Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Bugün saat 1 gibii aradım süleyman bey 2 ye kadar ordaymış yarın erken saatlerde gidicem bi baksın ... Buarada sen ne zaman gidiyorsun cnm ?

Ayy benim yarin felaket heyecanliyim acaba 2 tane mi transfer edecekler zaten 2 tanecik varya saat 12 de burda olun dedi sali sabahi aramislardi ne olacak bilmiyorum nolur dua et bana insallah olur bayram sonu bize bi bayram daha olur o zaman ; )

Ayy benim yarin felaket heyecanliyim acaba 2 tane mi transfer edecekler zaten 2 tanecik varya saat 12 de burda olun dedi sali sabahi aramislardi ne olacak bilmiyorum nolur dua et bana insallah olur bayram sonu bize bi bayram daha olur o zaman ; )

Bende 2 tane istiyorum ama pek sanmıyorum cnm bizim ilk tüp bebek olduğu için 1 tane transfer olur..
Dua etmezmiyim cnm hayırlısıyla inşallah başarılı geçer transver işi iyi sonuçlar almak nasip olur inşallah çifte bayram yaşarsın eşinle :)))

Bebeğimi gördüm muhteşem bir duygu hecanımı mutluğumu anlatmak için kelimeler yetersiz kalıyor

daha ne güzelliklerini görüceksin..her gidiiğinde büyüdüğünü hareketlerini gördükçeee..
dahada mutlu olucaksın hareketlerini hissetmeye başlayıncaaaaaa hele
Rabbim onları yaşamanıda nasip etsin..
sorunsuz bi hamileleik geçir inşallah..:26:

mrh kızlar. ben eylül ayında ilk tüp bebek denememi şifada yaptım ve negatif sonuç aldım
yeni adet oldum ve 2. denememı kasımda süleyman veya ulun beyde düşünüyorum sizin paylaşımlarınızdan bu kararı vermiş bulunmaktayım.
size sorum şu,
bana ilk denememde ne kanda progestan ölçümü ne e2 testi yapmadılar.
lütfen yapılan testleri ve tedavi şeklini benimle paylaşırmısınız.

Son düzenleme:

Canim bende senin gibi burdaki yorumlara guvenerek umuta gittim doktorum ulun bey ben memnunum.ilk 2denememi baska bi hastanede yapmistim bendende o testleri istemediler.bu 3.denemem olacagi icin genetik testleri ,amh testi ve bazi hormon testleri istedi doktorum ama ilk denemelerde genelde istenmiyor bu testler.sonuc olarak esimle ilac tedavisindeyiz bu arada kanda pihtilasma cikti bende onada ayri bi ilac verdi kullan bi dahaki adetinde gel dedi insallah tup bebege geceriz artik.cunku biz ramazandan once gitmistik testler ilaclar falan derken bu zaman oldu ama ben zaten boyle olsun istiyodum yeterince arastirilsinki yine uzulmeyelim

genetik testlerı 2 denemeden sonra istiyorlarmış. bakıyorum bazılarına progesteron olçımı yapıyorlar ki çok onemlı bı hormon bu bebeğin tutunmasını sağlıyor bana yapmadılar adttın 2. gunu baktırmıştım sadece normaldi ama sonrasında tekrar etmediler.
bende detayların önemli olduğunu düşünüyorum cnm.
senın 3. denemense 2 enbriyo sansın var şuan inşallah bu sefer pozitifi alırsın.
kanda pıhtılaşma varmı dıye baktırmadım bende boşuna zaman kaybetmek istemiyorum aslında.
acaba buraya mı geçsem yoksa 2. bir şans versemmi önceki hastaneme onda da kararsız kaldım..

Evet 2 embriyo diye konustuk zaten doktorla.bende buraya gecerken cok kararsiz kaldim onceki doktora hemsireye alismistim cunku gayet rahattim ama burdaki yorumlari okuyunca etkilendim soyle dusundum onceki hastaneye gidip tekrar olumsuz olursa kafamda hep bi soru olacakti acaba umutami gitseydim diye.simdi olumsuzda olsa en azindan bu soru olmayacak kafamda

ii yapmışsın cnm, bende umutta denicem 2. yi sanırım. gidip görüşücem bayramdan sonra.
işlerini iyi yapıyorlar

merhaba geçerken gördüm

ben de umut ta tüp bebek yapmıştım

üçüzlerim oldu

allah hepinizin yardımcısı olsun..şansınız bol olsun...

merhaba geçerken gördüm

üçüzlerim oldu

Amin allah herkezin yardımcısı olsun çok zor bi süreç ve ben zorluklarını çekiyorum inşallah emeklerimiz boşa gitmez ...benimde ikizim olur inşallah :). İlk denemedemi üçüzleriniz oldu ? doktorunuz kimdi benim süleyman bey çok memnunum
Bebekleriniz analı babalı büyür inşallah

slm bende kasım ayında süleyman bey ile başlamayı düşünüyorum,
sormak istediğim bir şey var. opudan önce ve opudaki kontrollerde progeresteron ve e2 bakıyor mu kandan süleyman bey? birde kaç doz çatlatma iğnesi olunuyor acaba cnm bazıları ıkı doz bazılar tek doz yapıyormuş. çatlatma iğnesi yumurtaların olgunlaşmasını sağlıyormuş. süleyman beyın yöntemini merak ediyorum. yardımcı olursan sevınırım saol

Son düzenleme:
Eveet sonunda transferim oldu evdeyim şu an 22 ekim test tarihim insallah sonu da guzel olur

Çok sağol canım

Gerçekten çok zor ama nötr olmayı deneyin işe yarıyor
Benim ilk denememdi dr.um enver bey di
Bütün bu aşamada cem yılmaz izledim pozitif olmaya çalıştım
Allah gönlünüze göre versin yürekten diliyorum bunu

merhaba geçerken gördüm

üçüzlerim oldu

Umut tup bebegin adini ilk ucuzleri olan ve tabi umutta tedavi goren biri araciligiyla duydum o zaman tabi bizim tup bebek filan yaptiracagimiz belli degildi ama icimden gecti eğer bizim de gerekli olursa tup bebek umuta giderim demistim ve oyle oldu, allah saglik sihhat versin çocuklarına insallah gule oynaya büyüsünler

Eveet sonunda transferim oldu evdeyim şu an 22 ekim test tarihim insallah sonu da guzel olur

inşallah olur cnm Allah yardımcımız olsun.
bende süleyman beye gitmeyi düşünüyorum benım ılk tedavim şifadaydı pek memnun kalmadım bazı şeylerden.
kontrollerde kan testı verdın mı cnm progesteron ve e2 falan, çatlatma iğnesi kaç doz olmuştun. süleyman beyden memnunmusun peki,
çok soru sordum kusura bakma
inşallah güzel haberler alırsın

Amin canim sagol son kontrole gittigimde e2 yapildi hatta ben anlamiyorum acikcasi testlerden direk kendileri kan alcaz dediler sonra catlama ignesi arka arkaya iki tane yaptik gece 1 de. Doktorum suleyman bey ben memnunum simdiye kadar hic sorun yasamadim belki birazda birbirine isinmakla ilgili bugun ben tranfere giderken meger suleyman beyde yukari cikiyomus bak gordun mu iyi olacak hastanin ayagina doktor kendi gelirmis dedi asansorde makara yaptik :)) kisacasi ben memnunum ama burda memnun olmayanlari da gorduk nasip diyorum artik hakkimizda hayirlisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…