Arkadaşlar randevu aldım süleyman beye çarşamba için nasıl iyimidr
bende yeni tedaviye başladım cnm süleyman beyle, benim kanım çok ısındı güleryüzlü esprili biri. hakkında hep ii şeyler duydum , senınde hakkında hayırlısı olsun cnm
Cok sukur basladik sonunda tedaviye banada gonal f 300 verdi ulun beyİnşallah cnm dönüşte haber ver,
bana gonal f 300 ile başlattı süleyman bey biraz fazla gıbı geldı ama ona güvenıyorum
Cok sukur basladik sonunda tedaviye banada gonal f 300 verdi ulun bey
hadi yadozlar da aynı
o zamn yumurta yoplama yada transfer günü karşılaşırız :))
cnm hakkımızda ii şeyler olsun inşallah bu süreçte
Insallah beni cumartesi gunu tekrar cagirdi sen ne zaman gideceksin
bende cmartesi gidicem cnm 9-11 arası istediğiniz zaman dediler
Banada ayni dedilerAllahim insallah bu defa olsun
Arkadaşlar randevu aldım süleyman beye çarşamba için nasıl iyimidr
Banada ayni dedilerAllahim insallah bu defa olsun
gebelik asisini bende duydum ama ulun beyle konusmadik bu konuyu.bana neden soylemedi acabacnm süleyman bey bana gebelik aşısını önerdi bu ıkıncı denemem olacağı için. ılkınde çok iyi bir kalıtede embrıyo koymuşlardı tutunamadı dıye gebelık aşısı denenebilir dedi. siz konuştunuz mu bu konuyu hıç ulun beyle. acaba bir faydasını görürmuyum kı
gebelik asisini bende duydum ama ulun beyle konusmadik bu konuyu.bana neden soylemedi acaba
kendi telasimdan seni unuttum canim gordunmu bebisleri kalp atisi icin doktora gidecektin gittinmiYok yok korkma canim alisiyosun zamanla evimin tam karsinda saglik ocağı var gule oynaya gidiyorum sagolsunlar cok iyiler bu arada icimdeki "canlari" dusununce :)))) dedigin gibi cok kolay onlar bana sıkı sıkı tutunsunlar diye saat basi igne yemege raziyim emin ol sende boyle dusuneceksin henuz hissetmiyorum hamile oldugumu ama ekranda onlari gorunce cok heyecanlandim :))
Olabilir benim ikiside 3.gun embriyosuydu cumartesi konusuruz artik.amin hersey guzel olsun.bide bazi kan ve hormon testleri istedi bizden dosyada olmasi gerekiyomus sizden de istedimi suleyman beygerek görmemiş olabilir araştırdım biraz da fayda gören de var görmeyen de, özellıkle kalıtelı emrıyoya ragmen tutunma problemı yaşayanlara önerilmiş. cumartesı konuş istersen cnm.
cumartesı kontrolde oluşacak yumurta saysı tedavının gidişatını az çok bellı edicek inş herşey yolunda gider hepimiz için Allah yardımcımız olsun
Olabilir benim ikiside 3.gun embriyosuydu cumartesi konusuruz artik.amin hersey guzel olsun.bide bazi kan ve hormon testleri istedi bizden dosyada olmasi gerekiyomus sizden de istedimi suleyman bey
Bizim tekrar yaptirmamiz lazim insallah saglik ocaginda hepsi yapiliyodur malum hastanelere randevu almak buyuk sorun Allah yardimcimiz olsunevet ben onları eyluldekı tedavıde yaptırmıştım hepsini aynılarını getiricem cnm tarih yakın olduğundan tekrar yaptırmıcam
Bizim tekrar yaptirmamiz lazim insallah saglik ocaginda hepsi yapiliyodur malum hastanelere randevu almak buyuk sorun Allah yardimcimiz olsun
sağlık ocağında yapılıyor cnm ertesi günü sonuç çıkıyor ama. en geç perşembe yaptırmanız gerekıyor.
kendi telasimdan seni unuttum canim gordunmu bebisleri kalp atisi icin doktora gidecektin gittinmi
evet ben onları eyluldekı tedavıde yaptırmıştım hepsini aynılarını getiricem cnm tarih yakın olduğundan tekrar yaptırmıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?