bu da bizim sınavımız inşallah bu sınavdan geçmeyi nasib eder Yaradan,kuzenine de hayırlı olsun bu arada,şanslıymışcanını sıkma o testlere güvenme. Benim kuzenimde adet düzensizliği vardı, adeti 20 gün geçti o testten yaptı tek çizgi çıkmıştı.
Sonra da doktora gitti adet olamıyorum diye meğerse hamileymiş kız.
2 gün bekle bakalım gün doğmadan neler doğar.
Üzülmek yok hem her zaman derim kızsan kime kızacaksın ki? Allah'a mı?
Vardır bildiği ne zaman ol derse o zaman olacak.
Yeter ki hayırlısı olsun. Sağlıklı sıhhatli olsun.
amin canım inşallah,hadi seninde gözün aydın yaklaşıyosun bebişine her gün adım adımDemaydemay cım inşallah en yakın zamanda evlatlarımızı alırız kucaklarımıza.Dualarımız kabul olur inşallah herşey gönlümüzce olur rabbim bizi de boynu bükük bırakmaz,hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip eder dilerim hepimize AMİİİNNN.İdrarada güvenme canımm.Yarın mutlu haberlerini bekliyoruzzz.Bu arada bende bugün lekelenme oldu.Benimde kader anım geliyoooor :18:
üzülmemek elde değil,Rabbim düşmanıma bile yaşatmasın,gerçi insan zamanla nelere alışmıyor ki... evet bazı hamişler bu belirtilerimin kendilerinde de olduğunu adet olacaklarını sanıp test günü pozitifi aldıklarını söylüyorlar,yarın sonuç günü zaten bekleyip görcez,Mevlam neyler, neylerse güzel eyler,Allah bu yolda emek verip çaba gösteren el açıp dua eden, yalvaran tüm müslüman kardeşlerimin duasını kabul etsin,aratmasın hiçbirimize(amin)Allah razı olsun arkadaşım desteğin için....
amin canım inşallah,hadi seninde gözün aydın yaklaşıyosun bebişine her gün adım adımAllah yardımcın olsun,kaderinde gönlün gibi güzel olur inşallah,hep beklicem güzel haberlerini,ALLAHA EMANET OL CANIM...
üzülmemek elde değil,Rabbim düşmanıma bile yaşatmasın,gerçi insan zamanla nelere alışmıyor ki... evet bazı hamişler bu belirtilerimin kendilerinde de olduğunu adet olacaklarını sanıp test günü pozitifi aldıklarını söylüyorlar,yarın sonuç günü zaten bekleyip görcez,Mevlam neyler, neylerse güzel eyler,Allah bu yolda emek verip çaba gösteren el açıp dua eden, yalvaran tüm müslüman kardeşlerimin duasını kabul etsin,aratmasın hiçbirimize(amin)Allah razı olsun arkadaşım desteğin için....
Günaydınnnnnn herkesee.
bugün demaydemaydan hayırlı güzel sonuçlar alırız inşallah:26:
Sonuc guzel olsunda biz sabirsizlanalim ALLAHİM insALLAH yaaa
İnsALLAH cnm ama erken saatte aldirmicakmiydi kani en kotu ihtimali dusunmek istemiyorum.iNş. güzel sonuçla gelsin de bizde rahatlayalım 5 dk da bir forma girip bakıyorum haber var mı diye?
Yeşil034 teşekkürler canım ALLAH'IM umutlarımızı kırmasın,tüketmesin.Hayırlı evlatlar nasip etsinhayırlı olsun tedavinin sonuna doğru gelmişsin iş artık yumurta ve sperme kaldı onlarda döllendimi
ve 12 gün sonra o güzel haberi aldınmı tamamdır inşllah olucak
ayyy canım ne güzel dualar etmişsin öyle maşallah
Allah da sana altın yumurtayı evlat olarak geri versin inşallah herşey gönlünce olur ve bu tedavinde evladına
kavuştuğun tedavin olur.Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın tüm tedavideki arkadaşlara ve bana da hayırlı
imanlı evlatlar nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?