Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Kadir gecesi oldugunu hisseden varmi bana sanki dun gece gb geldi ilik bi ruzgar vardi.tekli gecelerde bu gece 24 mesela yarin olabilir ALLaHİM neolur dualarimiza icabet et sizlerede namazlarimda dua ediyoru.m canlarim hep aklimdasiniz

Kizlar bayramda gorusmeye kim gidecekti ben bidaha arasammi umutu bana tedavisi olanlara bakip cikiolatr demisti ler

canım benim ağustos adetimle tedaviye başlayacağım, bayrama denk geliyor ben aramıştım kliniği devam eden tedaviler için arefe günü ve bayram günleri yarım gün olarak açık olacaklarını söylediler. Ama önceden arayıp haber vermek gerekli imiş, bana adet olduğun 1. gün ara ertesi gün gelicem diye haber ver demişlerdi. Senin tedavi başlangıcı mı olacak.

arkadaşlar transfere giderken bilmem gereken, yada dikkat etmem gereken ufak-önemli detaylar var mı? her ihtimale karşı yanıma bir iç çamaşırı daha alayım mı mesela? 45 dk 1 saat orada bekleyeceksek, kulaklık da olsun mu yanımızda beklerken sıkılmayalım, yada eşimiz yanımızda olabiliyor mu?

Canım ben iç çamşırı almamıştım gerek olmuyo çünkü,kulaklıkta götürebilirmisin bilmiyorum ben öyle yatmıştım yanında eşinde olucak zaten başka kimse gelicekse oda durabiliyor öyle böyle geçiyo zaman 45 dk dolunca seni wc ye kaldırırlar yada transfer sonrası yatağa gelince şıkışık olursan ördek veriyolar yapman için değilsen 45 dk bekliyosun sonra yapıp çıkabiliyosun .
ben 45 dk dinlendim sonra kalktım wc ye giddim üstümü giyip ayrıldık merkezden.

Yok cnm ben on gorusme demistim aslinda bayramda benimde olmam lazim regl ama bu ay baslayamayacagim

Tugbacim hayirlisiyla yapilsin insallah transferin guzel haberlerini alalim. Bekliyoruz seni ve iyi haberlerini :) bebisini al da gel :)

ben giderken pantolonla gitmiştim transferden sonra giymek için rahat şeyler aldım yanıma.eşofman gibi.

merhaba arkadaşlar , ben bugün transferimi yaptırdım. 1 tane embriyo yerleşti şimdi ben de bekleyenler kervanına katıldım :) hadi bakalım hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah...

tugbacandemir

canım hadi hayırlısı olsun rabbim 12 gün sonra bizlere burdan güzel sonuçlar duymayı nasip etsin .nasıl geçti transferin ?

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar , ben bugün transferimi yaptırdım. 1 tane embriyo yerleşti şimdi ben de bekleyenler kervanına katıldım :) hadi bakalım hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah...

Gebeliğin inşallah daim olur, ama olmazsa da 12 günlüğüne de olsa anneliği tadacaksın keyfini sür.
Göbeğinle konuş sürekli, bebeğine söyle anneciğine sımsıkı tutunsun.
Annesi, ona neler alacağını, gezmelere götüreceğini, şekerlerden çikolatalardan vb... güzel şeylerden bahsette içine yaşama sevinci girsin inadına tutunsun hayata.

Allah'ım hakkında hayırlı olanı versin.
Şimdi bol bol dua zamanı. Dualarım seninle...
:80:

allah razı olsun canım , walla söylediklerinle içim rahatladı. dün transfer sonrası biraz canımız sıkkındı ama dediğin gibi bu 12 günü onunla konuşup iyi geçirmek lazım. zaten takdir ALLAHın biz her anlamda elimizden geleni yapalım, gerisi teslimiyet...

canınız neden sıkkındı ki?
bu 12 gün sıkılmak yok, moral bozukluğu yok, sıkıntı stres hepsi düşman sana şuan.
Hep neşeli ol, pozitif ol.

hadi hayırlı olsun canım.Rabbim tamamına erdirsin inşallah hepimizinkini

arkadaş buraya niye kimse bişey yazmıyor günlerdir?bakıp bakıp duruyorum en son benim yazdığım duruyor.yokmu hiç güzel haber sevinelim?

arkadaş buraya niye kimse bişey yazmıyor günlerdir?bakıp bakıp duruyorum en son benim yazdığım duruyor.yokmu hiç güzel haber sevinelim?

Millet okuyup gidiyor hep. Geçtim müjdeli haberi, bir selam dahi veren yok.

Yaa bende surekli okuyup okuyup duruyorum ama kimse yazmiyo diye yazmadim zaten henuz verilecek haberim de yok gerci evraklarimi tamamlayip rapor icin siraya girdim benim icin cok sevincli bi haber sayilir:))

Yaa bende surekli okuyup okuyup duruyorum ama kimse yazmiyo diye yazmadim zaten henuz verilecek haberim de yok gerci evraklarimi tamamlayip rapor icin siraya girdim benim icin cok sevincli bi haber sayilir:))

canım hadi hayırlı olsun , ben de rapor işleri ile uğraştığım için iyi bilirim gerçekten şu gelinen aşama bile güzel. ne zaman verdin belgelerini ne zaman çıkacak raporun?
bak ben de tüm o safhaları bu geçtiğimiz ay içinde hallettim , tüp bebek tedavisine başladık hatta baka transfer yapıldıda bekliorum şimdi, zaman çooook çabuk geçior canım hem de çok çabuk.. senden de güzel haberler beklioruzz

Günaydın kızlar;
Bugün birisinin 12. günüydü kimdi o hatırlayan var mı?
5 ağustos test günüm demişti.
İnşallah hayırlı haberlerini alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…