Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Bu arada canim her merkezde hem igne hem de jel vermiyolarmis progesteron yani suleyman bey bana opununda oldugu gun dahil hem igneyi yaptir hemde jeli kullan dedi belki de ondan opudan once progesteron testi yapmiyolardir tedavinin en basinda yaptirmistim ama

anladım cnm saol. süleyman bey zaten kendi alanında güvenilir biri bence sende pozitif sonuç alıcaksın inşş Allah hayırlısını versin cnm.

Eveet sonunda transferim oldu evdeyim şu an 22 ekim test tarihim insallah sonu da guzel olur

Masallah canim 2 tane vardi galiba senin 2sinidemi transfer etti bundan sonra sana stres yok sakin sakin hayatina devam et panik yapmanin bi faydasi yok zarari var kendini dinlememeye calis insallah guzel bi bayram hediyesi olur sana

Masallah canim 2 tane vardi galiba senin 2sinidemi transfer etti bundan sonra sana stres yok sakin sakin hayatina devam et panik yapmanin bi faydasi yok zarari var kendini dinlememeye calis insallah guzel bi bayram hediyesi olur sana

Inşallah canim yaa stres yapmiyorum pek igneler cok canimi yakiyo gece nerdeyse uyuyamadim hic onlar olmasa keyfim yerinde

Yaa kusura bakma mesajına cvp yazamadım bi kaç gündür çok acılar çektim halada çekiyorum yumurtalıklarım toplandı ama hala acısını çekiyorum pilise sağolsın gerekli cevabı vermiş .. Zaten tanıdın mı süleyman beyi istesende bırakamazsın çook şeker iyi niyetli biri pişman kalmayacaksın emin ol .. Seninde ilk denemen sanırım gelişmelerden bizlerede haberdar edersin cnm

Eveet sonunda transferim oldu evdeyim şu an 22 ekim test tarihim insallah sonu da guzel olur

Canım çok sevindim hadi az kaldı kim bilir nasıl heycan vardır:) allahın izniyle senden iyi haberler alıcaz içime öyle doğuyor :)bende ilk defa adet olmak istiyorum ancak acılarım sıkıntılarım öyle geçecekmiş süleyman bey öyle dedi 6aylık hamile gibiyim dün süleyman bey göbeğimi görünce baya güldü hamileliğe alıştırıyorum seni dedi hoşuma gitmedi değil
İnşallah hepimiz bebiş haberleri veririz buraya

Son düzenleme:

cnm benım ikinci denemem olucak bu. ılkını başka bıyerde yapmıştım. yumurta toplandıktan 5 gün sonra geçmişti benimde ağrılarım normal yani, şansın açık olsun cnm tabikide süleyman beyle ıkı hafta sonrasına randevu aldım yazarım size ben

Benim altı gün oldu ben yerlerde kıvranıyorum ağlanacak halime gülüyorum :) benim yumurtalıklarım donduruldu polip çıktı bende onu aldırdıktan sonra aksilik çıkmazsa 2 ay sonra transfer olacak.
Hepimizin şansı açık olur bebişleri en kısa zamanda kuçağımıza almak nasip olur cnm inşallah

herkese hayırlı cumalar mübarek zamanların hürmetine dualarımız kabul olur inşallah Allah'a emanet olun

Tuğbacım nasılsın gelmiyorsun foruma merak ettim 2.tüpü denemeye başladın mı?

Kizlar herkese iyi bayramlar dilerim ne oldu buralara bilmiyorum kimsenin sesi solugu cikmiyo neyse Allaha emanet olun hayirli haberlerle tekrar gorusmek uzere

Kizlar merhaba cok zamandir kimseler yok buralarda ama ben yine de yazayim isteyim bugun transferimin 8. Gunu ve kan testi yaptirdim degerim 93, 92 allahin izniyle hamileyim yani cok mutluyum allah herkese nasip etsin insallah allaha emanet olun

Kizlar merhaba cok zamandir kimseler yok buralarda ama ben yine de yazayim isteyim bugun transferimin 8. Gunu ve kan testi yaptirdim degerim 93, 92 allahin izniyle hamileyim yani cok mutluyum allah herkese nasip etsin insallah allaha emanet olun

Canım çooook sevindim :)) öncelikle sağlıklı sıhhatli mutlu huzurlu bebişiniz olur inşallah :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…