Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Hayırlı olsun tedavin, inşallah sonuna kadar güzel devam eder ve seni bebişine kavuşturur.
İğne dozları ultrason muayenesindeki yumurtaların durumuna göre (sayısı, büyüklüğü vs.), yaptırdığın kan testlerinin sonuçları ve senin hikayen doğrultusunda belirleniyor. Dolayısıyla herkesin dozu ve kullanacağı toplam doz, yanında kullandığı diğer ilaçlar aynı olmayabiliyor.
Allah gönlüne göre versin..

Cevabın için teşekkür edrim klaram artık tecrübelerinizden faydalanırım gözüken o ki sorularım çok olacak size iğneden midir bilmiyorum ama sanki adet kanamam fazlalaştı olabilir mi?

Canim yanlis hatirlamiyorsam bu aralar tahlil gunun olacakti insallah guzel haberlerle gelirsin bekliyoruz :)

Canim yanlis hatirlamiyorsam bu aralar tahlil gunun olacakti insallah guzel haberlerle gelirsin bekliyoruz :)

inanır mısın ben de Tuğba için geldim az evel.
Dedim bunun belli oldu mu acaba hayır haber alırım belki dedim.
Sen benden önce yazmışsın.

Cevabın için teşekkür edrim klaram artık tecrübelerinizden faydalanırım gözüken o ki sorularım çok olacak size iğneden midir bilmiyorum ama sanki adet kanamam fazlalaştı olabilir mi?

Rica ederim, tüm arkadaşlar adına elimizden geldiğince cevaplarız sorularınızı, biz de buradan çok şey öğrendik hala da devam ediyor.
Zannetmiyorum kanamayı artıracağını, öncesinde kullandığın ilaç falan olduysa onun etkisi de olabilir yada psikolojik :)
Detaylara takılma :))

Canım çok teşekkür ederim evet dediğin gibi psikolojik olabilir, azaldı zaten bugün birazdan da 3. iğnemi vurdurmaya gideceğim.

inanır mısın ben de Tuğba için geldim az evel.
Dedim bunun belli oldu mu acaba hayır haber alırım belki dedim.
Sen benden önce yazmışsın.

Kalbimiz birmis :)) insallah iyi haberler gelir bi arkadasim var diye anlatip duruyorum ya malesef negatifmis bu sabah ögrendim cok moralim bozuldu

Kalbimiz birmis :)) insallah iyi haberler gelir bi arkadasim var diye anlatip duruyorum ya malesef negatifmis bu sabah ögrendim cok moralim bozuldu

Hayırlısı canım ya bu ara çok duyuyorum negatif sonucları nedendir acaba?

Merhaba arkadaslar, forumları surekli okuyorum ancak ilk defa yazıyorum. Umut tüp bebekte iki kere tüp bebek tedavisi yaptırdım. doktorum ulun bey'di. Umut tüp bebek merkezini seçme sebebim devlette tedavi olmak istememem ve umut tüp bebek merkezinin sigorta kabul etmesiydi yani masrafların yarısının devlet tarafından ödenmesiydi. Umut tüp bebek merkezinden hiç memnun kalmadım. Tonlarca para almalarına rağmen küçücük bir yer yüzlerce hastası var ve sadece 2 tane doktor var kısacası çok ticari bir yer. Bu merkezden olumlu haberler alanlar vardır ancak orana bakmak lazım. Fabrika gibi hastası var zaten elbet aradan birkaç tanesi tutuyordur. Ulun Bey'in çok ilgili olmadığını (daha doğrusu yogunluktan dolayı ilgili olamadığını) ve negatif bir insan olduğunu düşünüyorum ve tavsiye etmiyorum. Ikınciyi aynı yere ve aynı doktora yaptırma sebebim bir daha açıklamalarla ve tahlillerle uğraşmak istememdi ama çok pişmanım. Bu bilgileri sizlerle paylaşmak istedim. Tedavilere 6-7 aylık bir ara verdikten sonra yeni bir doktor arayışındayım. Tavsiyelere açığım.

merhaba arkadaşlar ne yazık ki benden de pozitif bir haber yok. bugün kan tahlilinde <0.100 çıktı yani bana hiç sans tanımadı BETA HCG :)

Tugbacim uzuldum cok hep hayirlisini istiyorduk vardir bi hayir ilk denemenmiydi¿

evet ilk denemeydi canım, walla şuan pek üzüntü hali yok ama hassaslaşacağım anlar gelecek sanırım . yaa hep hayırlı dedik lafta kalmaması gerektiğini biliorum metanetliyim
aslında test günüm yarındı annemin tetkik sonuçlarını göstermek için hastanedeydik ben de bi baktırdım , annem babam yanımda olduğu için (onlar doktor yanındayken aldım sonuçları zaten babama çaktırmıyoruz durumu :) ) onlar beni üzgün görmesinler diye hiç renk vermedim.gayet gittim sanki tam kan sayımı yapılmış gibi aldım sonucu okudum anladım zaten ama doktora da bi uğrayıp gösterdim. annem çıktığında odadan kulağına fısıldadım.o ben üzülcem diye bir üzüldü aslında ama baktı ben de mimik bile yok üzüntüye dair o da biraz olsun rahatladı.1 haftadır annemin yanındaydım zaten.
sabır ilk anda verilen tepki ise sabrettim ama sonradan arada duygu patlamalrı yaşayabilirm ama olmaması ALLAHın takdiri ondan değilde, onnnnnnca ilaç, yuttuğum haplar önemli değil onca iğne bölgesi morukları acımalarına yine de üzülüyorum
ama şundan içim rahat, iyi bir merkeze gittim, ilaçlarımı dakikasında asla atlamadan aldım, zeyna gibi hatun bir çanta bile taşımadım dinlendim yürüyüş yaptım çoook dengeli beslendim. mübarek ayda tanıdığım tanımadığım herkesten hayır duası aldım, ALLAH a yalvardım niyaz ettim yaşlı gözlerle , yani sebepler dairesinde kula ait bildiğim söylenen herşeyi yerine getirdim vicdanım rahat. canı verecek olan RABBİM. teslimiyetse ötesi yok. ALLAH lutfetmediyse henüz ben istemeye devam ederim hiç de gönlümü eylemem.
BAKARA SURESİ 216 . ayeti son sözü söyler .'Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey, sizin için hayırlıdır ve olur ki, sevdiğiniz şey de sizin için bir şerdir. Allah bilir de siz bilmezsiniz.'

Hayırlısı böyleymiş Tuğbacığım.
Ayetin dediği gibi bilemeyiz o yüzden tevekkül edeceğiz.
Sana bir şey diyeyim mi, Böyle ilk bir iki deneme de tutmayıp daha sonra tutunca onunda sevici bir başka oluyor.
Allah'ım hiç kimseye aratmasın herkesin gönlüne göre versin inşallah.
Sakinliğini koruman çok güzel, zaman zaman duygu patlamaları yaşarım demişsin ya bu zor günleri atlattıktan sonra bence duygu patlaması falan yaşamazsın. Zaman acılarını köreltiyor insanın.
Zaman geçtikçe iyice kabulleniyorsun, kendini bir sonraki tedavi için daha da hazır hissediyorsun.
Allah'ım sana da o sabrı o gücü versin inşallah bir sonraki tedaviye bomba gibi olursun herşey yolunda gider ve sende anne olursun inşallah...

Cok haklisin canim biz ne zaman istersek o zaman olacak saniyoruz ama oyle olmuyo Allah ne zaman nasip ederse. Cok gecmis olsun canim insallah sabrin devam eder kendini birakmazsin Allaha emanet ol.

tuğbacım çok güçlü bir bayansın sen zaten son sözü söyleyerek bizim tüm yaşadıklarımızı özetledin.

Tevekkülünü takdir ettim, evet her şerde bir hayır her hayırda bir şer vardır, Rabbim ol demezse olmuyor birşey. üzüleceksin de ağlayacaksın da yeri geldiğinde ama ne olur içine atma, rahatla ve bir sonraki tedavin için kendini bir an önce toparlamaya çalış. Allah hakkında hayırlısını nasip etsin, tez zamanda hayırlı sağlıklı evlat(lar)ına kavuştursun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…