Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Hayırdır cnm niye ocakta başlıyorsun ...

yaşınız genç dedi 3ay süre verelim dedi raporunda var ilaçlarımı yazdı ama ocak adetine kadar gebe kalmazsan ozaman yapalım dedi selenyum ve zinco verdi bana birde pco var az sanki dedi benm anti tpo yüksekti onun içinde glifor verdi günde 1 adet dedi[/QUOTE]

Bende ilk gittiğimde 3 ay deneyin demişti
Süleyman bey para için yapmıyor o yüzden o özelliğini çok seviyorum
İnşallah cnm doğal yollarda hamile kalırsın

Hayırlısı olsun cnm süleyman bey öyle dediyse vardır bir bildiği inş bu zaman zarfından kendiliğnden gebe kalırsın
yaşın kaç cnm[/QUOTE]

inşallah öle olur hepimize nasip etsin rabbim ben 25 yaşındayım eşim 31 yaşında

İnşallah cnm doğal yollarda hamile kalırsın[/QUOTE]

inşallah peki sizin hamilelik oldumu

inşallah peki sizin hamilelik oldumu[/QUOTE]

Benimde ilk tüp bebek denemem olacak cnm bazı sorunlardan dolayı bekliyorum ... Daha önceden yumurta toplama işlemi gerçekleşti dondurulmuş şekilde beni bekliyorlar adet olmayı bekliyorum ondan sonra bi aksilik çıkmaz tedaviye başlıcaz
Tüp bebeğin ücretini daha önceden ödedim ama normal yollarda hamile kalmak istiyorum eğer şuan hamileysem verdiğim paraya hiç üzülmem sende inşallah normal yollarda kalırsın cnm

Son düzenleme:

Benimde ilk tüp bebek denemem olacak cnm bazı sorunlardan dolayı bekliyorum ... Daha önceden yumurta toplama işlemi gerçekleşti dondurulmuş şekilde beni bekliyorlar adet olmayı bekliyorum ondan sonra bi aksilik çıkmaz tedaviye başlıcaz
Tüp bebeğin ücretini daha önceden ödedim ama normal yollarda hamile kalmak istiyorum eğer şuan hamileysem verdiğim paraya hiç üzülmem sende inşallah normal yollarda kalırsın cnm[/QUOTE]

amin inşallah hamilesinizdir ALLAH hepimize nasip etsin bakalım benim nasıl olcak merak ediyorum

amin inşallah hamilesinizdir ALLAH hepimize nasip etsin bakalım benim nasıl olcak merak ediyorum[/QUOTE]

İnşallah ama sanmam nerde bende o şans ama olsun bi kaç gün geçiksin hamile olma düşüncesi bile güzel :)))

inşallah peki sizin hamilelik oldumu[/QUOTE]

Duygu Suleyman beyde kaz kez tup yaptirdin ona kac yildir gidiyorsun yada suleyman beyde hic dis gebelik veya ic kanama gecirip dokorun para icin ne yapabilecegini biliyormusun arkadas. Neyse kimsenin hevesini kirmaya hakkim yok umarim tutar. Bir zamanlar bende sizin gibiydim.iyi tedaviler

Merhaba kizlar..
Öncelikle Allah hepimizin hakkinda hayirlisini nasib etsin.. bende su an tedavideyim süleyman beyde, 3. Denemem. Yurtdisinda yasiyorum tedavi icin geldik. Bugün ignelerin 8. Günü bugün randevum vardi, sanirim pazartesi opum olcak.. burayi yeni keafettim bileydim önceden de dahil olurdum :)

Daha öncede yazmıştın sanırım
Güzel haberlerle yurt dışına dönersin inşallah cnm
Arada yaz bizide bilgilendir buarada benimde doktorum süleyman bey :)

Daha öncede yazmıştın sanırım
Güzel haberlerle yurt dışına dönersin inşallah cnm
Arada yaz bizide bilgilendir buarada benimde doktorum süleyman bey :)

Hadi ya yazmismiydim :)
Olabilir unuttum demek. Sen tedavidemisin su an?
Bende bir gebelik olusmustu ama düstü malesef.

slm cnm aramıza hoş geldinn
bende süleyman beyde tedavi oluyorum bugun iğnemin 5. gunu yarın konrtolum var benım de.
ardarda opu olucaz demek Alllah şansımızı açık etsin bu sefer,
durumunda haber et biz de cnm inş bol kalıteli yumurtaların olur

cnm durumlar nasıl, tedaviye daha başlayamadın sanırsam..
gebelik testi yapsana hala olmadıysa

Hadi ya yazmismiydim :)
Olabilir unuttum demek. Sen tedavidemisin su an?
Bende bir gebelik olusmustu ama düstü malesef.

Yurt dışından daha önceden geliyorum diye biri bişi yazmıştı ama belkide başkasıdır ...
Adet olmayı bekliyorum cnm daha önceden yumurta toplama işlemi gerçekleşmişti sadece hap içicem 13 gün boyunca ondan sonra bebişlerimi alıcam :)) ama adet olmadım iki gün oldu geçikti ama ben geçikti diye şkayetci değilim gebemiyim düşüncesi bile mutlu ediyor beni :))
Çok üzüldüm cnm allahım birdaha sana öyle bi sıkıntı yaşatmasın
Güzel bi doktor seçmişsin allahın izniyle hamile kalırsın inşallahhhhhh

Son düzenleme:
cnm durumlar nasıl, tedaviye daha başlayamadın sanırsam..
gebelik testi yapsana hala olmadıysa

Yok cnm daha başlayamadım iki gün geçikti
Gebelik testi yapsana yazısını okuyunca inan kalbim çarptı çok heycanlandım :)))
Gebelik testi yapmasam hamilelik düşüncesi bile güzel ben şuan hamilelik moduna girdim :)))
Eminim havalardandır çünkü sizlerinde geçikmişti senin kaç gün geçikmişti cnm?

Son düzenleme:

3 gün gecikmişti benım de cnm, inş ayırlı bi gecikmedir senınki
çok heyecanlıyım yarın az çok bellı olucak durum baklım süleyman bey ne diyecek yumurtalar hkkında

3 gün gecikmişti benım de cnm, inş ayırlı bi gecikmedir senınki
çok heyecanlıyım yarın az çok bellı olucak durum baklım süleyman bey ne diyecek yumurtalar hkkında

O zaman bende 1 gün daha sevinicem :))hiç sanmıyorum hamile kaldığıma kendimle kafa buluyorum :)))
Gelişmelerden bizide haberdar et inşallah güzel haberler alırsın cnm

O zaman bende 1 gün daha sevinicem :))hiç sanmıyorum hamile kaldığıma kendimle kafa buluyorum :)))
Gelişmelerden bizide haberdar et inşallah güzel haberler alırsın cnm

tabiki cnm bilgi vericem, gün geçtikçe kalabalıklaşıyoruz burda hem

Duygu Suleyman beyde kaz kez tup yaptirdin ona kac yildir gidiyorsun yada suleyman beyde hic dis gebelik veya ic kanama gecirip dokorun para icin ne yapabilecegini biliyormusun arkadas. Neyse kimsenin hevesini kirmaya hakkim yok umarim tutar. Bir zamanlar bende sizin gibiydim.iyi tedaviler[/QUOTE]

ben ilk kez gttim ve daha önce hiç bir gebelik şeklide olmadı siz alıntıları karıştırdınız galiba bu tarz önyargılarınızla kimsenin hevesini kırmaya hakkınız olmadıgını bilmeniz iyi buyüzden de yorum yapmanıza ihtiyac yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…