Babaniza gecmis olsun, bu aileden gelen bir durum ya anneden aliyor yada babadan bazen her ikinsindede olabiliyor seninde baktirmanda fayda var insallah yoktur ama arastirildikca toplumda bircok kiside
Sağolun . Babamın tarafında çok var pıhtı sorunu Babamdan sonra bende baktırdım pıhtı sorunu bendede çıktı hamile kaldığımda dikkat etmem gerekecek düşük olma ihtimali ola bilirmiş inşallah sorun olmaz ...
Gebe kalmak sorun olmuyor ama sonrasi dikkat etmek gerekir, bu sorunu olup bilmeden dogum yapanda bircok kisi var bizde artik tedbirimizi alicaz
Gebe kalmak sorun olmuyor ama sonrasi dikkat etmek gerekir, bu sorunu olup bilmeden dogum yapanda bircok kisi var bizde artik tedbirimizi alicaz
Aynen öyle dikkat etmek gerek hakkımızda hayırlısı ...inşallah bizlerde iyi haberler alıp sağlıklı bebişler dünyaya getirmek nasip olur inşallah
Benim de 19 tane toplandı evet 5. gün embriyosu 19 taneden 6 tanesi dondurulacak duruma geldi sadece 1 tanesinin durumu çok iyiydi onuda transfer ettiler yani elimizde dondurulmuşta yokBu arda gebelik aşısı yaptırmadık... yani kimse bize yaptırın falan demedi.
Hayirli sonuc olur insallah, bu kez baslamadan destek alsaydiniz dhea yumurta kalitesini artiyor genelde veriyorlar sorunlu olanlara
Cozulurken ki bozuldu diger 5 i?? Gebelik asisini sanirim daha fazla deneyenlere soyluyorlar ben kendim istedim
Pardon bişi sorucam çok merak ettim Gebelik aşısı ne oluyor acaba? ilk defa okudum şimdiye kadar hiç duymadım olması gereken bişimi
Gebelik aşısı nedir?
Kadının kendi özel kan hücrelerini kullanarak rahim içinde embriyonun yerleşmesini sağlayacak maddelerin elde edilmesidir.
Gebelik aşısı kimlere önerilir?
Birden fazla başarısız tüp bebek denemeleri olan hastaların embriyoları iyi gelişmesine rağmen gebelik elde edilemiyorsa tüp bebek denemeleri sonrası gebelik kaybı yaşanıyorsa gebelik aşısı uygulanması önerilir.alıntı
Nerelerdeydin uzun zamandır yoktun, arada bir uğrasaydın keşke birşeyler paylaşsan bu kadar dolmazdın dicem ama galiba negatiften sonra insan içine kapanıyor. Yeni tedaviye başlamışsın cnm hayırlı olsun, inşallah bu denemende kavuşursun miniğine, herşeyde bir hayır vardır, umutla başla ne olur tedavine arada bize de gidişat hakkında haber ver emi. İnşallah canım inşallah bu sefer olucak.merhaba arkadaşlar bi çoğunuzun bildiği gibi temmuz 25te ilk negatifi aldım,bi müddet bekledikten sonra yani salı günü ulun beyle görüşmeye gittik neden böyle oldu diye uzun uzun konuştuk,iki taraflı ç.kistim var femara ya iyi cevap vermişti halbuki vücudum,transfere kadar herşey çok iyiydi 12 yumurta 6 döllenen 1 transfer kalan 5 embriyo çöp ve negatif.şimdi tekrar başladım ama bu defa önümde daha üzün sürecek bi tedavi süresi var, 3 ay dhea ve 2 vitamin eşime de yine gnc arginmax,peki bu üç sonra ne mi olacak 3 ay için yapılan geçici menapoza sokan bir iğne ve tekrar tüp bebek, yani önümde uzunnnn bi süre var,sizden istediğim dualarınızı esirgememeniz. bu arada tedaviye başlayan arkadaşlarıma yeni gelen arkadaşlarıma bol şans,bebişlerini bekleyen arkadaşlarıma da hayırlı doğumlar diliyorum(biraz uzun oldu ama)kusuruma bakmıycaksınız artık,iki ayın dolmuşluğu var :)
Amin cnm çok sağol, Allah herkesin gönlündekinin hayırlısını versin, bu mutluluğu yaşatsın, hepiniz için dua edicem inşallah.Klaram
Demek Pazartesi günü doğum var ne kadar güzel Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Allahım herkese bu mutluluğu nasip eder inşallah
yok canım ya içime kapanmadım tam tersine takmamaya çalıştım,her gün girip yazdıklarınızı okudum,benden sonra negatif alanlara çok üzüldüm rabbim sabır versin hepsine,seni de takip ettim,doğumuna az kalmış maaşallah,yeğenimiz doğduğunda benim ve tüm bebek hasreti çeken kardeşlerimin yerine de bol bol o güzel kokusunu çek içine,hayırlı ve çok kolay bi doğum nasib etsin allahım,ALLAHA EMANET OLUNNerelerdeydin uzun zamandır yoktun, arada bir uğrasaydın keşke birşeyler paylaşsan bu kadar dolmazdın dicem ama galiba negatiften sonra insan içine kapanıyor. Yeni tedaviye başlamışsın cnm hayırlı olsun, inşallah bu denemende kavuşursun miniğine, herşeyde bir hayır vardır, umutla başla ne olur tedavine arada bize de gidişat hakkında haber ver emi. İnşallah canım inşallah bu sefer olucak.
Amin cnm çok sağol, Allah herkesin gönlündekinin hayırlısını versin, bu mutluluğu yaşatsın, hepiniz için dua edicem inşallah.
Kendimi hatırlatayım
Geç evlendim evliliğimin ilk gününden itibaren çocuk sahibi olmaya çalışıyorum doktorlar yumurtalık rezervimin çok kötü olduğunu söylüyor ama ben buna rağmen çok az şans olan şansımı değerlendirmek istiyorum.
Daha önceden 6 kez tedavi gördüm bunlarda üç tanesi döllenme olmadığı için tedavi iptal edildi iki kez yumurta gelişimi sağlanmadığı için tedavim iptal edildi sadece 1 kez transfer yapıldı oda tutmadı .
Son olarak umut tüp bebek merkezine başvurdum ama maalesef o tedavimde iptal edildi.
Umudumu yitirmedim ve bir kez daha başlangıç yaptım.
merhaba arkadaşlar bi çoğunuzun bildiği gibi temmuz 25te ilk negatifi aldım,bi müddet bekledikten sonra yani salı günü ulun beyle görüşmeye gittik neden böyle oldu diye uzun uzun konuştuk,iki taraflı ç.kistim var femara ya iyi cevap vermişti halbuki vücudum,transfere kadar herşey çok iyiydi 12 yumurta 6 döllenen 1 transfer kalan 5 embriyo çöp ve negatif.şimdi tekrar başladım ama bu defa önümde daha üzün sürecek bi tedavi süresi var, 3 ay dhea ve 2 vitamin eşime de yine gnc arginmax,peki bu üç sonra ne mi olacak 3 ay için yapılan geçici menapoza sokan bir iğne ve tekrar tüp bebek, yani önümde uzunnnn bi süre var,sizden istediğim dualarınızı esirgememeniz. bu arada tedaviye başlayan arkadaşlarıma yeni gelen arkadaşlarıma bol şans,bebişlerini bekleyen arkadaşlarıma da hayırlı doğumlar diliyorum(biraz uzun oldu ama)kusuruma bakmıycaksınız artık,iki ayın dolmuşluğu var :)
umarım dediğin gibi bu defa başarılı olur,Rabbim yardım etsin sana ve bizeDaha önceleri de gruba yazmıştım. Bende ulun bey'in hastasıyım. 3.kez dondurulmuşlarla deniycem. İlaçları kullanmaya başladım. Bu sefer histereskopi oldum 1.5ay once rahime kesik atıldı. Bi de gebelik aşısını önerdi ulun bey umarim bu sefer başarılı olur.
amin canım iyi dileklerin için sen hamişsin bana da dua et olur mu.?Canım ''Allah sabredenlerle beraberdir'' bu ayeti unutma. Allahım o güzel duyguyu en kısa sürede sana da taddırsın inşallah...
Yeni tedavin hayırlı olsun.
umarım dediğin gibi bu defa başarılı olur,Rabbim yardım etsin sana ve bize
Selam kizlar,
Transferden sonraki 5. gunum.... Gunler gecmek bilmiyor!!!
Her an adet olacakmisim gibi belimde ve karnimda agri var((
Insallah ozlemini cektigimiz mutlu sona hepimiz ulasiriz.
Sevgiyle kalin x
Selam kizlar,
Transferden sonraki 5. gunum.... Gunler gecmek bilmiyor!!!
Her an adet olacakmisim gibi belimde ve karnimda agri var((
Insallah ozlemini cektigimiz mutlu sona hepimiz ulasiriz.
Sevgiyle kalin x
Kızlar transferimin 6. günündeyim ama bugün adet sancısı gibi sancılarım var karnım belim ağrıyor moralim bozuldu düşünmeyeyim diyorum ama olmuyor ya normal mi acaba bu durum yaşayan arkadaşlarım var mıdır?
Arkadaşlar ikinizdende inşallah güzel haberler alırızzzzzz
DRYMHM cnm moralini bozma hemen benimde olmuştu.adet olucakmış gibi ağrı.
sen bunlara takılmamamya çalış şimdi kendini dinleme zor ama başka şeylerle uğraş yarısı geçmiş bile.
Rabbim hayırlısıyla güzel sonuçlar almayı nasip etsin:26:.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?