Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Masallah cok sevindim.evet canim basladik sonunda insallah bu sefer olur

Bende normalde yarın adet olmam lazım ama hiç belirti yok
Hayırlısıyla bende başlaya bilsem tedaviye yada hasta olmasam hamile olsam keşke ne gülerim kendime :)))

Hayırlısıyla bende başlaya bilsem tedaviye yada hasta olmasam hamile olsam keşke ne gülerim kendime :)))

cnm inşallah öyle olur, değilsen de üzülme bu ay hepimiz bu duyguyu tadıcaz inşalahh..
bekleyince gelmiyor işte napıcan

benı biraz önce süleymen bey aradı genetik testlerimiz temiz çıkmış. tutunamama nedenıni araştırmak için vermişti bu testleri.
İlk denememde süreç baya kötü süprizlerle doluydu inşallah bu sefer süleyman beyın şansı da eklenince mutluluk bizimle olur

Maşallahh maşallahhhhh herşey yolunda gidiyor cnm güzel sonuçlar alıcan allah izniyle :)

[QUOTEcnm hay=duygutbk;32610521]Arkadaşlar randevu aldım süleyman beye çarşamba için nasıl iyimidr[/QUOTE]

Cnm hayırlı olsun bende süleyman beye gidiyorum çoook memnunum eminim sende memnun kalacaksın :)
Nasıl geçti bugünkü görüşmen ?

demek hepimiz ayniyiz bende oyle diyodum umit iste son ana kadar bekliyoruz acaba kendiliginden olurmu diye hisler ayniymis:) bekleyincede gelmez ki hadi bir an once yetis bize :)

insallah bu defa hersey guzel olacak

demek hepimiz ayniyiz bende oyle diyodum umit iste son ana kadar bekliyoruz acaba kendiliginden olurmu diye hisler ayniymis:) bekleyincede gelmez ki hadi bir an once yetis bize :)

Hayali bile güzell bi kaç gün geçikse fena olmaz :))
Size yetişmeye çalışıyorum cnm bir kaç güne bende tedaviye başlarım allahın izniyle ...

insallah bu defa hersey guzel olacak

Hayali bile güzell bi kaç gün geçikse fena olmaz :))
Size yetişmeye çalışıyorum cnm bir kaç güne bende tedaviye başlarım allahın izniyle ...

saol cnm inşallah bu sefer oldu derim bende
kızlar tedaviniz hayırlı olsun,inşallah güzel haberler verirsiniz bize, eğer pozitif olursa sonuçlarınız ki inşallah olur bende mart sonu gibi başlıcam tedavime o zaman bebişleriniz abi-abla olucak benimki yada benimkilere birbirimize bol bol dua edelim,Allahın izniyle başarıcaz

saol cnm inşallah Allah çifter çifter versin

Cnm senden de inşallah güzel haberler alıcaz :)

Amin canim insallah hepimiz anne olucaz ben dualarimi hepimiz icin yapiyorum ne kadar zor bi durum oldugunu bildigim icin isteyen herkes anne olsun diye dua ediyorum

[QUOTEcnm hay=duygutbk;32610521]Arkadaşlar randevu aldım süleyman beye çarşamba için nasıl iyimidr

Cnm hayırlı olsun bende süleyman beye gidiyorum çoook memnunum eminim sende memnun kalacaksın :)
Nasıl geçti bugünkü görüşmen ?[/QUOTE]

cok iyidi ama tedaviye başlamadık vitamın verdi ocakta görüşelim dedi

cok iyidi ama tedaviye başlamadık vitamın verdi ocakta görüşelim dedi

Hayırdır cnm niye ocakta başlıyorsun ...[/QUOTE]

yaşınız genç dedi 3ay süre verelim dedi raporunda var ilaçlarımı yazdı ama ocak adetine kadar gebe kalmazsan ozaman yapalım dedi selenyum ve zinco verdi bana birde pco var az sanki dedi benm anti tpo yüksekti onun içinde glifor verdi günde 1 adet dedi

Hayırdır cnm niye ocakta başlıyorsun ...

yaşınız genç dedi 3ay süre verelim dedi raporunda var ilaçlarımı yazdı ama ocak adetine kadar gebe kalmazsan ozaman yapalım dedi selenyum ve zinco verdi bana birde pco var az sanki dedi benm anti tpo yüksekti onun içinde glifor verdi günde 1 adet dedi[/QUOTE]

Hayırlısı olsun cnm süleyman bey öyle dediyse vardır bir bildiği inş bu zaman zarfından kendiliğnden gebe kalırsın
yaşın kaç cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…