Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Ayni sekilde bende canim artik bi an evvel baslamak istiyorum onumuzdeki hafta adet olcam inşallah bende suleyman beydeyim, ilk denemen mi olacak Allah hakkimizda hayirlisini nasip etsin

Selam adet gördünüzmü ben bu sabah adet oldum normalde süleyman bey adet olduğun zaman ikinci günü gel dedi ben sabah erken olduğum için yarına randevu aldım heycanla bekliyorum gelişmelerden sizide merak ettim adet oldunuzmu ?

Ay ne guzel canim ya ben bekleyince olamiyorum bi turlu bugun veya yarin insallah adet olurum:)) ama henuz bisey yok, insallah guzel haberler aliriz canim senden bugun bi tuhafim zaten depresyona mi giriyorum ne, gecen ay da bekle bekle gec adet olmustum

İnşallah adet olmazsında hamile olursun :))))) ya bende hasta olduğuma biraz üzüldüm tüp bebek masraflı pek istemedim normal yollardan çok istedim hamile kalmak ama olmadı kısmet şansımızı denicez herkezede dua ediyorum hep aynı şeyi yazıyorum ve söylüyorum kimsenin emeği boşa gitmesin burda ben hamile olanlara çok seviniyorum kendim hamile kalmış gibi bizde inşallah iyi haberler yazıcaz buraya allahın izniyle.

Amin canim insallah bize de nasip olur bu ay hamile.kalmam imkansiz dogum kontrol hapi kullandim ne komik di mi bazen diyorum gülüyorum ağlayacak halime, az once okudum diger topic de bi arkadas hamile bugun test günüydü cok sevindim dedigin gibi sanki bana hamilesin demisler gibi

Canım bana da histeroskopi önerdi Ulun Bey. Operasyondan sonra ağrı akıntı falan oldu mu? Ne zaman işe başlayabildin(çalışıyorsan). Bide fiyat olarak ne kadar ödedin.Yeni tedavin hayırlı uğurlu olur İnşallah.

Ayrica haklisin canim tup bebek masrafli bende normal yollarla olsun isterdim ama nasip bunda da vardir hayir dicez artik elden baska bisey gelmiyo, biz agustos ayinda rapor cikardik oyle olunca ilaclara 650 lira odedik merkezede 2000 lira odicez tabi git gel rahim filmi ilk muayene derken baya bi cok tutuyo hem maddi acidan hem manevi cok yipratiyo bizleri insallah cok bekletmez bebisler bizi bazen okuyorum 6-7-8-9 denemeler var yine halimize şükür daha yolun basindayiz ceneme vurdu kusura bakma biraksan butun gun yazacak haldeyim bugun Allah yardimcisi olsun bu yoldaki ve darda kalan herkesin ( amin )

Aşk olsun bizim burdaki amacımız aslında kafa dağıtmak bişiler öğrenmek ve derdimizi anlatmak değilmi senin çektiğin sıkıntıları hepimiz çekiyoruz hem yazarsan sevinirim ben sıkılmam birbirimize moral veririz gelişmelerden haberdar ederiz ancak böyle atlatırız başka türlü atlatamayız burda yazmazsak kocalarmızın başının etini yeriz kendi adıma yazim ben burası olmadan önce ona konuşup duruyordum o da bi zaman sonra sıkılıyordu :)) bişi sorucam biz tüp bebek ücretine 6.100 tl dediler ekstra olarak 150 , 200 lira harcanır demişlerdi. Siz toplam 2 bin 650 liramı ödeyeceksiniz yoksa benmi yanlış anladım ?

Canim bak simdi normal fiyat 6.100 ama biz tup bebek raporu cikarttik rapor cikinca ilaclari kendin aliyosun merkez vermiyo yani raporu neslihan hnaima faksladik suleyman bey recete yazdi o receteyle eczaneden kendimiz aldik oyle olunca ilaclarin bi kismini oduyosun sadece o da eczane once 725 lira demis sonra 650 ye indirmis, ayrica rapor olunca merkeze sadece 2000 lira oduyoruz ilk defa muayeneye gittigimizde muayene ucreti odedik 225 tl o kadar henuz bu kadar insallah baska bisey cikmaz

Aaayyy ben simdiden heyecan yaptim az once konustum didem hanimla hemsire hanim yani bugunu 1 saymayalim dedi carsamba gunu sabah umuttayim ay bu seferde ignelere baslayamazsam cildiririm yani

Süpermiş ben pek bilmiyorum rapor olaylarını :)) çok özür diliyorum çok soru sordum farkındayım tüp bebek raporu nasıl çıkıyor eğer allah korusun ilk tedavi başarısız olursa ikincide hiç olmazsa denerim her seferinde 6 .100 ödemek zor olur . Yada ben süleyman beye söylesem o beni yönlendirir herhalde

Hastaneden hastaneye degisiyo sanirim biz sakarya egitim arastirmadan aldik hangi hastane olursa olsun adetin ikinci gunu tup bebek bolumune gidoyosun sana yaptirman gereken testleri soyluyolar esinden de spermiyogram isteniyo tabi rahim filmi filan da var en sonunda hepsini tamamlayinca kurula gidiyomus sonuclar eger onlarda evet tup bebek yapmasi uygundur derlerse rapor cikiyo rapor hakki 3 e cikarilmis en az 3 yil evli olmak kadin icin 23-39 yas arasi olmak ve sgk da 900 is gunu olmak sartiyla rapor veriliyo. Insallah bu sefer bebisin olur da raporla filan ugrasmak zorunda kalmazsin canim yaa, bu arada danisacaksan eger suleyman beye degilde neslihan hanim var o ilgileniyor

Allah razı olsun bilgilendirdiğin için çok sağol cnm allah ne muradın varsa versin özellikle bebeiş nasip etsin hayırlısıyla :)))tam bunu yazarken ezan okundu sanada dua ettim :))

Allah razı olsun bilgilendirdiğin için çok sağol cnm allah ne muradın varsa versin özellikle bebeiş nasip etsin hayırlısıyla :)))tam bunu yazarken ezan okundu sanada dua ettim :))

Sağol canim henuz bende bu asamalara kadar gelebildim insallah beraber basladik beraber hamile kalir da gule oynaya bebislerimizi büyütürüz yarin haber vermeye unutma muayeneden sonra

Cnm ilaclari kac kutu aldin gonal yada purogon? Ben 7 kutu purogon, 2 menegon ve ovitrelleye 500 vermistim ama karsiz gibi birsey oldu

Cnm ilaclari kac kutu aldin gonal yada purogon? Ben 7 kutu purogon, 2 menegon ve ovitrelleye 500 vermistim ama karsiz gibi birsey oldu

7 kutu cetrotide, 5 kutu gonal f 450, 2 kutu menogon, 1 kutu ovitrelle bunlarin hepsini kullancaz mi yaa ben ilaclari gorunce tirstim zaten

7 kutu cetrotide, 5 kutu gonal f 450, 2 kutu menogon, 1 kutu ovitrelle bunlarin hepsini kullancaz mi yaa ben ilaclari gorunce tirstim zaten

7 kutu cetroditede de vardi benim..
Ben 5 kutu purogon300 luk kullandim 5 cetrodite ve 2 menegon kullandim bu tedavide..oncekinde sadece 3 tane gonalf 450 kullanmistim yani degisebiliyor, senin rezervle ilgili bir sofun yoksa 4 kutu falan gonalin biter tabi pko falan varsa daha azda gidebilir, yani folikul durumuna gore dozun belli olur.. basliyosun degil mi tedaviye? Keske gonalf 7 kutu falan yazdirsaydin her ihtimale karsi elinde bulunurdu tabi insallah ilk seferde tutar

bende tüp bebekle hamileyim umut tüp bebek sayesinde.ama rapor işine gelince biz rapor çıkaramadık.edirnede oturuyorum burada fakultede rapor vermediler buraya tüp bebek bölümü açılacak bekleyin bizi orda yaptırmayın burda yapalım dediler bize rapor vermediler biz parayla yaptırdık bayağı pahalıya patladı bize eşimde tese ameliyatı falan oldu amaan neyse inan o hamilelik haberini alınca gözün hiçbişi görmüyo çok şükür bebeğim benimle giden para olsun yeterki bebeğime kavuşayım eğer bayramda gelmezse kızım bayramdan sonraki ilk pazartesi kavuşucam kızıma 21 ekimde inşallah

Insallah hayirlisiyla dogumu da atlat insallah tabi dedigin dogru 1. Kesin hamile kalacagimi bilsem raporla ugrasmazdim ama ya uzun bi tedavi suresi yasamak zorunda kalirsak diye, biz alimizden geleni yapalim da gerisi Allahin takdiri

Kac tane olmasi grrektigine ben karar vermedimki raporda ilac isimleri yaziyodu doktor da ona gore yazmis heralde tedaviye de baslicam ama dun ilk leke geldi hemen aradim carsambaya randevu aldim ama simdi gelen giden yok noluyo bilmiyorum insallah baslayabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…