Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

teşekkürler desteğiniz dualarınız için arkadaşlar. bizim bir on gün içinde 2 düğünümüz var. düğün dernek derken zamanı hızla geçirmeyi planlıorum. zaten tedaviden dolayı, ramazan ayında da rahat olacağı için hastalarımı bu zamana sarkıtmıştım. şimdi işe ağırlık verip, önümüzdeki aya kadar hızlı tempoda yaşamak ve çalışmak zamanı. tabi ki sizler için her vakit dua etme vaktim . inşallah ismen dualarımdasınız.

Canım sen de bizim dualarımızdasın
Allah işlerini rast getirsin inşallah.

Kızlar selam bugün tedavimin 6. günündeyim kontrolüm vardı Ulun Bey yumurtaların durumunun iyi olduğunu söyledi gonal f nin yanında bide cetroitde verdi hemşire hnm ikisini peş peşe vurdurabilirsin dedi fakat ben biraz okudum bazı arkadaşlar 1 saat veya 3 saat ara ile yapmışlar. Siz nasıl yaptırdınız bana yardımcı olur musunuz yada yarın arayıp tekrar sorsam mı?

Vallahi benim eşim hepsini aynı anda peşpeşe vuruyordu bana.
Birini sağdan diğerini soldan.

Ben de aynı anda yapıyordum birini sağdan birini soldan. Sen ordaki hemşireleri dinle, bu konuda gayet iyiler.

benimde hep çok iyi olduğu söylendi benide çok heveslendirdiler ama sadece 1 yumurta bulundu nasıl olduysa nedense..bende ikisni peş peşe yaptım hep bana öyle söylemişlerdi canım

TRANSFERİM BUGÜN ALLAH'IN İZNİYLE GERÇEKLEŞTİ ARKADAŞLAR Dilerim ALLAH tan umutlarımız boşa çıkmaz.
Umuttur insana güç veren. Umuttur insana çalışma azmi veren. Ümidini kaybedenin kaybedecek neyi kalır ki

Arkadaşım önce geçmiş olsun. Bende orda 3 negatif aldım. Ankarada genart ve Gürkan Kliniki beğeniyorlar. Prof. Kaan Aydos da genartı öneriyor. Bende 2 sinden birini seçeceğim.

merhaba arkadaşlar ne yazık ki benden de pozitif bir haber yok. bugün kan tahlilinde <0.100 çıktı yani bana hiç sans tanımadı BETA HCG :)

Geçmiş olsun canım. Yazdığın ayet gözlerimi doldurdu. Lakin çok hasret çektim. Kalbim artık hiçbi teselliyi kabul etmiyor.
Benim de 3 negatifim var Umut tüp bebekte ve Ulun Beyde. Önce Rabbim nasip edecek tabii. Fakat negatiften sonra telefonda hiçbi açıklama yapmadan 500km uzak yoldan ayağına çağırıyor beni. Konuşacağıda yine belki 10dk. Harcadığım o kadar emekten sonra teselli istemiyorum neden olmadığına dair bi konuşmayı da hak ettiğimi sanıyorum. Rabbim nasip ettiğinde olacak biliyorum. Merkezimi değiştiriyorum yinede. Fikirleri olan arkadaşlardan özel mesaj olarak mesaj istiyorum. Ve okuyan herkes lütfen dua etsin. Eşimle çok zor günler geçiriyoruz. Bitmeyen bi acı hiç unutulmuyor. 4 yıldır uğraşıyoruz ama özellikle 2 yıldır tüm gülmeler haram sanki bize yasak gibi...
Negatif olan arkadaşlar Rabbim sabır versin inşallah ben hepimizin adına dua ediyorum. Rabbim beni duymuyor ama belki sizleri duyar.

Allah'ın izniyle sen bize müjde verirsin inşallah.

Bu aralar hep negatif sonuçlar gördük sen bizim yüzümüzü güldür emi?

Bol bol dua et, bizim de dualarımız seninle.

Haydi hayırlısı...

Arkadaşım Allah yardımcın olsun. Maalesef çok kolay olmuyor bu işler.
Kimisi istemeden hamile kalıveriyor, bizler kendimizi öldürüyoruz sonuç hep negatif.
Hiç üzülme çevremde o kadar çok çocuk hikayesi var ki. Allah ne zaman yazdıysa o zaman olacak inşallah.
Bak bu sayfada 10 sene üstüne çocuğuna kavuşanlar var. Ben çok şükür o kadar beklemedim, Allah dağına göre kar veriyor herhalde ben 2,5 senede bile çok yıprandım. O kadar çok bekleyenlere şaşırıyorum Allah'ım nasıl bir sabır vermiş. Ama Sabrın sonu da selamet derler hepimizin bir gün evlatları olacak buna inan. Dualarında ısrarcı ol.
Bu tamamen Allah ile ilgili bunu kliniklere bağlamamak lazım onlar sadece aracı sadece vesile.
Benim de Ulun hocada bir negatif aşılama denemem oldu, tüp bebeğimi de buna rağmen o doktorda yaptırdım çok şükür bu tuttu. şimdi bebeğimin 2 tanede kardeşi var klinikte donduruldular. Allahım inşallah onlara gerek kalmadan ikinciye kendiliğimden hamile kalırım ama olmazsa yine Ulun hocanın kapısını çalacağım.

Allah'ım bu yolda ilerleyen herkesin yardımcısı olsun inşallah.
Bu acıyı sadece çeken anlar.

Allah'ın izniyle sen bize müjde verirsin inşallah.

Bu aralar hep negatif sonuçlar gördük sen bizim yüzümüzü güldür emi?

Bol bol dua et, bizim de dualarımız seninle.

Haydi hayırlısı...

Canım inşallah dua'larınıza ihtiyacım var. 18 senelik evliyim bu 5 inci denemem ve son ve pozitif olur İnşallah
Evet bu aralar her kez negatif çok üzücü ALLAH ım 9 aylık mucizeni bizlere de nasip eyle AMİİİİİN

benimde hep çok iyi olduğu söylendi benide çok heveslendirdiler ama sadece 1 yumurta bulundu nasıl olduysa nedense..bende ikisni peş peşe yaptım hep bana öyle söylemişlerdi canım

sAĞOLUN KIZLAR ben de ordaki hemşireleri dinleyip peş peşe yaptırdım zaten bilmiyorum ya moralim bozuluyor bu ara negatif sonuçlar okadar fazla ki...

canım ALLAH tamamına erdirsin hayırlısıyla..BuRaya hamileyim diye yazmanı nasip etsin İNŞALLAH..

Geçmiş olsun canım. Yazdığın ayet gözlerimi doldurdu. Lakin çok hasret çektim. Kalbim artık hiçbi teselliyi kabul etmiyor.
Benim de 3 negatifim var Umut tüp bebekte ve Ulun Beyde. Önce Rabbim nasip edecek tabii. Fakat negatiften sonra telefonda hiçbi açıklama yapmadan 500km uzak yoldan ayağına çağırıyor beni. Konuşacağıda yine belki 10dk. Harcadığım o kadar emekten sonra teselli istemiyorum neden olmadığına dair bi konuşmayı da hak ettiğimi sanıyorum. Rabbim nasip ettiğinde olacak biliyorum. Merkezimi değiştiriyorum yinede. Fikirleri olan arkadaşlardan özel mesaj olarak mesaj istiyorum. Ve okuyan herkes lütfen dua etsin. Eşimle çok zor günler geçiriyoruz. Bitmeyen bi acı hiç unutulmuyor. 4 yıldır uğraşıyoruz ama özellikle 2 yıldır tüm gülmeler haram sanki bize yasak gibi...
Negatif olan arkadaşlar Rabbim sabır versin inşallah ben hepimizin adına dua ediyorum. Rabbim beni duymuyor ama belki sizleri duyar.[/QUOTE]

Canım benim Yüce ALLAH ihmal değil imtihan eder.ne olur biraz daha sabır eğer sen hayatını bebeğe adapte bi şekilde yaşamaya adamışsan eşin de sıkıntı duyabilir önce sen ve eşin sağlıklı olmalı bence bebek alnında yazıldığı an gelir sana hiç şüphem yok.Sende dualarımda olacaksın ALLAH yardımcın olsun.

Canım benim hayırlı olsun şu hayatta umuttan başka neyimiz var ki inş. sıkı sıkı tutunur bebişin allah yardımcın olsun pozitif haber duymaya o kadar çok ihtiyacımız var ki özellikle benim tedavideyim ben de dualarım seninle hepimizle inş.

sAĞOLUN KIZLAR ben de ordaki hemşireleri dinleyip peş peşe yaptırdım zaten bilmiyorum ya moralim bozuluyor bu ara negatif sonuçlar okadar fazla ki...

sen şimdi negatifleri düşünüpte kendini yıpratma sakın herkes kendi kaderini yaşıyor canım dua et bol bol ..

Su an raporumu aliyorum hastaneden yasasin yasasin :)) beklenenden cok daha cabuk verdiler insallah bebisimizde boyle acele eder hemencik gelir :))

evet keşke hep pozitif olsa sonuçlar ama negatiflerde oluyor..siz yinede olumlu düşünün olumlu olsun moralinizi bozmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…