o kadar üzülüyorum ki negatif kelimesini duyduğumda,sadece kendimde değil tabii,bende 2 yıl önce bi normal gebelik yaşadım,afedersin sümük gibi kahverengi akıntım vardı test yapmadan önce de sonrada devam etti,ilk öğrendiğimde değerim 353 küsurdu üç gün sonra da sanırım 690 küsürlardaydı zaten bir iki gün sonra kanamam oldu ve kürtaja aldılar hiç bilgi vermediler 4 gün hastanede yattım taburcu kağıdında da ektopik gebelik yani dış gebelik yazıyordu ama ne ilaç ne ameliyat ne tüp alınması vs gibi bi problem olmadı,hatta sorduğum bi kaç hastanede dış gebelikle kürtaj ne alaka dedi ben hala bi anlam veremedim, kısacası çok zordu,sende yaşamışsın maalesef bilirsin, sana da çokkk üzüldüm rabbim tekrarını yaşatmasın ne sana ne bana ne de kimselere... inanıyorum ki sonunda bizde burda bağırıcaz hamileyiiiimmm diye,RABBİM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN,DESTEĞİN İÇİN ÇOKKK TEŞEKKÜRLER CANIMayyy canım ne güzel söyledin rabbim inşallah yaptığın duayı dua saatine denk gelmiştir kabul olur .canım bende daha 2 ay önce tüp bebekle diş gebelik geçirdim değerim 20 le başladı her 2 günde bir test yaptırdım ama sonuç yavaş ilerliyodu en sonunda diş gebelik olduğu belli oldu 50 gün adet oldum onun stresi de bir başka ama o 20 gün bana ölüm gibi geldi o yüzden hep yalvarıyorum rabbim ne verecekse hayırlsını versin ben inanıyorum biz rabbimden istiyoruz rabbimde bize en hayırlısını gönderecektir dualrımızı geri cevirmiyecektir.
kızlar nasılsınız,tedavideki arkadaşlar ve hamiş arkadaşlar nasıl gidiyor?ben daha iyiyim,ilk günüm çok kötü geçti tahmin ettiğiniz gibi ama şimdi iyiyim hatta bu sakinliğime bi anlam veremiyorum,bakalım bi kaç ay dinlenip sonra kaldığım yerden devam etmek istiyorum,belki o arada Rabbim bi mucize gönderir ne dersiniz?
kızlar nasılsınız,tedavideki arkadaşlar ve hamiş arkadaşlar nasıl gidiyor?ben daha iyiyim,ilk günüm çok kötü geçti tahmin ettiğiniz gibi ama şimdi iyiyim hatta bu sakinliğime bi anlam veremiyorum,bakalım bi kaç ay dinlenip sonra kaldığım yerden devam etmek istiyorum,belki o arada Rabbim bi mucize gönderir ne dersiniz?
Merhaba arkadaşlar,
Allah hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Ben 37 yaşında ilk tüp bebek denememi bu ay içerisinde Umutta yaptırdım. Dr.Ulun bey çok ilgili ve pozitif bir doktor sağolsun. 5. gün embriyosu transfer edildi fakat maalesef sonuç negatif çıktı. Çok üzgünüm, şimdilik başka bir şey diyemeyeceğim.
arkadaşlar tahmin ettiğiniz gibi sonucum olumsuzdün çok üzgündüm elim bilgisayara gitmedi,bi de tedavideki arkadaşlarımı olumsuz yönde etkilemek istemedim ama msjlarınızı okuyuncada yazmak zorunda hissettim.tedavideki arkadaşlarımın rabbim yardımcısı olsun,hamiş olan arkadaşlarımın da bebişlerini sağ salim kucaklarına almalarını dilerim,her gün girip takip edicem yine sizi,merak edip soran bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.sevgiler....
umuttan canlı bildiriyorum, ortam sakin , beklemedeyiz. tamam.... :)
şaka bir tarafa opu için kurbanlık koyun gibi geldik beklioruz arkadaşlar . dua istiyorumkorkuorum
Arkadaşlar bugun merkezle görüştüm Adetim çarşambadan bugüne ancak yoğunlaştı ve bugün 2 ci günüm sayıldı.Dondurulmuş emriyosu olupta transfer yaptıran oldumu acaba.Yarın dan itibaren 5 gün estrofem ilacını günde 1 tane diğer 5 gün 2 tane diğer 4 gün 3 tane alıp 13 ağustosta merkeze gideceğim.DONDURULMUŞ EMRİYO YAPTIRAN VARSA LÜTFEN BİRAZ BAHSEDERMİ.
internetteki problemden evden girmedim nete bugün muayhaneye gelince daha anca bilgisayar başına geçebildim, aklım sizdeydi arkadaşlar :)
cumartesi opu omuştu. dün sabah aradılar 13 tane tumurta toplanmıştı benden ama benimkiler walla tembel çıktı şaşırttılar beni. 7 tanesi olgunmuş, diğer 6 tanesi körpe kalmış henüz. 7 tane yumurtadan da 2 tanesi yüz vermiş erkeklere, diğer 5 şi ağırdan satmışlarkendilerini ama sonuç olarak 13 de 2 verimle hayal kırıklığına uğrattılar beni beklediğim performans bu değildi kendilerinden. esprisi bir yana canı verecek olan RABBİMe son sürat dua yağmurum devam ediyor . çünkü biliorum ki o iki yumurtaya bel bağlamak içimi rahatlatmıyor. bana kalırsa 5. güne kaliteden ödün vermeden ulaşmaları düşük ihtimal. :18:ümitlenmiorum hiç. ama RABBİM lutüfta bulunursa ne ala.
bende durumlar böyle, siz neler yapıorsunuz güzel hanımlar
tedaviniz hayırlı olsun yazını okuyunca yazmadan geçemedim..sadece şunu söylemek istiyorum bende opuda sadece 1 yumurta bulundu..ve şuanda hamileyim 27 haftalık..söyleyeceğim bu kadar.siz anladınız ne demek istediğimi.
Yaa arkadaslar bisey sorcam transfer yapilirken idrara sıkısmıs olmak filan gerekiyo mu ya da transferden sonra sonda mi takiliyo böyle bisey duydum ve tirstim tabiki hatta idrar kaciran filan varmis dogru mu yaa
Yaa arkadaslar bisey sorcam transfer yapilirken idrara sıkısmıs olmak filan gerekiyo mu ya da transferden sonra sonda mi takiliyo böyle bisey duydum ve tirstim tabiki hatta idrar kaciran filan varmis dogru mu yaa
evet canım sıkışık olman gerek..transferde ultrason cihazlarını çok bastırıyolar bende az daha bastırsalar salacaktım..transferden sonra yatırıyolar tuvalete salmıyolar altına sürgü koyuyolar ama sürgüden yatağa çişş kaçıyor denk koymadıkları zaman..ben ordaki hizmetliyi uyardım denk koymadın yatak ıslanıyor dedim o ben denk koydum dedi koyverdim gitti bi güzel yatak çişlendii sonra hemşire geldi dedim böle böle oldu oda çok oluyor böyle şeyler takılmayın siz bu konuya dedi ama ben bi güzel ısladım yatağı
:) aldım ben mesajı :) ALLAH razı olsun gerçekten, RABBİM hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin canım.
bu arada bugün umuttan aradılar :) iki yumurtanın gelişimi güzel devam ediyormuş, perşembe inşallah ALLAHtan bir mani çıkmaz ise ve hayırlısıylatransfere çağırdılar. evet dua bombardımanımız devam ediyor :)
korkuttun beni pilise ya :18: perşembe ben de gideceğim transfere. opu da özellikle tuvalete çıkman istenio işlem öncesi, transferde öyle sıkışık olmamalıyız yani gerçekten olmamalı , kazaya 1. dereceden sebebiyet verir yaf.
Flzask2003 teşekkürler canım inşallah sorunsuz olur canım.Ne kadar güzel şu anda hamilesiniz heralde.ALLAH'ım tamamına erdirsin hayırlı evlat eylesinHayırlı olsun cnm tedavin.
bana geçen sene eylülde dondurulmuş embriyo trasnferi oldu.
aynen cnm benimde öyleydi.ilk 5 gün günde 1 estrofem, 6. günden itibaren 5 gün boyunca günde 2 tane içilecek,sonra 4 günde günde günde 3 tane içilip kontrol
kontrol günü adetinin 15. günü oluyo o gün bana yine 2 adet estrofem,proginex 50 mg iğne günde 1 defa,monodoks bu antibiyotik,
prednol ve corasprin başlatmıştı ulun bey.bunları 4 gün kullanıp 5 .günü transfer için gitmiştim yani adetin 19. günü transferim olmuştu.transfer gününe kadar estrofeme devam ediceksin.ama iğneyi monodoks ve prednol kullanılmıycak transfer sonrası.
ben sadece estrofem,crinojel,coraspirin ve vitaminlerime devam etmiştim.
inşallah sorunsuz geçirirsin hayırlısıyla transferin olur.:26:
Ebrumeric teşkkür ederim.Bu 5 denemem olacak diğerleri hemen transfer yapılmıştı.Bunda progestan iğnesinden transfer öncesi 2 adet oldum ateşlendim ve yürüyemedim 1 hafta apse yaptı kalçalarım.Ateşli olunca Ulun bey iptal etti transferi..Biricik yumurtamız olmuştu onuda dondurdu canım.Evet bencede bun dada bir hayır vardır.Daha rahat bir dönem geçireceğim yanlız progestan iğnelerini vurduramıyacam herhalde bu şekilde ateşleniyorum.Canıııım hamileymişsin ALLAH 'ım hayırlı sağlıklı imanlı evleat nasip etsinmesajı alıntılayamadım sanırım ama molifera arkadaşım bende dondurulmuş tedavisi gördüm o kadar kolay ve rahat geçtiki her yönden kendimde çok rahattım psikolojik olarak ilaçlarımı kullandım estrofemle başladık antibiyotik 4 gün progesteron iğne sonrasında cirnone jelle devam ettik ..ve iki kelebeğim göbüşte şimdi pırpır etmekte darısı sana olsun inşallah ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?