üzülme canım hemen karamsarlığa kapılma bak bi arkadaşımızın ikizlere hamile kaldığı halde kanda pozitif çıkmasına rağmen idrar testleri hep negatif çıktı ve ikizlere hamileymiş düşünSelam kizlar,
Benim bugun transferden sonraki 8. gunum, idrar testi yaptim negative(((
8. gunde negative olup sonra pozitive ceviren var mi???
Cok moralim bozuk(( yardim lutfen
Selam kizlar,
Benim bugun transferden sonraki 8. gunum, idrar testi yaptim negative(((
8. gunde negative olup sonra pozitive ceviren var mi???
Cok moralim bozuk(( yardim lutfen
Biliyorum da bekleyemiyorum daha fazla!!!! 7. Gunde pozitive goren de var 10. gun negative alip 11. gun pozitive alan da!!!Canını sıkma bekle bakalım bir kaç gün daha.
Sana Ulun bey ayın 30 da bakılacak demedi mi daha bugün ayın 26sı.
Gün doğmadan neler doğar.
üzülme canım hemen karamsarlığa kapılma bak bi arkadaşımızın ikizlere hamile kaldığı halde kanda pozitif çıkmasına rağmen idrar testleri hep negatif çıktı ve ikizlere hamileymiş düşün
sonra birisi düştü ama diğer bebek geçen hafta sağlıklı bişekilde dünyaya geldi
niye kan testini beklemiyosun ki kendini üzüyosun kaçıncı gün embriyosuydu
Biliyorum da bekleyemiyorum daha fazla!!!! 7. Gunde pozitive goren de var 10. gun negative alip 11. gun pozitive alan da!!!
Sabah tekrar yapayim dedim testi, test bozuk cikti iyi mi!!! Hersey bana karsi sanki:)))) simdi su ictim bol bol bekliyorum.....
Cok tesekkur ederim arkadasim moral oldu biraz.... Insallah benim de oyledir.... 3. gun embriyosu (2 tane)
Her an adet olacakmisim gibi hissettigim icin cok moralim bozuluyor. Surekli bir ates basmasi var!!! Bu sabah yine test yapacaktim, test bozuk cikti iyi mi!!! Gulsem mi aglasam mi bilemiyorum....
Cok tesekkur ederim arkadasim moral oldu biraz.... Insallah benim de oyledir.... 3. gun embriyosu (2 tane)
Her an adet olacakmisim gibi hissettigim icin cok moralim bozuluyor. Surekli bir ates basmasi var!!! Bu sabah yine test yapacaktim, test bozuk cikti iyi mi!!! Gulsem mi aglasam mi bilemiyorum....
tedavin hayırlı uğurlu olsun canım.inşallah kavuşursun meleğine
Canını sıkma bekle bakalım bir kaç gün daha.
Sana Ulun bey ayın 30 da bakılacak demedi mi daha bugün ayın 26sı.
Gün doğmadan neler doğar.
cimcimexxx nasilsin canim cimcime kizinin alişverişleri nasil gidiyor heyecanli olsa gerek ALLAHIM bizlerede nasip etsin iNşALLAH
:18:Seni bekliyorum bebeğim :18ualarınızı eksik etmeyin yarın sonucu öğreneceğim ya bebeğim benimle olacak yada .........
selam kizlar ne güzel transferleriniz olmuşta gün sayiyorsunuz ALLAH yardimciniz olsun bebişleriniz sizinle olsun iNşALLAH.BENraporumu alamadim çapa birde hiperoskopiyi çikardi tam gittim evraklarim tamdi heyete çikacak diye sonuçlar yeni yönetmelik AMH ve histeroskopi olmadan verilmiyormuş rapor şimdi onu çektirmek için adetimi bekliyorum.
Teşekkür ederiz lale teyzesi iyiyiz çok şükür.
Alış verişe daha çıkmadık haftaya c.tesi gideceğiz Allah izin verirse. Ama elime ufak tefek şeyler değince almıyor değilim.
Bide şimdiden o kadar çok hediye yağdı ki kızıma. Sanırım çok fazla alış verişte yapmayacağım. Daha bebek doğmadı ama kimle görüşsem hediye getiriyor. Çok kısmetli benim kızım
Allah'ım nerede varsa isteyen en kısa sürede herkese bu duyguyu nasip etsin inşallah.
Hele bir de böyle bekleyip uzun süre üstüne kavuşmak yok mu? Kucağıma alacağım günü düşündükçe ölüyorum resmen heyecandan.
Hayirlisi canim ya vardir bi hayir de bekle bakalim bi ay daha bak bizde hep ertelendi durdu ancak baslayabildik
Canim folbiolle benexol e devam ediyosun di mi bana bisey demedi doktor benimde aklima gelmedi sormak devam ediyorum kulanmaya
Cnm ben özellikle sordum doktora kullan dedi hiç bi zararı yok vitamin demişti. Buarada iğneyi kendinimi yapıyorsun ben eşime yaptırıyorum kıyamadım kendime :)))
Aynen bende kendime igne batiramam dedim sagolsun esim yapiyo bugun ilk defa yapti :)
selam kizlar ne güzel transferleriniz olmuşta gün sayiyorsunuz ALLAH yardimciniz olsun bebişleriniz sizinle olsun iNşALLAH.BENraporumu alamadim çapa birde hiperoskopiyi çikardi tam gittim evraklarim tamdi heyete çikacak diye sonuçlar yeni yönetmelik AMH ve histeroskopi olmadan verilmiyormuş rapor şimdi onu çektirmek için adetimi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?