Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Aminn isteyen herkeze bebiş nasip olur inşallah ... Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik emeklerimiz boşa çıkmaz inşallah

Insallah canim dedigin gibi emeklerimiz bosa cikmasin ama tutki olmadi cok fazla yikilmak istemiyorum nasip en azindan tecrubeli bi sekilde tekrar baslarim diyorum artik her ihtimali ayri ayri dusunmeye basladim :)

Insallah canim dedigin gibi emeklerimiz bosa cikmasin ama tutki olmadi cok fazla yikilmak istemiyorum nasip en azindan tecrubeli bi sekilde tekrar baslarim diyorum artik her ihtimali ayri ayri dusunmeye basladim :)

Çooook haklısınız herşeye hazırlıklı olmak lazım hakkımızda hayırlısı cnm inşallah burda olan herkezin yüzü güler ...

BENDE UMUTTA TEDAVİYE BAŞLADIM YARIN AKŞAM HAYIRLISIYLA YUMURTA CATLATMA İĞNEMİ OLUYORUM CUMARTESİ YUMURTA TOPLAMAM VAR AYNI AŞAMADA OLAN VARMI HABERLESELİM RABBİM EMEKLERİMİZE ACISIN HEPİMİZİ SEVİNDİRSİN

Selam kızlar, tedaviye yeni başlayan arkadaşlarıma hayırlı olsun diyorum KLARAM a hayırlı, sağlıklı bir doğum diliyorum, sorunsuz bir şekilde bebişini alır inş. kucağına. Ben de transferimin 4. günündeyim bugün benim gibi sonuç bekleyen arkadaşlarıma da sabır diliyorum. Bugün iğnemi vurdurdum da dönüşte eşimle bi mağazaya uğradık annesinin kucağında olan bir bebek ben fark etmeden bluzumdan tutundu ama sıkı bi şekilde gülümseyip durdu öyleki annesi ayırdı çok hoşuma gitti ve içimden dedim ki allahım ne olur benimde bebeğim bana bu kadar sıkı tutunsun ve bırakmasın öyle işte sizinle paylaşmak istedim...

Insallah sonucunuz olumlu olur.dondurulmus embriyo transferimiydi? Bende agustos ayinda denemem oldu negatif 3. Denememdi 2 si umutta oldu, 3tane donmusum var yakin zamanda onlari alicam sureci merak ediyorum

İnşallah bebegin de aynen öyle sıkı sıkı tutunsun sana guzel haberlerini alip sevinelim bizde en zoru beklemek Allah hepimize nasip etsin insalah hayirli bi evlat :)

Insallah sonucunuz olumlu olur.dondurulmus embriyo transferimiydi? Bende agustos ayinda denemem oldu negatif 3. Denememdi 2 si umutta oldu, 3tane donmusum var yakin zamanda onlari alicam sureci merak ediyorum

Canim negatiflerde nedeni hakkinda bilgi veriliyo mu senin icin sakincasi yoksa tabi, benim ilk denemem hani su genetik testleri varya hic onlardan istenmedi bu aralar onlari takiyorum kafaya acaba oyle bisey olur mu diye meraktayim

Insallah bu sefer bebegine kavusursun Allah yardimcin olsun.

Canim negatiflerde nedeni hakkinda bilgi veriliyo mu senin icin sakincasi yoksa tabi, benim ilk denemem hani su genetik testleri varya hic onlardan istenmedi bu aralar onlari takiyorum kafaya acaba oyle bisey olur mu diye meraktayim

Insallah bu sefer bebegine kavusursun Allah yardimcin olsun.

Ilk tup bebek denemem umut tup bebekte oldu toplanan yumurta sayisi iyiydi ama 5. Gune giderken problem oldu tek embtiyomuz kaldi oda iyi degildi.yapilan aciklama ya yumurtadan ya spermden belli degil embriyo kalite problemimiz olmustu.normalde gorunen ciddi bir problemimiz yoktu esimde morfoloju biraz problemdi.. biz ikinci denemeyi baska bir klinikte denedik bu kez 3. Gun transfer oldu riske atilmadi ve gebelik oldu 10 gun sonra dustu testen.kimyasal.burda herhangi problem var demediler..3. Deneme icin umut tup bebekte basladim ramazanda 9 uumurta toplandi 2 transfer oldu bu kez kaliteler cok iyi dendi 5. Gune gidildi 3 tanede donmusumuz oldu ilk kez ama tutmadi.. yapilan aciklama denecek pek birsey yok kaliteli embriyo ama tutmadi oncekiyle kiyaslamaz.. yani olmayinca olmuyor nasip demekki simdi donmus icin kendime biraz zaman verdim umarim onla olur
Insallah sende ilk denememle kavusursun

Pilise ben hic tup bebek yaptirmadan once kan pihtilasmaya baktirdim, pihtilasmam var, birinci tup bebekten sonrada genetik testleri yaptirdim yani ozellikle istenmedi kendim yaptirdim genelde 2 tupten sonra istiyorlar

Amin, dualarınız ve iyi dilekleriniz için teşekkürler.
Dua etmezmiyim canım aklımdasınız hepiniz inşallah girmeden önce tüm hamilelere sağlıkla kucaklarına almaları için ve bu yolda uğraşan tüm arkadaşlara hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etmesi için dua edicem.
Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah sağlıcakla alırız kucağımıza.

DRYMHM inşallah bu denemende bugünkü bebek gibi senin bebeğin de sana sıkıca tutunur, sağlıklı bir şekilde hamileliğin devam eder.

Pilise ben hic tup bebek yaptirmadan once kan pihtilasmaya baktirdim, pihtilasmam var, birinci tup bebekten sonrada genetik testleri yaptirdim yani ozellikle istenmedi kendim yaptirdim genelde 2 tupten sonra istiyorlar

Konu tam bilmiyorum ama kan pıhtılaşmaya baktırman iyi oldu hamile olmaya engel bi durum değil ama hamile kalındığı zaman doktorun bilmesi gereken bişey allah korusun bebiş karnındayken düşmesin diye ona göre kan sulandırıcı veriyorlar bide herhangi bişeyde ameliyatlık bi durum olduğu zaman mutlaka ve mutlaka doktora söylenmesi gereken bi durum ona göre müdahile ediyorlar benim babam doktora söylemedi diye basit bi ameliyat yüzünden ayağını kaybetti ve doktor neden söylemedin pıhtı sorunun var diye kızdı...lütfen arkadaşlar pıhtılaşma varsa ne doktoru olursa olsun söyleyin

cnm bende ağustos ayında tedaviye başladım fakat çok yumurtam oluştuğu için 15 gün sonrasına transferim ertelenmişti tabi bu durumda embiryoları dondurdular, 15 gün boyunca estrofem kullandım rahim kalınlığı oluşsun diye 15. gün kontrole gittiğimde Ulun Bey transfer günü belirledi bu şekilde oldu benim dondurulmuş transferim. Bu arda estrofeme adet olduğumda başladım. Tedavin şimdiden hayırlı olsun.

Babaniza gecmis olsun, bu aileden gelen bir durum ya anneden aliyor yada babadan bazen her ikinsindede olabiliyor seninde baktirmanda fayda var insallah yoktur ama arastirildikca toplumda bircok kiside cikiyor sanirim

Bende agustos basinda basladim kismet olmadi insallah senin olur..gebelik asisi yaptirdin mi? Benim yapilmisti..ohss kotu oluyor gecmis olsun benimde ilk denememde 17 tane toplanmisti olmadi oyle birsey, senin kac tanr toplandi?5. Gun embriyosu mu? Gerci umut genelde 5. Gun yapiyor

Klaram

Demek Pazartesi günü doğum var ne kadar güzel Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Allahım herkese bu mutluluğu nasip eder inşallah

Kendimi hatırlatayım
Geç evlendim evliliğimin ilk gününden itibaren çocuk sahibi olmaya çalışıyorum doktorlar yumurtalık rezervimin çok kötü olduğunu söylüyor ama ben buna rağmen çok az şans olan şansımı değerlendirmek istiyorum.
Daha önceden 6 kez tedavi gördüm bunlarda üç tanesi döllenme olmadığı için tedavi iptal edildi iki kez yumurta gelişimi sağlanmadığı için tedavim iptal edildi sadece 1 kez transfer yapıldı oda tutmadı .

Son olarak umut tüp bebek merkezine başvurdum ama maalesef o tedavimde iptal edildi.
Umudumu yitirmedim ve bir kez daha başlangıç yaptım.

Son düzenleme:

Benim de 19 tane toplandı evet 5. gün embriyosu 19 taneden 6 tanesi dondurulacak duruma geldi sadece 1 tanesinin durumu çok iyiydi onuda transfer ettiler yani elimizde dondurulmuşta yok Bu arda gebelik aşısı yaptırmadık... yani kimse bize yaptırın falan demedi.

Hayirli sonuc olur insallah, bu kez baslamadan destek alsaydiniz dhea yumurta kalitesini artiyor genelde veriyorlar sorunlu olanlara

Cozulurken ki bozuldu diger 5 i?? Gebelik asisini sanirim daha fazla deneyenlere soyluyorlar ben kendim istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…