istediğin kadar soru sorablirsin hiçççç önemli diilevet canım opu yumurta toplama işlemi oluyor ilk denememi umutta ulun beye yaptırdım femara protokolü uygulandı çikolata kistlerim var çok yumurta toplanacağına ihtimal vermemiş doktorum ama 12 yumoş toplandı 10 olgun 6 döllenmiş 3.gün bi embriyo transfer edildi ve sonuç malumun hiç embriyo kalmadı 5.güne. şimdi ilaç kullanıyorum yumurta kalitesini arttırmak için daha sonra kistlerimin küçülmesi yada tamamen kaybolması için menapoz iğnesi vurulucam kistler büyümeden 2. bi tüp daha olacak.amma uzun yazmışımmm heee
slm cnm aramıza hoş geldinn
bende süleyman beyde tedavi oluyorum bugun iğnemin 5. gunu yarın konrtolum var benım de.
ardarda opu olucaz demekAlllah şansımızı açık etsin bu sefer,
durumunda haber et biz de cnm inş bol kalıteli yumurtaların olur
Yurt dışından daha önceden geliyorum diye biri bişi yazmıştı ama belkide başkasıdır ...
Adet olmayı bekliyorum cnm daha önceden yumurta toplama işlemi gerçekleşmişti sadece hap içicem 13 gün boyunca ondan sonra bebişlerimi alıcam :)) ama adet olmadım iki gün oldu geçikti ama ben geçikti diye şkayetci değilim gebemiyim düşüncesi bile mutlu ediyor beni :))
Çok üzüldüm cnm allahım birdaha sana öyle bi sıkıntı yaşatmasın
Güzel bi doktor seçmişsin allahın izniyle hamile kalırsın inşallahhhhhh
Anladim Canim hayirlisi hepimizin hakkinda. Biz elimizden geleni yapiyoruz, gerisi Rabbime kalmis. Insallah gebesindir hadi bakalim :)
Benimde dondurulmuş embriyo var bi adet olsam bende yakın bi zamanda tedaviye başlıcam
Doktorum da süleyman bey
Cnm senin niye 6. İnşallah bu sefer tutarda en kısa zamanda bebiş haberini alırsın cnm
3 tane kürtajım var cnm 7-8. haftada kalbi duruyo bebeklerimin bu defa inşallah olur.
Merhaba cnm hos buldum :)
Benim Dün opum oldu. Yüksek doz ilaca ragmen bu sefer sadece 13 yumurtam toplandi. Bunada sükür. Simdilik 11 tane döllenmis. Yarin gebelik asisi icin cagirdilar merkezde olucam.
Sen ne durumdasin??
Saol cnm tecrubelerinle bizi aydinlattigin icinBenimde cumartesi toplandi persembe transfer oldu pazar sabahi arayip bilgi veriyolar merak etmeyin ikinizede hem masallah hemde insallah guzel soonuclar alirsiniz diyorum :))
Yok be cnm hamile değilim gebelik testi yaptım negatif çıktı biran önce adet olsam bende başlasam tedaviye sinirler altüst oldu :)
Buarada 11 tane döllenmiş maşallah cnm
Şimdi sana 2 embriyo transfer edilecek dimi inşallah tutunurlarda çifte mutluluk yaşarsın
Cnm hayirli olsun 13 yumurtadan 11 cok iyi masallahbnde gebelik asisi olucam toplamadan sonra, insallah guzel haber vericeksin bize olumlu dusun cnm cok ii durumun bnce
Transfer ne zmn senin? Belli mi
Bnm cmartesi yumurta toplama olucak. Persembe kan vericekmisim progesteron bakilacak once cmtesi de opu ins
doktorun suleyman bey mi snn de??
A oylemi üzüldüm. İnşallah en kisa zamanda başlarsın beklemek sinir bozucu. Bende hep sıkıntılarla geliyorum türkiyeye. Adet izin hepsini ayarlamak zorluyor insani.
Evet 2 tane insallah. 3. Tedavim zaten. arada dondurulmus Transferlerim de olmustu. Yanlizca bir tane gebelik oluştu.
Senin daha varmış cnm. 11 tane şimdilik iyide bizim embryolarin kalitesinde genelde sıkıntımız var. Bakalim bu sefer nasil olcak. Sormadan fazla bilgi de vermiyorlar.
Bizde imsi ve embryoskopi uyguladilar bide iste gebelik asisi. Yarin bi atlatayim bakalim nasil birseymis.
Evet benim de doktorum süleyman bey. Benim onunla 3. Denemem simdi.
pilisecim hamişlik nasıl gidiyor?sen ve bebişin iyisinizdir inşallah? geçmişi hatırlamıyorum pek bi kaç sorum olacak cevap verirsen gerçekten çok sevinirim?okuduğuma göre 5.gün transfer yapılmış,ilk denemenmiydi,kaç embriyo transfer edildi,problem kimdeydi ve doktorun kim?aslında daha soracağım çooook soru var ama seni yorup sıkmak istemiyorum
Saol cnm tecrubelerinle bizi aydinlattigin icin
ben cmartesi toplamadan sonra pazar gunu bilgi alamazsam naparim , deli olurum valla
Cnm ins bnm de dayanikli embriyolarim olur da persembe gununu tercih eder suleyman bey transfer icin..Yani 5. Gunu.
İlkinde 5. Gun olmustu tutmadi ama burada daha bi guvende emin ellerde hissediyoruz kendimizi, hepimiz icin hayirli olur insallah
Allah yardımcın olsun cnm umarım bu sefer müjdeli haberler alırsın. Allah hepimizin yüzünü güldürsün inş..
Gebelık aşısısı tecrubenı dinlemek istiyorum nası bişe bende çok merak ediyorum senı beklıyor olacağım bugun burada
Canim 15 yumurta toplandi en azindan 10 tane dollenir diye diye geziniyodum pazar sabahi daha kalvaltidayken aradilar 2 tane dollendi diye şok oldum demek az kaliyo o an icin ama esim uzulmesin diye aglayamadim bile nasip dedim olacaksa boylede olur dedilerki yarin veya pazartesi transfer var yani 2. Veya 3. Gun bi şok daha cunku suleyman beye demistim 5. Gun istiyorum diye neyse pazartesi oldu aramadilar sali oldu cildircam artik arasinlar diye ariyip gelin dicez dediler neyse esimle arabadayiz aradilar dedilerki gelisimleri iyi gununde ama 1. Kalite demediler dr 5. Gunu beklemek istiyo persembe transfer dediler o andan itibaren basladim aglamaya sanki hamilesin demisler gibi cok degisik bi duygu allahim herkese normal yollarla hamile kalamayi nasip etsin bizim de hakkimizda hayirlisini nasip etsin
Gebelik asisini yaptirdim simdi. Normal muayene odasında yapiliyormus :) sıkışık olmaya gerek yok dedi ama bosaltmayin dediler eger varsa idrar. Kani veriyor rahime 5 dakka bile sürmedi herhalde.
Bende sonrasinda kalktigimda kasiklarim agridi basim döndü biraz bir tuhaf oldum ama 10 dakikaya gecti.
benimde yumurta toplama gunum kesinlesti cumartesi 11.30da alicakmis yine beraberiz caniminşallah cnm. iyi gidiyoruz gerçekten,
ohass denen şeyden biraz korkum var ben kendimi şimdiden çok şiş hissediyorum sanki,
Bu sefer Sonunda mutluluk gözyaşlarımız olsun inşallah, üzüntüden ağlamak istemiyorum artık
Benimde cumartesi toplandi persembe transfer oldu pazar sabahi arayip bilgi veriyolar merak etmeyin ikinizede hem masallah hemde insallah guzel soonuclar alirsiniz diyorum :))
benimde yumurta toplama gunum kesinlesti cumartesi 11.30da alicakmis yine beraberiz canim) gebelik asisinida sordum bence gerek yok dedi.insallah hakli cikar ve guzel sonuclar aliriz
insallah bu sefer pozitif sonuc alirsin arkadasim .bu gebelik asisi transferden once yapiliyor galiba tam bilmiyorum senin transferin ne zamanGebelik asisini yaptirdim simdi. Normal muayene odasında yapiliyormus :) sıkışık olmaya gerek yok dedi ama bosaltmayin dediler eger varsa idrar. Kani veriyor rahime 5 dakka bile sürmedi herhalde.
Bende sonrasinda kalktigimda kasiklarim agridi basim döndü biraz bir tuhaf oldum ama 10 dakikaya gecti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?