- 6 Ağustos 2011
- 1.723
- 112
- 88
arkadaşlar tahmin ettiğiniz gibi sonucum olumsuzdün çok üzgündüm elim bilgisayara gitmedi,bi de tedavideki arkadaşlarımı olumsuz yönde etkilemek istemedim ama msjlarınızı okuyuncada yazmak zorunda hissettim.tedavideki arkadaşlarımın rabbim yardımcısı olsun,hamiş olan arkadaşlarımın da bebişlerini sağ salim kucaklarına almalarını dilerim,her gün girip takip edicem yine sizi,merak edip soran bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.sevgiler....
Tüm negatif alanlara moral olsun diye yazıyorum;
Dün bir arkadaşımın ablası 4. deneme tüp bebeği tuttu.
şans işi ilk üçünü Ulun beyde yaptırmış tutmamıştı.
Artık para suyunu çekince mecbur 4. denemesini Zeynep Kamil'e gitmiş yaptırmış ve bu 4. denemesi tuttu çok şükür.
Kızlar;
12. gün değeri 80
14. gün değeri 186 çıkmış.
Kız kardeşi beni aradı. Normal mi diye çokta düşük gelmedi bana değeri sizce nasıl?
Dış gebelikte daha düşük oluyor değerler değil mi?
Yalnız şuan biraz kanaması varmış. Dedim ki yatsın kalkmasın benim de kanamalarım oldu çok ama çok şükür bebeğim hala benimle.
Umarım o da tez elden ayağa kalkar bebeği de sımsıkı tutunur.
Her zaman dediğimiz gibi YILMAK YOK YOLA DEVAM....
Rabbim veriyor eninde sonunda veriyor. Yeter ki sizler dualarınızda ısrarcı olun.
Tüm negatif alan arkadaşlarım okuyun sizlere moral olsun.
umuttan canlı bildiriyorum, ortam sakin , beklemedeyiz. tamam.... :)
şaka bir tarafa opu için kurbanlık koyun gibi geldik beklioruz arkadaşlar . dua istiyorumkorkuorum
bi kere ellerine düsmeye gör ordan oraya sürükleyip duruyolar insanı. iyi yine fazla uzun sürmeyecek 4-5ayda alanları duymustum.ben ilk gittigimde gördüm profesörü sanslıymısım :)neyse artık sonuna gelmissiniz inşallah hayırlısıyla alırsın raporu canım.benim bi dahaki adetimde bayrama denk gelecek galiba nasıl yaptırcam bilmiyorum su tahlilleri acaba acilde yaptırabilirmiyim ki
şaka bir tarafa opu için kurbanlık koyun gibi geldik beklioruz arkadaşlar . dua istiyorumkorkuorum
Kızlar biz umut görüşmeye gittiğimize Ulun bey eşime tedaviden önce bi ara gel spermiyogram ver demişti oda bugün gidebildi vermiş, ama kimse sonuç için bekleyin falan dememiş, sonucu bilgilendirmek için onlar mı arayacaklar bide testi hangi hoca yorumluyor bilgisi olan var mı? Daha önce böyle bir durum yaşayan?
Onlar arayacaklar sizi
Bizi Ulun bey aramıştı.
Demaydemay cım çook üzüldüm canım.ALLAH ın takdiri.Yorulmak pesetmek yok.Bak ben 44 yaşında menopozla karşı karşıya ve %40 engelli olarak sonuna kadar devam diyorum ve zorluklarla,umutla 5 denememi yapacağım.Birde biricik yumurta ile canım.Senin ve eşinin canı sağolsun maddi ve manevi zor bir süreç ama sonuç güzel olur inşallah canımarkadaşlar tahmin ettiğiniz gibi sonucum olumsuzdün çok üzgündüm elim bilgisayara gitmedi,bi de tedavideki arkadaşlarımı olumsuz yönde etkilemek istemedim ama msjlarınızı okuyuncada yazmak zorunda hissettim.tedavideki arkadaşlarımın rabbim yardımcısı olsun,hamiş olan arkadaşlarımın da bebişlerini sağ salim kucaklarına almalarını dilerim,her gün girip takip edicem yine sizi,merak edip soran bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.sevgiler....
arkadaşlar tahmin ettiğiniz gibi sonucum olumsuzdün çok üzgündüm elim bilgisayara gitmedi,bi de tedavideki arkadaşlarımı olumsuz yönde etkilemek istemedim ama msjlarınızı okuyuncada yazmak zorunda hissettim.tedavideki arkadaşlarımın rabbim yardımcısı olsun,hamiş olan arkadaşlarımın da bebişlerini sağ salim kucaklarına almalarını dilerim,her gün girip takip edicem yine sizi,merak edip soran bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.sevgiler....
Pazartesi testi vermeye gidecez ya ben sorarim bayramda acilden test yaptirabilir miyiz diye sonra yazarim canim burdan
çok şükür yemeğimizi de yedik eve geldik şimdi uzanıcam inş. gece heyecandan uyumamıştım , şimdi acısını çıkarıcam .
ALLAH razı olsun walla dualarınız için . gerçekten işlem anına kadar herşey tedirgin edici ve acaba dedirticiydi. ama uykuya dalarken süleyman beye el sallamam ve uyanınca merhaba demem hemşireye komik oldu ama beni rahatlattı gerçekten damar yolu dışında herşey sıfır acı idi.
çok rahat uyandım ki o kadar uykusuz olmama rağmen hemşireler çok ilgili ve güleryüzlülerdi detaylarıyla anlattılar herşeyi
13 yumurta toplanmış çıksın bakalım iyiler çıksın öne inşallah ..
bir de bi torba dolusu ilaçla geldim eve 8 ayrı ilaç alıp geldim , 4 tane de ayrı vitaminim vardı, hapçı olucam hapçı. eşim şuan bi yandan bana saatleri olan ilaçlarımı veriyor bi yandan da diğer ilaçlara bir saat çizelgesi hazırlıor :)
dualarım sizlerle...
kızlar nasılsınız,tedavideki arkadaşlar ve hamiş arkadaşlar nasıl gidiyor?ben daha iyiyim,ilk günüm çok kötü geçti tahmin ettiğiniz gibi ama şimdi iyiyim hatta bu sakinliğime bi anlam veremiyorum,bakalım bi kaç ay dinlenip sonra kaldığım yerden devam etmek istiyorum,belki o arada Rabbim bi mucize gönderir ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?