Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Transferleriniz hayırlı ve bebişli olsun inşallah.
Transferden sonra yapmanız gerekenler: pozitif olmak, olumlu düşünmek, dua etmek, ilginizi başka şeylere vermek, yeterince dinlenmek, yeterince hareket etmek kan dolaşımı olması için tabi ani hareketlerden kaçınarak, protein ağırlıklı beslenmek, ilk 3 günden sonra hafif yürüyüşler yapmak (jelden sonrası malum)

Yapmamanız gerekenler: belirti aramak, test tarihine kadar nette erken belirtilerle ilgili yazıları okumak :) Çünkü herkeste farklı belirtiler oluyor, hatta hiç olmuyor, ilaçların da yan etkileri var bu arada.

Şimdilik benim aklıma bunlar geliyor, Allah yardımcınız olsun, dualarımız sizlerle..

Son düzenleme:

Bende işi nasıl birakirda evde otururum diye kara kara düşünüyorum acaba evde daha cok stres mi yaparim yaa ben daha tedaviye başlamadan stres topu oldum :))

Günaydınnn şuan trafikteyim ve işe gitmeye çalışıyorum shr7478 canım ben Bankacıyım kesinlikle haklısın tedavinin en zor kısmı beklemek evde hep oldu mu olmadı mı diye düşünmek beni daha çok strese sokuyordu şimdi ise iş yoğundan hiç birşey düşünemiyorum

pilise canım valla ben diğer iki tedavimde işe gitmedim 12 gün boyunca yattım elde ne var sıfır o yüzden strateji değiştirdim :)

pilise canım valla ben diğer iki tedavimde işe gitmedim 12 gün boyunca yattım elde ne var sıfır o yüzden strateji değiştirdim :)[/QUOTE]

Canim benimde niyetim 3 gun evde durup sonraki gunler ise devam etmek bizim kendi is yerimiz zaten gec gelip erken giderim diyorum kendimi rahatsiz hissedersem bi de ben bu ara hasta oldum grip daha ignelere baslamadim ama yinede korkuyorum ilac icsem bi zarari olur mu acaba bileniniz var mi?

Bende bir an önce hasta olsam da tüp bebek tedavisine başlasam heycandan ölücem heycanmı ,sitresmi, korkumu bilmiyorum ama biraz tedirginlik var inşallah burdaki arkadaşlarımın emekleri boşa çıkmaz aynı şekilde benimde boşa gitmez inşallah ...

Ayni sekilde bende canim artik bi an evvel baslamak istiyorum onumuzdeki hafta adet olcam inşallah bende suleyman beydeyim, ilk denemen mi olacak Allah hakkimizda hayirlisini nasip etsin

Ayni sekilde bende canim artik bi an evvel baslamak istiyorum onumuzdeki hafta adet olcam inşallah bende suleyman beydeyim, ilk denemen mi olacak Allah hakkimizda hayirlisini nasip etsin

Evet cnm sadece polip vardı onu aldı süleyman bey sonra üç ay bekleyin olmazsa gelin dedi şimdide tüp bebeğe uygun gördü ilk olacak ama fena bi heycan var kalbim hızlı atıyor pazartesi yada salı günü hasta olurum adetin 2 ci günü gel dedi... Seninle hemen hemen aynı güne denk gelecek sanırım inşallah allahım biziede nasip eder sanada çooook dua edicem :) buarada sizindemi ilk deneme ?

Son düzenleme:

Hoşgeldin topiğe cnm.
Dr.Süleyman Tosun topiğinde sormuştun ama ben buradan yanıtlayayım. Ben de benexol kullandım, bana kilo aldırması için vermişti histeroskopiden sonra, o bittikten sonra farklı bir B12+folik asit içeren ilaç vermişti.
Heyecan olucak tabi ki ilk denemenin heyecan bu, inşallah ilk ve son denemende kavuşursun bebişine..

Son düzenleme:

İğnelere başlamadan ilacını içip iyileşmiş olursan daha iyi olur, bol da vitamin al, şimdiden bişey olmaz, geçmiş olsun.

Aminn inşallah ilk ve son olur allah razı olsun ...Çok iyi oldu valla burası çok söy öğreniyorum vede aklıma takılan bişi olduğu zamanda sorup sayenizde öğreniyorum hele sen çok içimi rahatlattın benim canım çok tatlıdır çok korku vardı tüp bebek işlemi ağrılımı oluyor diye ama sen ağrılı bi kısmı yok yazınca bi ohh çektim :)) sadece heycanımsı bişi var herkez gibi hemen bebişim olsun istiyorum :)) buarada hoşbulduk ilginiz için tekrar teşekkür ederim

Son düzenleme:

Evet ilk deneme gecen ay baslicaktik kist olusmus dedi bu ay dogum kontrol hapi kullaniyorum hazirandan beri de benexsol ve folbiol bende stres yapiyorum cok 3 yillik evliyim daha once bi gebelik filan olmadi asilama da demediler direk tup bebek, sagol canim duan icinde zaten her duam da isteyen herkese nasip et allahim insallah olur diyorum insallah Allah kimseyi aratmasin

klaracım arkadaşın sorduğunu bende okudum inan ne yazacağımı bilemedim. O kadar güzel ve komik yazmışsın ki . İnşallah herkes okur. Çünkü tam da yapmamız ve yapmamamız gerekenler bunlar. Doğumun yaklaşmış. Allah kolaylıklar versin inşallah.

Ben Ulun Beye de sordum bana dedi ki yattın da ne oldu?. Yani Allah nasip edecekse her türlü o bebişler gelecek. İnşallah bizim zamanımız da gelmiştir.

Aminn isteyen herkeze bebiş nasip olur inşallah ... Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik emeklerimiz boşa çıkmaz inşallah

Aynen canım yatma ile olacak şey değil Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin

Amin çok sağol, darısı başınıza olsun inşallah, sizlerde bu mutluluğu yaşayın en kısa sürede hayırlısıyla.
C.tesi kontrolümüz var, bir aksilik yoksa p.tesi doğumumuz var inşallah.

cupcakelove

Aramıza hoşgeldin burası gerçekten mükemmel bir yer soruların hiç cevapsız kalmıyor ve seni gerçekten anlayan bir sürü arkadaşın oluyor.

Son düzenleme:
Klaram;

Doğum pazartesi yazmışsın.
Allahım yardımcın olsun hayırlısıyla doğar inşallah minik bebeğin.
Doğuma giderken tüm hamilelere dua et.
Allah hepimizi sağlık ve sıhhatle kurtarsın inşallah.
Ve bu duyguyu yaşamak isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Amin canim insallah seninde saglikli dogum haberlerini aliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…