Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Cnm nasılsın hiç görünmüyorsun herşey yolundadır inşallah

Tedavin nasıl gidiyor cnm inşallah bi sorun yoktur

Selam kizlar, uzun zamandir yazilarinizi okuyorum, sevincinize seviniyor, uzuntunuze uzuluyorum. Benimde 8 kasim da Dr Ulun beyle randevum var. America dan geliyorum ve cook heyecanliyim. Ilk tup bebek olucak bizim icin. Gecen yil ekim ayinda burda bir asilamam oldu ama sonuc malesef negatif. Esimde sperm yetersizligi ve morfoloji sorunu var ( %9 ) Insallah husranla donmem, hayirlisiyla tabi. Ne olur beni de dualariniza ortak edin..

Hosgeldin aramiza.insallah hamis olarak geri donersin.

İnşallah cnm pozitif sonuç alır güle oynaya dönersin cnm :)
Hepimiz hemen hemen aynı zamanlarda tedaviye başlıcaz inşallah bebiş haberleri veririz ...

Cnm nasılsın hiç görünmüyorsun herşey yolundadır inşallah
yoo aslında hergün girip bakıyorum ama bişey yazmak gelmiyor içimden,bende tedavime yakın zamanda tekrar siteye girip beyninizi bi tedavi boyunca kemirip kendimi hatırlatırım,sonuç ta inşallah pozitif olursa o zaman işim biter bu siteyle,herkes böyle diil mi zaten(istisnalar hariç) bu arada ilgilenip sorduğun için teşekkürler canım,ilaçları kullanmaya başlayalı 1,5 ay oldu bu gün, 1,5 ay daha kullancam,sonra gidip 3 aylık menapoz iğnemi vurdurcam ardından direk tüp bebek Allah bi mani vermezse,dilerim sende en yakın zamanda bebişini alırsın kollarına ama pozitifi görünce sende kaçıp gitmee haa buralardan,detaylı bi malumat isterim bak

dualarımız seninle,buradaki herkesle canım,hoşgeldin.Bu arada morfoloji%9 yazmışsın da bu bir problem mi? malum bizimkisi %2 olunca

Cnm benim bende farkındayım aynı şeyleri düşünüyoruz emin ol ki pozitif veya allah korusun negatif sonuç alsamda gelirim ben buraya
Birbirimize yardımcı olmak lazım ...
Allahın izniyle hamile kaldığında sen gitmezsin öyle birine benzemiyorsun daha çook yardım edersin mağdur olan arkadaşlara :))

Canim ben gittim sanma ara ara bakiyorum ama bisey yazan olmayinca tek basima ne yazayim butun gun bisey sormak istersen hem özelden hemde burda tabiki sor seve seve cevap veririm

kızlar uzun bir aradan sonra tekrar aranızdayım en son 3.tüp bebeğimi umutta yaptırmıştım nisan ayında dondurulmuşlarla.eski arkadaşlar hatırlarlar belki .ama dış gebelikle sonuçlandı inşallah nasip olursa şubatta tekrar başlamayı düşünüyorum gizli şeker çıktığı için kiloda vermem lazım bu süre zarfnda .rabbim tüm kadınlara annelik duygusunu yaşatsın inşallah

Inşallah bu sefer bebegine kavusursun allah yardimcin olsun

Canim ben gittim sanma ara ara bakiyorum ama bisey yazan olmayinca tek basima ne yazayim butun gun bisey sormak istersen hem özelden hemde burda tabiki sor seve seve cevap veririm

Cnm ben sana gönderme yapmadım sakın yanlış anlama biliyorum bişi sorsam hemen yardımcı olursun allah razı olsun ben genel olarak yazdım
Bi kaç kişinin derdi oluyor kimse bişi yazmıyor ben inan kendimi düşünmüyorum daha zor durumda olanlar var ben onları düşünüyorum

Cnm inşallah sonu güzel olur beklediğine değer ...
Şimdi dondurulmuş varmı umutta ?

Allah herkesin yardimcisi olsun canım cok zor bi surec yani is sadece hamile kalmakla bitmiyo inan hemsireler kalcalarimda artik igne yapacak yer bulamiyo her sureci ayri bi zorluk allah saglikla evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip etsin inşallahh

Amin canım. Buarada Gözümü korkuttun :)
Sabret cnm içindeki canı düşün o zaman kolay geçer ...

hatırlamazmıyım canım ikimizin tedavisi arka arkayaydı. bende o zamandan beri yazmıyorum sadece girip yazılanları okuyorum (okumaya çalışıyorum) allahıminşallah bu kez yüzüne güler pozitif sonuçları alırsın benimde kilo vermem lazım kiloyu verip ondan sonra tekrar denemek istiyorum ben ne zamn denerim bilmiyorum allah yardmcın olsun canım allahım hamilelik haberini yazmayı nasip etsin.......

Canım inşallah bu defa yüzün güler bebişin seninle olur..bende hatırlıyorum tabi seni bende nisanda tedavi olmuştum umutta 3 .deneme bebişim tuutundu.inşallah bu sende hamiş haberini verirsin.Rabbim yardımcın olsun.

Şimdiden hayırlı olsun cnm
Doktorun kim benim süleyman bey
canım benimde süleyman bey

amin inşallah canım valla bende vermeye çalışıyorum gerçi önümde 2-3 ay var inşallah o zamana kadar 10 kilo daha gitse çok iyi olucak .inşallah canım kilo vermek şart senin için hangi tarih hayırlısı ise o zaman başlamayı nasip etsin sonuda güzel olsun

inşallag canım güzel dileklerin için teşekkür ederim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…