Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Günaydın kızlar;
Bugün birisinin 12. günüydü kimdi o hatırlayan var mı?
5 ağustos test günüm demişti.
İnşallah hayırlı haberlerini alırız.

benimdi canım.ama malesef gene yüzüm gülmedi.hakkımızda hayırlısı budur inşallah.merkezi aradım.dr unuz arayacak dediler ama daha arayan olmadı

benimdi canım.ama malesef gene yüzüm gülmedi.hakkımızda hayırlısı budur inşallah.merkezi aradım.dr unuz arayacak dediler ama daha arayan olmadı

Üzüldüm canım, demek henüz zamanı gelmemiş.
Denemelere devam et sakın ucunu bırakma.
Şuna inan bir gün mutlaka olacak.
Allah'ım gönlüne göre versin inşallah.

Zeynepcim uzuldum cok ama hep hqyirlisi icin dua ettik insSALLAH kendiliginden en kisa zamanda gelir melegin.boyle olumsuzlari duyunca gorusmeye bile gidesim gelmiyor bayram ertesi gidicektim ama kaararsiz kaldim:-(

merhaba arkadaşlar , ben bugün transferimi yaptırdım. 1 tane embriyo yerleşti şimdi ben de bekleyenler kervanına katıldım :) hadi bakalım hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah...

Hayırlı olsun transferin, inşallah güzel haberler verirsin 12 günün sonunda :)

Yaa bende surekli okuyup okuyup duruyorum ama kimse yazmiyo diye yazmadim zaten henuz verilecek haberim de yok gerci evraklarimi tamamlayip rapor icin siraya girdim benim icin cok sevincli bi haber sayilir:))

İnşallah en kısa sürede raporunu alırsın da tedaviye başlarsın bir an önce, sonra da hayırlı haberlerini alırız :)

Üzülme desem olmayacak biliyorum ama demek ki vakti zamanı değilmiş zakkum, her şerde bir hayır vardır, hayırlısı böyleymiş diye düşün. Allahım inşallah sonraki denemende hayırlısıyla sağlıcakla evladına kavuşturur seni ve bütün isteyenleri.

29 temmuzda verdik tum tahlillerimizi evraklarimizi 3 hafta sonra biz aramazsak arayip sorun filan dedi hemsire bayramdan sonra insallah zaten 25 agustosda filan adet olcam galiba hesaplarimda yanilmazsam :)

Hepimizin hakkinda hayirlisi canim yaa daha vakti zamani degilmis demekki insallah bi dahakinde olur beraber guzel haberler veririz

kızlar umut tüp bebekte size verilen faturaları sakın kaybetmeyin..bugün aradılar bizi siz mikro tese ameliyat parasını yatırmamışınız diye ya sanki para yatırmadan işlem yapıyolar gibi bide sistemde ödendi gözükmüyor diyorlar ben 28 haftalık hamileyim ancamı akıllarına gelmiş bizde biizm faturamız elimizde dedik duruyor dedik ben faturayı çıkartmaya gittim sonra tekrar aradılar tamam yanlışlık olmuş dediler.siiznde aklınızda bulunsun.hamile kaldığımdan beri arıyorum ya doktor bey sizi arayacak diyolar yada yurt dışında diyolar bir türlü konuşamadım ama iş paraya gelince hemen arıyolar çok kızdım.düşük tehlikem vardı konuşmam lazım dedim sizi arayacak doktor bey dediler maşallah hala arıcak..

Merhaba arkadaşlar öncelikle dilerim rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin,daha önce başarısız bir deneme geçirdim bu ikinci denememiz sanırım bayramdan hemen sonra iğnelere başlıycam sayfayı üye olmadan takip ediyordum zamansızlıklar nedeniyle katılamıyordum aranıza ama uzun süre burdayım.

Yaa bende surekli okuyup okuyup duruyorum ama kimse yazmiyo diye yazmadim zaten henuz verilecek haberim de yok gerci evraklarimi tamamlayip rapor icin siraya girdim benim icin cok sevincli bi haber sayilir:))

Bende seni merak ediyodum canim cok sukur halletmissin islerini.sorabildinmi benim icin bayramda tahlil yapilirmi diye.bana pek mantikli gelmiyoda mesela acil bi hasta gelecek durun durun once benim hormonlarima bakin mi diyecem :)

herkese hayırlı bayramlar kızlar
nasipse yarın memlekete gidiyorum onun için şimdiden kutlayayım istedim.inşallah döndüğümde güzel haberlerle karşılaşırım

Bende seni merak ediyodum canim cok sukur halletmissin islerini.sorabildinmi benim icin bayramda tahlil yapilirmi diye.bana pek mantikli gelmiyoda mesela acil bi hasta gelecek durun durun once benim hormonlarima bakin mi diyecem :)

Yok canim yaa soramadim cunku 4 filandi gittigimizde malum insanin suratina bakmiyolar o saatte dosyayi bile kontrol etmedi sabah doktora veririm dedi aldi gitti insallah eksik bisey yoktur

herkese hayırlı bayramlar kızlar
nasipse yarın memlekete gidiyorum onun için şimdiden kutlayayım istedim.inşallah döndüğümde güzel haberlerle karşılaşırım

Sana da hayırlı bayramlar,
İyi yolculuklar güle güle git güle güle gel inşallah.
Bol bol moral ve enerji depola.

Herkesin bayramını kutluyorum arkadaşlar. İnşallah hepimizin duaları kabul olur, gönlümüzden geçenlere kavuşuruz.

arkadaslar bayramınız mübarek olsun. ya adeti tatile denk gelen olmadımı ben ilkmiyim yani.adetin 3.günü hormon tahlili yaptırmam lazım ama malum bayram tatili napcam ben bi bilen yokmu aranızda varsa bana yardımcı olsun bi ay daha bos gecirmek istemiyorum. herkese iyi bayramlaaar

İyi bayramlar bende bayramda adet olup 2. günü gidicektim sözde ama hala olmadı ama olursa arayın biz açıcaz dediler bence gitmelisin bir ay daha bekletme derim.

Selam kızlar, önceliklle hepinizin bayramını kutlar, nice güzel bayramlar görmenizi dilerim. Umarım bidahaki bayrama bebişli gireriz.
Benim bugün beklenen adetim geldi ve yarın sabah 09-10.00 gibi Umut ta olacağım, çok heyecanlıyım dualarınızı eksik etmeyin,

selam canım ne yaptın nasıl geçti görüşmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…