Vardir bi hayir canim yaa insallah sonucu guzel olsun hayirli olsun uzulme olur mu? Bi de sana bisey sorcam bende kan pihtilasmasi icin test filan yapilmadi ya da bi suru test yaptirdim acaba o da yapildi da farkinda mi degilim yaa[/
Pıhtı olayı bizde genetik cnm o yüzden yaptırdım buarada Genetik testi yaptırdınmı sen ? Ben genetik testi yaptırdığımda doktora özellikle belirttim o yüzden onlar da bakalım dedii
Cumaretesi yumurtalıklarım toplanacakmış sonra adet olmam bekleneckmiş ondan sonra yine polip alınacakmış bi kaç ay sonrada tüp bebek tedavisine başlanacakmış da ölme eşşeğim ölme gülim mi ağlıyayım mı bilemedim
Bendede kan pıhtılaşması var bide üstüne polp var o yüzden ertelendi çok üzüldüm ama üzülmemeye gayret göstericem allah ne derse o olur onun önüne geçemeyiz hakkımızda hayırlısı cnm
Cok mu yumurta oldu ondan mi erteliyorlar transferi ?? Donduracaklardir ozaman embriyolari, donmus transfer yorucu olmuyormus endiselenme herseyde hayir var
Amin canim oyle sanada igne verdimi pihtilasma icin
İğne vermedi herhalde ona daha sıra gelmedi zaten delik deşik oldum :)
Vardir bi hayir canim yaa insallah sonucu guzel olsun hayirli olsun uzulme olur mu? Bi de sana bisey sorcam bende kan pihtilasmasi icin test filan yapilmadi ya da bi suru test yaptirdim acaba o da yapildi da farkinda mi degilim yaa[/
Pıhtı olayı bizde genetik cnm o yüzden yaptırdım buarada Genetik testi yaptırdınmı sen ? Ben genetik testi yaptırdığımda doktora özellikle belirttim o yüzden onlar da bakalım dedii
Yok yya genetik filan da yaptirmadik nasip artik bu sefer gebelik olmazsa ikinci de yaptiririz insallah gerek kalmaz
Cok mu yumurta oldu ondan mi erteliyorlar transferi ?? Donduracaklardir ozaman embriyolari, donmus transfer yorucu olmuyormus endiselenme herseyde hayir var
Yok yya genetik filan da yaptirmadik nasip artik bu sefer gebelik olmazsa ikinci de yaptiririz insallah gerek kalmaz
İçimdn bi ses sen gebe kalcaksn allahın izniyle cnm herkeze genetik test yatırmıyorlar için rahat olsun sen takma kafana emin ellerdesin :)
Vardir bi hayir canim yaa insallah sonucu guzel olsun hayirli olsun uzulme olur mu? Bi de sana bisey sorcam bende kan pihtilasmasi icin test filan yapilmadi ya da bi suru test yaptirdim acaba o da yapildi da farkinda mi degilim yaa
Bana verdi kullan bidahaki adetinde gel dedi hayirlisi bakalim Rabbim dermansiz dert vetmesin
Pilisecim sen bi sakin ol canim tedavine odaklan her sorun herkeste yasanacak diye bisey yok benimde cok yumurtam vardi ama olusanlar azdi ertelenmedi sadece olusanlari aldi doktor digerlerini vucut atar dedi sen yeterki stres yapma herseyin bi kolayi var icini ferah tut iyi dusun .her duydugunada kulak asma.bu iste sakinlik cok onemli panik yokCok yumurta olunca da mi engelleniyo kafayi yicem bu gidisle bana cok yumurtan var demisti ama kotu bisey demedi iyi dedi hatta ben sormadan
İçimdn bi ses sen gebe kalcaksn allahın izniyle cnm herkeze genetik test yatırmıyorlar için rahat olsun sen takma kafana emin ellerdesin :)
Allah razi olsun canim insallah isteyen herkes hamile kalsin agzin bal yesin insallah:)) bu arada sagolsun arkadaslar akrabalar herkes duada sizde eger okursaniz yardim ederim bende diger bi topicte gordum okuyanlar vardi
Allah razi olsun canim insallah isteyen herkes hamile kalsin agzin bal yesin insallah:)) bu arada sagolsun arkadaslar akrabalar herkes duada sizde eger okursaniz yardim ederim bende diger bi topicte gordum okuyanlar vardi
Cnm meryem süresini biliyormusun o da çok iyi
Cnm meryem süresini biliyormusun o da çok iyi
Ay onu okuyamiyorum desem inanirmisin cok zor geliyo bana bi ara okudum 41 kere diyolardi ancak 5-6 kere okumusumdur. Simdi fetih suresi okuyoruz salati tefriciye okumustuk boyle iste biz elimizden geleni yapalim da takdir allahin yarin sabah gidecez umuta bakalim ne dicek bu sefer
canım ben istanbulda yaşamıyorum ama tedavimi istanbulda yaptıracağım şuan param yok 15 gün sonra olacak eğer ozamana kadar başkasına vermezsen iletişimde olalım ben alırım olurmu?çok saol iyi günler
geç olsun da güç olmasın canım benim,ben napıım o zaman, 3 ay ilaç, sonra bi iğneyle de 3 ay sürecek menapoz,inşallah sonumuz iyi olur buna da şükürCumaretesi yumurtalıklarım toplanacakmış sonra adet olmam bekleneckmiş ondan sonra yine polip alınacakmış bi kaç ay sonrada tüp bebek tedavisine başlanacakmış da ölme eşşeğim ölme gülim mi ağlıyayım mı bilemedim
geç olsun da güç olmasın canım benim,ben napıım o zaman, 3 ay ilaç, sonra bi iğneyle de 3 ay sürecek menapoz,inşallah sonumuz iyi olur buna da şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?