bende yeni ciktim merkezden benı yarin sabah tekrar gormek istedi cuma yada cumartesi opu olur dedi yarin yumurtaların durumuna gore karar vericekkızlar bugun son kontrolum oldu cmtesı yumurtalar toplanıcak.
sorada artık transferi beklicez
pazar gunu kaçı döllendi vs bilgi veriliyor mu, benım eski yerde pazar gunu arama yapılmıyordu da:26:
bende yeni ciktim merkezden benı yarin sabah tekrar gormek istedi cuma yada cumartesi opu olur dedi yarin yumurtaların durumuna gore karar vericek
Benimkıde sayi vermedi ama cok ıyi dedı benim doz 75 oldu.ıyı gidiyoruz bakalim sonumuzda iyi olur insallahcnm hayırlı olsun bakalım,
en küçüğü 12,5 en büyüğü 18,5 yumurtaların. dozu da 150 ye indirdi.
yarın son dozumu yapıcam perşembe gecesi de çatlatma iğnelerini.
ama sayı vermedi 10 dan fazla diyor, ne varsa toplıcam hiç bırakmam merak etme dedi
Merhaba arkadaşlar. Tedavide olanlara bol şanlar diliyorum. Canım bu tüp bebek sürecinde böyle adette sorunlar oluyor 4 defa geçirmiş biri olarak söylüyorum. Regl, Bazen erken gelebiliyor bazen de düzene girmesi için 3-4 ay geçmesi gerekiyor.Böyle 5-6 günlük gecikmeler oluyor. Doktorlar normal görüyor bunu. Sıkıntı yapma yani. Bende ilk defalarında senin gibi böyle umutlanmıştım ama her tedaviden sonra böyle gecikmeler de oldu. Böyle hormon almak vücudun dengesini bozmak iyi değil tabi ama yapacak da bişey yok. Umarım hepimiz hayırlısıyla bebeğimizi kucağımıza alırız da değer inşallah.
cnm hayırlı olsun bakalım,
en küçüğü 12,5 en büyüğü 18,5 yumurtaların. dozu da 150 ye indirdi.
yarın son dozumu yapıcam perşembe gecesi de çatlatma iğnelerini.
ama sayı vermedi 10 dan fazla diyor, ne varsa toplıcam hiç bırakmam merak etme dedi
Benimkıde sayi vermedi ama cok ıyi dedı benim doz 75 oldu.ıyı gidiyoruz bakalim sonumuzda iyi olur insallah
Maşallah cnm çook iyi hadi az kaldı cumartesi günü bakalım kaç tane yumyum toplanacak :))
Süleyman bey çok şakacı biri dimi ben hep onun odasından gülerek ayrılıyorum :))
Benimkıde sayi vermedi ama cok ıyi dedı benim doz 75 oldu.ıyı gidiyoruz bakalim sonumuzda iyi olur insallah
canım bende çatlatma iğnemi vurduğumda kızarıklık ve hafif bi şişlik oluyodu ertesi günü geçti ama,sanırım seninki de geçecektir,abartılı bir durum söz konusu ise ara ve doktorunun hemşiresine sor,ve korkma lütfen
bende yeni ciktim merkezden benı yarin sabah tekrar gormek istedi cuma yada cumartesi opu olur dedi yarin yumurtaların durumuna gore karar vericek
pilisecim hamişlik nasıl gidiyor?sen ve bebişin iyisinizdir inşallah? geçmişi hatırlamıyorum pek bi kaç sorum olacak cevap verirsen gerçekten çok sevinirim?okuduğuma göre 5.gün transfer yapılmış,ilk denemenmiydi,kaç embriyo transfer edildi,problem kimdeydi ve doktorun kim?aslında daha soracağım çooook soru var ama seni yorup sıkmak istemiyorumBenimde cumartesi toplandi persembe transfer oldu pazar sabahi arayip bilgi veriyolar merak etmeyin ikinizede hem masallah hemde insallah guzel soonuclar alirsiniz diyorum :))
merhaba bugün dondurulmuş embriyo transferi için tedaviye başadım dr um süleyman bey ve bu benim 6. denemem olacak inşallah son olur. rabbim hepimizin yardımcısı olsun
benim sevgili doktorum ulun bey(ben ona şirin baba diyorum,zira son gittiğimde tıpkı ona benziyordu,ona da hocam vayyy imaj yapmışsınız dedim)Cnm senin doktorun kimdi buarada ?
merhaba canım,Allah yardımcın olsun umarım bu defa yüzün güler,bir an önce bebişin tutunurda seni soru yağmuruna tutarım inşallahmerhaba bugün dondurulmuş embriyo transferi için tedaviye başadım dr um süleyman bey ve bu benim 6. denemem olacak inşallah son olur. rabbim hepimizin yardımcısı olsun
benim sevgili doktorum ulun bey(ben ona şirin baba diyorum,zira son gittiğimde tıpkı ona benziyordu,ona da hocam vayyy imaj yapmışsınız dedim)
asıl bananeeeee ulun bey şirin baba taam mııııııAma ama süleyman beyin adı şirin baba banane ordaki çalışanlar öyle diyormuş :)))))))
Gerçi ordaki herkez şirinler gibi hepsi çok şekerler :))
asıl bananeeeee ulun bey şirin baba taam mıııııışaka bi yana süleyman beyi de çok severim ilk opu mu o yapmıştı,opudan önce elime dosya verdiklerinde bekleme salonunda dosyaların içine düşmüştüm resmen öyle bi inceliyodum ki süleyman beye yakalandım ve konuşup gülüştük baya
istediğin kadar soru sorablirsin hiçççç önemli diil:))))süleyman bey çook komiktir :)))
Cnm op u dediğin şey yumurta toplama işlemi dimi ? Kaç tane toplanmıştı sende ? bide senin ikinci denemendi sanırım ilk denemeyide mi umuttu yaptırmıştın ?
Çokmu soru sordum ne :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?