Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Ohhh sorun yokmuş ne mutlu sana cnm :) bi bebiş haberi yazda burası çanlansın :)) inşallah herşey yolunda olur başarıyla sonuçlanır tedavin

slm kızlar bende 2. tüp bebek tedavime süleyman bey ile başlıyorum. haftasonu randevum vardı. benden şeker yüklemesi yaptırmamı ve karyotip analız istedi. umutta yaptırdım testlerimi genetik analız yumurta toplama sırasında çıkmış olucak kasımın ilk haftası adet bekliyorum hemen başlıcaz tedaviye hayırlısıyla inş.

süleyman bey çok inceledi eski tedavimi, 5. gün embrıyosu konulmuştu bana onun neden tutmadığını anlayabilmek adına bisürü soru sordu , notlarını aldı. bana gebelik aşısını önerdi tutunma problemi olanlarda faydalı olabiliyormuş. bende demekte fayda olduğunu düşünüyorum bakalım bizi neler bekliyor..

Sonunda kararini verdin demek.iste bende boyle arastirmaci olduklari icin tercih ettim umutu.bende kasimin ilk haftasi bekliyorum adetimi belki beraber baslariz tedaviye.insallah guzel seyler bekliyodur bizi :)

Kızlar bende kasımın 14 gibi adet olucam eğer bi sorun çıkmazsa bende allahın izniyle tedaviye başlıcam inşallah pozitif sonuçlar alırız heycanla bekliyorum o günü :))

Günaydınnn tedaviye yeni başlayan arkadaşlar hayırlı olsun gebe kalan arkadaşlara hayırlı olsun gebe kalamayan arkadaşlar ise lütfen umudunuzu yitirmeyin ve mücadelenize devam edin diyorum .

Bugün evdeyimm biraz kanamam var doktorum korkulacak birşey olmadığını ama biraz dinlenmem gerektiğini söyledi.

Canım seni gördüğüme çok sevindim biz seninle aynı zamanda başlamıştık inşallah herşey yolunda gidecek ve bebeğine kavuşacaksın

Sonunda kararini verdin demek.iste bende boyle arastirmaci olduklari icin tercih ettim umutu.bende kasimin ilk haftasi bekliyorum adetimi belki beraber baslariz tedaviye.insallah guzel seyler bekliyodur bizi :)

evet cnm sende süleyman beyle başlıcaksın dimi,
benımde adetım kasımın ılk haftası , birlikte başlıcaz galiba
ilk tüp bebek denememde baya bi heyecan stres vardı bende olucak olmalı falan diye baya bi kasmıştım kendimi ama bu sefer çok rahatım inşallah bu rahatlığım bana pozitif sonucu tattırır..

senın kaçınci denemen

Canım süleyman beyi seçmene sevindim rahat olmanı da süleyman bey sağlıyor seni dinliyor güzel güzl açıklıyor aynı düşünce bende de var sanki pozitif sonuç alacakmışım gibi geliyor hakkımızda hayırlısı inşallah hepimiz iyi sonuçlar alırız :)

Kızlar bende kasımın 14 gibi adet olucam eğer bi sorun çıkmazsa bende allahın izniyle tedaviye başlıcam inşallah pozitif sonuçlar alırız heycanla bekliyorum o günü :))

inşallah cnm bende kasım 7 gibi başlıcam nasip olursa,
bana dediğin gibi oldu, süleyman beyle konuştuktan sonra içim rahat bi şekilde onu tercih ettim cnm, Allah hayırlısını versin inş..

inşallah cnm bende kasım 7 gibi başlıcam nasip olursa,
bana dediğin gibi oldu, süleyman beyle konuştuktan sonra içim rahat bi şekilde onu tercih ettim cnm, Allah hayırlısını versin inş..

Amin cnm allahım hayırlısıyla sanada bebiş nasip eder ... Süleyman beyi eşimde çook sevdi o normalde erkek doktor istemiyordu ama süleyman beyle konuşunca kabul etti :))

Ben ulun beyle baslicam canim.bende ilkinde kesin olur gozuyle bakmistim cok yikildim olmayinca cahillik iste Rabbim ol demezse olmaz.bu sefer bunun bilincine vardim ve kendimi rahat hissediyorum ilkinde tabi heyecanda oluyo ilk defa erkek doktora gitmistim titreye titreye.simdi en azindan neler yasayacagimi biliyorum bu konuda master yapcam nerdeyse benim 1asilama 2de tup denemem var tuplerin biri dondurulmus embriyoydu ama ikiside negatif oldu.

bende 1 kez aşılama yaptırmıştım. Eylulde de 1 tüp denemem var. Dondurulmuşum yoktu, rezervlerimin iyi olduunu süleyman beyde söyledi hatta şaşırdı dondurrulmuş kalmamasına hiç.. o yuzden karyotip analız ve şeker yüklemesi istedi, çok şükür şeker yüklemesi testimin sonuçları iyi çıktı, yoksa ilaç tedavisi vericekti sanırım.

Artık başımıza gelicekleri biliyoruz malesef tecrube kazandık. Eşim sonuna kadar deneriz her zaman yanındayım bunu bil diyor ama stres yaparsan paramızı çope atmış oluruz yazık olur diyor. ilk denememde endişe stres heyecan çok başka şeyler vardı üzerimde ama şimdi o kadar anlam yüklemiyorum bu duruma. En iyisini yapıyorum. Hatta işten izin de almıcam 2 gunden fazla.

Bundan sonra bu yolda önce hamile olarak sonra da anne olarak paylaşım yaparız inşallah.

merhaba arkadaşlar foruma yazmayalı çok oldu herşeye ara vermiştim buralarada pek gelmiyordum.
neyseki yeni bir umuda bugün itibariyle bir adım attık,bu 3. tedavim olacak drum ulun bey ve onunla 2. tedavimi gerçekleştireceğiz.
bizim erkek infertilitemiz var eşimin dru emre bey bugün 1 aylık bir ilaç tedavisi verdi eşime tüpbebek öncesi spermleri düzeltmeye çalışacağız azda olsa ulu beyde bana bir sürü ilaç vitamin ve pıhtılaşmaya yatkınlığımdan dolayı iğne verdi tedavi öncesi birde 1cmlik polibim var adet sonrası onuda histereskopiyle alacak.
çok uzattım kızlar benim için yeni bir umut yeşermek üzere biraz heyecan biraz endişe ve burukluk var rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun.

Esin hakli canim stres bizim dusmanimiz kendimizi rahat tutmamiz lazim kaderimizde ne varsa onu yasayacagiz.ben ilk denememde 12gun hep yattim sonuc degismedi yatmaklada olmuyo biraz dikkatli olmak yeterli bence.ise devam edersen kendini dinlemezsin vakit gecer.

Uzat canim uzat bisey olmaz biz dinleriz bunun icin burdayiz birbirimize yardimci olmak icin variz sorunlarimiz ayni.amin Allah im dualarimizi kabul etsin tedavilerimiz guzel sonuclanir insallah

Amin cnm isteyen herkeze allahım bebiş nasip eder inşallah ... Cnm polip bende aldırdım iki kere hemde :) inşallah tedaviniz bu sefer başarıyla sonuçlanır biran önce sende bebişine kavuşırsun allahın izniyle ... gelişmelerden de haberdar et bizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…