amin canim sagol.bi surpriz yaparsin bize insallah :))Kızlar maşallah herşey yolunda gidyor inşallah hep böyle gider ikiniz içinde inanın çook sevdim :)
Ben hala adet olmadım 3 gün geçikti hayırdır inşallah 2 gün daha geçsin test yapıcam ama nasıl heycanlıyım bi bilseniz hop oturup hop kalkıyorum :))) hepimizden bol bol bebiş haberlri alırız inşallah..
insallah bu defa guzel sonuclar aliriz hepimiz.tedavin hayirli olsun arkadasimselam kızlar. ben de 2. deneme için sabahtan kliniğe gidicem muayene ve ilaçlar için. pek heyecanlı yada çok hisli değilim aslnda ama nedense uyuyamıorum... geçen sefer de uyumadan gitmiştim. benliğim kendi heyecanını bana çaktrmadan mı yaşıo acaba :) .. ya nasip dioruz maratona başloruz... hepinizi öpüorum güzel anne adayı arkadaşlarım...
amin canim sagol.bi surpriz yaparsin bize insallah :))
bide benim dozu 225 e dusurdu pazar pazarteside 150 yapicam sen naptin dusurdu mu senin dozudaCnm bugun rabdevumuz vardi ya nasi gecti seninki yumoslr ne durumdabenim en buyugu 14 olmus catlamayi onleyici igne aldim takviye olarak bugunden itibaren. Sali sabah yine randevum var. muhtemwlen sende ordasindir bgn belki gormisudur birbirmizi
bide benim dozu 225 e dusurdu pazar pazarteside 150 yapicam sen naptin dusurdu mu senin dozuda
Keşke cnm keşke ama nerde bende o şans gerçi eşim dalga geçiyor benimle "o kadar tüp bebek tedavisine para verdik sen şimdi gebede kaşırsın " diyor :))
derinsu , ben de tam onda oradaydım :) aynı anda aynı mekanda birbirimizden habersiz berabermişiz :)
Ah cnm keske ya) yap bi test duyorum sana
Bugün 4. Gün oldu :)))
Korkuyorum çok negatif sonuç aldığım için ama iki gün sonra kan testi yaptırim diyorum.
testi içinden geliyosa yap canım,piyango diye düşün tutarsa ohhhhhhh burayı yıkarız,ama tutmazsa da hiççççç üzülme zaten tüpe başlıcan,dualarım seninleKeşke cnm keşke ama nerde bende o şans gerçi eşim dalga geçiyor benimle "o kadar tüp bebek tedavisine para verdik sen şimdi gebede kaşırsın " diyor :))
testi içinden geliyosa yap canım,piyango diye düşün tutarsa ohhhhhhh burayı yıkarız,ama tutmazsa da hiççççç üzülme zaten tüpe başlıcan,dualarım seninle
selam kızlar. ben de 2. deneme için sabahtan kliniğe gidicem muayene ve ilaçlar için. pek heyecanlı yada çok hisli değilim aslnda ama nedense uyuyamıorum... geçen sefer de uyumadan gitmiştim. benliğim kendi heyecanını bana çaktrmadan mı yaşıo acaba :) .. ya nasip dioruz maratona başloruz... hepinizi öpüorum güzel anne adayı arkadaşlarım...
Duygu Suleyman beyde kaz kez tup yaptirdin ona kac yildir gidiyorsun yada suleyman beyde hic dis gebelik veya ic kanama gecirip dokorun para icin ne yapabilecegini biliyormusun arkadas. Neyse kimsenin hevesini kirmaya hakkim yok umarim tutar. Bir zamanlar bende sizin gibiydim.iyi tedaviler
Şimdi farkettim mesajı ... Bana laf sokmuş sanırım daha önceden süleyman beyle ilgili bişi yazmıştım para kazanmak için yapmıyor demiştim ona karşılık yazmış
DUYGU sana yazmamış bence kafası karışmış bi arkadaş herhalde ne dediğini bilmeyen biri
Arkadaşlar herhangi sağlık ocağı kan testi yapıyormu benim 5 gün geçikti sizce kan testi yaptırsam mı? Sanki daha garanti olur gibi geliyor ...
sağlık ocakları yapıyor diye duymuştum cnm ama bellı saate kadar mı kan alıyorlar bilmiyrum cnm, güzel haberler verirsin burdan inş
Gittim cnm sabah 9 la 10 arası kan alıyorlarmış boşuna bekleme dedi hemşire bende meraktan eczaneden 2 tane gebelik testi aldım negatif çıktı yarın sabahta test yapıcam negatif çıkacakmı diye eğer negatif çıkarsa son kez kan testi yapıtırıcam :)) kafayı yicem benim hiç 5 gün uzamadı adetim en fazla 2 gün uzardı anlamadım gitti
belkı geç döllenme falan olduysa idrarda çıkmaz cnm sen yine bekle bakalım bir kaç gun daha.
olmazsada üzülme hiç tedavin olumlu geçer inşallah hepimiz burda hamile kalıcaz inşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?