selam canım ne yaptın nasıl geçti görüşmen
selam cnm bugün gittim Ulun hoca muayene etti ve gonal f 225 dozla başladık, toplamda 4 adet iğne çarşamba günü tekrar gelmemi istedi, buarada bu dozu neye göre ayarlıyorlar acaba merak ettim ama sormayı unutmuşum.
Hayırlı olsun tedavin, inşallah sonuna kadar güzel devam eder ve seni bebişine kavuşturur.
İğne dozları ultrason muayenesindeki yumurtaların durumuna göre (sayısı, büyüklüğü vs.), yaptırdığın kan testlerinin sonuçları ve senin hikayen doğrultusunda belirleniyor. Dolayısıyla herkesin dozu ve kullanacağı toplam doz, yanında kullandığı diğer ilaçlar aynı olmayabiliyor.
Allah gönlüne göre versin..
Canim yanlis hatirlamiyorsam bu aralar tahlil gunun olacakti insallah guzel haberlerle gelirsin bekliyoruz :)
Cevabın için teşekkür edrim klaram artık tecrübelerinizden faydalanırım gözüken o ki sorularım çok olacak size iğneden midir bilmiyorum ama sanki adet kanamam fazlalaştı olabilir mi?
Rica ederim, tüm arkadaşlar adına elimizden geldiğince cevaplarız sorularınızı, biz de buradan çok şey öğrendik hala da devam ediyor.
Zannetmiyorum kanamayı artıracağını, öncesinde kullandığın ilaç falan olduysa onun etkisi de olabilir yada psikolojik :)
Detaylara takılma :))
inanır mısın ben de Tuğba için geldim az evel.
Dedim bunun belli oldu mu acaba hayır haber alırım belki dedim.
Sen benden önce yazmışsın.
Kalbimiz birmis :)) insallah iyi haberler gelir bi arkadasim var diye anlatip duruyorum ya malesef negatifmis bu sabah ögrendim cok moralim bozuldu
Hayırlısı canım ya bu ara çok duyuyorum negatif sonucları nedendir acaba?
Hayirli bayramlar hepinize arkadaslar
canım merhaba nasılsın mesaj kutun devamlı dolu o yüzden sana mesaj yollayamıyorum...
evet ilk denemeydi canım, walla şuan pek üzüntü hali yok ama hassaslaşacağım anlar gelecek sanırım . yaa hep hayırlı dedik lafta kalmaması gerektiğini biliorum metanetliyim
aslında test günüm yarındı annemin tetkik sonuçlarını göstermek için hastanedeydik ben de bi baktırdım , annem babam yanımda olduğu için (onlar doktor yanındayken aldım sonuçları zaten babama çaktırmıyoruz durumu :) ) onlar beni üzgün görmesinler diye hiç renk vermedim.gayet gittim sanki tam kan sayımı yapılmış gibi aldım sonucu okudum anladım zaten ama doktora da bi uğrayıp gösterdim. annem çıktığında odadan kulağına fısıldadım.o ben üzülcem diye bir üzüldü aslında ama baktı ben de mimik bile yok üzüntüye dair o da biraz olsun rahatladı.1 haftadır annemin yanındaydım zaten.
sabır ilk anda verilen tepki ise sabrettim ama sonradan arada duygu patlamalrı yaşayabilirmama olmaması ALLAHın takdiri ondan değilde, onnnnnnca ilaç, yuttuğum haplar önemli değil onca iğne bölgesi morukları acımalarına yine de üzülüyorum
ama şundan içim rahat, iyi bir merkeze gittim, ilaçlarımı dakikasında asla atlamadan aldım, zeyna gibi hatun bir çanta bile taşımadım dinlendim yürüyüş yaptım çoook dengeli beslendim. mübarek ayda tanıdığım tanımadığım herkesten hayır duası aldım, ALLAH a yalvardım niyaz ettim yaşlı gözlerle , yani sebepler dairesinde kula ait bildiğim söylenen herşeyi yerine getirdim vicdanım rahat. canı verecek olan RABBİM. teslimiyetse ötesi yok. ALLAH lutfetmediyse henüz ben istemeye devam ederim hiç de gönlümü eylemem.
BAKARA SURESİ 216 . ayeti son sözü söyler .'Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey, sizin için hayırlıdır ve olur ki, sevdiğiniz şey de sizin için bir şerdir. Allah bilir de siz bilmezsiniz.'
evet ilk denemeydi canım, walla şuan pek üzüntü hali yok ama hassaslaşacağım anlar gelecek sanırım . yaa hep hayırlı dedik lafta kalmaması gerektiğini biliorum metanetliyim
aslında test günüm yarındı annemin tetkik sonuçlarını göstermek için hastanedeydik ben de bi baktırdım , annem babam yanımda olduğu için (onlar doktor yanındayken aldım sonuçları zaten babama çaktırmıyoruz durumu :) ) onlar beni üzgün görmesinler diye hiç renk vermedim.gayet gittim sanki tam kan sayımı yapılmış gibi aldım sonucu okudum anladım zaten ama doktora da bi uğrayıp gösterdim. annem çıktığında odadan kulağına fısıldadım.o ben üzülcem diye bir üzüldü aslında ama baktı ben de mimik bile yok üzüntüye dair o da biraz olsun rahatladı.1 haftadır annemin yanındaydım zaten.
sabır ilk anda verilen tepki ise sabrettim ama sonradan arada duygu patlamalrı yaşayabilirmama olmaması ALLAHın takdiri ondan değilde, onnnnnnca ilaç, yuttuğum haplar önemli değil onca iğne bölgesi morukları acımalarına yine de üzülüyorum
ama şundan içim rahat, iyi bir merkeze gittim, ilaçlarımı dakikasında asla atlamadan aldım, zeyna gibi hatun bir çanta bile taşımadım dinlendim yürüyüş yaptım çoook dengeli beslendim. mübarek ayda tanıdığım tanımadığım herkesten hayır duası aldım, ALLAH a yalvardım niyaz ettim yaşlı gözlerle , yani sebepler dairesinde kula ait bildiğim söylenen herşeyi yerine getirdim vicdanım rahat. canı verecek olan RABBİM. teslimiyetse ötesi yok. ALLAH lutfetmediyse henüz ben istemeye devam ederim hiç de gönlümü eylemem.
BAKARA SURESİ 216 . ayeti son sözü söyler .'Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey, sizin için hayırlıdır ve olur ki, sevdiğiniz şey de sizin için bir şerdir. Allah bilir de siz bilmezsiniz.'
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?