Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

inşallah peki sizin hamilelik oldumu

Duygu Suleyman beyde kaz kez tup yaptirdin ona kac yildir gidiyorsun yada suleyman beyde hic dis gebelik veya ic kanama gecirip dokorun para icin ne yapabilecegini biliyormusun arkadas. Neyse kimsenin hevesini kirmaya hakkim yok umarim tutar. Bir zamanlar bende sizin gibiydim.iyi tedaviler[/QUOTE]

Şimdi farkettim mesajı ... Bana laf sokmuş sanırım daha önceden süleyman beyle ilgili bişi yazmıştım para kazanmak için yapmıyor demiştim ona karşılık yazmış
DUYGU sana yazmamış bence kafası karışmış bi arkadaş herhalde ne dediğini bilmeyen biri

Son düzenleme:

Şimdi farkettim mesajı ... Bana laf sokmuş sanırım daha önceden süleyman beyle ilgili bişi yazmıştım para kazanmak için yapmıyor demiştim ona karşılık yazmış
DUYGU sana yazmamış bence kafası karışmış bi arkadaş herhalde ne dediğini bilmeyen biri[/QUOTE]

daha öncede burda böyle şeyler yazanlar olmuştu arkadaşlar o zaman da aynı şeyi yazmıştım eğer tedavi sonucu hamile kaldıysan ne güzel merkez cok iyi ama hamilelilk olmadıysa hep ya merkez kötü ya da doktor, kişi kendi böyle düşünebilir ama özellikle de tedaviye başlamış arkadaşların arasında böyle şeyler yazılmasına çok kızıyorum. şunu biliyoruz ki umut tüp bebekte başlanan tüm teavilerde gebelik olacak diye bişey yok ya da başka bi merkezde de aynı şey geçerli nasip olmadıktan sonra olmuyor allah inşallah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin. yazılanlara kulak asmayın kim nerde isterse orda yaptırsın tedavisini sizde içinize neresi siniyosa orda devam edin benim süleyman beydi memnundum allaha şükür hamile kaldım olmaya da bilirdi hepimiz bunu bile bile bu yola girmiyo muyuz zaten

daha öncede burda böyle şeyler yazanlar olmuştu arkadaşlar o zaman da aynı şeyi yazmıştım eğer tedavi sonucu hamile kaldıysan ne güzel merkez cok iyi ama hamilelilk olmadıysa hep ya merkez kötü ya da doktor, kişi kendi böyle düşünebilir ama özellikle de tedaviye başlamış arkadaşların arasında böyle şeyler yazılmasına çok kızıyorum. şunu biliyoruz ki umut tüp bebekte başlanan tüm teavilerde gebelik olacak diye bişey yok ya da başka bi merkezde de aynı şey geçerli nasip olmadıktan sonra olmuyor allah inşallah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin. yazılanlara kulak asmayın kim nerde isterse orda yaptırsın tedavisini sizde içinize neresi siniyosa orda devam edin benim süleyman beydi memnundum allaha şükür hamile kaldım olmaya da bilirdi hepimiz bunu bile bile bu yola girmiyo muyuz zaten[/QUOTE]

Pilise çok güzel açıkladın cnm sağolasın
Buarada sanki ben yazmışım gibi oldu yazıyı yanlış anlaşılmaz inşallah ...
Pilisenin yazdığı mesaj bana geldi aslında" ENSUECE" arkadaşımıza gitmesi gerekiyor ama niye ben yazmış gibi göründü anlamadım

cnm benden ilk defa bugun yoğun bi şekilde yumurta akı kıvamında akıntı gelmeye başladı. yumurtalarım kontrolsuz çatlamaz inş yaww telaş yaptım:18:
Ay inanmiyorum ya budami ayni oldu benimde oyle oldu sol kasik tarafimda hissedilir bi agri var bugun bende senin gibi telaslandim kiz bu dozlar fazlami geldi yoksa bize catlatmayalim yumurtalari )

daha öncede burda böyle şeyler yazanlar olmuştu arkadaşlar o zaman da aynı şeyi yazmıştım eğer tedavi sonucu hamile kaldıysan ne güzel merkez cok iyi ama hamilelilk olmadıysa hep ya merkez kötü ya da doktor, kişi kendi böyle düşünebilir ama özellikle de tedaviye başlamış arkadaşların arasında böyle şeyler yazılmasına çok kızıyorum. şunu biliyoruz ki umut tüp bebekte başlanan tüm teavilerde gebelik olacak diye bişey yok ya da başka bi merkezde de aynı şey geçerli nasip olmadıktan sonra olmuyor allah inşallah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin. yazılanlara kulak asmayın kim nerde isterse orda yaptırsın tedavisini sizde içinize neresi siniyosa orda devam edin benim süleyman beydi memnundum allaha şükür hamile kaldım olmaya da bilirdi hepimiz bunu bile bile bu yola girmiyo muyuz zaten[/QUOTE] dogru diyosun canim nasibimizde varsa anne olmak oluruz yoksa kim olursa olsun bisey yapamaz.pilise bisey daha soracam sana tedaviye basladiginda 5.gunden sonra kac gunde bir gittin umuta? orda kalacak yerim var kalmaya gerek olurmu acaba

dogru diyosun canim nasibimizde varsa anne olmak oluruz yoksa kim olursa olsun bisey yapamaz.pilise bisey daha soracam sana tedaviye basladiginda 5.gunden sonra kac gunde bir gittin umuta? orda kalacak yerim var kalmaya gerek olurmu acaba[/QUOTE]

5. Gun gittim sonra 3. Gun Gittim sonra yine 3. Gun yumurta toplandi, yumurta toplamadan sonra biraz hastanede yattim kanama var mi filan diye bakiyolar serum takiyolar onlarin bitmesini filan bekliyosun sonra dolastik esimle istanbulda :)) gayet iyiydim yani ordan da eve 1 bucuk saat sürüyo evle merkez arasi yani eger cok uzaktan gelmiyosan bence istanbulda kalmaya gerek yok

Sakaryadan gidip geliyodun sende di mi yanlis hatirlamiyosam az once yazarken aklima gelmedi canim transferden sonra bile istanbulda kalmadim 45 dk merkezde yattim sonra sadece arabanin arka koltuguna oturdum rahat geleyim diye o kadar insallah guzel haberlerini aliriz canim hepinizin

evet canim sakaryadan gidip geliyorum o yuzden sana sordum.iyi ozaman kalmaya gerek yokmus gecen sefer transferden sonra 1 hafta kaldim sarsilmayim diye yola cikmadim ama gene olmadi bu defa evimde gecirmeyi dusunuyorum fazla kasmaya gerek yok insallah guzel haber vermeyi cok istiyorum.bu arada cevapladigin icin sagol aklima geldikce sorabilirmiyim bazi seyleri

selam kızlar. ben de 2. deneme için sabahtan kliniğe gidicem muayene ve ilaçlar için. pek heyecanlı yada çok hisli değilim aslnda ama nedense uyuyamıorum... geçen sefer de uyumadan gitmiştim. benliğim kendi heyecanını bana çaktrmadan mı yaşıo acaba :) .. ya nasip dioruz maratona başloruz... hepinizi öpüorum güzel anne adayı arkadaşlarım...

Tabi canim bazi seyleri degil ne istersen sorabilirsin hepimiz bu yollardan gectik nasil bi duygu oldugunu en iyi birbirimiz anlariz

Insallah bu defa nasip olur canim suleyman beyle mi devam ediyosun

Ay inanmiyorum ya budami ayni oldu benimde oyle oldu sol kasik tarafimda hissedilir bi agri var bugun bende senin gibi telaslandim kiz bu dozlar fazlami geldi yoksa bize catlatmayalim yumurtalari )

Cnm bugun rabdevumuz vardi ya nasi gecti seninki yumoslr ne durumda benim en buyugu 14 olmus catlamayi onleyici igne aldim takviye olarak bugunden itibaren. Sali sabah yine randevum var. muhtemwlen sende ordasindir bgn belki gormisudur birbirmizi

Cnm ne kadar rahatiz desekte o heyecan hep icimizde. Ins bu sefer olucak cnm hangi dr seninki, hepsi cok ii gerci ordakilerin.. Bende bi sabah 10 da ordaydim hayirlisi olsun

Cnm bugun rabdevumuz vardi ya nasi gecti seninki yumoslr ne durumda benim en buyugu 14 olmus catlamayi onleyici igne aldim takviye olarak bugunden itibaren. Sali sabah yine randevum var. muhtemwlen sende ordasindir bgn belki gormisudur birbirmizi
evet canim 10 bucukta ordaydim ben.benimkilerde iyi durumda 10-15 tane varmis banada catlatma onleyici igne verdi sali gunu sabah tekrar cagirdi belkide gorusmusuzdur :) hersey yolunda dedi

Kızlar maşallah herşey yolunda gidyor inşallah hep böyle gider ikiniz içinde inanın çook sevdim :)
Ben hala adet olmadım 3 gün geçikti hayırdır inşallah 2 gün daha geçsin test yapıcam ama nasıl heycanlıyım bi bilseniz hop oturup hop kalkıyorum :))) hepimizden bol bol bebiş haberlri alırız inşallah..

tuğbacım yeniden hoşgeldin,bu sefer Rabbim yüzünü(yüzümüzü)güldürür inşallah, benimde aralık17 de kullandığım ilaçlar bitiyo,sonra merkeze gidcem 3 aylık bi menapoz iğnesi yapılacak mart sonu nisan gibi yapcam 2.denememi,herşey gönlünce olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…