Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

kızlar bugun son kontrolum oldu cmtesı yumurtalar toplanıcak.
sorada artık transferi beklicez
pazar gunu kaçı döllendi vs bilgi veriliyor mu, benım eski yerde pazar gunu arama yapılmıyordu da:26:
bende yeni ciktim merkezden benı yarin sabah tekrar gormek istedi cuma yada cumartesi opu olur dedi yarin yumurtaların durumuna gore karar vericek

bende yeni ciktim merkezden benı yarin sabah tekrar gormek istedi cuma yada cumartesi opu olur dedi yarin yumurtaların durumuna gore karar vericek

cnm hayırlı olsun bakalım,
en küçüğü 12,5 en büyüğü 18,5 yumurtaların. dozu da 150 ye indirdi.
yarın son dozumu yapıcam perşembe gecesi de çatlatma iğnelerini.
ama sayı vermedi 10 dan fazla diyor, ne varsa toplıcam hiç bırakmam merak etme dedi

Benimkıde sayi vermedi ama cok ıyi dedı benim doz 75 oldu.ıyı gidiyoruz bakalim sonumuzda iyi olur insallah

Yazdıkların çok mantıklı geldi cnm teşekkür ederim güzel cevabın için :))
Allahım birdaha sanada negatif yaşatmaz en kısa zamanda pozitif sonuç alırsın inşallahhhhh

Maşallah cnm çook iyi hadi az kaldı cumartesi günü bakalım kaç tane yumyum toplanacak :))
Süleyman bey çok şakacı biri dimi ben hep onun odasından gülerek ayrılıyorum :))

Maşallah cnm çook iyi hadi az kaldı cumartesi günü bakalım kaç tane yumyum toplanacak :))
Süleyman bey çok şakacı biri dimi ben hep onun odasından gülerek ayrılıyorum :))

saolasın cnm,
bende her defasında gülerek ayrılıyorum odadan esprili bi doktor. çok sevdim onu

Benimkıde sayi vermedi ama cok ıyi dedı benim doz 75 oldu.ıyı gidiyoruz bakalim sonumuzda iyi olur insallah

inşallah cnm. iyi gidiyoruz gerçekten,
ohass denen şeyden biraz korkum var ben kendimi şimdiden çok şiş hissediyorum sanki,
Bu sefer Sonunda mutluluk gözyaşlarımız olsun inşallah, üzüntüden ağlamak istemiyorum artık

cnm saol akşam hemsireyi aradım sordum bişe olmaz dedı.azcık da elimle ovaladım geçti

Benimde cumartesi toplandi persembe transfer oldu pazar sabahi arayip bilgi veriyolar merak etmeyin ikinizede hem masallah hemde insallah guzel soonuclar alirsiniz diyorum :))

Benimde cumartesi toplandi persembe transfer oldu pazar sabahi arayip bilgi veriyolar merak etmeyin ikinizede hem masallah hemde insallah guzel soonuclar alirsiniz diyorum :))
pilisecim hamişlik nasıl gidiyor?sen ve bebişin iyisinizdir inşallah? geçmişi hatırlamıyorum pek bi kaç sorum olacak cevap verirsen gerçekten çok sevinirim?okuduğuma göre 5.gün transfer yapılmış,ilk denemenmiydi,kaç embriyo transfer edildi,problem kimdeydi ve doktorun kim?aslında daha soracağım çooook soru var ama seni yorup sıkmak istemiyorum

merhaba bugün dondurulmuş embriyo transferi için tedaviye başadım dr um süleyman bey ve bu benim 6. denemem olacak inşallah son olur. rabbim hepimizin yardımcısı olsun

merhaba bugün dondurulmuş embriyo transferi için tedaviye başadım dr um süleyman bey ve bu benim 6. denemem olacak inşallah son olur. rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Benimde dondurulmuş embriyo var bi adet olsam bende yakın bi zamanda tedaviye başlıcam
Doktorum da süleyman bey
Cnm senin niye 6. İnşallah bu sefer tutarda en kısa zamanda bebiş haberini alırsın cnm

merhaba canım,Allah yardımcın olsun umarım bu defa yüzün güler,bir an önce bebişin tutunurda seni soru yağmuruna tutarım inşallah

benim sevgili doktorum ulun bey(ben ona şirin baba diyorum,zira son gittiğimde tıpkı ona benziyordu,ona da hocam vayyy imaj yapmışsınız dedim)

Ama ama süleyman beyin adı şirin baba banane ordaki çalışanlar öyle diyormuş :)))))))
Gerçi ordaki herkez şirinler gibi hepsi çok şekerler :))

Ama ama süleyman beyin adı şirin baba banane ordaki çalışanlar öyle diyormuş :)))))))
Gerçi ordaki herkez şirinler gibi hepsi çok şekerler :))
asıl bananeeeee ulun bey şirin baba taam mıııııı şaka bi yana süleyman beyi de çok severim ilk opu mu o yapmıştı,opudan önce elime dosya verdiklerinde bekleme salonunda dosyaların içine düşmüştüm resmen öyle bi inceliyodum ki süleyman beye yakalandım ve konuşup gülüştük baya

:))))süleyman bey çook komiktir :)))
Cnm op u dediğin şey yumurta toplama işlemi dimi ? Kaç tane toplanmıştı sende ? bide senin ikinci denemendi sanırım ilk denemeyide mi umuttu yaptırmıştın ?
Çokmu soru sordum ne :)))

istediğin kadar soru sorablirsin hiçççç önemli diil evet canım opu yumurta toplama işlemi oluyor ilk denememi umutta ulun beye yaptırdım femara protokolü uygulandı çikolata kistlerim var çok yumurta toplanacağına ihtimal vermemiş doktorum ama 12 yumoş toplandı 10 olgun 6 döllenmiş 3.gün bi embriyo transfer edildi ve sonuç malumun hiç embriyo kalmadı 5.güne. şimdi ilaç kullanıyorum yumurta kalitesini arttırmak için daha sonra kistlerimin küçülmesi yada tamamen kaybolması için menapoz iğnesi vurulucam kistler büyümeden 2. bi tüp daha olacak.amma uzun yazmışımmm heee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…