Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

allah razı olsun hiçbirimizi unutmamışsın duana bize de yer vermişsin,bir an önce iyi haberlerini paylaş bizimle inşallah canımsın

Kizlar, opu olcak kizlar :)
Siz süleyman beyle hangi ilaçlari kullandiniz ve dozunuz ne kadardi merak ettimm...

Siz süleyman beyle hangi ilaçlari kullandiniz ve dozunuz ne kadardi merak ettimm...

benim doktorum ulun bey gonal f 300le basladik sonra 225 e dustu ertesi gun 150 en son gun 75 yaptim.cetrotide kullandim catlama onleyici.bu aksamda catlatma ignem var

Sağol cnm bilmiyordum öğrenmiş oldum :))
Cnm sen kaç günlük embriyoar demişssin donduralı 1 ayı geçiyor hatta 2 ay olacak kötümü ben yanlışmı anladım acaba

benim doktorum ulun bey gonal f 300le basladik sonra 225 e dustu ertesi gun 150 en son gun 75 yaptim.cetrotide kullandim catlama onleyici.bu aksamda catlatma ignem var

Hadi hayirli olsun :)
Bende aşağı yukari ayniydim sadece gonal f kullandım bende 300 le başladım.

Sağol cnm bilmiyordum öğrenmiş oldum :))
Cnm sen kaç günlük embriyoar demişssin donduralı 1 ayı geçiyor hatta 2 ay olacak kötümü ben yanlışmı anladım acaba

Yok canim kötü olurmu hic farketmez :)
Seyi demek istedim kacinci gün dondurdular embryolari?
Senin ilk tedavinmi canim?

Cnm suleyman bey bni 300 dozla baslatti sadece son 2 gun 150 kullandim. Simdi ise iki farkli catlatma ignem var seker..sonrada opu hayirlisiyla

Insallah canim saol hepimize dua ediyorum bnde.. Arka arkaya cosariz insallah

Sağol arkadaşım. Benim baya bi tedavim bayada bi zaman olduğundan yazacak heyecanım kalmadı. Sen beni unutmamışsın. Allah razı olsun. Diğer arkadaşlar da dualarınızda beni unutmayın. Bol şanslar diliyorum herkese. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Cnm unuturmuyum hiç inşallah tedaviye gerek kalmadan hamile kalırsın burdaki arkadaşlarının ismini bilmiyorum ama dualrım sizinle allah biliyor kime dua ettiğimi sadece kendimi düşünmüyorum sizleride düşünüyorum

Öncelikle inşallah hepiniz sağsalim bebeklerinizi kucaklarsınız..bende umutun hastasıyım bu 4.denemem umutta2.ama dr süleyman bey süper bi dr nedenmi benim tek yumoş çıktı vee dr bunu riske atarak 5. Güne gelmeesi için bekletti gelemeyede bilirdi.fazla uzatmadan cnlarım gebelik aşımda oldu şimdi evde dinleniyorum bakalım durum ne göstericek inşallah bu sefer olumlu sonuç alırım test tarihim 25 kasım hiç bi belirtim yok sanki maroton yarısına katılsam birinci olurum gibi geliyor:)))ee ben bişi sormak istiyorum sadece hamiş annelere hiç akıntım yok jellerim hiç gelmiyo denecek kadar az geliyor.fakat öncelerden acayip drrecede jel geri gelirdi şimdi yok ama hiç akıntımda yok neden acaba??

Herkeste ayni olmuyo canim benimde bastan jel geri gelmiyodu kullanmaya devam ettilce yavas yavas geri gelmeye baslar dusun ben 4. Kutu crinoneni kullaniyorum akintida bende su gibi olluyodu gun icinde simdi yavas yavas azaldi bi de jeli yaptiktan sonra ihmal etmez yuruyus yaparsam genelde geri gelmiyo

Anladım canim hayirlisi bakalim kac tane yumin olcak. İnşallah bol bol iyi kalitede yumurtalarin olur...

Canim herkese farkli dozlarda ilac veriliyo duruma gore ben toplamda sadece iki kutu gonal f kullandim cok az yani kasiklarimin agrisindan yuruyemiyodum iyice buyudu yumurtalar ondan demisti suleyman bey

:) herşeyden korkar oldum :)
Beninm ilk olacak cnm bende polip oluştu doktorumda yumurta toplama işlemini gerçekleştirdikten sonra donduralım demişti o yüzden ertelemek zorunda kaldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…