- 6 Nisan 2009
- 148
- 28
- 118
- 41
teşekkürler desteğiniz dualarınız için arkadaşlar. bizim bir on gün içinde 2 düğünümüz var. düğün dernek derken zamanı hızla geçirmeyi planlıorum. zaten tedaviden dolayı, ramazan ayında da rahat olacağı için hastalarımı bu zamana sarkıtmıştım. şimdi işe ağırlık verip, önümüzdeki aya kadar hızlı tempoda yaşamak ve çalışmak zamanı. tabi ki sizler için her vakit dua etme vaktim . inşallah ismen dualarımdasınız.
Kızlar selam bugün tedavimin 6. günündeyim kontrolüm vardı Ulun Bey yumurtaların durumunun iyi olduğunu söyledi gonal f nin yanında bide cetroitde verdi hemşire hnm ikisini peş peşe vurdurabilirsin dedi fakat ben biraz okudum bazı arkadaşlar 1 saat veya 3 saat ara ile yapmışlar. Siz nasıl yaptırdınız bana yardımcı olur musunuz yada yarın arayıp tekrar sorsam mı?
Kızlar selam bugün tedavimin 6. günündeyim kontrolüm vardı Ulun Bey yumurtaların durumunun iyi olduğunu söyledi gonal f nin yanında bide cetroitde verdi hemşire hnm ikisini peş peşe vurdurabilirsin dedi fakat ben biraz okudum bazı arkadaşlar 1 saat veya 3 saat ara ile yapmışlar. Siz nasıl yaptırdınız bana yardımcı olur musunuz yada yarın arayıp tekrar sorsam mı?
Arkadaşım önce geçmiş olsun. Bende orda 3 negatif aldım. Ankarada genart ve Gürkan Kliniki beğeniyorlar. Prof. Kaan Aydos da genartı öneriyor. Bende 2 sinden birini seçeceğim.Merhaba arkadaslar, forumları surekli okuyorum ancak ilk defa yazıyorum. Umut tüp bebekte iki kere tüp bebek tedavisi yaptırdım. doktorum ulun bey'di. Umut tüp bebek merkezini seçme sebebim devlette tedavi olmak istememem ve umut tüp bebek merkezinin sigorta kabul etmesiydi yani masrafların yarısının devlet tarafından ödenmesiydi. Umut tüp bebek merkezinden hiç memnun kalmadım. Tonlarca para almalarına rağmen küçücük bir yer yüzlerce hastası var ve sadece 2 tane doktor var kısacası çok ticari bir yer. Bu merkezden olumlu haberler alanlar vardır ancak orana bakmak lazım. Fabrika gibi hastası var zaten elbet aradan birkaç tanesi tutuyordur. Ulun Bey'in çok ilgili olmadığını (daha doğrusu yogunluktan dolayı ilgili olamadığını) ve negatif bir insan olduğunu düşünüyorum ve tavsiye etmiyorum. Ikınciyi aynı yere ve aynı doktora yaptırma sebebim bir daha açıklamalarla ve tahlillerle uğraşmak istememdi ama çok pişmanım. Bu bilgileri sizlerle paylaşmak istedim. Tedavilere 6-7 aylık bir ara verdikten sonra yeni bir doktor arayışındayım. Tavsiyelere açığım.
merhaba arkadaşlar ne yazık ki benden de pozitif bir haber yok. bugün kan tahlilinde <0.100 çıktı yani bana hiç sans tanımadı BETA HCG :)
evet ilk denemeydi canım, walla şuan pek üzüntü hali yok ama hassaslaşacağım anlar gelecek sanırım . yaa hep hayırlı dedik lafta kalmaması gerektiğini biliorum metanetliyim
aslında test günüm yarındı annemin tetkik sonuçlarını göstermek için hastanedeydik ben de bi baktırdım , annem babam yanımda olduğu için (onlar doktor yanındayken aldım sonuçları zaten babama çaktırmıyoruz durumu :) ) onlar beni üzgün görmesinler diye hiç renk vermedim.gayet gittim sanki tam kan sayımı yapılmış gibi aldım sonucu okudum anladım zaten ama doktora da bi uğrayıp gösterdim. annem çıktığında odadan kulağına fısıldadım.o ben üzülcem diye bir üzüldü aslında ama baktı ben de mimik bile yok üzüntüye dair o da biraz olsun rahatladı.1 haftadır annemin yanındaydım zaten.
sabır ilk anda verilen tepki ise sabrettim ama sonradan arada duygu patlamalrı yaşayabilirmama olmaması ALLAHın takdiri ondan değilde, onnnnnnca ilaç, yuttuğum haplar önemli değil onca iğne bölgesi morukları acımalarına yine de üzülüyorum
ama şundan içim rahat, iyi bir merkeze gittim, ilaçlarımı dakikasında asla atlamadan aldım, zeyna gibi hatun bir çanta bile taşımadım dinlendim yürüyüş yaptım çoook dengeli beslendim. mübarek ayda tanıdığım tanımadığım herkesten hayır duası aldım, ALLAH a yalvardım niyaz ettim yaşlı gözlerle , yani sebepler dairesinde kula ait bildiğim söylenen herşeyi yerine getirdim vicdanım rahat. canı verecek olan RABBİM. teslimiyetse ötesi yok. ALLAH lutfetmediyse henüz ben istemeye devam ederim hiç de gönlümü eylemem.
BAKARA SURESİ 216 . ayeti son sözü söyler .'Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey, sizin için hayırlıdır ve olur ki, sevdiğiniz şey de sizin için bir şerdir. Allah bilir de siz bilmezsiniz.'
TRANSFERİM BUGÜN ALLAH'IN İZNİYLE GERÇEKLEŞTİ ARKADAŞLAR Dilerim ALLAH tan umutlarımız boşa çıkmaz.
Umuttur insana güç veren. Umuttur insana çalışma azmi veren. Ümidini kaybedenin kaybedecek neyi kalır ki
Geçmiş olsun canım. Yazdığın ayet gözlerimi doldurdu. Lakin çok hasret çektim. Kalbim artık hiçbi teselliyi kabul etmiyor.
Benim de 3 negatifim var Umut tüp bebekte ve Ulun Beyde. Önce Rabbim nasip edecek tabii. Fakat negatiften sonra telefonda hiçbi açıklama yapmadan 500km uzak yoldan ayağına çağırıyor beni. Konuşacağıda yine belki 10dk. Harcadığım o kadar emekten sonra teselli istemiyorum neden olmadığına dair bi konuşmayı da hak ettiğimi sanıyorum. Rabbim nasip ettiğinde olacak biliyorum. Merkezimi değiştiriyorum yinede. Fikirleri olan arkadaşlardan özel mesaj olarak mesaj istiyorum. Ve okuyan herkes lütfen dua etsin. Eşimle çok zor günler geçiriyoruz. Bitmeyen bi acı hiç unutulmuyor. 4 yıldır uğraşıyoruz ama özellikle 2 yıldır tüm gülmeler haram sanki bize yasak gibi...
Negatif olan arkadaşlar Rabbim sabır versin inşallah ben hepimizin adına dua ediyorum. Rabbim beni duymuyor ama belki sizleri duyar.
Allah'ın izniyle sen bize müjde verirsin inşallah.
Bu aralar hep negatif sonuçlar gördük sen bizim yüzümüzü güldür emi?
Bol bol dua et, bizim de dualarımız seninle.
Haydi hayırlısı...
benimde hep çok iyi olduğu söylendi benide çok heveslendirdiler ama sadece 1 yumurta bulundu nasıl olduysa nedense..bende ikisni peş peşe yaptım hep bana öyle söylemişlerdi canım
TRANSFERİM BUGÜN ALLAH'IN İZNİYLE GERÇEKLEŞTİ ARKADAŞLAR Dilerim ALLAH tan umutlarımız boşa çıkmaz.
Umuttur insana güç veren. Umuttur insana çalışma azmi veren. Ümidini kaybedenin kaybedecek neyi kalır ki
sAĞOLUN KIZLAR ben de ordaki hemşireleri dinleyip peş peşe yaptırdım zaten bilmiyorum ya moralim bozuluyor bu ara negatif sonuçlar okadar fazla ki...
sAĞOLUN KIZLAR ben de ordaki hemşireleri dinleyip peş peşe yaptırdım zaten bilmiyorum ya moralim bozuluyor bu ara negatif sonuçlar okadar fazla ki...
Su an raporumu aliyorum hastaneden yasasin yasasin :)) beklenenden cok daha cabuk verdiler insallah bebisimizde boyle acele eder hemencik gelir :))
sevindim canım sıra bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?