Allahim nolur artik bizimde evimiz mis gibi bebek koksun.yuvalarimiz bebek sesiyle senlensin.geceleri o tatli uykumdan uyandiran bi melegim olsun.sut emerken gozumun icine bakip minik eliyle elimi tutsun.doyunca kusarsa da kussun onun kusmugu da kakasida mis kokar bana.onu sarip koynumda uyutsam sicakligini hissetsem.pamuk tenine dokunsam butun gece uyurken onu izlesem.benim bebegim desem benim sadece benim
cnm bu maılını yeni gördüm demekkı hayırlısı buymuş, tedavın hayırlı olsun cnm.
belkı bu vesileyle bu ay hepimiz evlat sahibi oluruz.
Allahim nolur artik bizimde evimiz mis gibi bebek koksun.yuvalarimiz bebek sesiyle senlensin.geceleri o tatli uykumdan uyandiran bi melegim olsun.sut emerken gozumun icine bakip minik eliyle elimi tutsun.doyunca kusarsa da kussun onun kusmugu da kakasida mis kokar bana.onu sarip koynumda uyutsam sicakligini hissetsem.pamuk tenine dokunsam butun gece uyurken onu izlesem.benim bebegim desem benim sadece benim
Naptın be aysecikim tüylerim diken diken oldu içim acıdı(
Aynı şeyleri hepimiz hissediyoruz( az kaldı az cnm alıcaz hepimiz güzel haberler
inşallah ocak ayında herkes hamile olur :)) sonrada ay of şiştim yürüyemiyom oram kasıldı buram daraldı deriz :)))
Ne güzel olur :)))
Sonrada bebişlerimiz doğduğunda onlarla ilgilide konuşalım ama lütfen :))))
Ohhh gebelik aşısı yarasın bol bol bebiş olsun :)
Az kaldı hadi inşallah senden de bekliyoruz kocaman haamileyim yazısı :))
insallah bu sefer pozitif sonuc alirsin arkadasim .bu gebelik asisi transferden once yapiliyor galiba tam bilmiyorum senin transferin ne zaman
Yok be cnm nerde :))Hayatımda ilk defa adetim 1 hafta gecikti hamile sandım kendimi kan testi yaptırdım tam sonucları alıcam adet oldum :))))
Benim adetim kan testini yaptırmamı beklemiş resmen :))
Ben sizlere yetişemedim ama olsun geç olsun güç olmasın
Banada daha önceden süleyman bey bi hap adı vermişti adet olunca içmem gereken şimdi onu içiyorum 13 gün boyunca iç demişti ondan sonra bi aksilik çıkmazsa benimde transferim gerçkleşicek allahın izniyle
Amin canim hep beraber insallah.
Evet transfer öncesi canim. Ben bi sefer gebeydim. Doktor illaki gerek olmayabilir o yüzden dedi ama biz yinede yaptirdik.
Kizlar sizin opulariniz cumartesi benimde transferim cumartesi inşallah :)
Gebelik asisini yaptirdim simdi. Normal muayene odasında yapiliyormus :) sıkışık olmaya gerek yok dedi ama bosaltmayin dediler eger varsa idrar. Kani veriyor rahime 5 dakka bile sürmedi herhalde.
Bende sonrasinda kalktigimda kasiklarim agridi basim döndü biraz bir tuhaf oldum ama 10 dakikaya gecti.
cnm hayırlısı olsun transfer gunun bızım de buyuk günümüz
gebelik aşısı nasıldı. normal muayne gibi mi hemen kalkıyomusun??
Dün yazmistim kacirmissin herhalde:) kopyaladim bida
Evet hepimizin büyük günü :) cok varmi yumurta sende? Kacinci tedavin?
Dondurulmuş larin var sanirsam? Estrofem kullaniyosun dimi transfere kadar?
amiin canim bizde bigun anne olucaz insallah.cnm ne güzel yazmışsın aynı şeyler inan her gün içimden geçiyor.
karşımda oturan arkadasım 8 aylık hamıle sürekli göbeğini seviyor onu gördükçe hep bende bu duayı ediyorum cnm, gözlerim doluyor sürekli gün içinde. Allah inş bizede vericek sabrın sonu selamettir inşallah bizim de vaktimiz gelmiştir
kusura bakmayin canlarim sizide uzmusum bu aralar biraz hisliyimde (ilaclardan oluyomus) ara ara geliyo benimkilerNaptın be aysecikim tüylerim diken diken oldu içim acıdı(
Aynı şeyleri hepimiz hissediyoruz( az kaldı az cnm alıcaz hepimiz güzel haberler
cnm hayırlısı olsun transfer gunun bızım de buyuk günümüz
gebelik aşısı nasıldı. normal muayne gibi mi hemen kalkıyomusun??
Yaaa sorma öyle komik bişi yaşadım :))
Sağol cnm iinşallah AYSECİKİM , SEN ,NESLİS , TUGBACANDEMİR bebek haberi verirsiniz hemen arkadanda ARZUY85 arkaşımız BEN hamiile haberi veririm ondan sonrasa DEMAYDEMAY veee DUYGUTBK bebek haberini patlatırlar :))bi arkadaşımız daha vardı SHR7478 ondande bi süpriz haber alırız inşallah başka arkadaşların ismini inşallah unutmamışımdır unuttuysamda onlarda hamile kalır inşallahhhh :))
aa evet nası kaçırmışım ben bu açıklamayıkolaymış cnm :) Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın..
senın embriyolar ne durumda cnm
süleyman bey folükül sayın gayet ii dedi . sayı söylemedı ama 10un üzerinde olur baya var dedi. önemli olan kalıtesi ya o yuzden sayı değil de pazar gunu söylenicek olan döllenen sayısına ben odaklıyım.
bu ıkıncı cnm ılkı başka yerdeydi. ılkınde 7 yumurtam toplanmıştı sadece ıkısıne işlem yapılmıştıyanı kalan 5i olgun değilmiş :26: baya bi üzülmüştüm. 1 blastokist transfer oldu diğeri 4. gunde gelişimi durmuştu zaten. elimde bişey kalmadı sonuçta. inş bu sefer kalıtelı olurlar o yuzden pazar gunu için çok heyecanlıyım ben Allah dualarımı kabul eder inş
Evet cnm adetin 1. Gününden itibaren 13 gün boyunca içip doktora gidicem ondan sonra ne olacak hiç bi bilgim yok merakta ediyorum 12 gün kaldı biran önce geçse keşke :)
insallah cumartesi bize ugurlu gelsin.desene cumartesi umutta bulusuyoruzAmin canim hep beraber insallah.
Evet transfer öncesi canim. Ben bi sefer gebeydim. Doktor illaki gerek olmayabilir o yüzden dedi ama biz yinede yaptirdik.
Kizlar sizin opulariniz cumartesi benimde transferim cumartesi inşallah :)
insallah cumartesi bize ugurlu gelsin.desene cumartesi umutta bulusuyoruz)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?