Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Kızlar merhaba benim de ilk denemem Dr um ulun bey transferim cuma yapıldı test günüm 30 Ekim Allah I'm inşallah hayırlısıyla nasib etsin bebeklerimizi kucağımıza almayı bol bol dua edilm bir birimize

Aminnnnn ... Az kalmış cnm inşalllah iyi sonuçlar alırsın :) sonucu bizede yaz

cumartesi gunu süleyman beye randevu aldım cnm. inşallah olur bu sefer..
sen ne yaptın , ne aşamadasınız

Süleyman beyi seçmene sevindim cnm çook memnun kalacaksın ben çok duydum süleyman beyin başarısını hatta onada dedim süleyman bey de dedi ki" keşke arada kötü şeylerde deseler nazar değecek diye korkuyorum" demişti :))) bende bu perşemde polip ameliyatı olucam ondan sonra süleyman bey ne zaman uygun görürse tüp bebeğe geçicez cnm

Son düzenleme:

cnm allah yardımcımız olsun, polipten sonra hamilelik şansın artıcak inş her şey bebek için napalımm
inşallah bende de bir sikıntı çıkmaz valla gümleri sayar oldum başlamak için. eylulde denemiştim ben 1 ay ara vermiş olucam artık süleyman bey ne der bu duruma belkıde 1 ay daha bekleyelım der aralıkta başlatır bende hiç bilemiyorum ama inan zaman paradan daha değerli şu beklemek olmasa keşke..

benim ilk denemi yaptığım yer şifa hastanesiydi. aslında kafamda 2. yı orda denemek de var çunku benım hakkımda bilgi sahibi oldular uzun prt dnemiştik şimdi kısa diyorlar. anlıcağın 2. ye nerede başlıcağıma karar vermiş değilim tam.

ama mutlaka suleyman beyın gorusunu alıcam cumartesi gunu. belkı onla tanısınca onu bırakmayıp devam da edebilirim kafam karışık işte :26:

Cnm içimi rahatlattın gerçekten :)) isteyen herkez bebişlerine biran önce kavuşur anne olmak isteyenler o duyguyu o sevinci tadar inşallah ...

Kafanın karışması çok normal bi görüş süleyman beyle içindeki sesi dinle o seni doğru yola götürecektir allahın izniyle... Ben ilk defa tüp bebeği denicem ama 4 senedir saçma sapan doktorlara gitmişim onun pişmanlığını yaşıyorum bu sefer doğru yolda olduğuma eminim hakkımızda hayırlısı cnm i

Belkıde aynı zamanda başlarız cnm tedaviye , hakkımızda hayırlısı olur inşallah.
sana şimdiden geçmiş olsun görüşürüz

Toplam beş embriyo PGT gitti rabbime şükürler olsun iki tanesi sağlıklı çıktı :) Ama bu seferde rahim kalınlığım yeteri kadar olmadığı için transfer yapılmadı Bebeklerim donduruldu Yarın tekrardan dondurulmuş embriyo için tedaviye başlıyorum.

Son düzenleme:

Allah yardımcın olsun cnm sorunsuz olmuyor valla bende beklemedeyim ne zaman tedaviye başlıcam belli değil... biran önce sende kavuşursun inşallah bebeğine ...

Son düzenleme:

Uzulme canim bundada vardir bir hayir.transfer olupta tutmasaydi daha cok uzulurdun.hem dondurulmus embriyo tedavisi daha kolay Rabbim yardimcimiz olsun

kızlar bende 2. dememi umutta ulun uluğa yaptırmıştım.ama sonuç negatif.şimdi 3. için hazırlanıyorum.yine aynı yeremi gitsem kararsızım.:44::44::44:

kızlar bende 2. dememi umutta ulun uluğa yaptırmıştım.ama sonuç negatif.şimdi 3. için hazırlanıyorum.yine aynı yeremi gitsem kararsızım.:44::44::44:

Canım Ulun bey çok iyi bir doktor.
Bebeğin tutup tutmaması doktorla ilgili değil aksine Allah'ın işi.
Rabbim ol diyecek ki o iş olacak.
Ulun bey çok iyi bir doktor seni ve ilerleyen tedavini çok iyi biliyor bence doktor değiştirip seni tekrardan tanımayla vakit kaybedecek bir doktora geçme.
Ulun bey bana bir aşılama yaptı tutmadı ama doktorumu değiştirmedim 2. denememi tüp bebeğimi de gittim yine ona yaptırdım bu sefer tuttu. Bu doktorumun tecrübesi ve en önemlisi Allah'ın işi.
Unutmayalım ki doktorlarda, ilaçlarda, tedavilerde hepsi aracı Allah yazınca bu iş oluyor yazmadıysa ne yapsak nafile.
Sen bence doktoruna güven ve değiştirme. Bol bol dua et Allah'ım o mucizeyi sana da bir gün bağışlayacaktır emin ol.

teşekkür ederim canım yardımların için.hakkımda hayırlısı neresiyse o olsun.insan tekrar hayal kırıklığı yaşamak istemiyor.

Uzulme canim allaha sukur 2 tanesi saglikliymis ne guzel böyle dusun moralini yuksek tutki bebislerde sana sıkı sıkı tutunsunlar birakmasinlar

Kizlar kimsenin sesi cikmiyo.kimsede bi gelisme yok herhalde benim gibi.ignelerim bitti ilaclara devam adetimi bekliyorum.insallah baslicaz artik tedaviye

Allah yardımcın olsun cnm sorunsuz olmuyor valla bende beklemedeyim ne zaman tedaviye başlıcam belli değil... biran önce sende kavuşursun inşallah bebeğine ...
Uzulme canim bundada vardir bir hayir.transfer olupta tutmasaydi daha cok uzulurdun.hem dondurulmus embriyo tedavisi daha kolay Rabbim yardimcimiz olsun
inşallah canım vardır bunda da bir hayır vardır dedim.... sonu güzel olsun da ben herşeye katlanırım ikinci günü gittim muayenemi oldum sorun yokmuş estrofem ilacı verildi 14 günü muayene gideceğim eğer sorun çıkmazsa transfer yapılacak .

Kizlar kimsenin sesi cikmiyo.kimsede bi gelisme yok herhalde benim gibi.ignelerim bitti ilaclara devam adetimi bekliyorum.insallah baslicaz artik tedaviye
Benim ara çok fazla giden gelenim olduğu için fazla yazamıyorum ..gece girip sizler neler yapmışsınız diye bakıyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…