Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

o kadar üzülüyorum ki negatif kelimesini duyduğumda,sadece kendimde değil tabii,bende 2 yıl önce bi normal gebelik yaşadım,afedersin sümük gibi kahverengi akıntım vardı test yapmadan önce de sonrada devam etti,ilk öğrendiğimde değerim 353 küsurdu üç gün sonra da sanırım 690 küsürlardaydı zaten bir iki gün sonra kanamam oldu ve kürtaja aldılar hiç bilgi vermediler 4 gün hastanede yattım taburcu kağıdında da ektopik gebelik yani dış gebelik yazıyordu ama ne ilaç ne ameliyat ne tüp alınması vs gibi bi problem olmadı,hatta sorduğum bi kaç hastanede dış gebelikle kürtaj ne alaka dedi ben hala bi anlam veremedim, kısacası çok zordu,sende yaşamışsın maalesef bilirsin, sana da çokkk üzüldüm rabbim tekrarını yaşatmasın ne sana ne bana ne de kimselere... inanıyorum ki sonunda bizde burda bağırıcaz hamileyiiiimmm diye,RABBİM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN,DESTEĞİN İÇİN ÇOKKK TEŞEKKÜRLER CANIM

Insallah canim allah hic ummadigimiz anlarda ummadigimiz kapilar acmiyo mu bize hayatimizda, bizde boyle dusunmeliyiz canim burda birbirimize destek olmak icin variz bazen icimizi dokmek icin variz. Allahin izniyle hersey guzel olacak sadece zamanini beklemek zorundayiz hepimiz ve insallah hepimiz bu zorluklarin ve beklemenin hatta yilmadan beklemenin mukafatini alacagiz canim sakin kendini birakma sakinligime anlam veremiyorum deme allaha sigin, allaha emanet ol canim biliyorumki hepimiz birbirimizin dualarindayiz :)

Her şeyde bir hayır vardır canım benim. Rabden ümidi kesmemek gerekiyor. Mucizeler her zaman mümkün. Sen istemeye devam et. Rab onun uygun gördüğü zamanda mucizeni sana verecek.

Rabbim yardımcın olsun inşallah bir dahaki sefere olur inşallah

canım inan ki çok üzüldüm ama inşallah Rabbim bir dahaki denemen de sana nasip etsin.
inşallah doğal yoldan gelir bebişin seni fazla bekletmeden.

umuttan canlı bildiriyorum, ortam sakin , beklemedeyiz. tamam.... :)
şaka bir tarafa opu için kurbanlık koyun gibi geldik beklioruz arkadaşlar . dua istiyorum korkuorum

inşallah hayırlısı ile bebişine kavuşursun

internetteki problemden evden girmedim nete bugün muayhaneye gelince daha anca bilgisayar başına geçebildim, aklım sizdeydi arkadaşlar :)
cumartesi opu omuştu. dün sabah aradılar 13 tane tumurta toplanmıştı benden ama benimkiler walla tembel çıktı şaşırttılar beni. 7 tanesi olgunmuş, diğer 6 tanesi körpe kalmış henüz. 7 tane yumurtadan da 2 tanesi yüz vermiş erkeklere, diğer 5 şi ağırdan satmışlar kendilerini ama sonuç olarak 13 de 2 verimle hayal kırıklığına uğrattılar beni beklediğim performans bu değildi kendilerinden. esprisi bir yana canı verecek olan RABBİMe son sürat dua yağmurum devam ediyor . çünkü biliorum ki o iki yumurtaya bel bağlamak içimi rahatlatmıyor. bana kalırsa 5. güne kaliteden ödün vermeden ulaşmaları düşük ihtimal. :18:ümitlenmiorum hiç. ama RABBİM lutüfta bulunursa ne ala.
bende durumlar böyle, siz neler yapıorsunuz güzel hanımlar

Arkadaşlar bugun merkezle görüştüm Adetim çarşambadan bugüne ancak yoğunlaştı ve bugün 2 ci günüm sayıldı.Dondurulmuş emriyosu olupta transfer yaptıran oldumu acaba.Yarın dan itibaren 5 gün estrofem ilacını günde 1 tane diğer 5 gün 2 tane diğer 4 gün 3 tane alıp 13 ağustosta merkeze gideceğim.DONDURULMUŞ EMRİYO YAPTIRAN VARSA LÜTFEN BİRAZ BAHSEDERMİ.

Hayırlı olsun cnm tedavin.
bana geçen sene eylülde dondurulmuş embriyo trasnferi oldu.
aynen cnm benimde öyleydi.ilk 5 gün günde 1 estrofem, 6. günden itibaren 5 gün boyunca günde 2 tane içilecek,sonra 4 günde günde günde 3 tane içilip kontrol
kontrol günü adetinin 15. günü oluyo o gün bana yine 2 adet estrofem,proginex 50 mg iğne günde 1 defa,monodoks bu antibiyotik,
prednol ve corasprin başlatmıştı ulun bey.bunları 4 gün kullanıp 5 .günü transfer için gitmiştim yani adetin 19. günü transferim olmuştu. transfer gününe kadar estrofeme devam ediceksin.ama iğneyi monodoks ve prednol kullanılmıycak transfer sonrası.
ben sadece estrofem,crinojel,coraspirin ve vitaminlerime devam etmiştim.
inşallah sorunsuz geçirirsin hayırlısıyla transferin olur.:26:

tedaviniz hayırlı olsun yazını okuyunca yazmadan geçemedim..sadece şunu söylemek istiyorum bende opuda sadece 1 yumurta bulundu..ve şuanda hamileyim 27 haftalık..söyleyeceğim bu kadar.siz anladınız ne demek istediğimi.

mesajı alıntılayamadım sanırım ama molifera arkadaşım bende dondurulmuş tedavisi gördüm o kadar kolay ve rahat geçtiki her yönden kendimde çok rahattım psikolojik olarak ilaçlarımı kullandım estrofemle başladık antibiyotik 4 gün progesteron iğne sonrasında cirnone jelle devam ettik ..ve iki kelebeğim göbüşte şimdi pırpır etmekte darısı sana olsun inşallah ..

:) aldım ben mesajı :) ALLAH razı olsun gerçekten, RABBİM hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin canım.
bu arada bugün umuttan aradılar :) iki yumurtanın gelişimi güzel devam ediyormuş, perşembe inşallah ALLAHtan bir mani çıkmaz ise ve hayırlısıyla transfere çağırdılar. evet dua bombardımanımız devam ediyor :)

Yaa arkadaslar bisey sorcam transfer yapilirken idrara sıkısmıs olmak filan gerekiyo mu ya da transferden sonra sonda mi takiliyo böyle bisey duydum ve tirstim tabiki hatta idrar kaciran filan varmis dogru mu yaa

Yaa arkadaslar bisey sorcam transfer yapilirken idrara sıkısmıs olmak filan gerekiyo mu ya da transferden sonra sonda mi takiliyo böyle bisey duydum ve tirstim tabiki hatta idrar kaciran filan varmis dogru mu yaa

korkuttun beni pilise ya :18: perşembe ben de gideceğim transfere. opu da özellikle tuvalete çıkman istenio işlem öncesi, transferde öyle sıkışık olmamalıyız yani gerçekten olmamalı , kazaya 1. dereceden sebebiyet verir yaf.

evet canım sıkışık olman gerek..transferde ultrason cihazlarını çok bastırıyolar bende az daha bastırsalar salacaktım..transferden sonra yatırıyolar tuvalete salmıyolar altına sürgü koyuyolar ama sürgüden yatağa çişş kaçıyor denk koymadıkları zaman..ben ordaki hizmetliyi uyardım denk koymadın yatak ıslanıyor dedim o ben denk koydum dedi koyverdim gitti bi güzel yatak çişlendii sonra hemşire geldi dedim böle böle oldu oda çok oluyor böyle şeyler takılmayın siz bu konuya dedi ama ben bi güzel ısladım yatağı

Eyvaaahh ben zaten sıkısmalarimla ünlüyümdür son anda kostur kostur wc ye giderim kesin kaciricam o zaman :))

hadi hayırlsı canım.Allah yardımcın olsun.hayırlı sonuçlandırsın inşallah

Kızlar ben de çok korkmuştum ama sanırım millet kendini çok sıkıştırdı.
Bakın ben sürekli su içen ve bu yüzden dolayı sürekli idrara çıkan bir insanım.
Bana dediler ki sabah idrara çıkma sıkışık gel. Ama ben sabah kalktım ve bir güzel idrara çıktım.
Kliniğe gitmeden daha evden çıkarken 2-3 bardak su içtim nasılsa orada da beklerim, beklerken 1-2 bardakta orada içerim zaten heyecan da var çişim gelir yine dedim. Hakikaten de öyle oldu.
Zaten kendini çok sıkıştır demiyorlar. Hatta ben formlarda okudum bazı bir kaç kişi yazmış onlar çok sıkışmışlar, doktor biraz mesanelerini boşaltmalarını istemiş.
Sakın korkmayın hemşire zaten önce ultrasonla kontrol ediyor size söylüyor. Ben kendimi öyle çok sıkıştırmadım. Hemşireye söyledim de su içebilirim daha, çok sıkışmadım dedim. Baktı yok bu kadar yeterli dedi.
İşlem süresince çok sıkıntı çekmedim. Hatta işlem bitti hemşire geldi idrarın kötüyse sürgü vereyim altına dedi. Yok istemem dedim.
1,5 saat yattım günlerden pazardı klinik boştu. Hemşire kızda acele etme yat geniş geniş demişti. 1,5 saat sonra kalktım da wc ye gittim. İlk bir kaç idrarınızda çok hafif kan gelebiliyor haberiniz olsun.

Hakkınızda hayırlısı inşallah.

Flzask2003 teşekkürler canım inşallah sorunsuz olur canım.Ne kadar güzel şu anda hamilesiniz heralde.ALLAH'ım tamamına erdirsin hayırlı evlat eylesin bu 5 denemem olacak diğerleri hemen transfer yapılmıştı.Bunda progestan iğnesinden transfer öncesi 2 adet oldum ateşlendim ve yürüyemedim 1 hafta apse yaptı kalçalarım.Ateşli olunca ulunbey iptal etti transferi..Biricik yumurtamız olmuştu oda dondurdu
Onlarsız,öylesine yanlız ve sessiz ki yuvalarımız.Ask ve huzur dolu elhamdurilllah..Öylesine ihtiyacımız var ki yuvalarımıza bir güneş gibi doğup onların o mucize seslerini duymaya.ALLAH'ın takdiri.Bizleride de bu mübarek ramazan'i şerif hürmetine...bos cevirme.ALLAH'ım nerde evlat hasreti ile yanan kader dostlarım varsa tez vakitte hayırlı saglıklı evlatlar nasip eyle...

Ebrumeric teşkkür ederim.Bu 5 denemem olacak diğerleri hemen transfer yapılmıştı.Bunda progestan iğnesinden transfer öncesi 2 adet oldum ateşlendim ve yürüyemedim 1 hafta apse yaptı kalçalarım.Ateşli olunca Ulun bey iptal etti transferi..Biricik yumurtamız olmuştu onuda dondurdu canım.Evet bencede bun dada bir hayır vardır.Daha rahat bir dönem geçireceğim yanlız progestan iğnelerini vurduramıyacam herhalde bu şekilde ateşleniyorum.Canıııım hamileymişsin ALLAH 'ım hayırlı sağlıklı imanlı evleat nasip etsin
ALLAH'ım o pırpır'lı 9 aylık mucizeyi bizlerede nasip etsin.

Çıkmış oldugumuz bu yolda baslamış olduğumuz tedavilerin hayırla sonuclanması.9 aylık mucizemizin bize sıkıca tutunup hiç bırakmaması umuduyla ve sizlerin dualariyla rabbim'inde izniyle herseyin guzel olmasini diliyorum.
RABBİM KİMSEYİ BU YOLDAN BOŞ CEVİRMESİN HERSEYİN HAYIRLISI OLSUN İNSALLAH...

Kizlar nasilsiniz gecmisi okudum bayadir cevap yazamamistim tugbacim transferin hayirlisiyla ve guzel sonuclansin İNSALLAH
molifera canim Dondurulmus altin yumurtamizda bizim yuzumuzu guldurucek İNSALLAH
hamis bayanlar sagliginiz sihatiniz iyidir İNSALLAH.
Benim gb rapor la ugrasanlarda sorunsuz bu surecide geceriz..
Zakkum cnm transferinde olmus ne guzel sonucunuda almaya az kaldi 5 gun zor beklemek bekledigimize degsinde biz aliskiniz beklemeye.
Yoknazlarimiz artik varnaz olsunnnnnnn.

Kizlar bayramda gorusmeye kim gidecekti ben bidaha arasammi umutu bana tedavisi olanlara bakip cikiolatr demisti ler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…