Evet 3,4 ay önce süleyman bey almıştı yine oluşmuş canım sıkıldı ben şimdiden iknci tüp bebek olayını düşünmeye başladım inşallah gerek kalmaz ... Seninde inşallah olumlu olur iyi haberler almak nasip olur inşallah cnm :)
Cevap verdiğiniz için çoook teşekkür ederim eşimle aklımıza takıldımıştı hatta o sor dedi :)
Tabi ben muayene sirasinda bile canim aciyo diye soylenince sormasina gerek kalmadi bi de cetrotide yeni yapildiginda cok yakiyo yaa
Ne demek canim bunun icin burdayiz tabiki birbirimize soracaz .bu eslerde kendilerine bi kulup acsinlar ya bizim kulube bizden meraklilar benimkide oyle ne yaziyo ne yaziyo diye soruyo
siteden negatif alanlar terk ediyo bizleri, pozitif alan bir kaç arkadaşım hariç(cimcimexxx,klaram vs) bi süre uzak duruyo burdan,burda birbirimize destek olmak için bulunduğumuzu düşünüyodum,yeni hamile kalanlara bu sözlerim! sorduğum sorular geçiştiriliyo resmen.ben pozitif alırsam allahın izniyle bi gün bütün sorularınıza tek tek cevap vericem...
İnşallah arkadaşım. .. ama sende canını sıkma ve pozitif düşünmeye bak. Daha transfer olmadan negatif olucak diye düşünürsen olmaz bak. Zaten negatif olucağı kesin bir durum olursa eğer doktor transferini erteler.
Ne demek canim bunun icin burdayiz tabiki birbirimize soracaz .bu eslerde kendilerine bi kulup acsinlar ya bizim kulube bizden meraklilar benimkide oyle ne yaziyo ne yaziyo diye soruyo
Cnm cetrotide yakıyor bide bana bi tane daha iğne verdi adı merional o da çok yakıyor sanada verdi mi ? Bide bişi sorucam sen iğneleri hep aynı saatte mi vuruyorsun? Benim genelde değişik oluyorda
Doğru diyorsun cnm pozif düşünmeye çalışıyorum ama bi yandan kötüyede alıştırmaya çalışıyorum kendimi. Doktor büyümez inşallah dedi çarşamba gidicem inşallah olumsuz bişi demez ..
Merional vermedi bana gonalf ile ctrotide sadece, 2-3 arasi demisti hemsire bizde o saat araliginda vuruyoruz ama dakikasi Dakikasina ayni degil bi de bi tek dun 4 e geliyodu cunku esim erken gelemedi gec kaldi mecburen ignede gec kaldi
benim bi negatifim var kooooskocaman acemilikten çıktım sanırımHeyecandandir canim yaa ben de cevap vercem soz ama ben daha igne vuruluyorum acemiyim yani yine de bildigim bisey olursa cevap veririm :)) sende cok strese sokma kendini elbet bizde sevincli haberlerimizi paylasicaz burda allaha emanet ol canim
amin amin de bi de sorularıma cevap verseydin çok sevinirdim...!
Yardmcı olmak lazım birbirimize zor durumda olan çok arkadaşımız var
İlk başta banada öyle demişti ama ben bazen umutada iğne vurduruyorum kontorole gidince iğne veriyorlar ya her gittiğimdede değişik iğne veryorlar o zaman diyorm siz iğne yapsanız bi sakıncası varmı diye bişi olmaz diyor yani benim saatlerim uymuyor inşallah bi proble olmaz :)
Donmuş embriyo transfer ücreti 2150 şuan umuttaki fiyat oyleymiş
Benim genetik sonuclari geldi dun ulun beyle konustuk kan pihtilasmasi varmis bendeilac verdi yine bayramdan sonraya kaldi bizim tedavi
Cumaretesi yumurtalıklarım toplanacakmış sonra adet olmam bekleneckmiş ondan sonra yine polip alınacakmış bi kaç ay sonrada tüp bebek tedavisine başlanacakmış da ölme eşşeğim ölme gülim mi ağlıyayım mı bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?