Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Derdi veren Allah sabrını da veriyor canım üzülme. Sana da sabrını verecektir.
İsyan etme sakın unutma ki hepimiz sınanıyoruz. Sabrın sonu selamet. Bizler de negatifleri gördük kolay ulaşmadık bebeklerimize.
Geçen senelerde bende tedavisi olumsuz olanlardandım. Herkes burada hamileyim diye yazardı. Ben ne zaman yazacağım Allah'ım derdim. Günü gelmeden hiçbir şey olmuyor canım. Ne yazıldıysa onu yaşayacağız. Üzülme canım.
Düşün ki yaşımız genç, uğraşmak için önümüzde uzun yıllar var, Allah'a şükür elimiz ayağımız tutuyor tedavilerin peşinden koşmaya halimiz de var.
Bu form da 40 yaş üstü, senelerdir uğraşan 5. - 6. denemesini yapan çok anne adayı var. Zamanı ne kadar kısıtlı üst üste aldığı negatifler ne kadar çok. Ama onlarda yılmadan devam ediyor, hepimizde bir umut işte.
O yüzden kendini çok salma bir an önce toparlan, silkelen kendine gel.
Güzel bir yaz geçir moralini topla, ikinci tedavine fişek gibi hazırlan.
Allah yar ve yardımcın olsun...

Tüm negatif alanlara moral olsun diye yazıyorum;

Dün bir arkadaşımın ablası 4. deneme tüp bebeği tuttu.
şans işi ilk üçünü Ulun beyde yaptırmış tutmamıştı.
Artık para suyunu çekince mecbur 4. denemesini Zeynep Kamil'e gitmiş yaptırmış ve bu 4. denemesi tuttu çok şükür.
Kızlar;
12. gün değeri 80
14. gün değeri 186 çıkmış.
Kız kardeşi beni aradı. Normal mi diye çokta düşük gelmedi bana değeri sizce nasıl?
Dış gebelikte daha düşük oluyor değerler değil mi?
Yalnız şuan biraz kanaması varmış. Dedim ki yatsın kalkmasın benim de kanamalarım oldu çok ama çok şükür bebeğim hala benimle.
Umarım o da tez elden ayağa kalkar bebeği de sımsıkı tutunur.

Her zaman dediğimiz gibi YILMAK YOK YOLA DEVAM....
Rabbim veriyor eninde sonunda veriyor. Yeter ki sizler dualarınızda ısrarcı olun.
Tüm negatif alan arkadaşlarım okuyun sizlere moral olsun.

dışgebelikte daha yksek değerler oluyor değeri biraz düşük ama olsun kaçıncı gün embryosu transfer edildiğide önemli tabi ..
inşallah güzel katlanır sonucu ve herşey yoluna girer rabbim ol dedikten sonra merkezde doktorda bhane sadece sınav var kimininki zor kimininki kolay geçen..
ALLAhım herekse nasip etsin negatif sonuç almanın acısını bilirim ALLAhım yardım etsin ama yılmayın ne olur deneyin ..

umuttan canlı bildiriyorum, ortam sakin , beklemedeyiz. tamam.... :)
şaka bir tarafa opu için kurbanlık koyun gibi geldik beklioruz arkadaşlar . dua istiyorum korkuorum

şaka bir tarafa opu için kurbanlık koyun gibi geldik beklioruz arkadaşlar . dua istiyorum korkuorum

hiç korkma öyle bi uyuyacaksınki bugün o 15-20 dakikalık uyuma saatlerce uyumuş gibi gelecek :)
allah yardımcın olsun bol bol yumoş toplansın döllensin inşallah.

Canim adetinin 21. Gunu yaptirman gereken var bi tane onu yaptir bu ay yoksa 2. Gunu gidecen ya onu isteyip bekletmesinler seni progestron testi icin canim, bi de esinden 3 tane spermiyogram istiyolar ekaikse simdiden gitsin canim bizim 2 taneymis son anda dediler 3 olmasi lazim diye pazartesiye kaldi

Pazartesi testi vermeye gidecez ya ben sorarim bayramda acilden test yaptirabilir miyiz diye sonra yazarim canim burdan

Kızlar biz umut görüşmeye gittiğimize Ulun bey eşime tedaviden önce bi ara gel spermiyogram ver demişti oda bugün gidebildi vermiş, ama kimse sonuç için bekleyin falan dememiş, sonucu bilgilendirmek için onlar mı arayacaklar bide testi hangi hoca yorumluyor bilgisi olan var mı? Daha önce böyle bir durum yaşayan?

Onlar arayacaklar sizi
Bizi Ulun bey aramıştı.

Ben de kendimi tüm tedavim süresince kurbanlık koyun gibi hissetmiştim.
Neyse yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin.
Bakalım bugün kaç yumurtan toplanacak. Yarın sabaha kaçı döllenecek. Ay çok heyecanlandım. Hakkında hayırlısı.
Opu dan ben de çok korkuyordum ama çok basit bir işlem uyuyorsun ve uyanıyorsun herşey bitmiş oluyor.
Şimdi toplanan yumurtaların sayısına göre, sancın hafif batmaların olur sakın korkma. Ne kadar çok yumurta toplanırsa o kadar sancın olur yani. Ama bu sancılar da seni yataklara düşürecek çok kötü sancılar değil sakın korkma. Bilindik adet sancısı
Hadi bakalım inşallah kaliteli embriyoların olur :)
Dualarım seninle...

canım bende ilk denememde öyle hissetmiştim .canım hiç korkma gerçi sen şimdiye kadar çoktan opuya girmişsindir ben geç gördüm rabbim yardımcın olsun güzel güzel yumoşların olsun

çok şükür yemeğimizi de yedik eve geldik şimdi uzanıcam inş. gece heyecandan uyumamıştım , şimdi acısını çıkarıcam .
ALLAH razı olsun walla dualarınız için . gerçekten işlem anına kadar herşey tedirgin edici ve acaba dedirticiydi. ama uykuya dalarken süleyman beye el sallamam ve uyanınca merhaba demem hemşireye komik oldu ama beni rahatlattı gerçekten damar yolu dışında herşey sıfır acı idi.
çok rahat uyandım ki o kadar uykusuz olmama rağmen hemşireler çok ilgili ve güleryüzlülerdi detaylarıyla anlattılar herşeyi
13 yumurta toplanmış çıksın bakalım iyiler çıksın öne inşallah ..
bir de bi torba dolusu ilaçla geldim eve 8 ayrı ilaç alıp geldim , 4 tane de ayrı vitaminim vardı, hapçı olucam hapçı. eşim şuan bi yandan bana saatleri olan ilaçlarımı veriyor bi yandan da diğer ilaçlara bir saat çizelgesi hazırlıor :)
dualarım sizlerle...

Demaydemay cım çook üzüldüm canım.ALLAH ın takdiri.Yorulmak pesetmek yok.Bak ben 44 yaşında menopozla karşı karşıya ve %40 engelli olarak sonuna kadar devam diyorum ve zorluklarla,umutla 5 denememi yapacağım.Birde biricik yumurta ile canım.Senin ve eşinin canı sağolsun maddi ve manevi zor bir süreç ama sonuç güzel olur inşallah canım

üzüldüm ama elden ne gelir. 1 yıl önce ben de aynı sonucu almış, hayata küsmüştüm. o kadar ki 11 ay boyunca bir kez bile doktora gidemedm gücümü toparlayıp. tam biraz kendime gelip yeni tedaviye başlayacaktım tedavisiz hamile kaldığımı öğrendim.hiç bir zaman umudunu kesme. üzüleceksin elbet ama hayatın neye gebe olduğunu bilmiyoruz.

allah yardımıcn olsun.

Pazartesi testi vermeye gidecez ya ben sorarim bayramda acilden test yaptirabilir miyiz diye sonra yazarim canim burdan

cok sagol canım iyi olur valla esimin spermiyogram testleri var hemde cok ama onları kabul etmiyolar hastanede yapılmıs olması gerekiyomus tekrar edilecek yani.bizimde sigorta o zamana kadar insallah hallolur mecbur bekliyecem çünkü sigorta olmazsa raporun bi anlamı kalmaz.bu kadar bekledik bikac ay daha bekleriz artık.sigorta olmazsa bosuna vermiyim kanlarımı :)

gözün aydın canım.aradılarmı merkezden nasılmış yumşlar,döllenmişlermi?transfer ne zamanmış?

kızlar nasılsınız,tedavideki arkadaşlar ve hamiş arkadaşlar nasıl gidiyor?ben daha iyiyim,ilk günüm çok kötü geçti tahmin ettiğiniz gibi ama şimdi iyiyim hatta bu sakinliğime bi anlam veremiyorum,bakalım bi kaç ay dinlenip sonra kaldığım yerden devam etmek istiyorum,belki o arada Rabbim bi mucize gönderir ne dersiniz?

ayyy canım ne güzel söyledin rabbim inşallah yaptığın duayı dua saatine denk gelmiştir kabul olur .canım bende daha 2 ay önce tüp bebekle diş gebelik geçirdim değerim 20 le başladı her 2 günde bir test yaptırdım ama sonuç yavaş ilerliyodu en sonunda diş gebelik olduğu belli oldu 50 gün adet oldum onun stresi de bir başka ama o 20 gün bana ölüm gibi geldi o yüzden hep yalvarıyorum rabbim ne verecekse hayırlsını versin ben inanıyorum biz rabbimden istiyoruz rabbimde bize en hayırlısını gönderecektir dualrımızı geri cevirmiyecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…