Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

amiin canim insallah bu defa yuzumuz gulsun artik.benim bi tane daha var ondan ne yazikki persembe aksamida catlatma ignem var cuma gunu serbestim ohh)cumartesi bos yumurtalar toplancak yerine bebisli yumurtalar gelicek yasasin :))

amiin canim insallah bu defa yuzumuz gulsun artik.benim bi tane daha var ondan ne yazikki persembe aksamida catlatma ignem var cuma gunu serbestim ohh)cumartesi bos yumurtalar toplancak yerine bebisli yumurtalar gelicek yasasin :))

inşallah cnm yarın gece 11 de bnde çatlatma iğnelerimi yapıcam göbekten
anestesi almak çok tuhaf birşey şimdiden heyecanı sardı beni

Cupcakelove ne oldu testin sonucu yazdinda benmi gormedim gebemisin kiz yoksa :))

Yok be cnm nerde :))Hayatımda ilk defa adetim 1 hafta gecikti hamile sandım kendimi kan testi yaptırdım tam sonucları alıcam adet oldum :))))
Benim adetim kan testini yaptırmamı beklemiş resmen :))
Ben sizlere yetişemedim ama olsun geç olsun güç olmasın
Banada daha önceden süleyman bey bi hap adı vermişti adet olunca içmem gereken şimdi onu içiyorum 13 gün boyunca iç demişti ondan sonra bi aksilik çıkmazsa benimde transferim gerçkleşicek allahın izniyle

Ben anestesi almayı çook seviyorum 4 kere anestesi aldım süleyman bey bile biliyor sevdiğimi çok gülmüştü bana :))))

ilk denememizde çok korkmuştum başıma geliceklerden habersizdim tabi , durmadan çok enteresan, çok acayip deyip durmuşum ayılırken.
zaten öncesinde rahatlatıcı iğne yapmışlardı durumumdan onlarda korkmuşlardı heralde o rahatlatıcı iğne öncsinde korkudan ağlayan beni bir gülme aldı tutamıyorum kendimi sinirlerim boşaldı valla
tuhaf ya.. eşimde bunca zahmeti çektin inşallah ıkıncısı doğuma olur demişti ama kısmet yine opuya olacak

Hahahha bende sürekli bittimi bittimi diyip durmuşum bitti dediklerinde de bu seferde sürekli allah razı olsun demeye başlamışm eşim de bana çok gülmüştü sadece gülse keşke bide dalga geçmişti :))bir daha anestesi alacağım zamanda uyardı beni lütfen konuşma diye :)))

Son düzenleme:

elimizde diil ki yataga nası geçtiimi hatırlamıyordum sonradan kendime geldiimde biyerim açıldımı diye 10 kez sordum eşime
kendindeydın dıyor ama yok hatırlamıyorum çok acayip

elimizde diil ki yataga nası geçtiimi hatırlamıyordum sonradan kendime geldiimde biyerim açıldımı diye 10 kez sordum eşime
kendindeydın dıyor ama yok hatırlamıyorum çok acayip

:)))) güldürdün beni allahta seni güldürsün cnm mesla şöyle güzel bebiş haberiyle güldürse fena olmaz :))

Benimde oyle olur gunum gecer sabah test yaparim aksama varmadan adet olurum :)) insallah Rabbim bizi annelik duygusundan evlat sevgisinden mahrum birakmasin

inşallah cnm yarın gece 11 de bnde çatlatma iğnelerimi yapıcam göbekten
anestesi almak çok tuhaf birşey şimdiden heyecanı sardı beni
ay sorma ya su anesteziden ayilirken aglaya aglaya canim cikmisti:))bakinmisim esimi gorememisim bak beni birakmis gitmis ben olsaydim birakmazdim diye bi daha baslamisim aglamaya halbuki adam sperm vermeye gitmis )bayginlik iste napacan :)

evet cnm dün başladım estrofeme ayın 30 unda kontrolüm var inşallah olur bu defa

ay sorma ya su anesteziden ayilirken aglaya aglaya canim cikmisti:))bakinmisim esimi gorememisim bak beni birakmis gitmis ben olsaydim birakmazdim diye bi daha baslamisim aglamaya halbuki adam sperm vermeye gitmis )bayginlik iste napacan :)

ay Allah sende baya bi duygusala bağlamışsın

ben bu mesajı yeni görüyorum cnm olsun hayırlısı böyleymiş demekki , bu ay şans bizden yana olsun cnm , hayırlı olsun tedavin inş bi aksilik çıkmaz bu sefer

cnm bu maılını yeni gördüm demekkı hayırlısı buymuş, tedavın hayırlı olsun cnm.
belkı bu vesileyle bu ay hepimiz evlat sahibi oluruz.

Allahim nolur artik bizimde evimiz mis gibi bebek koksun.yuvalarimiz bebek sesiyle senlensin.geceleri o tatli uykumdan uyandiran bi melegim olsun.sut emerken gozumun icine bakip minik eliyle elimi tutsun.doyunca kusarsa da kussun onun kusmugu da kakasida mis kokar bana.onu sarip koynumda uyutsam sicakligini hissetsem.pamuk tenine dokunsam butun gece uyurken onu izlesem.benim bebegim desem benim sadece benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…