Bu arada canim her merkezde hem igne hem de jel vermiyolarmis progesteron yani suleyman bey bana opununda oldugu gun dahil hem igneyi yaptir hemde jeli kullan dedi belki de ondan opudan once progesteron testi yapmiyolardir tedavinin en basinda yaptirmistim ama
anladım cnm saol. süleyman bey zaten kendi alanında güvenilir biri bence sende pozitif sonuç alıcaksın inşş Allah hayırlısını versin cnm.
Eveet sonunda transferim oldu evdeyim şu an 22 ekim test tarihim insallah sonu da guzel olur
Masallah canim 2 tane vardi galiba senin 2sinidemi transfer etti bundan sonra sana stres yok sakin sakin hayatina devam et panik yapmanin bi faydasi yok zarari var kendini dinlememeye calis insallah guzel bi bayram hediyesi olur sana
slm bende kasım ayında süleyman bey ile başlamayı düşünüyorum,
sormak istediğim bir şey var. opudan önce ve opudaki kontrollerde progeresteron ve e2 bakıyor mu kandan süleyman bey? birde kaç doz çatlatma iğnesi olunuyor acaba cnm bazıları ıkı doz bazılar tek doz yapıyormuş. çatlatma iğnesi yumurtaların olgunlaşmasını sağlıyormuş. süleyman beyın yöntemini merak ediyorum. yardımcı olursan sevınırım saol
Eveet sonunda transferim oldu evdeyim şu an 22 ekim test tarihim insallah sonu da guzel olur
Yaa kusura bakma mesajına cvp yazamadım bi kaç gündür çok acılar çektim halada çekiyorum yumurtalıklarım toplandı ama hala acısını çekiyorumpilise sağolsın gerekli cevabı vermiş .. Zaten tanıdın mı süleyman beyi istesende bırakamazsın çook şeker iyi niyetli biri pişman kalmayacaksın emin ol .. Seninde ilk denemen sanırım gelişmelerden bizlerede haberdar edersin cnm
cnm benım ikinci denemem olucak bu. ılkını başka bıyerde yapmıştım. yumurta toplandıktan 5 gün sonra geçmişti benimde ağrılarım normal yani, şansın açık olsun cnm tabikide süleyman beyle ıkı hafta sonrasına randevu aldım yazarım size ben
herkese hayırlı cumalar mübarek zamanların hürmetine dualarımız kabul olur inşallah Allah'a emanet olun
bu arada dün ben gayet rahat ve anlayışlıydım süleyman beyle görüşmede ama eşim sürekli gergindi. kafasına takılan neden emriyolar gelişmiyor ,madem 2. kalite idi embriyo neden transfer yapıldı vs. kafasına oturmuyordu bazı şeyler. 3. gün aradıklarında tüm ebriyolar iyiydi 5. gün neden teki kaldı die tekrar sorunca, süleyman bey o zaman söyledi. 3. gün sonrasındaki gelişme sperme ait krozomların aktivesine göreymiş yani sperm belirliyormuş 3. gün sonrasındaki çoğalmayı büyümeyi.
yani döllenene kadar ayrı engebeler varken, embriyonun gelişmesi sonrasında rahime tutnması ve sonrası derken çok dinamik var.sorunlar basamak basamak ortaya çıktıkçe, kendini gösterdikçe tedavi olunuyor sorun çözülmeye çalışılıyor.
ama benim kanım, çok anlatılmamasının bir nedeni de, sorun yumurtada, sorun spermde, yada rahimde die, çok sorunu dillendirmeyip eşlerden birini zan altında bırakmamak. çünkü her ne kadar biz anlayışlı olsak da bunu sorun hale getiren eşler olabilir. ya da en azından mesela erkekler daha hassas, kendilerini iyice yetersiz hissedebilirler.
çünkü süleyman bey 3.günden sonraki embriyo gelişimi sperme ait dinamiklerden dedikten sonra eşim tekrar soru sormaz oldu. iç dünyasını biliyorsam eğer bu durum onu incitti.
velhasılı kelam relax olmak lazım. hep dediğim gibi her çift çocuk sahibi olacak diye ayet inmiş değil.
yada şems-i tebrizinin dediği gibi 'olmadı diye sızlandığın duaya , gün gelir olmadı diye dua edersin.' kaderimizde ne yazılı bilmioruz. sadece teslimiyet lazım. inanç sonuna kadarsa güzel ve huzur verir.
Kizlar herkese iyi bayramlar dilerim ne oldu buralara bilmiyorum kimsenin sesi solugu cikmiyo neyse Allaha emanet olun hayirli haberlerle tekrar gorusmek uzere
Arkadaşlar yumurta rezervi düşük olupta umut tüp bebek merkezinde hamile kalan varmı?Varsa benimle paylaşırmısınız
Kizlar merhaba cok zamandir kimseler yok buralarda ama ben yine de yazayim isteyim bugun transferimin 8. Gunu ve kan testi yaptirdim degerim 93, 92 allahin izniyle hamileyim yani cok mutluyum allah herkese nasip etsin insallah allaha emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?