allah razı olsun hiçbirimizi unutmamışsın duana bize de yer vermişsin,bir an önce iyi haberlerini paylaş bizimle inşallah canımsınYaaa sorma öyle komik bişi yaşadım :))
Sağol cnm iinşallah AYSECİKİM , SEN ,NESLİS , TUGBACANDEMİR bebek haberi verirsiniz hemen arkadanda ARZUY85 arkaşımız BEN hamiile haberi veririm ondan sonrasa DEMAYDEMAY veee DUYGUTBK bebek haberini patlatırlar :))bi arkadaşımız daha vardı SHR7478 ondande bi süpriz haber alırız inşallah başka arkadaşların ismini inşallah unutmamışımdır unuttuysamda onlarda hamile kalır inşallahhhh :))
teşekkür ederim...Ilk denememdi sadece iki embriyo olusmustu onun icin ikisini de transfer ettiler sorun sperm sayisi cok azdi doktorumuz suleyman bey
benim doktorum ulun bey gonal f 300le basladik sonra 225 e dustu ertesi gun 150 en son gun 75 yaptim.cetrotide kullandim catlama onleyici.bu aksamda catlatma ignem varKizlar, opu olcak kizlar :)
Siz süleyman beyle hangi ilaçlari kullandiniz ve dozunuz ne kadardi merak ettimm...
Amin insallah canim hepimiz iyi haberler verelimm :)
Amin cnm. Hadi ya olgun degilmis demek insallah bu sefer böyle bisey olmaz. Benim 3. Tedavim arada dondurulmuslarim da oldu. Ilk tedavide 10. Ikincide 21 toplanmisti. Ikinciye doz yüksek di döllenme ve kalite sIkintimiz var bizde. Sonunda iki tedavidede 4 embryomuz kalmisti elimize. Digerlerinin kalitesi iyi olmadigi icin koymadi. Bu sefer de yüksek doza ragmen 13 toplandi iste söylemiştim.
Dedigin gibi sayi önemli diil iste ben iyi bir örneğim :)
Aradilar az önce. 8 tane kalmis 1. Kalite 2. Kalite ve 3. Kalite varmış. Bakalim hayirlisi.
Az kalmis canim rahimi kalinlastiriyosun su an.. Cok basit aslinda. rahimi kontrol ediyor muayenede 13. Gün filan. Sonra dondurulmuslari cözdürüp bir gün sonra yada ayni gün koyyolar. Kac günlük embryolariniz?
allah razı olsun hiçbirimizi unutmamışsın duana bize de yer vermişsin,bir an önce iyi haberlerini paylaş bizimle inşallah canımsın
benim doktorum ulun bey gonal f 300le basladik sonra 225 e dustu ertesi gun 150 en son gun 75 yaptim.cetrotide kullandim catlama onleyici.bu aksamda catlatma ignem var
Sağol cnm bilmiyordum öğrenmiş oldum :))
Cnm sen kaç günlük embriyoar demişssin donduralı 1 ayı geçiyor hatta 2 ay olacak kötümü ben yanlışmı anladım acaba
Kizlar, opu olcak kizlar :)
Siz süleyman beyle hangi ilaçlari kullandiniz ve dozunuz ne kadardi merak ettimm...
Insallah canim saolYaaa sorma öyle komik bişi yaşadım :))
Sağol cnm iinşallah AYSECİKİM , SEN ,NESLİS , TUGBACANDEMİR bebek haberi verirsiniz hemen arkadanda ARZUY85 arkaşımız BEN hamiile haberi veririm ondan sonrasa DEMAYDEMAY veee DUYGUTBK bebek haberini patlatırlar :))bi arkadaşımız daha vardı SHR7478 ondande bi süpriz haber alırız inşallah başka arkadaşların ismini inşallah unutmamışımdır unuttuysamda onlarda hamile kalır inşallahhhh :))
Yaaa sorma öyle komik bişi yaşadım :))
Sağol arkadaşım. Benim baya bi tedavim bayada bi zaman olduğundan yazacak heyecanım kalmadı. Sen beni unutmamışsın. Allah razı olsun. Diğer arkadaşlar da dualarınızda beni unutmayın. Bol şanslar diliyorum herkese. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Insallah canim saolhepimize dua ediyorum bnde.. Arka arkaya cosariz insallah
Cnm suleyman bey bni 300 dozla baslatti sadece son 2 gun 150 kullandim. Simdi ise iki farkli catlatma ignem var seker..sonrada opu hayirlisiyla
Herkeste ayni olmuyo canim benimde bastan jel geri gelmiyodu kullanmaya devam ettilce yavas yavas geri gelmeye baslar dusun ben 4. Kutu crinoneni kullaniyorum akintida bende su gibi olluyodu gun icinde simdi yavas yavas azaldi bi de jeli yaptiktan sonra ihmal etmez yuruyus yaparsam genelde geri gelmiyoÖncelikle inşallah hepiniz sağsalim bebeklerinizi kucaklarsınız..bende umutun hastasıyım bu 4.denemem umutta2.ama dr süleyman bey süper bi dr nedenmi benim tek yumoş çıktı vee dr bunu riske atarak 5. Güne gelmeesi için bekletti gelemeyede bilirdi.fazla uzatmadan cnlarım gebelik aşımda oldu şimdi evde dinleniyorum bakalım durum ne göstericek inşallah bu sefer olumlu sonuç alırım test tarihim 25 kasım hiç bi belirtim yok sanki maroton yarısına katılsam birinci olurum gibi geliyor:)))ee ben bişi sormak istiyorum sadece hamiş annelere hiç akıntım yok jellerim hiç gelmiyo denecek kadar az geliyor.fakat öncelerden acayip drrecede jel geri gelirdi şimdi yok ama hiç akıntımda yok neden acaba??
Anladım canim hayirlisi bakalim kac tane yumin olcak. İnşallah bol bol iyi kalitede yumurtalarin olur...
Hadi hayirli olsun :)
Bende aşağı yukari ayniydim sadece gonal f kullandım bende 300 le başladım.
Yok canim kötü olurmu hic farketmez :)
Seyi demek istedim kacinci gün dondurdular embryolari?
Senin ilk tedavinmi canim?
insallah cumartesi bize ugurlu gelsin.desene cumartesi umutta bulusuyoruz)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?