Günaydın kızlar;
Bugün birisinin 12. günüydü kimdi o hatırlayan var mı?
5 ağustos test günüm demişti.
İnşallah hayırlı haberlerini alırız.
benimdi canım.ama malesef gene yüzüm gülmedi.hakkımızda hayırlısı budur inşallah.merkezi aradım.dr unuz arayacak dediler ama daha arayan olmadı
benimdi canım.ama malesef gene yüzüm gülmedi.hakkımızda hayırlısı budur inşallah.merkezi aradım.dr unuz arayacak dediler ama daha arayan olmadı
merhaba arkadaşlar , ben bugün transferimi yaptırdım. 1 tane embriyo yerleşti şimdi ben de bekleyenler kervanına katıldım :) hadi bakalım hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah...
Yaa bende surekli okuyup okuyup duruyorum ama kimse yazmiyo diye yazmadim zaten henuz verilecek haberim de yok gerci evraklarimi tamamlayip rapor icin siraya girdim benim icin cok sevincli bi haber sayilir:))
canım hadi hayırlı olsun , ben de rapor işleri ile uğraştığım için iyi bilirim gerçekten şu gelinen aşama bile güzel. ne zaman verdin belgelerini ne zaman çıkacak raporun?
bak ben de tüm o safhaları bu geçtiğimiz ay içinde hallettim , tüp bebek tedavisine başladık hatta baka transfer yapıldıda bekliorum şimdi, zaman çooook çabuk geçior canım hem de çok çabuk.. senden de güzel haberler beklioruzz
Yaa bende surekli okuyup okuyup duruyorum ama kimse yazmiyo diye yazmadim zaten henuz verilecek haberim de yok gerci evraklarimi tamamlayip rapor icin siraya girdim benim icin cok sevincli bi haber sayilir:))
Bende seni merak ediyodum canim cok sukur halletmissin islerini.sorabildinmi benim icin bayramda tahlil yapilirmi diye.bana pek mantikli gelmiyoda mesela acil bi hasta gelecek durun durun once benim hormonlarima bakin mi diyecem :)
herkese hayırlı bayramlar kızlar
nasipse yarın memlekete gidiyorum onun için şimdiden kutlayayım istedim.inşallah döndüğümde güzel haberlerle karşılaşırım
Selam kızlar, önceliklle hepinizin bayramını kutlar, nice güzel bayramlar görmenizi dilerim. Umarım bidahaki bayrama bebişli gireriz.
Benim bugün beklenen adetim geldi ve yarın sabah 09-10.00 gibi Umut ta olacağım, çok heyecanlıyım dualarınızı eksik etmeyin,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?