Kizlar bayramda gorusmeye kim gidecekti ben bidaha arasammi umutu bana tedavisi olanlara bakip cikiolatr demisti ler
arkadaşlar transfere giderken bilmem gereken, yada dikkat etmem gereken ufak-önemli detaylar var mı? her ihtimale karşı yanıma bir iç çamaşırı daha alayım mı mesela? 45 dk 1 saat orada bekleyeceksek, kulaklık da olsun mu yanımızda beklerken sıkılmayalım, yada eşimiz yanımızda olabiliyor mu?
Kizlar nasilsiniz gecmisi okudum bayadir cevap yazamamistim tugbacim transferin hayirlisiyla ve guzel sonuclansin İNSALLAH
molifera canim Dondurulmus altin yumurtamizda bizim yuzumuzu guldurucek İNSALLAH
hamis bayanlar sagliginiz sihatiniz iyidir İNSALLAH.
Benim gb rapor la ugrasanlarda sorunsuz bu surecide geceriz..
Zakkum cnm transferinde olmus ne guzel sonucunuda almaya az kaldi 5 gun zor beklemek bekledigimize degsinde biz aliskiniz beklemeye.
Yoknazlarimiz artik varnaz olsunnnnnnn.[/QUOTE
Teşekkürler lale99 canım.İnşallah hepimizin bu 9 aylık mucizesi gerçekleşir.Emeklerimiz boşa gitmez
SEN İÇİME DÜŞTÜĞÜN AN BEN VE BABAN BENLİĞİMİZİ BULACAĞIZ.
SEN İÇİME DÜŞTÜĞÜN AN YENİDEN DOĞACAĞIZ.
SEN İÇİME DÜŞTÜĞÜN AN BEN VE BABAN BİZ OLACAĞIZ .
VE SEN BU DÜNYAYA GÖZLERİNİ AÇTIĞINDA İŞTE O ZAMAN BİZ GERÇEK AİLE OLACAĞIZ.
İŞTE O ZAMAN SEN BEN VE BABAN HEP BİZ OLACAĞIZ.
Yok cnm ben on gorusme demistim aslinda bayramda benimde olmam lazim regl ama bu ay baslayamayacagimcanım benim ağustos adetimle tedaviye başlayacağım, bayrama denk geliyor ben aramıştım kliniği devam eden tedaviler için arefe günü ve bayram günleri yarım gün olarak açık olacaklarını söylediler. Ama önceden arayıp haber vermek gerekli imiş, bana adet olduğun 1. gün ara ertesi gün gelicem diye haber ver demişlerdi. Senin tedavi başlangıcı mı olacak.
arkadaşlar transfere giderken bilmem gereken, yada dikkat etmem gereken ufak-önemli detaylar var mı? her ihtimale karşı yanıma bir iç çamaşırı daha alayım mı mesela? 45 dk 1 saat orada bekleyeceksek, kulaklık da olsun mu yanımızda beklerken sıkılmayalım, yada eşimiz yanımızda olabiliyor mu?
merhaba arkadaşlar , ben bugün transferimi yaptırdım. 1 tane embriyo yerleşti şimdi ben de bekleyenler kervanına katıldım :) hadi bakalım hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah...
allah razı olsun canım , walla söylediklerinle içim rahatladı. dün transfer sonrası biraz canımız sıkkındı ama dediğin gibi bu 12 günü onunla konuşup iyi geçirmek lazım. zaten takdir ALLAHın biz her anlamda elimizden geleni yapalım, gerisi teslimiyet...
merhaba arkadaşlar , ben bugün transferimi yaptırdım. 1 tane embriyo yerleşti şimdi ben de bekleyenler kervanına katıldım :) hadi bakalım hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah...
arkadaş buraya niye kimse bişey yazmıyor günlerdir?bakıp bakıp duruyorum en son benim yazdığım duruyor.yokmu hiç güzel haber sevinelim?
Yaa bende surekli okuyup okuyup duruyorum ama kimse yazmiyo diye yazmadim zaten henuz verilecek haberim de yok gerci evraklarimi tamamlayip rapor icin siraya girdim benim icin cok sevincli bi haber sayilir:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?