Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Yazıyını okurken içimden hamilemi acaba dedim kendi kendime :)) en sonuna sen yazmışsın çok güldüm :))
İnan o düşünce bende de var hamile kalsam ne gülerim kendime çook komik bi durum olur :))))

ah be cnm biz 1,5 yıldır istiyoruz bi kere kendiliğinden oldu o da kimyasal oldu öyle bişe olursa çok büyük bi şans olur keşke..
siz nezamndır bekliyosunuz yaş kaç, biz eşimle 28 yaşındayız.

ah be cnm biz 1,5 yıldır istiyoruz bi kere kendiliğinden oldu o da kimyasal oldu öyle bişe olursa çok büyük bi şans olur keşke..

Olursa süper olur hayat süprizlerle dolu cnm belli olmaz :))
Bizde 4 senedir isiyoruz hep yanlış doktorlara gitmişim boşa zaman harcamışım ama napalım bundada bi hayır var diyip içimi rahatlatıyorum
Ben 27 yaşındayım eşim 28 yaşında cnm

Aminnnnnnnnnnnnnn
Canım benim yazını şimdi gördüm :))
Beni düşündüğün için çoooook sağol cnm çok mutlu oldum :))

doktordaşız cnm biz seni unuturmuyum, zaten bu gıdışle sana yetişicez birlikte başlıcaz gibi gelen giden yok bizde ya daha

Biz 6 yildir bekliyoruz ben 30 esim 34yasinda.benimde 3.senede kimyasal oldu bide gecen ay kimyasal oldu.hakkimizda hayirlisi olsun

Biz 6 yildir bekliyoruz ben 30 esim 34yasinda.benimde 3.senede kimyasal oldu bide gecen ay kimyasal oldu.hakkimizda hayirlisi olsun

Amin cnm, genciz daha olucak elbet bizimde evlatlarımız. Kimyasal olduunda biile hep iyi tarafından düşündğm ben, demekki olabiliyormuş mümkünmüş dedim. Bu ay hepimiz sevinicez inş.

Amin cnm, genciz daha olucak elbet bizimde evlatlarımız. Kimyasal olduunda biile hep iyi tarafından düşündğm ben, demekki olabiliyormuş mümkünmüş dedim. Bu ay hepimiz sevinicez inş.

Bende umudumu hic kaybetmiyorum elbet bigun bizde anne olacaz hepimiz birden olsak ne guzel olur.ucumuzunde tedavileri ayni zamana denk geliyo ucumuzde hamis olursak oohh yikilir valla burasi

Bende umudumu hic kaybetmiyorum elbet bigun bizde anne olacaz hepimiz birden olsak ne guzel olur.ucumuzunde tedavileri ayni zamana denk geliyo ucumuzde hamis olursak oohh yikilir valla burasi

aynen yıkarız burayı
inş cnm çok az kaldı o günlere

Kizlar merhaba cok zamandir kimseler yok buralarda ama ben yine de yazayim isteyim bugun transferimin 8. Gunu ve kan testi yaptirdim degerim 93, 92 allahin izniyle hamileyim yani cok mutluyum allah herkese nasip etsin insallah allaha emanet olun

pilisecimmm çok sevindim hemde ikiz sıkıntısız bir hamilelik geçirirsin inşALLAH canım benim..

cnm benım lekelenme başladı sende durumlar ne,
yoğunluğu ne zaman artarsa o zman arıcam bana randevu vericekler

canım korkma pıhtılaşmadan ablmada vardı iğnesi var

tabiki yeterki tutunsun bebişler katanılılır herşeye..
benim çok şükür 2 ayım kaldıı..kızımıa kavuşmama inşallah Rabbim bu mutluluğu sizlerede nasip eder.
canım sağlıkla kucağına almayı nasip eder rabbim

Evet canim eger allahim nasip ederse iki kese vardi ama kalp atisi duymadik bu cumartesi ikisininde kalbi atiyo olur insalalh dua edin olur mu?

canım inşallah duyarsın canım sağlıklı bir şekilde kucağınada almayı nasip etsin

kızlarrr ooo maşallah size 2-3 gündür giremiyorum seminerlerden dolayı kaynaştırmızsınız.yetişemiyorum hızınıza valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…