Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

saol cnm inşallah yolunda gider, bugun gebelık aşısı için gidiyorum öglenden sonra. senın 42 yumurta demişsin
ne kadarı donduruldu peki cnm,
Allah sonuna kadar devam ettirsin bu mutluluğumuzu inş..

Benim çok diye iki yöntem denediler biri doğal yollarda döllenmesini beklediler diyerinide kendileri tek tek seçip döllediler :)
O yüzden10 tane donmuş var cnm

:)))) süpersin yaa :))
Gel fıstık gell :)) ben iki gündür pek giremedim aklımda hep burdaydı... naptın cnm nasıl gidiyor iğneler alıştın mı ben çook rahatım valla hap olayını sevdim

sağol canım,iyi gidiyor igneler bugun kontrolum vardı yeni geldim eve, hersey yolundaymıs simdilik başka bir tane daha iğne vedi yumurta çatlamasını önleyici persembe son kontrol cumada kıbrıs bakalım artık c.teside kısmetse yumurtalar toplanacak... sen nasılsın nasıl gidiyor bellimi senin ne zaman yapılacagı

42 miiii aaa ilk defa duyyorum maasallah cok yaa. Benimde 21taneydi transferi yaptik ama siddetli ohss olmadim cok hafif. Kac tane dondurulmusun var canim? Kalite hakkinda bilgi verdiler mi?

Sağol cnm ... 10 tane donmuş var aslında daha çok olurduda iki yöntem denediler kendi kendine döllenmesini beklediler doğal yollarda ama bi işe yaramadı :) üzüldüm ama bunada şükür
Kalite hakkındada sadece doktor iyi dedi o da baya şaşırmıştı :)

1 hafta sonra doktora gidicem bakalım ne dicek çok merak ediyorum inşallah bi sorun çıkmaz
Bende bu aralar kafayı dağıtmak için kendimi hobiye verdim kendi kendime el işiyapıyorum :))
Ama sendeki heycan daha çoktur kıbrısa gidiyorsun hadi hayırlısı gelsin bebişler :) buarada keç tane embriyo transfer edilecek konuştun mu doktorunla

en iyisini yapmıssın el işiyle kafan dagılır bari... kaç tane transfer ediceğini henüz karar vermedik ama 4 tane istemediğimi kesin olarak söyledim oda yumurtaların kalitesine göre ya 3 yada 2 tane transfer yaparız dedi yani gidinc belli olucak

yumyumların bol bol ve en kalitelisinden olur inşallah:))
Ayy keşke biran önce bebiş haberlerimizi alsak cnm da bebiş hakkında konuşsak o günleri iple çekiyorum :))

Aminnn cnm
Yaaa bana yazılan mesajlar gelmiyor valla şansa bakıyorum beğeniler geliyorda mesaj bildirimi gelmiyor sanırım yine bastım bi yerlere :))

Cnm bnada gelmiyor mesaj alintilari bildisi genel bi sorun var heralde.
Cnm 10 tane cok ii insallh bnmde o kadar kalir geriye. Yarin bilgi vericeklermis

Cnm bnada gelmiyor mesaj alintilari bildisi genel bi sorun var heralde.
Cnm 10 tane cok ii insallh bnmde o kadar kalir geriye. Yarin bilgi vericeklermis

Sende de varsa öyle bi sorun dediğin gibi genel bi sorun var aman sevindim yine yanlış bi yerlere bastım sandım :))
Hadi inşallahhh ben bile heycan yapıyorum seni kim bilir nasılsındır :)) kalır kalır gerçi sayı önemli değil ki kaliteli olsun senin olsun :)

Son düzenleme:

Insallh cnm simdi gebelik asiso yaptrdim gitmiskende embriyologla gorustum 13 u de 4 - 5 hucreye ulasmis gelisimleri normal dedi yarin kaliteleri belli olucakmis hadi hayirlisi olmaz olurmuyum uyuyamiyorum geceleri)

oooo yine kaynatmışsınız buraları :) bana da ne bildirim ne msj alıntısı gelmiyo bende şansa geçmiş sayfalara bakıp görüyorum,demek ki bu genel bi problemmiş neyse... yumyumları toplanan arkadaşlar heyecanınızı ben taaaa burdan duyabiliyorum maaşalah bana da dua edin eeee ne de olsa artık anne adayı oldunuz bi adım daha yaklaştınız

Son düzenleme:

Cnm bnm dualarimda hepinizi sayiyorum valla Allah hepimizin yuznu guldursun. Artik bebeklerimzden bahsedelim yahu snn transfer ne zmn olucak cnm

Insallh cnm simdi gebelik asiso yaptrdim gitmiskende embriyologla gorustum 13 u de 4 - 5 hucreye ulasmis gelisimleri normal dedi yarin kaliteleri belli olucakmis hadi hayirlisi olmaz olurmuyum uyuyamiyorum geceleri)

Ohhh maşallah maşallah :) yarın büyük gün desene geçi herşey yolunda eminim iyi haberler alacaksın :)

Ben şikayette bulundum cnm inşallah biran önce düzelir :))

Aminnnn ...
Kim bilir belki yüz yüzede geliriz :))burası o kadar güzel bi ortam ki sanki görüştüğüm tanıştığım arkadaşlarımsınız gibi geliyor :)))

Anladim canim, olsun 10 tane yeterde artar bile

Yaa biz baska bi Topikin kizlari yla bulusuyoruz görusuyoruz hep özel olarakda neden olmasin :)

inşş hayırlısıyla senin için de o güzel günler gelecek canım rabbim bir kapısını kapatırken rahmetiyle diğer kapısını açarmış beklemek sabretmek gerek kuzum bende 5 yıl bekledim çok üzüldüm çekmediğim görmediğim şey kalmamıştı ama işte rabbim ne zaman isterse o zaman olur ancak
inşş bu çektiklerin allahın izniyle son olur gülüm rabbim bi an önce evladına kavuşturur seni

Slm kızlar bende arada yazıyorum çok fazla giremiyorum sizleri takip ediyorum fırsat buldukça bu gün benim test günümdü male sef olumsuz pes etmeyecegiz allaha sıgınacagız sabrını veriyor buna inanın en yakın zamanda tekrar deneyecegiz allah yolunuzu açık etsin bol bol dua edin..

Cnm bnm dualarimda hepinizi sayiyorum valla Allah hepimizin yuznu guldursun. Artik bebeklerimzden bahsedelim yahu snn transfer ne zmn olucak cnm
Allah razı olsun içten duaların için,içten diyorum çünkü yaşamayan anlayamaz,inşallah o günler de gelicek halatla çekiyorum o minik tipsizlerden bahsetmeyi ben daha yolun başında sayılırım,ilk denemem temmuz du negatif oldu,şimdi ikinci için tedavideyim,6 aylık süre vardı şu an yarıyı geçtim çok şükür mart gibi olcak sanırım ben de pek bilmiom ne yalan söliim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…