Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Cümlemizden razı olsun..Buldum sayılır ist tüp de suzan hanım var aret bey daha popüler ama olsun gerçekten zor du bayan dr bulmam onlar bi vesile zamanı gelince olur elbet kendimizi dimdik ayakta tutmamız önemli olan ben her ne kadar zor yapabilsem de farkındayım. iğnelerinizi aldınız mı?Vurmaya başladınız mı?Tedaviniz hayırlı olsun tekrar.

İnşallah biran önce başlar güzel haberlerinizi alırız :) sağolasın ben tedaviye başladım iğnelerimi aldım ilk önce bir iğne oluyordum sonra iki oldu bugünde üç oldu ben bitsin istiyorum ama gittikce çoğalıyor bu çektiğimiz sıkıntılar hepimiz için bebekle sonlanır inşallah

zor bir tedavi süreci ALLAHtan kısa süreli diyeceğim ama aşılamada bile yan etkilerinden dolayı 1 haftalık iğne bana çok uzun gelmişti.Mükafatını alırız İNŞALLAH sıkıntılarımızın duaların içinde amin diyorum ..

Aminnnnn :) bizede gelişmelerden haberdar edersiniz güzel haberlerini almak nasip olur inşallah

Canım sen uzaktamı oturuyorsun ? Bende gittim doktora yine polip oluşmuş o biraz canımı sıktı onun haricinde sorun yok gibi ... İğnelerim çoğaldı 2 ken üç oldu :)))) bakalım sana ne dicek cnm

Sakaryadan gidip geliyoruz bugun dedigim gibi tek basima bi de kostura kostura gec kalmiyim diye gittim ama allaha sukur sorun yok ayni ignelere devam gonal f i daha da azaltti sadece persembe tekrar gidecem insallah

Sakaryadan gidip geliyoruz bugun dedigim gibi tek basima bi de kostura kostura gec kalmiyim diye gittim ama allaha sukur sorun yok ayni ignelere devam gonal f i daha da azaltti sadece persembe tekrar gidecem insallah

Ohh ohh maşallah çok sevindim cnm :)) hep iyi haberler alırsın inşallah bende yine çarşamba gidicem şu gitme olayıda yoruyor inşallah sonu güzel olur

Benim simdiden kasiklarim agriyo yaa gerci doktor normal dedi ama bazen adim atarken bile sizliyo

Evet ulun bey... seninki de süleyman beydi....
Sanırım haklısın pozitif dusunmek lazım. Az once okudum senin polip yine tekrarlamismi?

Evet 3,4 ay önce süleyman bey almıştı yine oluşmuş canım sıkıldı ben şimdiden iknci tüp bebek olayını düşünmeye başladım inşallah gerek kalmaz ... Seninde inşallah olumlu olur iyi haberler almak nasip olur inşallah cnm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…