Aaayyy hamilesin sanirim yani insallah oyledir valla ben heyecan yaptim yarin kan testi yaptir hemen buraya hamileyiiiiim yaz tamam mi cok sevindim
Kızlar selam
benim bugün transferim gerçekleşti. 2 tane 5 . gün embriyosu koyuldu. İşlem çok güzel geçti. Şimdi işin en zor kısmındayim iste beklemek... koskoca 12 gün. Inşallah bebislerim benimle kalır.
Allaha sukur simdi ciktik umuttan cok fena tirstim aglicaktim hatta korkudan ama cok sukur rahat gecti ciktik bile Allah benden sonrakilerin yardimcisi olsun
çok silikte olsan hamilesin demektir,ben ne şekilde bakarsam bakayım öyle görmek istesem bile göremiyorumKızlar merhaba forumu hep okuyorum ama yazmak bugüne kısmetmiş. bugün benim transferden sonra 11. Günüm ama ben 1 gün daha dayanamayıp idarar testi yaptım ama çooook silik hatta ben mi yanılıyorum diyorum.. Kafam çok karıştı... Fotoğraf yüklemek istedim ama yapamadım..
ohhh maşallah 2 tane 5.gün baya iyi,Allah yolunu açık etsin(şimdi soru zamanııııKızlar selam
benim bugün transferim gerçekleşti. 2 tane 5 . gün embriyosu koyuldu. İşlem çok güzel geçti. Şimdi işin en zor kısmındayim iste beklemek... koskoca 12 gün. Inşallah bebislerim benimle kalır.
Günaydın kızlar!!! Bana dua edin lütfeeennn:))))))
Kızlar selam
Günaydın kızlar!!! Bana dua edin lütfeeennn:))))))
Kızlar selam
Kızlar merhaba forumu hep okuyorum ama yazmak bugüne kısmetmiş. bugün benim transferden sonra 11. Günüm ama ben 1 gün daha dayanamayıp idarar testi yaptım ama çooook silik hatta ben mi yanılıyorum diyorum.. Kafam çok karıştı... Fotoğraf yüklemek istedim ama yapamadım..
Hamileyiiiimmmmm kızlar darısı tüm isteyenlerin başına:)))))))))
Hamileyiiiimmmmm kızlar darısı tüm isteyenlerin başına:)))))))))
Oooff of bu arada 15 yumurtamdan sadece 2 si dollenmis ve sanirim iyi durumda ddegiller cunku yarin veya 3. Gun transfer yapcaz dediler moralim sifir ilaclari icmesem mi diye bile dusundum kendimi temizlige verdim ne olacak bilmiyorum hic boyle olcagini dusunmemistim aglamak istiyorum salak salak bakiyorum oyle etrafa evden cikacam yoksa aksam olmicak hepiniz allaha emanet olun bana dua edin nolur
15 yumurtadan 10 tanesi de döllense olmıycaksa olmuyor,benim 12 yumurtadan 6 tanesi döllenmişti ama ne oldu sadece 1 tane kaldı,sakın öyle düşünme tek yumurta döllenip 2.gün transferinde olumlu sonuç alan çokkkk var,normal şartlarda da 1 yumurta 1 sperm yeterli diil mi zaten,Allahtan ümidini kesme sakın,ve üzülmeOooff of bu arada 15 yumurtamdan sadece 2 si dollenmis ve sanirim iyi durumda ddegiller cunku yarin veya 3. Gun transfer yapcaz dediler moralim sifir ilaclari icmesem mi diye bile dusundum kendimi temizlige verdim ne olacak bilmiyorum hic boyle olcagini dusunmemistim aglamak istiyorum salak salak bakiyorum oyle etrafa evden cikacam yoksa aksam olmicak hepiniz allaha emanet olun bana dua edin nolur
Amin canım benim. .. her şey güzel ama aksam ağladım üzüldüm cok sence bebislerimin tutulmasını etkiler mibişey olmusmudur diye cok korkuyorum dun ilk gunumdu çünkü. Inşallah bebislerim beni birakmaz bana sımsıkı tutunurlar... bu 12 gun cok zor gecicek.Hayırlı olsun transferinnnnn cnmm..
evt en zor kısmı beklemek ama bu süreyi en rahat şekilde geçirmeye bak..
inşallah Rabbim bu defa nasip eder.:26::26:
2 tane 5. gün embriyosuda çok iyi benimde öyleydi 2 taneydi.
bebişlerimden bi tanesi tutundu oda göbüşündeeee minik kızım benimle 6 ayımız bitti..çok şükür..
darısı tedavide olan tedaviye başlayacak herkesin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?