Hayırdır cnm niye ocakta başlıyorsun ...
yaşınız genç dedi 3ay süre verelim dedi raporunda var ilaçlarımı yazdı ama ocak adetine kadar gebe kalmazsan ozaman yapalım dedi selenyum ve zinco verdi bana birde pco var az sanki dedi benm anti tpo yüksekti onun içinde glifor verdi günde 1 adet dedi
yaşınız genç dedi 3ay süre verelim dedi raporunda var ilaçlarımı yazdı ama ocak adetine kadar gebe kalmazsan ozaman yapalım dedi selenyum ve zinco verdi bana birde pco var az sanki dedi benm anti tpo yüksekti onun içinde glifor verdi günde 1 adet dedi
Bende ilk gittiğimde 3 ay deneyin demişti
Süleyman bey para için yapmıyor o yüzden o özelliğini çok seviyorum
İnşallah cnm doğal yollarda hamile kalırsın
inşallah peki sizin hamilelik oldumu
Benimde ilk tüp bebek denemem olacak cnm bazı sorunlardan dolayı bekliyorum ... Daha önceden yumurta toplama işlemi gerçekleşti dondurulmuş şekilde beni bekliyorlar adet olmayı bekliyorum ondan sonra bi aksilik çıkmaz tedaviye başlıcaz
Tüp bebeğin ücretini daha önceden ödedim ama normal yollarda hamile kalmak istiyorum eğer şuan hamileysem verdiğim paraya hiç üzülmem sende inşallah normal yollarda kalırsın cnm
Bende ilk gittiğimde 3 ay deneyin demişti
Süleyman bey para için yapmıyor o yüzden o özelliğini çok seviyorum
İnşallah cnm doğal yollarda hamile kalırsın
Merhaba kizlar..
Öncelikle Allah hepimizin hakkinda hayirlisini nasib etsin.. bende su an tedavideyim süleyman beyde, 3. Denemem. Yurtdisinda yasiyorum tedavi icin geldik. Bugün ignelerin 8. Günü bugün randevum vardi, sanirim pazartesi opum olcak.. burayi yeni keafettim bileydim önceden de dahil olurdum :)
Daha öncede yazmıştın sanırım
Güzel haberlerle yurt dışına dönersin inşallah cnm
Arada yaz bizide bilgilendir buarada benimde doktorum süleyman bey :)
Merhaba kizlar..
Öncelikle Allah hepimizin hakkinda hayirlisini nasib etsin.. bende su an tedavideyim süleyman beyde, 3. Denemem. Yurtdisinda yasiyorum tedavi icin geldik. Bugün ignelerin 8. Günü bugün randevum vardi, sanirim pazartesi opum olcak.. burayi yeni keafettim bileydim önceden de dahil olurdum :)
Hadi ya yazmismiydim :)
Olabilir unuttum demek. Sen tedavidemisin su an?
Bende bir gebelik olusmustu ama düstü malesef.
cnm durumlar nasıl, tedaviye daha başlayamadın sanırsam..
gebelik testi yapsana hala olmadıysa
Yok cnm daha başlayamadım iki gün geçikti
Gebelik testi yapsana yazısını okuyunca inan kalbim çarptı çok heycanlandım :)))
Gebelik testi yapmasam hamilelik düşüncesi bile güzel ben şuan hamilelik moduna girdim :)))
Eminim havalardandır çünkü sizlerinde geçikmişti senin kaç gün geçikmişti cnm?
3 gün gecikmişti benım de cnm, inş ayırlı bi gecikmedir senınki
çok heyecanlıyım yarın az çok bellı olucak durum baklım süleyman bey ne diyecek yumurtalar hkkında
insallah bu defa hersey guzel olacak
O zaman bende 1 gün daha sevinicem :))hiç sanmıyorum hamile kaldığıma kendimle kafa buluyorum :)))
Gelişmelerden bizide haberdar et inşallah güzel haberler alırsın cnm
inşallah peki sizin hamilelik oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?