Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Sağol canim henuz bende bu asamalara kadar gelebildim insallah beraber basladik beraber hamile kalir da gule oynaya bebislerimizi büyütürüz yarin haber vermeye unutma muayeneden sonra

Selam bügün süleyman beyle görüştüm bazı seylere baktı tedaviye başladım iğne verdiler 4 tane kendim yapa biliyorum göbekten bugün birtanesini yaptılar öğretmek için diyerlerini ben yapacakmışım cumartesi günü tekrar gidicem ama süleyman bey olmayacakmış ulun bey ilgileneckmiş inşallah seninde tedavine başlarlar aynı anda hamile kalsak keşke allahın izniyle :))) yalnız süleyman bey çok şeker çok şakacı insanı hiç germiyor eşimde sevdi :)) yarında sen beni bilgilendirisen çok sevinirim.

Son düzenleme:

Ayyyy böyle iyi haberler duymak benim inanın çok hoşuma gidiyor yüzümde koca bi gülümseme oluşuyor :)))) inşallah bizlerde sizin gibi iyi haberler alırız dediğniz gibi bebek haberi alınca giden para olsun . Kızınız Annalı babalı sağlıklı büyür inşallah az kalmış kim bilir onun heycanı nasıldır bizlerde o duyguyu yaşarız allahın izniyle :))buarada doktorunuz kimdi ? İlk tüp bebek denemesinde mi hamile kaldınız ?

ben ilk aşılamamda olmadı. ikincide iptal oldu. bir tane aşılama hakkım kalmış onu da deneyeceğiz sonra tüp bebeğe geçeceğiz. yalnız ben şunu öğrendim bana iki ayrı iğne vuruldum merional ve gonal f klomeni kullandım. aşılama yaptırdıktan sonra doktur tutsun diye rahim içine ilaç sıkıyorlarmış yada hap veriyorlarmış doğrumu

tüp bebekte ne kadar şanslıyız ve tüp bebek denemeleri kaç kere deneme hakkımız vardır. ve hangi hastanelere gitmemiz gerekiyor ben şimdi http://www.ezh.gov.tr/ gidiyorum ve burada tedavi görüyorum nasıl bu hastane sence

Son düzenleme:

Konu hakkında pek bişi bilmiyorum ama Bahçeci umut tüp bebek merkezini de bi araştır bence eğer anadolu yakasında oturuyorsan kesiin gitmen gereken bi yer ...

:18:Seni bekliyorum bebeğim :18ualarınızı eksik etmeyin yarın sonucu öğreneceğim ya bebeğim benimle olacak yada .........

İnşallah bebeğin seninledir, bebeklerimiz bizimledir benimde cumartesi günü test günüm çok heyecanlıyım aynı zamanda da korkuyorum. Hayırlı haberlerini bekliyoruz arkadaşım...

Canim bu sabah umuttaydik allaha cok sukur muayene de kist filan cikmadi basliyoruz dedi suleyman bey vee ilk igneyi sonunda yaptirdim :) gonal f 225 3 gun sonraki iki gun gonal f 150 pazar gunu cetrodite de yapilacak pazartesi tekrar gidecez

:18:Seni bekliyorum bebeğim :18ualarınızı eksik etmeyin yarın sonucu öğreneceğim ya bebeğim benimle olacak yada .........

İnşllah iyi haberler alacaksın allahın izniyle bebeğin senin olacak yada bebeklerin seninle olacakben noktalı yerleri güzel doldurmak istedim pozitif düşünelim :)) kim bilir belki ikiz olur :))

Canim bu sabah umuttaydik allaha cok sukur muayene de kist filan cikmadi basliyoruz dedi suleyman bey vee ilk igneyi sonunda yaptirdim :) gonal f 225 3 gun sonraki iki gun gonal f 150 pazar gunu cetrodite de yapilacak pazartesi tekrar gidecez

Yaşasınnn çok sevindim cnm bende aynı şekilde iğne oluyorum cumartesi gidicem bende :))

sağol canım güzel dileklerin için evet çok az kaldı inşallah kavuşucaz kızımıza.ilk denememde hamile kaldım.eşimde canlı cansız sperm yoktu azospermdi eşim mikrotese oldu sperm bulundu yumurta toplama işleminde de benden sadece 1 yumurta bulundu o bir yumurtam döllendi şuan onunla hamileyim.doktorum süleyman beydi canım darısı tüm isteyenlerin başına rabbim herkese nasip etsin

Aminnn isteyen herkeze nasip olur bunun içinde banada nasip olur inşallah :)) süleyman beyin hastalarından böyle iyi haberler duymak bana moral veriyor beni mutlu ediyor :))

Son düzenleme:

tedavin hayırlı uğurlu olsun canım.inşallah kavuşursun meleğine

İnşallah bebeğin seninledir, bebeklerimiz bizimledir benimde cumartesi günü test günüm çok heyecanlıyım aynı zamanda da korkuyorum. Hayırlı haberlerini bekliyoruz arkadaşım...

innnnnnnnnnnnşallah sende sevdalinka arkadaşımızda hayırlısı ile kavuşmuşsunuzdur muradınıza.ve sağlıklı bi şekilde alırsınız kucaklarınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…