Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Benimde gecen ayki adetim 1 hafta gecikmisti kimyasal gebelikti idrarda cok az gorunuyodu ikinci cizgi aksama bi daha bak teste hemen atma ben oyle gormustum.belki seninde kimyasal olabilir.heyecan istiyodun al sana heyecan nasil oluyomus :)) yoksada uzme kendini tedavini olumsuz etkileme canim.insallah vardir

Testi atmadım banyoda duruyor sinirden banyoya girmek istemiyorum hatta evde temizlik yapıyordum işi gücü bıraktım içimden bişi yapmak gelmiyor aslında benim heycandan daha çok negatif sonuç almaktan korkuyordum korktuğum başıma geldi
Cnm bişi sorucam senin adetlerin genelde düzensiz mi oluyordu genelde geçikir mi ?
Benim ilk defa bu kadar uzun oldu 28 günde bir adet olurdum çok nadir 29 günde bir olduğum kafamda soru işaretleri bitmiyor valla yarın kan testi yaptırıcam belki yarın beklemeyip akşam acilde bile yaptırmayı düşünüyorum :))

cnm naber nasıl gidiyor,
yarın sabah belli olacak opu günlerimiz büyük ihtimalle. yarın 9 da oradayım inş.
catrodite iğne seni de yakıyor mu yoksa ben mi beceremiyorum yapmayı ya:26:

benim gayet duzenlidir en fazla 1-2 gun gecikme olur.en iyisi kan testi yaptir canim sende rahatla bizde :))bende merak ettim ya.insan boslukta gibi oluyo dimi nasil yapsamda bir an once ogrensem diye careler dusunuyosun :)

cnm naber nasıl gidiyor,
yarın sabah belli olacak opu günlerimiz büyük ihtimalle. yarın 9 da oradayım inş.
catrodite iğne seni de yakıyor mu yoksa ben mi beceremiyorum yapmayı ya:26:
simdilik iyi gidiyor kendimi cok sakin rahat hissediyorum nedense.inanirmisin ayni seyi bende sana soracaktim benide yakiyo cok bide hafif kizariyo.evet canim yarin sabah 10 gibi orda olurum bakalim ne durumdayiz

benim gayet duzenlidir en fazla 1-2 gun gecikme olur.en iyisi kan testi yaptir canim sende rahatla bizde :))bende merak ettim ya.insan boslukta gibi oluyo dimi nasil yapsamda bir an once ogrensem diye careler dusunuyosun :)

Sinirler altüst oldu benim kan testi en kısa zamanda yaptırmam lazım yoksa ben kafayı yerim :))
Hakkımızda hayırlısı ...
Hepimiz biran önce kavuşalım bebişlerimize ne nazlı çıktılar:)

simdilik iyi gidiyor kendimi cok sakin rahat hissediyorum nedense.inanirmisin ayni seyi bende sana soracaktim benide yakiyo cok bide hafif kizariyo.evet canim yarin sabah 10 gibi orda olurum bakalim ne durumdayiz

bende çok rahat hissediyorum cnm inş transferden sora da böyle rahat oluruz.
ben işten izin aldığımdan erkenden gitmek zorundayım. inş güzel haberler alırız yarın cnm ya bizim opu bence perşembe olucak.
buyuttuysek yumurtaları, çatlatma iğnesini verirse yarına perşembe bizi opu bekler cnm

bende cuma olur diye dusundum bakalim hakkimizda hayirlisi olsun

kızlar bugun vurduğum catrodite iğneyi vurduğum yer kabarmış ve sertlik var. acaba dağılmadımı ilaç bişe olurmu ki ya, biliyosunuz çatlama önleyici iğne bu. ne yapmalıyım sizce.

kızlar bugun vurduğum catrodite iğneyi vurduğum yer kabarmış ve sertlik var. acaba dağılmadımı ilaç bişe olurmu ki ya, biliyosunuz çatlama önleyici iğne bu. ne yapmalıyım sizce.
canım bende çatlatma iğnemi vurduğumda kızarıklık ve hafif bi şişlik oluyodu ertesi günü geçti ama,sanırım seninki de geçecektir,abartılı bir durum söz konusu ise ara ve doktorunun hemşiresine sor,ve korkma lütfen

Sinirler altüst oldu benim kan testi en kısa zamanda yaptırmam lazım yoksa ben kafayı yerim :))
Hakkımızda hayırlısı ...
Hepimiz biran önce kavuşalım bebişlerimize ne nazlı çıktılar:)
lütfen ama yaaa sana sıkıntı ve sinir yasaakkkkk valla ben bu gidişle hamile kalırsam, oğlum da olsa adını NAZLI koycam

kime yazdığı önemli değil sonuçta normal olmadıgı kesin insanlar burda moral için arkadaşlık kuruyor niyeti başkaysa yazmasın

Haklısın cnm ...
Herkez doktorundan memnun olacak diye bişi yok olumsuz yorumlar mutlaka yazılmalı ama onunda bi ayarı olmalı kimse kimsenin moralini bozmaya hakkı yok dediğin gibi moral için arkadaşlık kuruyoruz ....[/QUOTE]

test yap artık meraktan öldük ya inşallah mutlu haber bekliyoruz hadi artık :))

test yap artık meraktan öldük ya inşallah mutlu haber bekliyoruz hadi artık :))[/QUOTE]

Bugün kan testi yaptırdım cnm ama sonuçu yarın 13:30 da alıcam sağlık ocağı sonuçları geç veriyormuş :))
İnşallah sende doğal yollarda hamile kalırsın cnm ben çok isterim doğal yollarda hamile kalmayı

Son düzenleme:
kızlar bugun son kontrolum oldu cmtesı yumurtalar toplanıcak.
sorada artık transferi beklicez
pazar gunu kaçı döllendi vs bilgi veriliyor mu, benım eski yerde pazar gunu arama yapılmıyordu da:26:

Merhaba arkadaşlar. Tedavide olanlara bol şanlar diliyorum. Canım bu tüp bebek sürecinde böyle adette sorunlar oluyor 4 defa geçirmiş biri olarak söylüyorum. Regl, Bazen erken gelebiliyor bazen de düzene girmesi için 3-4 ay geçmesi gerekiyor.Böyle 5-6 günlük gecikmeler oluyor. Doktorlar normal görüyor bunu. Sıkıntı yapma yani. Bende ilk defalarında senin gibi böyle umutlanmıştım ama her tedaviden sonra böyle gecikmeler de oldu. Böyle hormon almak vücudun dengesini bozmak iyi değil tabi ama yapacak da bişey yok. Umarım hepimiz hayırlısıyla bebeğimizi kucağımıza alırız da değer inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…