Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Allahim nolur artik bizimde evimiz mis gibi bebek koksun.yuvalarimiz bebek sesiyle senlensin.geceleri o tatli uykumdan uyandiran bi melegim olsun.sut emerken gozumun icine bakip minik eliyle elimi tutsun.doyunca kusarsa da kussun onun kusmugu da kakasida mis kokar bana.onu sarip koynumda uyutsam sicakligini hissetsem.pamuk tenine dokunsam butun gece uyurken onu izlesem.benim bebegim desem benim sadece benim

cnm ne güzel yazmışsın aynı şeyler inan her gün içimden geçiyor.
karşımda oturan arkadasım 8 aylık hamıle sürekli göbeğini seviyor onu gördükçe hep bende bu duayı ediyorum cnm, gözlerim doluyor sürekli gün içinde. Allah inş bizede vericek sabrın sonu selamettir inşallah bizim de vaktimiz gelmiştir

cnm bu maılını yeni gördüm demekkı hayırlısı buymuş, tedavın hayırlı olsun cnm.
belkı bu vesileyle bu ay hepimiz evlat sahibi oluruz.

Yaaa sorma öyle komik bişi yaşadım :))
Sağol cnm iinşallah AYSECİKİM , SEN ,NESLİS , TUGBACANDEMİR bebek haberi verirsiniz hemen arkadanda ARZUY85 arkaşımız BEN hamiile haberi veririm ondan sonrasa DEMAYDEMAY veee DUYGUTBK bebek haberini patlatırlar :))bi arkadaşımız daha vardı SHR7478 ondande bi süpriz haber alırız inşallah başka arkadaşların ismini inşallah unutmamışımdır unuttuysamda onlarda hamile kalır inşallahhhh :))

Naptın be aysecikim tüylerim diken diken oldu içim acıdı (
Aynı şeyleri hepimiz hissediyoruz ( az kaldı az cnm alıcaz hepimiz güzel haberler

Naptın be aysecikim tüylerim diken diken oldu içim acıdı (
Aynı şeyleri hepimiz hissediyoruz ( az kaldı az cnm alıcaz hepimiz güzel haberler

inşallah ocak ayında herkes hamile olur :)) sonrada ay of şiştim yürüyemiyom oram kasıldı buram daraldı deriz :)))

Ohhh gebelik aşısı yarasın bol bol bebiş olsun :)
Az kaldı hadi inşallah senden de bekliyoruz kocaman haamileyim yazısı :))

Amin canim hep beraber insallah.

insallah bu sefer pozitif sonuc alirsin arkadasim .bu gebelik asisi transferden once yapiliyor galiba tam bilmiyorum senin transferin ne zaman

Evet transfer öncesi canim. Ben bi sefer gebeydim. Doktor illaki gerek olmayabilir o yüzden dedi ama biz yinede yaptirdik.

Kizlar sizin opulariniz cumartesi benimde transferim cumartesi inşallah :)

Dondurulmuş larin var sanirsam? Estrofem kullaniyosun dimi transfere kadar?

cnm hayırlısı olsun transfer gunun bızım de buyuk günümüz
gebelik aşısı nasıldı. normal muayne gibi mi hemen kalkıyomusun??

Dün yazmistim kacirmissin herhalde:) kopyaladim bida

Evet hepimizin büyük günü :) cok varmi yumurta sende? Kacinci tedavin?

süleyman bey folükül sayın gayet ii dedi . sayı söylemedı ama 10un üzerinde olur baya var dedi. önemli olan kalıtesi ya o yuzden sayı değil de pazar gunu söylenicek olan döllenen sayısına ben odaklıyım.

bu ıkıncı cnm ılkı başka yerdeydi. ılkınde 7 yumurtam toplanmıştı sadece ıkısıne işlem yapılmıştı yanı kalan 5i olgun değilmiş :26: baya bi üzülmüştüm. 1 blastokist transfer oldu diğeri 4. gunde gelişimi durmuştu zaten. elimde bişey kalmadı sonuçta. inş bu sefer kalıtelı olurlar o yuzden pazar gunu için çok heyecanlıyım ben Allah dualarımı kabul eder inş

amiin canim bizde bigun anne olucaz insallah.

cnm hayırlısı olsun transfer gunun bızım de buyuk günümüz
gebelik aşısı nasıldı. normal muayne gibi mi hemen kalkıyomusun??

Amin insallah canim hepimiz iyi haberler verelimm :)

aa evet nası kaçırmışım ben bu açıklamayı kolaymış cnm :) Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın..
senın embriyolar ne durumda cnm

Amin cnm. Hadi ya olgun degilmis demek insallah bu sefer böyle bisey olmaz. Benim 3. Tedavim arada dondurulmuslarim da oldu. Ilk tedavide 10. Ikincide 21 toplanmisti. Ikinciye doz yüksek di döllenme ve kalite sIkintimiz var bizde. Sonunda iki tedavidede 4 embryomuz kalmisti elimize. Digerlerinin kalitesi iyi olmadigi icin koymadi. Bu sefer de yüksek doza ragmen 13 toplandi iste söylemiştim.
Dedigin gibi sayi önemli diil iste ben iyi bir örneğim :)
Aradilar az önce. 8 tane kalmis 1. Kalite 2. Kalite ve 3. Kalite varmış. Bakalim hayirlisi.

Evet cnm adetin 1. Gününden itibaren 13 gün boyunca içip doktora gidicem ondan sonra ne olacak hiç bi bilgim yok merakta ediyorum 12 gün kaldı biran önce geçse keşke :)

Az kalmis canim rahimi kalinlastiriyosun su an.. Cok basit aslinda. rahimi kontrol ediyor muayenede 13. Gün filan. Sonra dondurulmuslari cözdürüp bir gün sonra yada ayni gün koyyolar. Kac günlük embryolariniz?

insallah cumartesi bize ugurlu gelsin.desene cumartesi umutta bulusuyoruz )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…