DRYMHM
Bugün senden hayırlı haberler bekliyoruz Allah'ın izniyle yüzümüzü güldürürsün inşallah...
:18:
Benim sonucum malesef negatif kızlar çok üzgünüm
Canim bugun kontrolun vardi di mi? Nasil gecti?
Cnm mesajımı yeni gördüm . Dün gittim ufak bi polip gördü ulun bey daha öcede vardı süleyman bey almıştı yine oluşmuş. İğne verdi pazartesi kontrole yine gidicem bide süleyman bey baksın bakalım ne dicek . Yalnız iğne sistemi beni çok kısıtladı hiç bir yere gidemiyorum dolaba koyuyorum bişi olmasın diye... Yarın sende gidecektin sanırım belki karşılaşırız :))
Teşekkür ederim öğrendiğim günden beri dua ediyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin diye.İlaçların normalde değeri 1,900 TL tutuyormuş sanırım ama biz raporla aldık 700 TL verdik aldığımız fiyatada vericez yani 700 TL .İstanbuldamısınız siz ?
Yarin gidecez biz de ama eger suleyman bey ogleden sonra musaitse ogleden sonra gidecez esimin isleri dolayisiyla, hadi hayirlisi canim insallah onemli bisey degildir bakalim bana ne dicek
Oooh Allahim sana sukurler olsun cok sevindim sabah sabah icim acildi hic birakmasin annesini insallah hayirli uğurlu olsun
Çooook sevindim ne güzell bir haber bu allahım sana bağışlasın umarım yarın ben de senin gibi güzel bir haber verebilirimm
oh maşallah çok güzel haber bu uzun zaman üstüne bir pozitif duyduk çok şükür.
Allah tamamına erdirsin inşallah hayırlı bir hamilelik yaşar sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.
Dün bütün gün senden haber bekledim girdim çıktım kaç defa siteye göremedim seni hiç.
Ama bugün kü bu güzel haberi duymak beklememe değdi
Maşallah çooook sevindim :)))bizde inşallah böyle güzel mutlu haberler veririz:))
gözün aydın canım çok sevindim sıkıntısız bir hamişlik geçirirsin İNŞALLAH.
Masallah melekcik annesine tutunmus.Allah tamamina erdirsin canim darisi bizim basimiza insallah
ahhh canım benimm ne güzel bi haber bu,Allah tamamına erdirsin,ee biraz detay yaz,kaç yaşındasın,problem ne,ilk denememi,kaç emriyo transferi,kaçıncı gün,doktorun kim,e bide hcg değerin? çok sordum ama heyecandan napıım
Arkadaşlar sevincime ortak olduğunuz için Çoook teşekür ediyorum
Allahım herkese bu mutluluğu nasip etsin
Umutlarınızı asla tüketmeyin Dualarım hep sizinle ...
İyi haberler alıp mutlu ayrılırsın inşallah cnm :))
Selam kizlar,
Yarin test gunum.... Bugun dahil olmak uzere yaptigim butun idrar testlerinin negative cikmasina ve bugun hafif bir lekelenme olmasina ragmen test yaptirmaya karar verdim. Yarin sabah 8 icin randevu almistim cuma gunu ama haftasonu gitmemeye karar vermistim. Hatta esimle ikinci denemeden once ( mart/nisan gibi bu sefer Londra'da yaptirmaya karar verdik) iki haftalik Maldivler adasinda bir tatile gitmeyi bile planladik.... Madem yolun sonuna geldik bu testi de icimde kalmasin diye yaptiralim dedik!!! 1% llk bir ihtimal olabilir belki ....
Hepinize selamlar x
Selam kizlar,
Yarin test gunum.... Bugun dahil olmak uzere yaptigim butun idrar testlerinin negative cikmasina ve bugun hafif bir lekelenme olmasina ragmen test yaptirmaya karar verdim. Yarin sabah 8 icin randevu almistim cuma gunu ama haftasonu gitmemeye karar vermistim. Hatta esimle ikinci denemeden once ( mart/nisan gibi bu sefer Londra'da yaptirmaya karar verdik) iki haftalik Maldivler adasinda bir tatile gitmeyi bile planladik.... Madem yolun sonuna geldik bu testi de icimde kalmasin diye yaptiralim dedik!!! 1% llk bir ihtimal olabilir belki ....
Hepinize selamlar x
Sagol canim insallah sende yoldayim simdi tek basima cok heyecan yaptim esim gelemedi ogleden sonraya kalsak da taa 4, 30 da umutta olacaktik ben bi cesaret dustum yollara ilk defa istanbula gidiyorum tek basima :) simdiden guluyorum evlat iste naparsin :))
Canım sen uzaktamı oturuyorsun ? Bende gittim doktora yine polip oluşmuş o biraz canımı sıktı onun haricinde sorun yok gibi ... İğnelerim çoğaldı 2 ken üç oldu :)))) bakalım sana ne dicek cnm
merhaba cupcakelove polipin oluştuğunu muayene sırasında mı gördü dr unuz hiperoskopiye gerek kalmadan da var olup olmadığını görebiliyorlarmı diye merakımdan soruyorum.
Evet muayene sırasında gördü bende daha öncede vardı süleyman bey alalım demişti tüp bebeğe başlayamamıştım şimdi tüp bebek tedavisine başladım ama yine oluşmuş
ewet alınsada tekrar oluşabiliyormuş ama asıl önemli olan bebeğin tutunmasına engel olur mu?Yani okadar hormonu vücüda alıpta ALLAH korusun tutmamasının sebebi olur mu?Bana 2 haftaya kadar hiperoskopi yapılacak tüp öncesi bir şey varsa alınacak yabancı ülkelerdede öyle yapılıyormuş tüp öncesi hiperoskopi aslında istemesemde raporu vermiyor çapa yaptırmadan umarım hiç bir aksilik çıkmaz tedavin bebişle sonuçlanır..
İnşallah bi sorun çıkmaz süleyman bey pek bişi demedi ama büyüye bilir bakıcaz ona dedi içimde bi korku oluştu .. Yazdığınız gibi bebeğin tutunmasına engel bi durum heycan korku hepsi bi arada yaşıyorum.. İnşallah sizdede bi sorun çıkmaz doktorunuz kim ?
ben şuan rapor aşamasındayım aslında umutta yaptırmayı istiyordum ama eşimden dolayı (erkek dr istememesi) başka merkez arayışlarına itti beni büyük bi ihtimal kasım aralık gb başlarım tedaviye ama sizide takip ediyorum.Siz içinizi ferah tutun önüne geçemiyoruz bazı şeylerin eğer alınması gerekseydi öneriridi Süleyman bey diye düşünüyorum.ALLAH yardımcınız(mız) olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?