Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Cok mu yumurta oldu ondan mi erteliyorlar transferi ?? Donduracaklardir ozaman embriyolari, donmus transfer yorucu olmuyormus endiselenme herseyde hayir var

Cok mu yumurta oldu ondan mi erteliyorlar transferi ?? Donduracaklardir ozaman embriyolari, donmus transfer yorucu olmuyormus endiselenme herseyde hayir var

Cok yumurta olunca da mi engelleniyo kafayi yicem bu gidisle bana cok yumurtan var demisti ama kotu bisey demedi iyi dedi hatta ben sormadan

Vardir bi hayir canim yaa insallah sonucu guzel olsun hayirli olsun uzulme olur mu? Bi de sana bisey sorcam bende kan pihtilasmasi icin test filan yapilmadi ya da bi suru test yaptirdim acaba o da yapildi da farkinda mi degilim yaa

Senden istenmemistir ilk denemen oldugu icin o yaptirdigin testler normal hormon testleri canim.bu genetik farkli ayri bi bolumu var hastanede bende arastirmada yaptirdim zaten her hastane yapmiyo.sen bunlari dusunme simdi tedavine bak insallah hic gerek kalmaz.gerek olursa bilgi veririz sana:)

Bana verdi kullan bidahaki adetinde gel dedi hayirlisi bakalim Rabbim dermansiz dert vetmesin

Aminnn cnm ben 2 ay önce hemotolojiye sonuçlarımla beraber gittim ordaki doktor gebe kadığında gel bana dedi onagöre iilaç verecekmiş süleyman bey bana iğneden bahsetmedi ama aklıma takıldı gittiğimde sorucam

Cok yumurta olunca da mi engelleniyo kafayi yicem bu gidisle bana cok yumurtan var demisti ama kotu bisey demedi iyi dedi hatta ben sormadan
Pilisecim sen bi sakin ol canim tedavine odaklan her sorun herkeste yasanacak diye bisey yok benimde cok yumurtam vardi ama olusanlar azdi ertelenmedi sadece olusanlari aldi doktor digerlerini vucut atar dedi sen yeterki stres yapma herseyin bi kolayi var icini ferah tut iyi dusun .her duydugunada kulak asma.bu iste sakinlik cok onemli panik yok

Pilise senin maşallah herşey yolunda gidiyor doktor olumsuz bişi deseydi derdi korkma bak bana dedi . Ne güzel hersey yolunda gidiyor üzme tatlı canını iyi haberlerin tadını çıkar :)

Sagolun kizlar yaa biliyorum abarttigimi ama herseyden korkar oldum insallah hepimiz guzel haberler veririz

canım ben istanbulda yaşamıyorum ama tedavimi istanbulda yaptıracağım şuan param yok 15 gün sonra olacak eğer ozamana kadar başkasına vermezsen iletişimde olalım ben alırım olurmu?çok saol iyi günler

Canım İşler yoğun bu ara fazla giremiyordum yazını yeni gördüm ilaçlar şu an dolapta sen eğer talipsen sana vericem hemde aldığımdan daha düşük fiyata aslına bakarsan ben öyle bile vermek isterim ama tedavi için kredi çekmiştim onu kapatmam lazım ama aldığımdanda daha düşük fiyata vericem 500 tl umarım sanada uygun gelir fiyatı .İstediğin zaman istediğin veririm ilaçları umarım sana faydası olur dualarım seninle.

geç olsun da güç olmasın canım benim,ben napıım o zaman, 3 ay ilaç, sonra bi iğneyle de 3 ay sürecek menapoz,inşallah sonumuz iyi olur buna da şükür

geç olsun da güç olmasın canım benim,ben napıım o zaman, 3 ay ilaç, sonra bi iğneyle de 3 ay sürecek menapoz,inşallah sonumuz iyi olur buna da şükür

Canım benim haklısın benimkide laf dediğin gibi bunada şükür önce sağlık inan bende bazen nankörlük yapıyorum farkındayım şükür kelimesini çok az kullanıyorum .... En kısa zamanda bebişlerini eline almak nasip olur inşallah ... Doktorun kim umutta tedavi görüyorsun dimi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…