saol cnm inşallah yolunda gider, bugun gebelık aşısı için gidiyorum öglenden sonra. senın 42 yumurta demişsin
ne kadarı donduruldu peki cnm,
Allah sonuna kadar devam ettirsin bu mutluluğumuzu inş..
:)))) süpersin yaa :))
Gel fıstık gell :)) ben iki gündür pek giremedim aklımda hep burdaydı... naptın cnm nasıl gidiyor iğneler alıştın mı ben çook rahatım valla hap olayını sevdim
42 miiii aaa ilk defa duyyorum maasallah cok yaa. Benimde 21taneydi transferi yaptik ama siddetli ohss olmadim cok hafif. Kac tane dondurulmusun var canim? Kalite hakkinda bilgi verdiler mi?
sağol canım,iyi gidiyor igneler bugun kontrolum vardı yeni geldim eve, hersey yolundaymıs simdilik başka bir tane daha iğne vedi yumurta çatlamasını önleyici persembe son kontrol cumada kıbrıs bakalım artık c.teside kısmetse yumurtalar toplanacak... sen nasılsın nasıl gidiyor bellimi senin ne zaman yapılacagı
1 hafta sonra doktora gidicem bakalım ne dicek çok merak ediyorum inşallah bi sorun çıkmaz
Bende bu aralar kafayı dağıtmak için kendimi hobiye verdim kendi kendime el işiyapıyorum :))
Ama sendeki heycan daha çoktur kıbrısa gidiyorsun hadi hayırlısı gelsin bebişler :) buarada keç tane embriyo transfer edilecek konuştun mu doktorunla
en iyisini yapmıssın el işiyle kafan dagılır bari... kaç tane transfer ediceğini henüz karar vermedik ama 4 tane istemediğimi kesin olarak söyledim oda yumurtaların kalitesine göre ya 3 yada 2 tane transfer yaparız dedi yani gidinc belli olucak
yumyumların bol bol ve en kalitelisinden olur inşallah:))
Ayy keşke biran önce bebiş haberlerimizi alsak cnm da bebiş hakkında konuşsak o günleri iple çekiyorum :))
inşaallah canım inşaallahh Allah hepimizin gönlüne göre versin
Aminnn cnm
Yaaa bana yazılan mesajlar gelmiyor valla şansa bakıyorum beğeniler geliyorda mesaj bildirimi gelmiyor sanırım yine bastım bi yerlere :))
Cnm bnada gelmiyor mesaj alintilari bildisi genel bi sorun var heralde.
Cnm 10 tane cok ii insallh bnmde o kadar kalir geriye. Yarin bilgi vericeklermis
Sende de varsa öyle bi sorun dediğin gibi genel bi sorun var aman sevindim yine yanlış bi yerlere bastım sandım :))
Hadi inşallahhh ben bile heycan yapıyorum seni kim bilir nasılsındır :)) kalır kalır gerçi sayı önemli değil ki kaliteli olsun senin olsun :)
oooo yine kaynatmışsınız buraları :) bana da ne bildirim ne msj alıntısı gelmiyo bende şansa geçmiş sayfalara bakıp görüyorum,demek ki bu genel bi problemmiş neyse... yumyumları toplanan arkadaşlar heyecanınızı ben taaaa burdan duyabiliyorum maaşalahbana da dua edin eeee ne de olsa artık anne adayı oldunuz bi adım daha yaklaştınız
Insallh cnm simdi gebelik asiso yaptrdim gitmiskende embriyologla gorustum 13 u de 4 - 5 hucreye ulasmis gelisimleri normal dediyarin kaliteleri belli olucakmis hadi hayirlisi olmaz olurmuyum uyuyamiyorum geceleri )
oooo yine kaynatmışsınız buraları :) bana da ne bildirim ne msj alıntısı gelmiyo bende şansa geçmiş sayfalara bakıp görüyorum,demek ki bu genel bi problemmiş neyse... yumyumları toplanan arkadaşlar heyecanınızı ben taaaa burdan duyabiliyorum maaşalahbana da dua edin eeee ne de olsa artık anne adayı oldunuz bi adım daha yaklaştınız
Aminnnn ...
Kim bilir belki yüz yüzede geliriz :))burası o kadar güzel bi ortam ki sanki görüştüğüm tanıştığım arkadaşlarımsınız gibi geliyor :)))
Sağol cnm ... 10 tane donmuş var aslında daha çok olurduda iki yöntem denediler kendi kendine döllenmesini beklediler doğal yollarda ama bi işe yaramadı :) üzüldüm ama bunada şükür
Kalite hakkındada sadece doktor iyi dedi o da baya şaşırmıştı :)
Saol cnm tesekkur ediyorum dualarin icin.. Sende saglikla kucagins alrsin insallah..
cok zor bi surec bu eylul ayinda birlikteydik seninle senin bebis bekletmedi senibenim de yasicagim varmis gec olsun da daha guc olmasin insallah
Dun yumurtalar toplanmadan ameliyathanede o kadar duygu yogunlugu yasadim ki aglayarak inasallah bu sonu olur dedim anestezi uzmnnin iki elini sikica tuttum birakmadim bayilana kadar..onlarda saolsun cok moral verdiler ama duam hepimizeydi yasamayan anlamaz bu yazdiklarimi saol cnm iiki varsiniz..
Allah razı olsun içten duaların için,içten diyorum çünkü yaşamayan anlayamaz,inşallah o günler de gelicek halatla çekiyorum o minik tipsizlerden bahsetmeyiCnm bnm dualarimda hepinizi sayiyorum vallaAllah hepimizin yuznu guldursun. Artik bebeklerimzden bahsedelim yahu snn transfer ne zmn olucak cnm
iyi yapmışsın canım, kk sözcümüz seçtim seniBen şikayette bulundum cnm inşallah biran önce düzelir :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?