- 6 Nisan 2009
- 148
- 28
- 118
- 41
kızlar aranızda puregon kullanan var mı?
Benimde gecen ayki adetim 1 hafta gecikmisti kimyasal gebelikti idrarda cok az gorunuyodu ikinci cizgi aksama bi daha bak teste hemen atma ben oyle gormustum.belki seninde kimyasal olabilir.heyecan istiyodun al sana heyecan nasil oluyomus :)) yoksada uzme kendini tedavini olumsuz etkileme canim.insallah vardirGittim cnm sabah 9 la 10 arası kan alıyorlarmış boşuna bekleme dedi hemşire bende meraktan eczaneden 2 tane gebelik testi aldım negatif çıktı yarın sabahta test yapıcam negatif çıkacakmı diye eğer negatif çıkarsa son kez kan testi yapıtırıcam :)) kafayı yicem benim hiç 5 gün uzamadı adetim en fazla 2 gün uzardı anlamadım gitti
Benimde gecen ayki adetim 1 hafta gecikmisti kimyasal gebelikti idrarda cok az gorunuyodu ikinci cizgi aksama bi daha bak teste hemen atma ben oyle gormustum.belki seninde kimyasal olabilir.heyecan istiyodun al sana heyecan nasil oluyomus :)) yoksada uzme kendini tedavini olumsuz etkileme canim.insallah vardir
cnm naber nasıl gidiyor,
yarın sabah belli olacak opu günlerimiz büyük ihtimalle. yarın 9 da oradayım inş.
catrodite iğne seni de yakıyor mu yoksa ben mi beceremiyorum yapmayı ya:26:
benim gayet duzenlidir en fazla 1-2 gun gecikme olur.en iyisi kan testi yaptir canim sende rahatla bizde :))bende merak ettim ya.insan boslukta gibi oluyo dimi nasil yapsamda bir an once ogrensem diye careler dusunuyosun :)Testi atmadım banyoda duruyor sinirden banyoya girmek istemiyorum hatta evde temizlik yapıyordum işi gücü bıraktım içimden bişi yapmak gelmiyor aslında benim heycandan daha çok negatif sonuç almaktan korkuyordumkorktuğum başıma geldi
Cnm bişi sorucam senin adetlerin genelde düzensiz mi oluyordu genelde geçikir mi ?
Benim ilk defa bu kadar uzun oldu 28 günde bir adet olurdum çok nadir 29 günde bir olduğum kafamda soru işaretleri bitmiyor valla yarın kan testi yaptırıcam belki yarın beklemeyip akşam acilde bile yaptırmayı düşünüyorum :))
simdilik iyi gidiyor kendimi cok sakin rahat hissediyorum nedense.inanirmisin ayni seyi bende sana soracaktim benide yakiyo cok bide hafif kizariyo.evet canim yarin sabah 10 gibi orda olurum bakalim ne durumdayizcnm naber nasıl gidiyor,
yarın sabah belli olacak opu günlerimiz büyük ihtimalle. yarın 9 da oradayım inş.
catrodite iğne seni de yakıyor mu yoksa ben mi beceremiyorum yapmayı ya:26:
benim gayet duzenlidir en fazla 1-2 gun gecikme olur.en iyisi kan testi yaptir canim sende rahatla bizde :))bende merak ettim ya.insan boslukta gibi oluyo dimi nasil yapsamda bir an once ogrensem diye careler dusunuyosun :)
simdilik iyi gidiyor kendimi cok sakin rahat hissediyorum nedense.inanirmisin ayni seyi bende sana soracaktim benide yakiyo cok bide hafif kizariyo.evet canim yarin sabah 10 gibi orda olurum bakalim ne durumdayiz
bende cuma olur diye dusundum bakalim hakkimizda hayirlisi olsunbende çok rahat hissediyorum cnm inş transferden sora da böyle rahat oluruz.
ben işten izin aldığımdan erkenden gitmek zorundayım. inş güzel haberler alırız yarın cnm ya bizim opu bence perşembe olucak.
buyuttuysek yumurtaları, çatlatma iğnesini verirse yarına perşembe bizi opu bekler cnm
bende cuma olur diye dusundum bakalim hakkimizda hayirlisi olsun
canım bende çatlatma iğnemi vurduğumda kızarıklık ve hafif bi şişlik oluyodu ertesi günü geçti ama,sanırım seninki de geçecektir,abartılı bir durum söz konusu ise ara ve doktorunun hemşiresine sor,ve korkma lütfenkızlar bugun vurduğum catrodite iğneyi vurduğum yer kabarmış ve sertlik var. acaba dağılmadımı ilaç bişe olurmu ki ya, biliyosunuz çatlama önleyici iğne bu. ne yapmalıyım sizce.
lütfen ama yaaa sana sıkıntı ve sinir yasaakkkkkSinirler altüst oldu benim kan testi en kısa zamanda yaptırmam lazım yoksa ben kafayı yerim :))
Hakkımızda hayırlısı ...
Hepimiz biran önce kavuşalım bebişlerimize ne nazlı çıktılar:)
lütfen ama yaaa sana sıkıntı ve sinir yasaakkkkkvalla ben bu gidişle hamile kalırsam, oğlum da olsa adını NAZLI koycam
kime yazdığı önemli değil sonuçta normal olmadıgı kesin insanlar burda moral için arkadaşlık kuruyor niyeti başkaysa yazmasın
Haklısın cnm ...
Herkez doktorundan memnun olacak diye bişi yok olumsuz yorumlar mutlaka yazılmalı ama onunda bi ayarı olmalı kimse kimsenin moralini bozmaya hakkı yok dediğin gibi moral için arkadaşlık kuruyoruz ....
Üzülmemek elde değil cnm hamile değilsem niye gecikti adetim kafamda o kadar çok soru işareti varki
İnşallah hepimiz hamile kalırız şu yaşadığımız sıkıntıları aklımıza geldikca güleriz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?