Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Benimde karnim agrimaya basladi yarin gelecek gibi hissediyorum.ayy aklima gelen basima geldi pazarami denk gelecek yoksa.pazar gunleri acik oluyomu acaba merkez.

Cnm pazara denk gelse sorun olmazki pazartesi gidersin birgünden bişi olmaz
Randevu almakta da zorlanmazsın çünkü hastalara öncelik tanıyorlar

Cnm pazara denk gelse sorun olmazki pazartesi gidersin birgünden bişi olmaz
Randevu almakta da zorlanmazsın çünkü hastalara öncelik tanıyorlar

Evet canim oyleymis aradim pazartesiye randevu aldim insallah bu defa hersey yolunda gider ve guzel sonuc aliriz.senin haftaya mi

Umut tupde son 3 sene icinde Suleyman beyde 4 defa micro enjeksiyon yaptirdim. Sebep erkek infertilesi 2 milyon. Suleyman beyden vazgecmedim sonunda basaracagiz dedim ve 4 tedavidede kendisine gittim elde var sifir gecen haftalarda sonuncu tedavidende negatif sonuc aldim. Artik umuta gitmeyecegim hic bir hastanenin digerinden iyi oldugunu dusunmuyorum. Suleyman beye hic kizmiyorum kismet degilmis tutmadi. Birazcik kirginim belki 5 gunde bir kontrole cagirmak yerine 2 gunde bir cagirip daha kontrollu bir tedavi saglayabilirdi.

Seni çok iyi anlıyorum canım. Bende Ulun Beyle 3 defa denedim. Bende gitmiycem dedim falan filan. Ulun Bey 4. için hastane olarak ücret almayalım dedi. Tabi ilaç falan alcam kendim. O yüzden 4. yü de orada düşünüyorum ama bi Ankara Genarta görüşmeye de gidicem. Bide Ulun Beyle de Süleyman Beyle de bir sürü hamile var bu topikte. Allah izin vermiyor işte. Ne yapalım dua etmekten başka çaremiz yok. Ben aklıma getirmemeye çalışıyorum, mutlu olmaya çalışıyorum başka çare mi var ki. Allah hepimize sabır versin inşallah. Zaman zaman buna çok ihtiyacımız oluyor gerçekten.

Allah yardimcin olsun canim dedigin gibi suleyman bey benide once 5. Gun sonra 3. Gun cagirmisti baska merkezlerde 2 gunde bir cagirilanlarda olmus insallah allah sana da hayirli evlatlar nasip etsin sadece merak ettigim micro enjeksiyon asilama olarak bildigimiz di mi neden hic tup bebek yapilmadi bize hic asilama yapilmadi sperm sayisi 5 milyonun altindaysa direk tup bebek raporu veriliyo demisti egitim arastirmadaki doktorlar

mrb arkadaşlar yazılarınızı okuyunca birden tedirgin oldum bende süleyman beye gitmeyi düşünüyodum kararsz kaldım şimdi yaaaa

mrb arkadaşlar yazılarınızı okuyunca birden tedirgin oldum bende süleyman beye gitmeyi düşünüyodum kararsz kaldım şimdi yaaaa

Canim sen arastir hangi doktora icin isinirsa ona git ben illaki umuta git suleyman beye git demem tabiki benim ilk denemem süleyman bey dr'um allaha sukur hamileyim, ben memnundum suleyman beyden

Allah yardimcin olsun canim bu is nasip meselesi tabi doktorlarinda etkisi yok degil ama Rabbim izin vermezse doktorun yapabilecegi bisey yok ki.yasadigin kolay sey degil umutlan,yikil toparlan tekrar umutlan ardindan yine yikim.dua etmekten baska caremiz yok Allah hakkimizda hayirlisini versin sanada tez zamanda hayirli saglikli bi evlat versin bizede insallah

Calistigim icin rapor icin devlet hastanesine gidip rapor cikartamadim izin alamiyordum izin verdikleri gunu maasimdan ve ssk dan kesiyorlardi yani hic rapordan karim olmayacakti simdi isten ayriliyorum capadan rapor cikartip istanbul tup aret kamara gitmeyi planliyorum tabi kismet olursa. Bu arada 15 gundur kanamam hic durmadi suleyman beyin didem adindaki hemsiresi dis gebelik olabilir dedi simdi bi yerde kan verdim dis gebelikse kurtaj olacagim. Umarim kan degerim sifirlanmistirda gerek kalmaz allah hepimize yardim etsin.

Anladim canım allah yardimcin olsun insallah bu sefer olur insallah kurtaja gerek kalmaz

Cok ilginc degerim 80 cikti ben en son 13 gun once transferin 18. gununde 60 beta hcg sonucunu almistim yani 180 den 60 a dusmustu ve adetim baslamisti kimyasala donmus dediler igneleri biraktim 13 gundur siddetlu kanama var nasil 80 cikar anlamamki sabah suleyman beye randevu aldim galiba operasyon yapmalari gerekecekmis didem hemsire oyle dedi. Bu defa cok sikintili oldu. Sifirlansada rahatlasam agrilarim biterdi.

Naptin canim ben yarina randevu aldim 14.00 sen ne durumdasin merak ettim

cnm senınde beklenen geldi demek
benım bugun 3. günüm ilk randevuma gittim iğneme de başladım bile. yanı aynen bekledıımız gibi oldu birlikte başlıyoruz bak

cnm senınde beklenen geldi demek
benım bugun 3. günüm ilk randevuma gittim iğneme de başladım bile. yanı aynen bekledıımız gibi oldu birlikte başlıyoruz bak

Benimde bugun 3.gunum birazdan yola cikiyoruz doktora gidicez insallah.tamda ayni gune denk geldi saka gibi.sonumuzda iyi olur insallah

Benimde bugun 3.gunum birazdan yola cikiyoruz doktora gidicez insallah.tamda ayni gune denk geldi saka gibi.sonumuzda iyi olur insallah

İnşallah cnm dönüşte haber ver,
bana gonal f 300 ile başlattı süleyman bey biraz fazla gıbı geldı ama ona güvenıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…