Amin allah razı olsun içim rahatladı... Evet haklısınız bazı şeylerin önüne geçemiyoruz inşalllah hayırlısıyla bebişlerimiz olur. Buarada. Benim eşimde bayan istedi süleyman beyle konuştuktan sonra bide ortamı gördükten sonra fikri değişti inşallah sizde en kısa zamanda bayan doktor bulursunuz gönlünüzden ne geçiyorsa olur inşallah
Cümlemizden razı olsun..Buldum sayılır ist tüp de suzan hanım var aret bey daha popüler ama olsun gerçekten zor du bayan dr bulmam onlar bi vesile zamanı gelince olur elbet kendimizi dimdik ayakta tutmamız önemli olan ben her ne kadar zor yapabilsem de farkındayım. iğnelerinizi aldınız mı?Vurmaya başladınız mı?Tedaviniz hayırlı olsun tekrar.
İnşallah biran önce başlar güzel haberlerinizi alırız :) sağolasın ben tedaviye başladım iğnelerimi aldım ilk önce bir iğne oluyordum sonra iki oldu bugünde üç oldu ben bitsin istiyorum ama gittikce çoğalıyor bu çektiğimiz sıkıntılar hepimiz için bebekle sonlanır inşallah
zor bir tedavi süreci ALLAHtan kısa süreli diyeceğim ama aşılamada bile yan etkilerinden dolayı 1 haftalık iğne bana çok uzun gelmişti.Mükafatını alırız İNŞALLAH sıkıntılarımızın duaların içinde amin diyorum ..
Benim transfer günüm belli oldu. 4 ekim Cuma transferim var ... dualarinizi esirgemeyin bu 3. Olucak. Inşallah bu sefer basarili olur.
Canım sen uzaktamı oturuyorsun ? Bende gittim doktora yine polip oluşmuş o biraz canımı sıktı onun haricinde sorun yok gibi ... İğnelerim çoğaldı 2 ken üç oldu :)))) bakalım sana ne dicek cnm
Sakaryadan gidip geliyoruz bugun dedigim gibi tek basima bi de kostura kostura gec kalmiyim diye gittim ama allaha sukur sorun yok ayni ignelere devam gonal f i daha da azaltti sadece persembe tekrar gidecem insallah
Benim transfer günüm belli oldu. 4 ekim Cuma transferim var ... dualarinizi esirgemeyin bu 3. Olucak. Inşallah bu sefer basarili olur.
Kızlar tüp bebekte ilk denemede yumurtalar saklandığı için ikinci denemedeki masrafda azalıyormu ?
Evet benim oyle oldu 2.denemede sadece transfer ucreti vermistim bide ilaclari da az kullaniyosun ordan da bi masraf dusuyo
Kızlar tüp bebekte ilk denemede yumurtalar saklandığı için ikinci denemedeki masrafda azalıyormu ?
Donmuş embriyo transfer ücreti 2150 şuan umuttaki fiyat oyleymiş
İnşallah allahın izniyle hayırlısıyla sende alacaksın bebişini eline iyi düşünelim iyi olsun :) doktorun ulun beydi dimi bugün konuşmuştuk sanırım
Evet ulun bey... seninki de süleyman beydi....
Sanırım haklısın pozitif dusunmek lazım. Az once okudum senin polip yine tekrarlamismi?
Benim simdiden kasiklarim agriyo yaa gerci doktor normal dedi ama bazen adim atarken bile sizliyo
Çok normal cnm hatta süleyman bey ben sormadan o bana sordu kasılarında ağrı var mı diye
amin amin de bi de sorularıma cevap verseydin çok sevinirdim...!ahhh canım benimm ne güzel bi haber bu,Allah tamamına erdirsin,ee biraz detay yaz,kaç yaşındasın,problem ne,ilk denememi,kaç emriyo transferi,kaçıncı gün,doktorun kim,e bide hcg değerin? çok sordum ama heyecandan napıım
Arkadaşlar sevincime ortak olduğunuz için Çoook teşekür ediyorum
Allahım herkese bu mutluluğu nasip etsin
Umutlarınızı asla tüketmeyin Dualarım hep sizinle ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?