Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Haklısın canım günler çok çabuk geçiyor..
Evet bende şu an arkadaşların olumlu sonuçlarıyla sevinip negatifleri için üzülmekle kalıyorum..
Aslında alışkın olmalıyım benim her işim zor olur.
İnşALLAH canım hamiş olduğum zamanda yazmak nasip olur buradan..

İnşllah iyi haberler alacaksın allahın izniyle bebeğin senin olacak yada bebeklerin seninle olacakben noktalı yerleri güzel doldurmak istedim pozitif düşünelim :)) kim bilir belki ikiz olur :))

Insallah seninledir canim yaa yarin guzel haberlerini aliriz insallah

İnşallah bebeğin seninledir, bebeklerimiz bizimledir benimde cumartesi günü test günüm çok heyecanlıyım aynı zamanda da korkuyorum. Hayırlı haberlerini bekliyoruz arkadaşım...

İnşallah seninledir bebeğim
sende bu güzel duyguyu tadarsın cnm .
isteyen herkese Rabbim nasip etsin.:26:

GÜNAYDIN

Bebeğim annesini bırakmadı canıma can kattı

Son düzenleme:

GÜNAYDIN

Bebeğim annesini bırakmadı canıma can kattı

oh maşallah çok güzel haber bu uzun zaman üstüne bir pozitif duyduk çok şükür.
Allah tamamına erdirsin inşallah hayırlı bir hamilelik yaşar sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.
Dün bütün gün senden haber bekledim girdim çıktım kaç defa siteye göremedim seni hiç.
Ama bugün kü bu güzel haberi duymak beklememe değdi

İnş. arkadaşım korkuyorum ya çok garip bir duyguymuş.

tahmin edebiliyorum canım biz daha iğneleri yaparken karı-koca bu kadar heyecanlanıp panikleyebiliyorsak kimbilir sonucu beklemek nasıl olur ama gönlünü ferah Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin insallah

Canim bu sabah umuttaydik allaha cok sukur muayene de kist filan cikmadi basliyoruz dedi suleyman bey vee ilk igneyi sonunda yaptirdim :) gonal f 225 3 gun sonraki iki gun gonal f 150 pazar gunu cetrodite de yapilacak pazartesi tekrar gidecez

Sonunda baslamissin canim tedaviye hayirli olsun guzel sonuclanir insallah

Amin canim sagol insallah guzel olur sonucu :) sen ne yaptin?

Bende testleri tamamladim yarin ulun beye fakslicaz o bize gerekli bilgiyi verecekmis ama sonuclar biraz kafami karistiyo amh degerim normal degerin ustunde cikti insallah kotu bisey demez artik baslamak istiyorum tedaviye sizin gibi

DRYMHM

Bugün senden hayırlı haberler bekliyoruz Allah'ın izniyle yüzümüzü güldürürsün inşallah...

:18:

Son düzenleme:

Demaydemay Allah'ım sen kısa sürede sana da böyle müjde vermeyi nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…