Tahlillerini yaptirabildin mi canim sen, insallah sana da hemen verirler
bakalım eşimden başka tahlil istemezlerse bitti canım önce sonucunu göstermem lazım. sen ne zaman başlıyacaksın.
tugbacandemir ve molifera sizin adınıza sevindim gerçekten hani canınızı bu kadar sıkmayıp hayatınıza bu kadar güzel devam edebildiğiniz için. Belki bende canımı bu kadar rahat tutabilseydim şimdiye olurdu belkide. Beni yaşadığım şeyler biraz fazla incitiyor. Üzüntüyü uzun zaman atlatamıyorum. Ben 1 de de 2 de de 3 de de 4 de de hep aynı çok üzüldüm. Birini atlatabilmem için sonrakini yaşamam gerekti hep. Her insan aynı olmuyor tabii. Eşim de zaman zaman bu kadar sıkıldığım ve onu da doğal olarak sıktığım için çok kızmıştır. Ayrıca yazdıklarım yanlış anlaşılmasın. Her sabah kalktığımda her şeyim yerli yerinde olduğu için karnım doyduğu için hamd ederim Rabbime. Ve bu nimetleri Rabbimin herkese de vermesini dilerim.
Bu ayki adetimde baslicaz bizde sadece spermiyogram istiyolar 3 tane yakin tarihte yapilmis bi de urologdan tup bebek yapmasi uygundur yazan bi belge gibi bisey getirin dediler
nasılsınız?malesef pek güzel haber yok gibi.bennegatiften sonra memlekete gittim dün gece geldim. bugün dr ile görüşmeye gittim.bazı genetik testler istedi.onların sonucuna göre dondurulmuşlarla yola devam dedi.aranızda bu testleri yaptıran varmı?hangi hastanede yaptırdınız?cevaplarsanız çooooooook sevinirim.tatil bitmeden yaptırmam lazım.sonuçlar geç çıkıyormuş.bian evvel yaptırayım.
nasılsınız?malesef pek güzel haber yok gibi.bennegatiften sonra memlekete gittim dün gece geldim. bugün dr ile görüşmeye gittim.bazı genetik testler istedi.onların sonucuna göre dondurulmuşlarla yola devam dedi.aranızda bu testleri yaptıran varmı?hangi hastanede yaptırdınız?cevaplarsanız çooooooook sevinirim.tatil bitmeden yaptırmam lazım.sonuçlar geç çıkıyormuş.bian evvel yaptırayım.
TRANSFERİM BUGÜN ALLAH'IN İZNİYLE GERÇEKLEŞTİ ARKADAŞLAR Dilerim ALLAH tan umutlarımız boşa çıkmaz.
Umuttur insana güç veren. Umuttur insana çalışma azmi veren. Ümidini kaybedenin kaybedecek neyi kalır ki
Canım inşallah dua'larınıza ihtiyacım var. 18 senelik evliyim bu 5 inci denemem ve son ve pozitif olur İnşallah
Evet bu aralar her kez negatif çok üzücü ALLAH ım 9 aylık mucizeni bizlere de nasip eyle AMİİİİİN
Arkadaşım önce geçmiş olsun. Bende orda 3 negatif aldım. Ankarada genart ve Gürkan Kliniki beğeniyorlar. Prof. Kaan Aydos da genartı öneriyor. Bende 2 sinden birini seçeceğim.
Geçmiş olsun canım. Yazdığın ayet gözlerimi doldurdu. Lakin çok hasret çektim. Kalbim artık hiçbi teselliyi kabul etmiyor.
Benim de 3 negatifim var Umut tüp bebekte ve Ulun Beyde. Önce Rabbim nasip edecek tabii. Fakat negatiften sonra telefonda hiçbi açıklama yapmadan 500km uzak yoldan ayağına çağırıyor beni. Konuşacağıda yine belki 10dk. Harcadığım o kadar emekten sonra teselli istemiyorum neden olmadığına dair bi konuşmayı da hak ettiğimi sanıyorum. Rabbim nasip ettiğinde olacak biliyorum. Merkezimi değiştiriyorum yinede. Fikirleri olan arkadaşlardan özel mesaj olarak mesaj istiyorum. Ve okuyan herkes lütfen dua etsin. Eşimle çok zor günler geçiriyoruz. Bitmeyen bi acı hiç unutulmuyor. 4 yıldır uğraşıyoruz ama özellikle 2 yıldır tüm gülmeler haram sanki bize yasak gibi...
Negatif olan arkadaşlar Rabbim sabır versin inşallah ben hepimizin adına dua ediyorum. Rabbim beni duymuyor ama belki sizleri duyar.
sAĞOLUN KIZLAR ben de ordaki hemşireleri dinleyip peş peşe yaptırdım zaten bilmiyorum ya moralim bozuluyor bu ara negatif sonuçlar okadar fazla ki...
Su an raporumu aliyorum hastaneden yasasin yasasin :)) beklenenden cok daha cabuk verdiler insallah bebisimizde boyle acele eder hemencik gelir :))
Disaridan yaptirilan spermiogramlari kabul etmiolar ve orada tekrarlamak istediklerini biliyordum ve raporda nihayetinde tup bebek belgesi degilmi?
Oyle ama illa tutturuyolar spermiyogramlari urolog gorecek gorusunu yazacak sende onu kadin doguma gotureceksin yani benden oyle istediler
Zeynepcim hosgeldin gozlerim seni ariyordu ben capada gordum genetik tani die bi bolum ama sana yakin olan hastaneyide arayip o bolum varsa gidebilirsin capa sana uzak die biliyorum
Çok şükür iyiyiz, hoşgeldin, tatilin umarım güzel geçmiştir.
Zeynep Kamilde de yapıldığını okumuştum bir de üniversite hastenelerinde. Z.K. genetik bölümü var diye biliyorum, bir araştır istersen.
evet canım maalesef orası bana uzak kalıyor.tek gidecek olsam sorun değilde eşimden de istedi.onun tüm gün izin alamsı sorun olabilir.numune hastanesindede yapılıyor sanırım.ve Zeynep kamilde.yarın umuttepe yi(Kocaeli) arayıp sorucak eşim.bakalım neresi olursa artık.yaptıran biri olsa iyiydi.yol yöntem öğrenirdim.insan ayrıntıları merak ediyor biliyorsun.hayırlısı.sende uğraşıyormuşsun hala.Allah yardımcın olsun.biliyosun benide aylarca süründürdüler rapor çıkana kadar.dişin için gittinmi biyere?
Yeniden buradayım maalesef doğuma 2 ay kala bebeğimi kaybettim ancak daha yeni yeni toparlanmaya başladım .Rabbim hakkımızda hayırlı neyse onu nasip etsin
Bence buradan cevap gelene kadar gidecegin hastaneyi arayip nereden randevu alacagini ogren cnm ben capayi ariorum dr bile bagliolar gidenlerde cvp yazacaklardir buraya bence umut istedikleri testlerin kagidini verdilerse direk tibbi gntkten alinabilir die dusunuorum.cnm ugrasiorum hala esimin sonucunu gosterecegim cuma gunu kismetse korkudan caymazsam yarin 6 da dis randevum var canim dua et bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?