Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

merhaba arkadaşlar, ben memlekete geldiğim için yoğunluktan daha yeni girebildim nete,
negatif sonuçtan sonra hala gayet sakinim sanki hiç tedavi süresi yaşanmamış gibi devam ediyor hayat. ama tek üzüntüm dua kısmında bilemiorum belki ortam ve gusül abdesti olmadığı için , namaz, dua derken manevi ortamım azaldı, sanki hailelik pozitif olmayınca RABBİME nankörlük ediyormuşum gibi hissediorum. bir silkelenmem lazım.

bir de ben de 6.5 yıllık evliyim , 4 aşılama , 1 tüp bebek tedavisi derken bu işlerin çok içindeyim ve evet çocuk olmasını, evlat sahibi olmayı çok çok arzu ediyorum ama , ben bu dünyaya ALLAHa kul olmak için geldim ve hayattan dünyaya bakan tek isteğim beklentim eşimle huzurlu bir yaşam. evlat sahibi olmak bambaşka bir nimet ama , bebek - çocuk bizim tamamlayıcımız değil. çocuk olunca işte o zaman tam bir aile olacağız demek çok ters bana. vicdanıma ters. ben zaten bir aile kurdum. eşimle mutluyum ,eksik değiliz ki biz.fakat nimetlerin ennn güzeli çocuk sahibi olmak istenilecek en güzel ve inşallah hayırlı şey. o yüzden ben hiç strese girip aile huzurumu da bozmadım , başkasına (ailelerimiz, akraba , konu komşu) da laf ettirip bozduramam o hakkı vermem
biliorum ki herkes çocuk sahibi olacak diye bir kanun bir şart yok. RABBİM nasip etmeyedebilir. canı verecek olan sadece ALLAH. hele ki bu kadar dua ettim, de ALLAH beni duymuyor, duamı kabul etmiyor demek içimi yakar bu kadar nimete kör olup nankörlük yapamam. bi kere canımın içi , sevdiğim kocam var yanımda. ben tedavimi olurum duamı ederim, gerisine ne üzülürüm ne de hayatımı kendime ve sevdiğime zindan edemem.

yılmak yok tedaviye devam. duaya devam. 3. tedavide de olmayabilir 5 de. ...o zaman gelince , duruma göre hareket edilir ama kalbin, huzurun ,inancın ayarlarıyla fazla oynamamak lazım.

tugbacandemir

Canım çok güzel yazmışsın bende senin gibi düşünüyorum 18 yıllık mükemmel bir evliliğim var bu benim 5 ci denemem . şu an transferimin 2 ci günü ALLAH ım nasip ederse olacak.Hiç öbür denemelerim deki negatifler de de isyan etmedim.
Allah kuluna üç şekilde cevap
verir;
"Evet" der, istediğini verir;
"Hayır" der, daha iyisini verir;
"Bekle" der ve en iyisini verir .

Muhakkak her karanlık sonundahttp://www.kadinlarkulubu.com/rekser/www/delivery/ck.php?oaparams=2__bannerid=892__zoneid=29__cb=81978242df__oadest=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fkadinlarkulubu
bir aydınlık vardır...
---RABBİM....
Karanlıkta olan tüm kardeşlerimizi aydınlığa çıkar AMİN.

Son düzenleme:
Allah kuluna üç şekilde cevap
verir;
"Evet" der, istediğini verir;
"Hayır" der, daha iyisini verir;
"Bekle" der ve en iyisini verir .

İlk defa duydum çok güzelmiş Moliferacım.

tugbacandemir ve molifera sizin adınıza sevindim gerçekten hani canınızı bu kadar sıkmayıp hayatınıza bu kadar güzel devam edebildiğiniz için. Belki bende canımı bu kadar rahat tutabilseydim şimdiye olurdu belkide. Beni yaşadığım şeyler biraz fazla incitiyor. Üzüntüyü uzun zaman atlatamıyorum. Ben 1 de de 2 de de 3 de de 4 de de hep aynı çok üzüldüm. Birini atlatabilmem için sonrakini yaşamam gerekti hep. Her insan aynı olmuyor tabii. Eşim de zaman zaman bu kadar sıkıldığım ve onu da doğal olarak sıktığım için çok kızmıştır. Ayrıca yazdıklarım yanlış anlaşılmasın. Her sabah kalktığımda her şeyim yerli yerinde olduğu için karnım doyduğu için hamd ederim Rabbime. Ve bu nimetleri Rabbimin herkese de vermesini dilerim.

bakalım eşimden başka tahlil istemezlerse bitti canım önce sonucunu göstermem lazım. sen ne zaman başlıyacaksın.

Bu ayki adetimde baslicaz bizde sadece spermiyogram istiyolar 3 tane yakin tarihte yapilmis bi de urologdan tup bebek yapmasi uygundur yazan bi belge gibi bisey getirin dediler

öyle düşünme canım.eminim herkes aynı ölçüde inciniyor.bende 2. negatifimi aldım.bayram boyu ağladım.her çocuk görüşümde,her muhabbette hatta insanların her gülüşünde.ama insan bazen elindekilerinin kıymetini unutuveriyor.onun için kalbimiz kan ağlasada dillendirmemkte fayda var.Rabbimin elbet vardır bi bildiği.beklemek,sabretmek,çabalamk lazım.Allah daha büyük sınavlara tabi tutmasın.mutluluğumuz perçinlensin istiyoruz ama Tubanın dediği gibi o mutluluğun kıymetini bilmek lazım.yoksa onunlada sınanabiliriz(Allah korusun)

nasılsınız?malesef pek güzel haber yok gibi.bennegatiften sonra memlekete gittim dün gece geldim. bugün dr ile görüşmeye gittim.bazı genetik testler istedi.onların sonucuna göre dondurulmuşlarla yola devam dedi.aranızda bu testleri yaptıran varmı?hangi hastanede yaptırdınız?cevaplarsanız çooooooook sevinirim.tatil bitmeden yaptırmam lazım.sonuçlar geç çıkıyormuş.bian evvel yaptırayım.

Bu ayki adetimde baslicaz bizde sadece spermiyogram istiyolar 3 tane yakin tarihte yapilmis bi de urologdan tup bebek yapmasi uygundur yazan bi belge gibi bisey getirin dediler

Disaridan yaptirilan spermiogramlari kabul etmiolar ve orada tekrarlamak istediklerini biliyordum ve raporda nihayetinde tup bebek belgesi degilmi?

Zeynepcim hosgeldin gozlerim seni ariyordu ben capada gordum genetik tani die bi bolum ama sana yakin olan hastaneyide arayip o bolum varsa gidebilirsin capa sana uzak die biliyorum

Çok şükür iyiyiz, hoşgeldin, tatilin umarım güzel geçmiştir.
Zeynep Kamilde de yapıldığını okumuştum bir de üniversite hastenelerinde. Z.K. genetik bölümü var diye biliyorum, bir araştır istersen.

Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin canım, inşallah bu denemen bu kadar senelik sabrının mükafatı olarak bebişle son bulur.

Rabbim beni duymuyor deme ne olur, mutlaka çok zor defalarca denemek negatifi görmek. Hepimiz bir imtihandan geçiyoruz, ben de 8 senelik evliyim, benim hikayem de apayrı herkesinki gibi. İnşallah bir sonraki denemende vakti zamanı gelmiştir de kavuşursun evladına tüm isteyenlerle beraber. Hep dualarım tüm isteyenler için, hepimiz sağlıcakla hayırlısıyla kavuşalım yavrularımıza inşallah.

sAĞOLUN KIZLAR ben de ordaki hemşireleri dinleyip peş peşe yaptırdım zaten bilmiyorum ya moralim bozuluyor bu ara negatif sonuçlar okadar fazla ki...

İnşallah denemen pozitif sonuçlanır, şimdiden olumsuz düşünüp negatifi çağırma, bol bol dua et, Allah hakkında hayırlısını nasip etsin.

Su an raporumu aliyorum hastaneden yasasin yasasin :)) beklenenden cok daha cabuk verdiler insallah bebisimizde boyle acele eder hemencik gelir :))

Hayırlısıyla gelsin bebişin inşallah.

Kızlar bu mesajı 2 gün önce hazırlamıştım misafirim geldi, akşam gittiler, gelişmeleri yeni okuyacağım.

Disaridan yaptirilan spermiogramlari kabul etmiolar ve orada tekrarlamak istediklerini biliyordum ve raporda nihayetinde tup bebek belgesi degilmi?

Oyle ama illa tutturuyolar spermiyogramlari urolog gorecek gorusunu yazacak sende onu kadin doguma gotureceksin yani benden oyle istediler

Zeynepcim hosgeldin gozlerim seni ariyordu ben capada gordum genetik tani die bi bolum ama sana yakin olan hastaneyide arayip o bolum varsa gidebilirsin capa sana uzak die biliyorum

evet canım maalesef orası bana uzak kalıyor.tek gidecek olsam sorun değilde eşimden de istedi.onun tüm gün izin alamsı sorun olabilir.numune hastanesindede yapılıyor sanırım.ve Zeynep kamilde.yarın umuttepe yi(Kocaeli) arayıp sorucak eşim.bakalım neresi olursa artık.yaptıran biri olsa iyiydi.yol yöntem öğrenirdim.insan ayrıntıları merak ediyor biliyorsun.hayırlısı.sende uğraşıyormuşsun hala.Allah yardımcın olsun.biliyosun benide aylarca süründürdüler rapor çıkana kadar.dişin için gittinmi biyere?

cevabın için sağol canım.iyi olmana sevindim.benim tatil berbattı.ağlamakla geçti çoğu.
MHRS den baktım.varmış Zeynep kamilde.en erken 27,08,2013 tarihine randevu veriyor.yalnız dediğim gibi keşke yaptıran biri cevap yazsa.şimdi ben direk genetik tıp bölümüne mi randvevu alıcam yoksa kadın doğuma alıcam onlarmı istek kağıdı yazacaklar bilmiyorum.ayrıca eğer kadın doğumsa eşim ne yapacak?oda ürolojiye mi gidecek?direk genetiğe randevu alsak ikimizde sorun çıkarırlarmı acaba?işte bunları merak ediyorum.ben tatildeyim ama eşimin izni bitti.git gel yaptırırlarsa gene sorun olacak.zaten opuydu,transferdii,bayramdı,yıllık izindi derken kaç kez izin aldı.neyse diyeceğim belki yaptıran yada yaptıranlardan duyan birileri varsa cevap yazarsa çok sevinirim

Yeniden buradayım maalesef doğuma 2 ay kala bebeğimi kaybettim ancak daha yeni yeni toparlanmaya başladım .Rabbim hakkımızda hayırlı neyse onu nasip etsin

Bence buradan cevap gelene kadar gidecegin hastaneyi arayip nereden randevu alacagini ogren cnm ben capayi ariorum dr bile bagliolar gidenlerde cvp yazacaklardir buraya bence umut istedikleri testlerin kagidini verdilerse direk tibbi gntkten alinabilir die dusunuorum.cnm ugrasiorum hala esimin sonucunu gosterecegim cuma gunu kismetse korkudan caymazsam yarin 6 da dis randevum var canim dua et bana.

Yeniden buradayım maalesef doğuma 2 ay kala bebeğimi kaybettim ancak daha yeni yeni toparlanmaya başladım .Rabbim hakkımızda hayırlı neyse onu nasip etsin

Ne denir bilmiyorum ALLAH sabir versin neydiki sorun gebeligin sonlanmasinda.

Allah yardımcın olsun canım.iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…