Sağol canim henuz bende bu asamalara kadar gelebildim insallah beraber basladik beraber hamile kalir da gule oynaya bebislerimizi büyütürüz yarin haber vermeye unutma muayeneden sonra
bende tüp bebekle hamileyim umut tüp bebek sayesinde.ama rapor işine gelince biz rapor çıkaramadık.edirnede oturuyorum burada fakultede rapor vermediler buraya tüp bebek bölümü açılacak bekleyin bizi orda yaptırmayın burda yapalım dediler bize rapor vermediler biz parayla yaptırdık bayağı pahalıya patladı bize eşimde tese ameliyatı falan oldu amaan neyse inan o hamilelik haberini alınca gözün hiçbişi görmüyo çok şükür bebeğim benimle giden para olsun yeterki bebeğime kavuşayım eğer bayramda gelmezse kızım bayramdan sonraki ilk pazartesi kavuşucam kızıma 21 ekimde inşallah
Selam bügün süleyman beyle görüştüm bazı seylere baktı tedaviye başladım iğne verdiler 4 tane kendim yapa biliyorum göbekten bugün birtanesini yaptılar öğretmek için diyerlerini ben yapacakmışım cumartesi günü tekrar gidicem ama süleyman bey olmayacakmış ulun bey ilgileneckmiş inşallah seninde tedavine başlarlar aynı anda hamile kalsak keşke allahın izniyle :))) yalnız süleyman bey çok şeker çok şakacı insanı hiç germiyor eşimde sevdi :))
Yazarim tabi ki merak etme, suleyman beyi bende gercekten seviyorum ayni sekilde esimde guler yuzlu anlayisli ve bence herseyi gayet guzel anlatiyo hadi bakalim sen atlattin sira bende, insallah beraber hamile kaliriz ne guzel olur cifter kavrulmus :))
Selam bügün süleyman beyle görüştüm bazı seylere baktı tedaviye başladım iğne verdiler 4 tane kendim yapa biliyorum göbekten bugün birtanesini yaptılar öğretmek için diyerlerini ben yapacakmışım cumartesi günü tekrar gidicem ama süleyman bey olmayacakmış ulun bey ilgileneckmiş inşallah seninde tedavine başlarlar aynı anda hamile kalsak keşke allahın izniyle :))) yalnız süleyman bey çok şeker çok şakacı insanı hiç germiyor eşimde sevdi :))
Yazarim tabi ki merak etme, suleyman beyi bende gercekten seviyorum ayni sekilde esimde guler yuzlu anlayisli ve bence herseyi gayet guzel anlatiyo hadi bakalim sen atlattin sira bende, insallah beraber hamile kaliriz ne guzel olur cifter kavrulmus :))
Allahın izniyle sende tedaviye başlıcan cnm Pozitif düşünelim pozitif olsun. İnşallah hamile kalırız ikimizde çok güzel olur :)))
ben ilk aşılamamda olmadı. ikincide iptal oldu. bir tane aşılama hakkım kalmış onu da deneyeceğiz sonra tüp bebeğe geçeceğiz. yalnız ben şunu öğrendim bana iki ayrı iğne vuruldum merional ve gonal f klomeni kullandım. aşılama yaptırdıktan sonra doktur tutsun diye rahim içine ilaç sıkıyorlarmış yada hap veriyorlarmış doğrumu
tüp bebekte ne kadar şanslıyız ve tüp bebek denemeleri kaç kere deneme hakkımız vardır. ve hangi hastanelere gitmemiz gerekiyor ben şimdi Etlik Zübeyde Hanım Kadın Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi gidiyorum ve burada tedavi görüyorum nasıl bu hastane sence
:18:Seni bekliyorum bebeğim :18ualarınızı eksik etmeyin yarın sonucu öğreneceğim ya bebeğim benimle olacak yada .........
:18:Seni bekliyorum bebeğim :18ualarınızı eksik etmeyin yarın sonucu öğreneceğim ya bebeğim benimle olacak yada .........
Canim bu sabah umuttaydik allaha cok sukur muayene de kist filan cikmadi basliyoruz dedi suleyman bey vee ilk igneyi sonunda yaptirdim :) gonal f 225 3 gun sonraki iki gun gonal f 150 pazar gunu cetrodite de yapilacak pazartesi tekrar gidecez
Ayyyy böyle iyi haberler duymak benim inanın çok hoşuma gidiyor yüzümde koca bi gülümseme oluşuyor :)))) inşallah bizlerde sizin gibi iyi haberler alırız dediğniz gibi bebek haberi alınca giden para olsun . Kızınız Annalı babalı sağlıklı büyür inşallah az kalmış kim bilir onun heycanı nasıldır bizlerde o duyguyu yaşarız allahın izniyle :))buarada doktorunuz kimdi ? İlk tüp bebek denemesinde mi hamile kaldınız ?
sağol canım güzel dileklerin için evet çok az kaldı inşallah kavuşucaz kızımıza.ilk denememde hamile kaldım.eşimde canlı cansız sperm yoktu azospermdi eşim mikrotese oldu sperm bulundu yumurta toplama işleminde de benden sadece 1 yumurta bulundu o bir yumurtam döllendi şuan onunla hamileyim.doktorum süleyman beydi canım darısı tüm isteyenlerin başına rabbim herkese nasip etsin
Canim bu sabah umuttaydik allaha cok sukur muayene de kist filan cikmadi basliyoruz dedi suleyman bey vee ilk igneyi sonunda yaptirdim :) gonal f 225 3 gun sonraki iki gun gonal f 150 pazar gunu cetrodite de yapilacak pazartesi tekrar gidecez
İnşallah bebeğin seninledir, bebeklerimiz bizimledir benimde cumartesi günü test günüm çok heyecanlıyım aynı zamanda da korkuyorum. Hayırlı haberlerini bekliyoruz arkadaşım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?