Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Iyi yapmissin canim demekki once sen sonra ben islem.sirasi olarak yarin buyuk gun :)) bana saat 12 de alcaz sizi dediler

Aynen öyle cnm bana da 11 de dedi :) heycanlandım şimdiden ... Buarada sani aradılarmı evlilik cüzdanını istediler mi ?
kızlar ikinize de sonsuzzzzzzzzz sabır versin Rabbim ben bile sizleri okurken heyecanlanıyorum,mutlu sonlarla dönün ikinizde,şimdiden hayırlı olsun

senden de allah razı olsun canım ama senin yine 3-4 ayın, benimse koskocaaaa 6 ayım var(5,5 daha doğrusu)bu arada kendiliğinden gelirse bebişlerimiz fena olmaz hanii

İnşallah bi mucize olur cnm benim :)))bu mübarek günde dualarımız kabul olur inşallah ... Cnm sende meryem suresi oku yada 41 tane başkalarınada okuta bilirsin bak onun yararı çok var interneten baktım yarıda bile hamile kalan varmış . Normalde meryem suresni hergün 1 tane okunuyormuş valla ben bi kaç günde okutturdum ananeme önemli olan niyet diye düşündüm :) bi bak internettensende araştır cnm denemekde yarar var ...

Son düzenleme:
canım ben meryem suresini 2 sene önce falan okumuştum,41 gün boyunca adet olduğum dönemlerde de başkalarına okutmuştum,meğer kuran okumasını bilmek gerekiyormuş öyle okunabilirmiş latince falan değil yani,zaten kimse okumak istemiyo uzun diye,ne yapalım yine de bulucam bi yolunu,bi daha ki adetten sonra soğan kürünü düşünüyorum inşallah faydasını görürüz,Allah uğraşlarımızın,çabalarımızın,emeklerimizin karşılığını versin,umutlarımızı boşa çıkarmasın inşallah,(amin)yapacak pekte bişeyimiz yok aslında dua dışında

Amin cnm benim buara da Kuran kursularıda okur cnm yakınlarda varsa bi dene şansını. Bende Soğan kürünü denemek istiyorum polipe çok iyimiş hatta eşim bile araştırmış soğan kürünü:) kimsenin emekleri boşa gitmez inşallahh

Son düzenleme:

Bende polip icin iyi diye biliyorum canim hatta bende dusunmustum yapsam mi diye sonrdan vazgectim

senden de allah razı olsun canım ama senin yine 3-4 ayın, benimse koskocaaaa 6 ayım var(5,5 daha doğrusu)bu arada kendiliğinden gelirse bebişlerimiz fena olmaz hanii

Canim bende hazirandan beri bekliyorum merak etme geciyo zaman 3 ay vitamin destegi dedik sonra adetim gecikti onu bekledik sonra kist var bi ay daha dedi suleyman bey allaha sukur bu ay basladik zaman geciyo yani Allah yeterki hem maddi hem manevi guc ve sabir versin bizlere

Ayyy bu arada eylul ekim tup bebek denemsi topigine bakiyorum arada herkes hamile cikiyo yaa cok heyecanli Anaam benim sonuc bayramdan sonra cikacak koca bayram tatili kesin catlarim simdiden acayip heyecanliyim yaaa hem tirsiyorum cok fena hem de bi an evvel zaman gecsin sonucu goreyim istiyorum

Bende polip icin iyi diye biliyorum canim hatta bende dusunmustum yapsam mi diye sonrdan vazgectim
soğan kürü iyi tabii,sonuçta doğadan gelen bir şifa ama onda bile dikkatli olmak lazım diye düşünüyorum,çünkü bi yerden kistlere iyi gelir diyor,diğer taraftan rahim incelmesi yapar diyor,ben yaptıktan sonra 2-3 ay içinde doğal gebe kaldığımı öğrendim düştü tabii ama işe yarıyorr,tüp bebeğe başlamama 5,5 ay var önümüzdeki ay soğan kürünü yapıp görücem inşallah şifa olur...

Bende çoook korkuyorum biran önce yarın olsunda bitsin korkularım benim canım çook tatlıdır acımıyo diyorlar ama be yine korkuyorum kazasız belasız atlatırız inşallah cnm

Bende çoook korkuyorum biran önce yarın olsunda bitsin korkularım benim canım çook tatlıdır acımıyo diyorlar ama be yine korkuyorum kazasız belasız atlatırız inşallah cnm

Insallah yaa bende korkuyorum ama caktirmamaya calisiyorum esime:)

Allaha sukur simdi ciktik umuttan cok fena tirstim aglicaktim hatta korkudan ama cok sukur rahat gecti ciktik bile Allah benden sonrakilerin yardimcisi olsun

Kızlar merhaba forumu hep okuyorum ama yazmak bugüne kısmetmiş. bugün benim transferden sonra 11. Günüm ama ben 1 gün daha dayanamayıp idarar testi yaptım ama çooook silik hatta ben mi yanılıyorum diyorum.. Kafam çok karıştı... Fotoğraf yüklemek istedim ama yapamadım..

Aaayyy hamilesin sanirim yani insallah oyledir valla ben heyecan yaptim yarin kan testi yaptir hemen buraya hamileyiiiiim yaz tamam mi cok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…