inşallah canım benim hepimizin,evet umuttayım sevgili doktorum ulun bey.senin?canım benim haklısın benimkide lafdediğin gibi bunada şükür önce sağlık inan bende bazen nankörlük yapıyorum farkındayım şükür kelimesini çok az kullanıyorum .... En kısa zamanda bebişlerini eline almak nasip olur inşallah ... Doktorun kim umutta tedavi görüyorsun dimi ?
inşallah canım benim hepimizin,evet umuttayım sevgili doktorum ulun bey.senin?
Cok yumurta olunca da mi engelleniyo kafayi yicem bu gidisle bana cok yumurtan var demisti ama kotu bisey demedi iyi dedi hatta ben sormadan
Yok cnm herkeste olmuyor rahat ol benim ilkinde 17 yumurta toplandı olmadı, arkadaşımın 24 toplandı ondada olmadı bazılarında çok yumurta olduğu zaman ohhs diye durum oluyor ozaman embriyolar dondurulup sonra transfer oluyor yani herkeste olmuyor sen rahat ol panik yapma sakın..kaçıncı günün bugün?
Sagol canim insallah olmaz oyle bisey benim daha cumartesi gunu yumurtalarim toplanacak hadi bakalim simdi ciktik daha umuttan hakkimizda hayirlisi :)
kızlar emre bakırcığlunda tedavi olan varmı hiç aramızda
benim doktorum ulun beydi ama eşimi emre beye yönlendirdi
nasıl bi doktor hiç bi bilgim yok
aslında BEBİŞLERİN yazısını farkettim,hatta sana dicektim ama yazarken unutmuşum:26: inşallah hepimize çifter çifter verir Rabbim,benim opu işlemimi süleyman bey yapmıştıBEBİŞLERİN yazmışım allah yazdırdı herhalde :)) benim doktorumda süleyman bey cnm
Bak hersey yolunda gidiyor masallah sen rahat ol yeter canim .yumurta toplamada kolay bisey korkma sakin onun icinde stres yaparsin sen simdiuyuyup uyancaksin adet olacakmis gibi hafif sancilarin olacak o kadar
aslında BEBİŞLERİN yazısını farkettim,hatta sana dicektim ama yazarken unutmuşum:26: inşallah hepimize çifter çifter verir Rabbim,benim opu işlemimi süleyman bey yapmıştı
Sagol canim insallah olmaz oyle bisey benim daha cumartesi gunu yumurtalarim toplanacak hadi bakalim simdi ciktik daha umuttan hakkimizda hayirlisi :)
amin amin de bi de sorularıma cevap verseydin çok sevinirdim...!
Canım özür diliyorum tabiki sorularını cevaplarım
35 yaşındayım 5yıllık evliyim
Asıl neden Yumurta azlığıydı ama daha sonra tüplerimde sıvı birikmesi olduğu için iki tüpümde alındı .
3.denemeMutlu son
Bu arada diğer iki denememi farkı bir merkezde yaptırmıştım
Canım özür diliyorum tabiki sorularını cevaplarım
35 yaşındayım 5yıllık evliyim
Asıl neden Yumurta azlığıydı ama daha sonra tüplerimde sıvı birikmesi olduğu için iki tüpümde alındı .
3.denemeMutlu son
Bu arada diğer iki denememi farkı bir merkezde yaptırmıştım
Aylar sonra burda hamiş haberi almak ne güzell.
Rabbim tamamına erdirsin.
darısı tedavide diğer arkdaşların başına
Rabbim herkese yaşatsın bu güzel duyguyu..
Kızlarrrr yarın transferim var. .. çok heyecanlıyım. Biran önce bebislerimi almak istiyorum:) ve ne olur bu sefer mutlu son olsun!!!
Kızlarrrr yarın transferim var. .. çok heyecanlıyım. Biran önce bebislerimi almak istiyorum:) ve ne olur bu sefer mutlu son olsun!!!
Bu gece catlatma ignesi yapiyo musun canim sende bana 1 de yapin dedi, uykum var ama igneyi bekliyorum :)
Cnm banada akşam 12 de dedi iğnemi oldum hemen uyudum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?