Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

kızlar emre bakırcığlunda tedavi olan varmı hiç aramızda
benim doktorum ulun beydi ama eşimi emre beye yönlendirdi
nasıl bi doktor hiç bi bilgim yok

inşallah canım benim hepimizin,evet umuttayım sevgili doktorum ulun bey.senin?

Cok yumurta olunca da mi engelleniyo kafayi yicem bu gidisle bana cok yumurtan var demisti ama kotu bisey demedi iyi dedi hatta ben sormadan

Yok cnm herkeste olmuyor rahat ol benim ilkinde 17 yumurta toplandı olmadı, arkadaşımın 24 toplandı ondada olmadı bazılarında çok yumurta olduğu zaman ohhs diye durum oluyor ozaman embriyolar dondurulup sonra transfer oluyor yani herkeste olmuyor sen rahat ol panik yapma sakın..kaçıncı günün bugün?

Sagol canim insallah olmaz oyle bisey benim daha cumartesi gunu yumurtalarim toplanacak hadi bakalim simdi ciktik daha umuttan hakkimizda hayirlisi :)

Sagol canim insallah olmaz oyle bisey benim daha cumartesi gunu yumurtalarim toplanacak hadi bakalim simdi ciktik daha umuttan hakkimizda hayirlisi :)

Bak hersey yolunda gidiyor masallah sen rahat ol yeter canim .yumurta toplamada kolay bisey korkma sakin onun icinde stres yaparsin sen simdiuyuyup uyancaksin adet olacakmis gibi hafif sancilarin olacak o kadar

kızlar emre bakırcığlunda tedavi olan varmı hiç aramızda
benim doktorum ulun beydi ama eşimi emre beye yönlendirdi
nasıl bi doktor hiç bi bilgim yok

mrb canım öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun benimde dr. ulun beydi . emre bey eşimin doktoruydu. işinde iyi bir doktor konuşunca da anlarsınız. sizin sorunun ne olduğunu bilmediğim için yorum yapamıyorum. eşimin ameliyatını emre bey yapmıştı. biz memnun kaldık.

Bak hersey yolunda gidiyor masallah sen rahat ol yeter canim .yumurta toplamada kolay bisey korkma sakin onun icinde stres yaparsin sen simdiuyuyup uyancaksin adet olacakmis gibi hafif sancilarin olacak o kadar

Sagol canim yok bugun allaha sukur pek stres yapmadim insallah cuamrtesi de yapmam sadece eşime diyorumki insallah ayilirken sacma sapan seyler soylemem:))

aslında BEBİŞLERİN yazısını farkettim,hatta sana dicektim ama yazarken unutmuşum:26: inşallah hepimize çifter çifter verir Rabbim,benim opu işlemimi süleyman bey yapmıştı

Valla ben ikiz çoook istiyorum hatta süleyman beye şimdiden söyledim tepki olarak güldü sadece :)) inşallah cnm çifter çifter olur tabi öncelikle sağlıklı olsunlar da çift , tek , erkek , kız farketmez olsunda nasıl olursa olsun hiç farketmez :))

Aynı güne denk geliyor çok sevindim senin adına cnm benim :)) lütfen negatif düşünme maşallah herşeyin yolunda gidiyor olumlu düşün olumlu olsun

Son düzenleme:

Kızlarrrr yarın transferim var. .. çok heyecanlıyım. Biran önce bebislerimi almak istiyorum:) ve ne olur bu sefer mutlu son olsun!!!

Kızlarrrr yarın transferim var. .. çok heyecanlıyım. Biran önce bebislerimi almak istiyorum:) ve ne olur bu sefer mutlu son olsun!!!

Rabbim hayırlısıyla bu defa nasip eder .
bi hamiş haberide sen verirsinnnnnnn inşallah:26::26::26:

Bu gece catlatma ignesi yapiyo musun canim sende bana 1 de yapin dedi, uykum var ama igneyi bekliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…