amiin canim insallah bu defa yuzumuz gulsun artik.benim bi tane daha var ondan ne yazikki persembe aksamida catlatma ignem var cuma gunu serbestim ohhcnm çok sevındım beraberliğimiz 9 ay boyunca devam ederin inşallahh
gebelik aşısının kanıtlanmış bir durumu yokmuş cnm.
dr bana önerdiği için yaptırıcam, yaptırmazsam ve tutmazsa pişmanlık yaşamayayım diye.
benımde saat 10 da opum :) yarın kan testim var progesteron hormonum için gidicem çatlatma iğnesinden önce hormon değerinin süleyman bey görmek istedi.
artık heyecanlı günler bizi bekliyor cnm, inş çok seviniriz
son kez bugun catrodite iğnemi yaptım beni mahvetti, beze oldu kıpkırmızı dışardan belli yani kaşıntı tuttu. neyseki sondu bitti
amiin canim insallah bu defa yuzumuz gulsun artik.benim bi tane daha var ondan ne yazikki persembe aksamida catlatma ignem var cuma gunu serbestim ohh)cumartesi bos yumurtalar toplancak yerine bebisli yumurtalar gelicek yasasin :))
Cupcakelove ne oldu testin sonucu yazdinda benmi gormedim gebemisin kiz yoksa :))
inşallah cnm yarın gece 11 de bnde çatlatma iğnelerimi yapıcam göbekten
anestesi almak çok tuhaf birşey şimdiden heyecanı sardı beni
Ben anestesi almayı çook seviyorum 4 kere anestesi aldım süleyman bey bile biliyor sevdiğimi çok gülmüştü bana :))))
ilk denememizde çok korkmuştum başıma geliceklerden habersizdim tabi , durmadan çok enteresan, çok acayip deyip durmuşum ayılırken.
zaten öncesinde rahatlatıcı iğne yapmışlardı durumumdan onlarda korkmuşlardı heraldeo rahatlatıcı iğne öncsinde korkudan ağlayan beni bir gülme aldı tutamıyorum kendimi sinirlerim boşaldı valla
tuhaf ya.. eşimde bunca zahmeti çektin inşallah ıkıncısı doğuma olur demişti ama kısmet yine opuya olacak
Hahahha bende sürekli bittimi bittimi diyip durmuşum bitti dediklerinde de bu seferde sürekli allah razı olsun demeye başlamışm eşim de bana çok gülmüştü sadece gülse keşke bide dalga geçmişti :))bir daha anestesi alacağım zamanda uyardı beni lütfen konuşma diye :)))
elimizde diil kiyataga nası geçtiimi hatırlamıyordum sonradan kendime geldiimde biyerim açıldımı diye 10 kez sordum eşime
kendindeydın dıyor ama yok hatırlamıyorum çok acayip
Benimde oyle olur gunum gecer sabah test yaparim aksama varmadan adet olurum :)) insallah Rabbim bizi annelik duygusundan evlat sevgisinden mahrum birakmasinYok be cnm nerde :))Hayatımda ilk defa adetim 1 hafta gecikti hamile sandım kendimi kan testi yaptırdım tam sonucları alıcam adet oldum :))))
Benim adetim kan testini yaptırmamı beklemiş resmen :))
Ben sizlere yetişemedim ama olsun geç olsun güç olmasın
Banada daha önceden süleyman bey bi hap adı vermişti adet olunca içmem gereken şimdi onu içiyorum 13 gün boyunca iç demişti ondan sonra bi aksilik çıkmazsa benimde transferim gerçkleşicek allahın izniyle
ay sorma ya su anesteziden ayilirken aglaya aglaya canim cikmisti:))bakinmisim esimi gorememisim bak beni birakmis gitmis ben olsaydim birakmazdim diye bi daha baslamisim aglamaya halbuki adam sperm vermeye gitmisinşallah cnm yarın gece 11 de bnde çatlatma iğnelerimi yapıcam göbekten
anestesi almak çok tuhaf birşey şimdiden heyecanı sardı beni
Deme yaa çok üzüldüm( inşallah bu sefer olur bebişlerin sana tutunur
Bende çok şükür adet oldum estrofem diye bi hap var süleyman bey adet olduğum zaman onu iç demişti 13. Gün gel dedi sende mi öyle yapacaksın cnm
evet cnm dün başladım estrofeme ayın 30 unda kontrolüm var inşallah olur bu defa
Benimde oyle olur gunum gecer sabah test yaparim aksama varmadan adet olurum :)) insallah Rabbim bizi annelik duygusundan evlat sevgisinden mahrum birakmasin
ay sorma ya su anesteziden ayilirken aglaya aglaya canim cikmisti:))bakinmisim esimi gorememisim bak beni birakmis gitmis ben olsaydim birakmazdim diye bi daha baslamisim aglamaya halbuki adam sperm vermeye gitmis)bayginlik iste napacan :)
Yok be cnm nerde :))Hayatımda ilk defa adetim 1 hafta gecikti hamile sandım kendimi kan testi yaptırdım tam sonucları alıcam adet oldum :))))
Banada daha önceden süleyman bey bi hap adı vermişti adet olunca içmem gereken şimdi onu içiyorum 13 gün boyunca iç demişti ondan sonra bi aksilik çıkmazsa benimde transferim gerçkleşicek allahın izniyle
Yok be cnm nerde :))Hayatımda ilk defa adetim 1 hafta gecikti hamile sandım kendimi kan testi yaptırdım tam sonucları alıcam adet oldum :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?