Mrb arkadaşım benim de çift taraflı 2,5 cm çikolata kistlerim vardı. Doktorum umutta süleyman beydi. Öncelikle ilk bir ay dk hapı ile çikolata kistlerini baskıladı, sonra tedaviye başladık. Çok şükür ilk denememde de tuttu. Merkezlerin ikisi de doktor ve laboratuvar olarak iyi.
İnşallah vakti zamanı gelmiştir ve seçtiğin doktorda olumlu sonuç alırsın. Hakkında hayırlısı olsun.
Sorma zaman yaklaştıkça heyecan daha da artıyor. Bugün kontrolümüz var, doğum tarihimiz de belli olacak inş. Bundan önceki kontrolde 23-25 eylül arası demişti doktor ama bugün nst ve muayene sonucuna göre tekrar konuşucaz. Oğluşum biraz yaramaz olucak galiba kordonu boynuna dolamış, o yüzden biraz öne gelecek doğum. Hakkımızda hayırlısı...
Sen de iğnesi, cinsiyeti derken bayağı büyütmüşsün., Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inş. tüm arkadaşlarımıza da en kısa sürede hayırlı evlatlar nasip etsin.
Merhaba arkadaşlar bundan 2 ay önce Umut Tüp Bebek'te Süleyman Beyle tedaviye başladık ilaçları yazdırıp aldık ama kullanmama gerek kalmadan o ay kendiliğinden hamile kaldım.Şimdi elimde bütün ilaçlar duruyor biz rapor çıkartıp aldığımız için fiyatları gayet uygun eğer ihtiyacı olan varsa bana ulaşabilirse bu fiyat üzerinden vericem.İstanbul Anadolu Yakasında oturuyorum.
1-GONAL-F 450 IU(33 MCG) 0,75 ML.FLK ----- 5 ADET
2-MENAGON 75 IU 5 AMPUL ----- 2 ADET
3-OVITRELLE 250 MCG 0.5 1KUL.HAZ. ----- 1 ADET
4-CETRROTIDE 0.25 MG LIYOFILIZE 1 FLK---- 7 ADET
ben bu ilaçları sizden nasıl alabilirim ne kadar ödüyeceğim bilgi verirmisin
hamile olmana çok sevindim hayırlı olsun :)
4 kez tüp bebek yaptım haklısın canım vakti gelmedi şimdiye kadar bebek çok istiyoruz bende 2.5 yıllık evliyim işim çok agır izin problemim var istabbula gelip karnım dolu dönmeyi çok istiyorum agrısız yaşam nasıl bilmiyorum hep agrım var benim ulun uluğda karar kıldım fulyaya kalma problemim var diye gelemiyorum umarım allahım isteyen herkese bebek verir.
Büyüttüm ya maşallah.
Başlarda biraz zor oldu ama çok şükür şimdi rayına girdi herşeyimiz.
Allah cümlemizi kurtarsın, hepimize hayırlı, sağlıklı doğumlar ve evlatlar nasip etsin inşallah.
Kordonu nasıl dolamış boğazına bak sen yaramaza
Neyse bir şey kalmamış sen kurtuluyorsun darısı bizlere inşallah.
Selam arkadaslar,
Cumartesi gunu OPU oldum, 3 yumurta toplandi. Bugun arayip hepsinin dollendigini ama 2 tanesinin daha iyi gelistigini ucuncunun biraz silik oldugunu soylediler. Pazartesi sabah arayacaklarmis tekrar, Sali transfer olacak galiba. Dualarinizi eksik etmeyin lutfen. Hepimiz insallah mutlu sona ulasiriz.
Sevgiyle kalin x
Hayırlısıyla bir atlatsak, haftaya tekrar kontrolümüz var, bakalım duruma göre karar vereceğiz, biraz da bize bıraktı zamanı 20 sinden sonra olabilir. Tüp bebekle hamile kalanlar topiğinde bir arkadaşın da dün kontolü vardı, bebeğini kucağına almış bile :)
Günaydın
Sağlıklı keyifli huzurlu bir hafta diliyorum herkese
Dinlenmeye devam yarın artık işe başlıyorum evde oturmak bana göre değil daha çok strese giriyorum
Selam arkadaslar,
Cumartesi gunu OPU oldum, 3 yumurta toplandi. Bugun arayip hepsinin dollendigini ama 2 tanesinin daha iyi gelistigini ucuncunun biraz silik oldugunu soylediler. Pazartesi sabah arayacaklarmis tekrar, Sali transfer olacak galiba. Dualarinizi eksik etmeyin lutfen. Hepimiz insallah mutlu sona ulasiriz.
Sevgiyle kalin x
Dualarımızdasın canım.
Allah bu yolda ilerleyen kimsenin umutlarını boşa çıkarmasın.
Herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
Sen bi' doğur da İngiltere asıl prensi prensesi görsün
Dinlenmeye devam yarın artık işe başlıyorum evde oturmak bana göre değil daha çok strese giriyorum
klaracım son günlerin inşlh sağlıkla kucağı alırsın oğluşunu....dularım senle ve tedavi olan bütün arkadaşlarımla....rabbim herkesin emeğini boşçevirmesin inşlh.....herkeslerin kucakları dolsun...dünyanın en güzel duygusu içinde bir can taşımak onla yaşamak nefes almak...bende 32 haftama gircem yarın inşlh bnmde az kaldı inşlh.....rabbim herkesin yardımcısı olsun.....klaracım güzel doğum haberini burdan bekliyoruz inşlhhh......dularımla herkesle.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?