Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

amin canim sagol.bi surpriz yaparsin bize insallah :))

insallah bu defa guzel sonuclar aliriz hepimiz.tedavin hayirli olsun arkadasim

Cnm bugun rabdevumuz vardi ya nasi gecti seninki yumoslr ne durumda benim en buyugu 14 olmus catlamayi onleyici igne aldim takviye olarak bugunden itibaren. Sali sabah yine randevum var. muhtemwlen sende ordasindir bgn belki gormisudur birbirmizi
bide benim dozu 225 e dusurdu pazar pazarteside 150 yapicam sen naptin dusurdu mu senin dozuda

bide benim dozu 225 e dusurdu pazar pazarteside 150 yapicam sen naptin dusurdu mu senin dozuda

Cnm ben 300 de devam ediyorum sali yapmadan gidicem toplama gnune karar vericez artik sanirim 10 dan fazla toplariz dedi korkuyormusun cok olur diye sordu ilk bas,bnde hayir cok olsun bol olsun korkum yok dedim

derinsu , ben de tam onda oradaydım :) aynı anda aynı mekanda birbirimizden habersiz berabermişiz :)

Ben hic oturmadim koltukta cnm 10 dkkada cagrildim hemsire odasna ciktim once ilaclar icin, soyle bi etrafa bakayim belki aramizda muhabbet olur ayse de orda olcakti cnku ama firsat olmadi

Keşke cnm keşke ama nerde bende o şans gerçi eşim dalga geçiyor benimle "o kadar tüp bebek tedavisine para verdik sen şimdi gebede kaşırsın " diyor :))
testi içinden geliyosa yap canım,piyango diye düşün tutarsa ohhhhhhh burayı yıkarız,ama tutmazsa da hiççççç üzülme zaten tüpe başlıcan,dualarım seninle

testi içinden geliyosa yap canım,piyango diye düşün tutarsa ohhhhhhh burayı yıkarız,ama tutmazsa da hiççççç üzülme zaten tüpe başlıcan,dualarım seninle

Sen nasıl birisn öyle melekmisin sen hamile kalsam eminim içten sevinirsin canımsın :))
Aynı şekilde sende allahın izniyle hamile kal bak ben napıyorum burayı :)))

Hayırlı olsun .. inşallah bu sefer herşey yolunda gidecek bebişin seni bırakmayacak

Şimdi farkettim mesajı ... Bana laf sokmuş sanırım daha önceden süleyman beyle ilgili bişi yazmıştım para kazanmak için yapmıyor demiştim ona karşılık yazmış
DUYGU sana yazmamış bence kafası karışmış bi arkadaş herhalde ne dediğini bilmeyen biri[/QUOTE]

kime yazdığı önemli değil sonuçta normal olmadıgı kesin insanlar burda moral için arkadaşlık kuruyor niyeti başkaysa yazmasın

kime yazdığı önemli değil sonuçta normal olmadıgı kesin insanlar burda moral için arkadaşlık kuruyor niyeti başkaysa yazmasın[/QUOTE]

Haklısın cnm ...
Herkez doktorundan memnun olacak diye bişi yok olumsuz yorumlar mutlaka yazılmalı ama onunda bi ayarı olmalı kimse kimsenin moralini bozmaya hakkı yok dediğin gibi moral için arkadaşlık kuruyoruz ....

Son düzenleme:
Arkadaşlar herhangi sağlık ocağı kan testi yapıyormu benim 5 gün geçikti sizce kan testi yaptırsam mı? Sanki daha garanti olur gibi geliyor ...

Arkadaşlar herhangi sağlık ocağı kan testi yapıyormu benim 5 gün geçikti sizce kan testi yaptırsam mı? Sanki daha garanti olur gibi geliyor ...

sağlık ocakları yapıyor diye duymuştum cnm ama bellı saate kadar mı kan alıyorlar bilmiyrum cnm, güzel haberler verirsin burdan inş

sağlık ocakları yapıyor diye duymuştum cnm ama bellı saate kadar mı kan alıyorlar bilmiyrum cnm, güzel haberler verirsin burdan inş

Gittim cnm sabah 9 la 10 arası kan alıyorlarmış boşuna bekleme dedi hemşire bende meraktan eczaneden 2 tane gebelik testi aldım negatif çıktı yarın sabahta test yapıcam negatif çıkacakmı diye eğer negatif çıkarsa son kez kan testi yapıtırıcam :)) kafayı yicem benim hiç 5 gün uzamadı adetim en fazla 2 gün uzardı anlamadım gitti

belkı geç döllenme falan olduysa idrarda çıkmaz cnm sen yine bekle bakalım bir kaç gun daha.
olmazsada üzülme hiç tedavin olumlu geçer inşallah hepimiz burda hamile kalıcaz inşş

belkı geç döllenme falan olduysa idrarda çıkmaz cnm sen yine bekle bakalım bir kaç gun daha.
olmazsada üzülme hiç tedavin olumlu geçer inşallah hepimiz burda hamile kalıcaz inşş

Üzülmemek elde değil cnm hamile değilsem niye gecikti adetim kafamda o kadar çok soru işareti varki
İnşallah hepimiz hamile kalırız şu yaşadığımız sıkıntıları aklımıza geldikca güleriz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…