Canım çooook sevindim :)) öncelikle sağlıklı sıhhatli mutlu huzurlu bebişiniz olur inşallah :))
Kizlar merhaba cok zamandir kimseler yok buralarda ama ben yine de yazayim isteyim bugun transferimin 8. Gunu ve kan testi yaptirdim degerim 93, 92 allahin izniyle hamileyim yani cok mutluyum allah herkese nasip etsin insallah allaha emanet olun
Kizlar merhaba cok zamandir kimseler yok buralarda ama ben yine de yazayim isteyim bugun transferimin 8. Gunu ve kan testi yaptirdim degerim 93, 92 allahin izniyle hamileyim yani cok mutluyum allah herkese nasip etsin insallah allaha emanet olun
Ay canim cok sevindim Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin senden haber bekliyodum bide baktim yazmissin bile mujdeli haberi :)insallah bende yazarim buraya hamileyim diye.bi yakinim kadar sevindim inan.ne guzel ilk denemede tuttu.bu sefer benimde tutar insallah
Mrb arkadaşlar öncelikle geçmiş bayramınız kutlu olsun tedevideki arkadaşlarda bol şanslar.bende Umut'un hastasıyım inşalla bu ay başlıcam tedaviye sizlerden şu konuda yardım istiyorum bu benim dördüncü olacak ben hep iğnelerimin ilk üç gününü evde yaptırdım sonraki ignelerimi bi klinikte yaptırıyorum sizler nasıl yaptırdınız.şimdiden teşekkür diyorum.sizleri hep takip ediyorum sürekli bilgi paylaşıp yardımlaşıyosunuz Allah hepinizden razı olsun..
hayırlı olsun.
Uzun zamandır pozitif haberleri alamıyorduk ama sanırım kısmetlerimiz geri açıldı bugünlerde hep güzel haberler alıyoruz.
Darısı tüm isteyenlere inşallah.
Cvbın için sgl cnm gözün aydın sonuna kadar gider inşalla.benimde bi kızım var 10 yaşında Allah acılarını göstermesin oda tüpbebek:)ilk 3ay dikkat ediyosun sonradan yavaş yavaş normale dönüyorsun.benim sormak istedigim transferden hemen sonraki kalçadan olan igne.ilk 3 gün evdeyim sonradan klınikte yaptırmaya başlıyorum,bu ilk üç günüdemi acilde yaptırdın yani hiç evde yaptırmadın,göbekten olanı ben kendimde yapıyorum..
Çokkkkk sevindim cnm ya en güzel bi haberrrrr.
Rabbim tamamına erdirsinnnnn..
hep iyi haberlerini alırsın inşallah.:26:
canım çok sevindim,Allah kucağına da sağ salim almayı nasip etsin,bizlere de dua etKizlar merhaba cok zamandir kimseler yok buralarda ama ben yine de yazayim isteyim bugun transferimin 8. Gunu ve kan testi yaptirdim degerim 93, 92 allahin izniyle hamileyim yani cok mutluyum allah herkese nasip etsin insallah allaha emanet olun
canım çok sevindim,Allah kucağına da sağ salim almayı nasip etsin,bizlere de dua et
Hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin inş. Sağıcakla kucağına almayı nasip etsin.
mrh kızlar. ben eylül ayında ilk tüp bebek denememi şifada yaptım ve negatif sonuç aldım
yeni adet oldum ve 2. denememı kasımda süleyman veya ulun beyde düşünüyorum sizin paylaşımlarınızdan bu kararı vermiş bulunmaktayım.
size sorum şu,
bana ilk denememde ne kanda progestan ölçümü ne e2 testi yapmadılar.
lütfen yapılan testleri ve tedavi şeklini benimle paylaşırmısınız.
Cnm karar verdinmi ulunmu ,süleyman beymi hangisini seçtin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?