Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

4 kez tüp bebek yaptım haklısın canım vakti gelmedi şimdiye kadar bebek çok istiyoruz bende 2.5 yıllık evliyim işim çok agır izin problemim var istabbula gelip karnım dolu dönmeyi çok istiyorum agrısız yaşam nasıl bilmiyorum hep agrım var benim ulun uluğda karar kıldım fulyaya kalma problemim var diye gelemiyorum umarım allahım isteyen herkese bebek verir.

Büyüttüm ya maşallah.
Başlarda biraz zor oldu ama çok şükür şimdi rayına girdi herşeyimiz.
Allah cümlemizi kurtarsın, hepimize hayırlı, sağlıklı doğumlar ve evlatlar nasip etsin inşallah.
Kordonu nasıl dolamış boğazına bak sen yaramaza
Neyse bir şey kalmamış sen kurtuluyorsun darısı bizlere inşallah.

Merhaba arkadaşlar bundan 2 ay önce Umut Tüp Bebek'te Süleyman Beyle tedaviye başladık ilaçları yazdırıp aldık ama kullanmama gerek kalmadan o ay kendiliğinden hamile kaldım.Şimdi elimde bütün ilaçlar duruyor biz rapor çıkartıp aldığımız için fiyatları gayet uygun eğer ihtiyacı olan varsa bana ulaşabilirse bu fiyat üzerinden vericem.İstanbul Anadolu Yakasında oturuyorum.

1-GONAL-F 450 IU(33 MCG) 0,75 ML.FLK ----- 5 ADET
2-MENAGON 75 IU 5 AMPUL ----- 2 ADET
3-OVITRELLE 250 MCG 0.5 1KUL.HAZ. ----- 1 ADET
4-CETRROTIDE 0.25 MG LIYOFILIZE 1 FLK---- 7 ADET

ben bu ilaçları sizden nasıl alabilirim ne kadar ödüyeceğim bilgi verirmisin
hamile olmana çok sevindim hayırlı olsun :)

ben bu ilaçları sizden nasıl alabilirim ne kadar ödüyeceğim bilgi verirmisin
hamile olmana çok sevindim hayırlı olsun :)

Teşekkür ederim öğrendiğim günden beri dua ediyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin diye.İlaçların normalde değeri 1,900 TL tutuyormuş sanırım ama biz raporla aldık 700 TL verdik aldığımız fiyatada vericez yani 700 TL .İstanbuldamısınız siz ?

Amin cnm.
Maalesef ağrıları ben de yaşadım belki çok şiddetli değildi yada ağrı eşiğine bağlı tabi özellikle yumurtlama döneminde.
İnşallah bu defa tedavin bebişle sonuçlanır..

Hayırlısıyla bir atlatsak, haftaya tekrar kontrolümüz var, bakalım duruma göre karar vereceğiz, biraz da bize bıraktı zamanı 20 sinden sonra olabilir. Tüp bebekle hamile kalanlar topiğinde bir arkadaşın da dün kontolü vardı, bebeğini kucağına almış bile :)

Selam arkadaslar,

Cumartesi gunu OPU oldum, 3 yumurta toplandi. Bugun arayip hepsinin dollendigini ama 2 tanesinin daha iyi gelistigini ucuncunun biraz silik oldugunu soylediler. Pazartesi sabah arayacaklarmis tekrar, Sali transfer olacak galiba. Dualarinizi eksik etmeyin lutfen. Hepimiz insallah mutlu sona ulasiriz.

Sevgiyle kalin x

İnşallah canım herşey yolunda gider ve bebişlerin sana sıkıca tutunur.

klaracım son günlerin inşlh sağlıkla kucağı alırsın oğluşunu....dularım senle ve tedavi olan bütün arkadaşlarımla....rabbim herkesin emeğini boşçevirmesin inşlh.....herkeslerin kucakları dolsun...dünyanın en güzel duygusu içinde bir can taşımak onla yaşamak nefes almak...bende 32 haftama gircem yarın inşlh bnmde az kaldı inşlh.....rabbim herkesin yardımcısı olsun.....klaracım güzel doğum haberini burdan bekliyoruz inşlhhh......dularımla herkesle.....

Günaydın

Sağlıklı keyifli huzurlu bir hafta diliyorum herkese

Dinlenmeye devam yarın artık işe başlıyorum evde oturmak bana göre değil daha çok strese giriyorum

Transferin olmuş galiba canım. Yakında mutlu haberlerini alırız inşallah. Bu arada mesleğin neydi canım. Bende hep yattım transferlerden sonra. Ama bu tüp bebek işinin en zor kısmı bence bu 12 gün. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah...

Dualarımızdasın canım.
Allah bu yolda ilerleyen kimsenin umutlarını boşa çıkarmasın.
Herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
Sen bi' doğur da İngiltere asıl prensi prensesi görsün

Dinlenmeye devam yarın artık işe başlıyorum evde oturmak bana göre değil daha çok strese giriyorum

Bende işi nasıl birakirda evde otururum diye kara kara düşünüyorum acaba evde daha cok stres mi yaparim yaa ben daha tedaviye başlamadan stres topu oldum :))

Amin canım çok sağol. C.tesi 38' i doldurucam ben de, sezeryanda 38 dolduktan sonra alınıyormuş, kordondan dolayı da mecburen sezeryan olucam. Daha fazla riske atmak istemiyorum, Allah nasip ederse c.tesi yada p.tesi günü inşallah. Bir de stres yapmaya başladı ya bişey olursa diye. Çantamı hazırladım her ihtimale karşı.

Senin de pek bişey kalmamış. Hayırlısıyla alalım kucaklarımıza. Ameliyata girmeden bütün arkadaşlara dua edicem inş.

Selam arkadaslar,

Benim yarin saat 11'de transferim var. Toplanan 3 yumurtanin 2 tanesi guzel bir sekilde buyumeye devam ediyormus, ucuncu olmus maalesef.

Allah nasip ederse yarin 2 embriyo transferim olacak. Inanilmaz heyecanliyim.

Transferden sonra yapmam ve yapmamam gerekenler hakkinda bilgilendirirseniz cok sevinirim.

Sevgiyle kalin xxx

Kızlar selamlar dün transferim oldu şuan dinlenmedeyim, pregostran iğne jel, estrofem, corapsin kullanıyorum tecrübeli arkadaşlar nelere dikkat etmem gerektiğini, neler yapmamam gerektiğini yazarlarsa bizde bilgilenmiş oluruz, transferi olan arkadaşlara sabırlı beklemeler diliyorum, tedavidekilerde hayırlısı olur inş. dua ile...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…