15 yumurtadan 10 tanesi de döllense olmıycaksa olmuyor,benim 12 yumurtadan 6 tanesi döllenmişti ama ne oldu sadece 1 tane kaldı,sakın öyle düşünme tek yumurta döllenip 2.gün transferinde olumlu sonuç alan çokkkk var,normal şartlarda da 1 yumurta 1 sperm yeterli diil mi zaten,Allahtan ümidini kesme sakın,ve üzülme
Cnm sen niye şimdiden olumsuz düşünüyorsun ki . Hem ikitane yumurtan döllenmiş bu çok güzel bi haber kim dediki sana iyi durumda değil diye sen kendini üzme cnm senden de iyi haberler alıcaz bak gör allahın izniyle
Insallah canim yaa igneler cok yakiyo canimi oturursam kalkamiyorum kalkarsam oturamiyorum cok fenayim. seni aradilar mi peki yumoslar ne alemdeymis
Seninde karnın şişiyormu benim sabah mide bulantım vede şişkinlik oldu resmen fenalaştım yere attım kendimi
Hamileyiiiimmmmm kızlar darısı tüm isteyenlerin başına:)))))))))
Bugün izinliyim bebeğimi görmeye gideceğim acaba kalp atışını duyabilirmiyim
Hadi bakalim insallah duyarsin :)) beni de sabah aradilar umuttan bugun olacakti transfer suleyman bey 5. Gunu bekliyelim demis cok sevindim yaa insallah bende hamileyim yazcam insallah :))
inşallah canım bende şuan merkezdeyim bekliyorum :18: Birazdan bebeğimi göreceğim
inşallah canım bende şuan merkezdeyim bekliyorum :18: Birazdan bebeğimi göreceğim
Bugün izinliyim bebeğimi görmeye gideceğim acaba kalp atışını duyabilirmiyim
Uzun zamandan sonra herkese merhaba,
Geçmişi okuyamadım, hamile kalan arkadaşları tebrik ediyorum, tedavisi devam edenlere Allah hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin inşallah.
23 eylülde oğlumu kucağıma aldım çok şükür, bugün 15 günlük olduk. 7 günlükken sarılığı yükseldi bir gece hastanede kaldık, çok zordu küvez başında beklemek, şimdi iyiyiz çok şükür tekrar yükselmemesi için uğraşıyoruz. Alışma süreci biraz zahmetli oldu, yeni yeni birbirimize alışmaya başladık :))
Allahım herkese bu mutluluğu yaşamayı nasip etsin inşallah.
Uzun zamandan sonra herkese merhaba,
Geçmişi okuyamadım, hamile kalan arkadaşları tebrik ediyorum, tedavisi devam edenlere Allah hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin inşallah.
23 eylülde oğlumu kucağıma aldım çok şükür, bugün 15 günlük olduk. 7 günlükken sarılığı yükseldi bir gece hastanede kaldık, çok zordu küvez başında beklemek, şimdi iyiyiz çok şükür tekrar yükselmemesi için uğraşıyoruz. Alışma süreci biraz zahmetli oldu, yeni yeni birbirimize alışmaya başladık :))
Allahım herkese bu mutluluğu yaşamayı nasip etsin inşallah.
Ohhh ohh az kalmış cnm herşeyin yolunda gitmesine sevindim :) senden de iyi haberler alıcaz allahın izniyle
Sagol canim insallah iyi haberler veririm bende sen nasil oldu gecti mi siskinligin sen oyle diyince biraz bakindim internetten de galiba yumurta fazla olunca biyle sislikler olabiliyomus acaba biz senle yunurta toplamadan sonra yanyana yatmis olabilir miyiz yaninda kari koca cenesi durmayan bi cift varsa eger o bendim ceneme vurmustu resmen :)
Ne şişkinliğim geçti nede mide bulantım geçtievet cnm yanyanaydık seninle hatta göz göze geldik sen kırmızı giyinmiştin sanırım :)
Evet bende belki sensindir diye düşündüm ama ya degilse simdi noluyo demesin kadin bana dedim:) hemsire bana fazla siskinligin olursa arayın demisti aramadin mi hala suleyman beyi ben acayip heyecan yapiyorum ya stresten midir nedir dun bi carpinti tuttu bi saat gecmedi bi an evvel şu zaman gecsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?