Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

bana bi de duphalac şurup vermişlerdi günde 3 kere yemeklerden yarım saat önce kullan demişlerdi,sana yazmadılar mı?

yazmadılar cnm gerekirse al dedıler.
ilkinde olmamıştı böyle birşey bende almadım. bol protein ye dedıler, bende yıyoorum o yuzden oldu galıba.
yarın eczaneden alırım saol şeker

Arkadaşlar opudan sonra afedersiniz buyuk tuvalete cikamayan oldumu bende 4 gundur tik yok karnim ohss den degil bu yuzden sisti galiba.hicte basima gelmemişti boyle bişey.sizde de oldumu diye merak ettim

Cnm aynısı bana da olmuştu kayısı yedim suyunu bile içtim bi işe yaramadı bol bol su iç demişti bana süleyman bey ...
Çok normal cnm benimde şiştiğinde bende senin gibi düşünmüştüm tuvaletle alakası yok adettle gidecek şişkinliğin o yüzden sana transfr yapılmadı diyelim sen transfer olmasını istedin hamile kaldığında adet olamadığın için şişkinliği atamıyorsun o yüzden zor oluyor 1 hafta kadar sürer cmm

Duphalac canim ilacin adi yemekten once birer olcek demislerdi ama 1 olcek fazla geldu bana wc den cikamadim bu seferde ben yemekten yarim saat once bi corba kasigi ictim daha sinra sıkıntı cektigimde

bende zeytinyagi ictim bugun kayisi yedim ılık su içtim bi faydasi yok.bende ilaci almaya karar verdim yoksa pat diye patlicam artik gaz bombasi gibiyim resmen.dun gece sanciyla uyandim 2saat uyuyamadim.ilacin adini arkadaslar yazmis canim gec kalmisim

o şurup çok iyi,ayyy ben bi ölçek içtiimde kaç dk vc den çıkamıodum karnımdan gelen sesleri söylememe gerek bile yookk çok fazla rahatlatıyodu,bi ölçek iç yemekten önce faydasını göreceksin anlatmakla bitmez

yapma ya daha bir haftami surecek ay nasil dayanicam bide tuvaletlede alakasi yok demissin ben biraz olsun rahatlarim diye dusunuyodum.ben simdi adet olana kadar boyle şişik şişik gezmeye devammi edicem

yapma ya daha bir haftami surecek ay nasil dayanicam bide tuvaletlede alakasi yok demissin ben biraz olsun rahatlarim diye dusunuyodum.ben simdi adet olana kadar boyle şişik şişik gezmeye devammi edicem

Cnm amacım seni üzmek değildi ama aynı belirtiler bende de oldu benim karnım 7 aylık gibi oldu zayıf olduğum halde ...
İki kere umuta gittim serum taktılar ama işe yaramadı adetle gider dediler ben daha da kötüydüm afedersin mide bulantım da çok oluyordu yerlere atıyordum kendimi rengim bembeyaz olmuştu ama sen benim kadar olmazsın cnm 42 tane tolandığı için ben kötü olmuştum inşallah senin 1 hafta olmadan geçer cnm

olurmu oyle sey canim niyetinin beni uzmek olmadigini biliyorum tecrübelerini benimle paylasiyosun sen daha kotu olmussun.sayende durumumun cok vahim olmadigini anladim.ben o kadar degilim Allaha sukur surubuda kullandim yarari oldu biraz olsun rahatladim.

Bana hiç birşey fayda etmedi ne çektim be :) çok şükür iyi olmana sevindim cnm

Ah canim ne güzel söylemis sin <3
Aslinda dondurulmusun kalmamasina degilde, kalanlarin kalitelerinin iyi olmadigi icin dondurmadiklarina üzüldüm. Yani konularnlarda zaten birinci kalite degil Ve kkalite konusunda malesef yapicak hic bisey yok. Iste arada bir bunlar aklima gelsede, hersey bir sebeb.. olacagi varsa olur, olmiyacaksa en iyisiylede olmaz. Hakkimizda hayirlisi.. 12. Günü ben bekliyemicem amaaa -'-
Senin durumun ne cnm? Kusura bakma tlf dan giriyorum ilk baslari okuyamadim.

1.kalite 3 adet transfer edilip tutmayan ama 2.-3. kalite olup tek transferle gebe kalan çokk var,yani seninde dediğin gibi herşey olacağına varır,Rabbim aratmasın napalım bizim de imtihanımz buymuş,neden 12.günü beklemiycen söyle bakiim benim durumum kısaca, ilk denemem temmuzdaydı ve negatif oldu,şimdi çikolata kistlerimi eritmek için tedavideyim,yaklaşık 20 gün sonra 3aylık geçici menapoz iğnesi vurulucam,mart ortası gibi de bi tüp bebek denemesi daha yapcam,ve bebişimi alcam bu sefer inşallah,senden çok güzel haberler bekliyorum Allahın izniyle

Kizlar bugun transferim var 1 de, bnm icin dua edin .,
Neslis cnm sni merak ediyordm evdemisin dinleniyormusun nasil geciyor? bebekere ii bak annesi olumsuz seyler dusunme hic

Anladim canim insallah 2. Denemende bebeklerini alirsin kucaginaa. Menapoz ignesi cok iyi bisey cok faydali diye biliyorum. Sende sIkinti ne niye kullaniyosun onu?

Yaaa ben 12 gün catlarim su progestan igneler olmasa yine dayancam da kalcalarim mahvoldu. Zaten blastokist koydular yani bir iki gün oncesindende cikmasi lazim hcg.

Kizlar bugun transferim var 1 de, bnm icin dua edin .,
Neslis cnm sni merak ediyordm evdemisin dinleniyormusun nasil geciyor? bebekere ii bak annesi olumsuz seyler dusunme hic

Hadi bakalim hayirlisiyla al bebeklerini gel. Evet canim evdeyim yarin almanyaya dönüyoruz hayirlisiyla.

merhaba arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum pko hastasıyım 1 yıldır bebek için uğraşıyorum ilaçlar iğneler 3 aşılama oldu maalesef olmadı tüp bebeğe karar verdik umut tüp bebekte ulun beyle inş görüşmeye gideceğim benim gibi olupta hamile kalan varmı aranızda umut tüp bebekten ve ulun beyden mennun olan varmı Allah inş bu sefer yüzüme güler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…