Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Pardon bişi sorucam çok merak ettim Gebelik aşısı ne oluyor acaba? ilk defa okudum şimdiye kadar hiç duymadım olması gereken bişimi

AMİN Nisan ayında tedavim iptal edildikten sonra bugüne kadar yumurta kalitesi ile ilgi destek aldım. Yumurta çok az olunca en azından gelen iyi olsun dedik

Pardon bişi sorucam çok merak ettim Gebelik aşısı ne oluyor acaba? ilk defa okudum şimdiye kadar hiç duymadım olması gereken bişimi

Gebelik aşısı nedir?

Kadının kendi özel kan hücrelerini kullanarak rahim içinde embriyonun yerleşmesini sağlayacak maddelerin elde edilmesidir.

Gebelik aşısı kimlere önerilir?

Birden fazla başarısız tüp bebek denemeleri olan hastaların embriyoları iyi gelişmesine rağmen gebelik elde edilemiyorsa tüp bebek denemeleri sonrası gebelik kaybı yaşanıyorsa gebelik aşısı uygulanması önerilir.alıntı

Çok açıklayıcı oldu teşekkür ederim :) aklımda bulunsun

merhaba arkadaşlar bi çoğunuzun bildiği gibi temmuz 25te ilk negatifi aldım,bi müddet bekledikten sonra yani salı günü ulun beyle görüşmeye gittik neden böyle oldu diye uzun uzun konuştuk,iki taraflı ç.kistim var femara ya iyi cevap vermişti halbuki vücudum,transfere kadar herşey çok iyiydi 12 yumurta 6 döllenen 1 transfer kalan 5 embriyo çöp ve negatif.şimdi tekrar başladım ama bu defa önümde daha üzün sürecek bi tedavi süresi var, 3 ay dhea ve 2 vitamin eşime de yine gnc arginmax,peki bu üç sonra ne mi olacak 3 ay için yapılan geçici menapoza sokan bir iğne ve tekrar tüp bebek, yani önümde uzunnnn bi süre var,sizden istediğim dualarınızı esirgememeniz. bu arada tedaviye başlayan arkadaşlarıma yeni gelen arkadaşlarıma bol şans,bebişlerini bekleyen arkadaşlarıma da hayırlı doğumlar diliyorum(biraz uzun oldu ama)kusuruma bakmıycaksınız artık,iki ayın dolmuşluğu var :)

Nerelerdeydin uzun zamandır yoktun, arada bir uğrasaydın keşke birşeyler paylaşsan bu kadar dolmazdın dicem ama galiba negatiften sonra insan içine kapanıyor. Yeni tedaviye başlamışsın cnm hayırlı olsun, inşallah bu denemende kavuşursun miniğine, herşeyde bir hayır vardır, umutla başla ne olur tedavine arada bize de gidişat hakkında haber ver emi. İnşallah canım inşallah bu sefer olucak.

Klaram

Demek Pazartesi günü doğum var ne kadar güzel Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Allahım herkese bu mutluluğu nasip eder inşallah
Amin cnm çok sağol, Allah herkesin gönlündekinin hayırlısını versin, bu mutluluğu yaşatsın, hepiniz için dua edicem inşallah.

yok canım ya içime kapanmadım tam tersine takmamaya çalıştım,her gün girip yazdıklarınızı okudum,benden sonra negatif alanlara çok üzüldüm rabbim sabır versin hepsine,seni de takip ettim,doğumuna az kalmış maaşallah,yeğenimiz doğduğunda benim ve tüm bebek hasreti çeken kardeşlerimin yerine de bol bol o güzel kokusunu çek içine,hayırlı ve çok kolay bi doğum nasib etsin allahım,ALLAHA EMANET OLUN

Daha önceleri de gruba yazmıştım. Bende ulun bey'in hastasıyım. 3.kez dondurulmuşlarla deniycem. İlaçları kullanmaya başladım. Bu sefer histereskopi oldum 1.5ay once rahime kesik atıldı. Bi de gebelik aşısını önerdi ulun bey umarim bu sefer başarılı olur.

Allah yardımcın olsun o güzel duyguyu sana ve senin gibi isteyen her kadına nasip etsin inşallah...

Canım ''Allah sabredenlerle beraberdir'' bu ayeti unutma. Allahım o güzel duyguyu en kısa sürede sana da taddırsın inşallah...
Yeni tedavin hayırlı olsun.

umarım dediğin gibi bu defa başarılı olur,Rabbim yardım etsin sana ve bize

Selam kizlar,

Transferden sonraki 5. gunum.... Gunler gecmek bilmiyor!!!

Her an adet olacakmisim gibi belimde ve karnimda agri var((

Insallah ozlemini cektigimiz mutlu sona hepimiz ulasiriz.

Sevgiyle kalin x

Selam kizlar,

Sevgiyle kalin x

hadi hayırlısı... güzel haberlerini bekliyorum. İnşallah bebisini kucagina alırsın. Doktorun kimdi peki?

Kızlar transferimin 6. günündeyim ama bugün adet sancısı gibi sancılarım var karnım belim ağrıyor moralim bozuldu düşünmeyeyim diyorum ama olmuyor ya normal mi acaba bu durum yaşayan arkadaşlarım var mıdır?

Selam kizlar,

Sevgiyle kalin x

Arkadaşlar ikinizdende inşallah güzel haberler alırızzzzzz

DRYMHM cnm moralini bozma hemen benimde olmuştu.adet olucakmış gibi ağrı.
sen bunlara takılmamamya çalış şimdi kendini dinleme zor ama başka şeylerle uğraş yarısı geçmiş bile.
Rabbim hayırlısıyla güzel sonuçlar almayı nasip etsin:26:.

Sağol flzask2003 teşekkür ederim cevabın için evet yarısı geçti bakalım ağrılar ne kadar devam edecek düşünmemeye çalışacağım.
Umarım sonuç bekleyen arkadaşlarımda ben de hepimizin pozitifleri görürüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…