seni okurken kendim geldim aklıma.
Ben de tedaviye bir türlü başlayamamıştım.
Burada gelen hamileyim giden hamileyim yazdı durdu, millet doğurdu etti ben hala tedaviye başlayamamış milleti okuyor ben ne zaman başlayacağım diyordum.
Bak şimdi doğuma 3 ayım kaldı.
Seninde gün gelecek hamile olduğun günler olacak buraya millete teselli vermeye geleceksin.
Ne çabuk geçti günler daha dün tedavi için sıra bekliyordum diyeceksin.
İnşllah iyi haberler alacaksın allahın izniyle bebeğin senin olacak yada bebeklerin seninle olacakben noktalı yerleri güzel doldurmak istedim pozitif düşünelim :)) kim bilir belki ikiz olur :))
Insallah seninledir canim yaa yarin guzel haberlerini aliriz insallah
İnşallah bebeğin seninledir, bebeklerimiz bizimledir benimde cumartesi günü test günüm çok heyecanlıyım aynı zamanda da korkuyorum. Hayırlı haberlerini bekliyoruz arkadaşım...
İnşallah seninledir bebeğim
sende bu güzel duyguyu tadarsın cnm .
isteyen herkese Rabbim nasip etsin.:26:
GÜNAYDIN
Bebeğim annesini bırakmadı canıma can kattı
GÜNAYDIN
GÜNAYDIN
GÜNAYDIN
Çooook sevindim ne güzell bir haber bu allahım sana bağışlasın umarım yarın ben de senin gibi güzel bir haber verebilirimm
inşallah yarın senin için de çok sevinecez canım Allah'ın izniyle
İnş. arkadaşım korkuyorum ya çok garip bir duyguymuş.
tahmin edebiliyorum canım biz daha iğneleri yaparken karı-koca bu kadar heyecanlanıp panikleyebiliyorsak kimbilir sonucu beklemek nasıl olur ama gönlünü ferah Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin insallah
GÜNAYDIN
Canim bu sabah umuttaydik allaha cok sukur muayene de kist filan cikmadi basliyoruz dedi suleyman bey vee ilk igneyi sonunda yaptirdim :) gonal f 225 3 gun sonraki iki gun gonal f 150 pazar gunu cetrodite de yapilacak pazartesi tekrar gidecez
GÜNAYDIN
İnş. arkadaşım korkuyorum ya çok garip bir duyguymuş.
Sonunda baslamissin canim tedaviye hayirli olsun guzel sonuclanir insallah
ahhh canım benimm ne güzel bi haber bu,Allah tamamına erdirsin,ee biraz detay yaz,kaç yaşındasın,problem ne,ilk denememi,kaç emriyo transferi,kaçıncı gün,doktorun kim,e bide hcg değerin? çok sordum ama heyecandan napıım
GÜNAYDIN
Amin canim sagol insallah guzel olur sonucu :) sen ne yaptin?
ahhh canım benimm ne güzel bi haber bu,Allah tamamına erdirsin,ee biraz detay yaz,kaç yaşındasın,problem ne,ilk denememi,kaç emriyo transferi,kaçıncı gün,doktorun kim,e bide hcg değerin? çok sordum ama heyecandan napıım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?