Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

canım benim geçmiş olsun Allah sabır versin,ah ahhhh bende temmuz da aldım ilk negatifimi bilmez miyim,ama çok şükür Allaha sığındım kun fe yekun...

Canim Allah sabrimizi versin, imtihan devam ediyor demek.. elden bisey gelmiyor

nesliis ben sana yazmıştım nasılsın ne var ne yok diye görmedin galiba canım,sende takibimdesinnnnn

öyle mii evet canim kusura bakma görmedim. Iyiyim canim biraz yorgunum ve kalcam agriyor ignelerden ama olacak o kadar.
Dün embriyolog aradi, geriye kalan embryolarimizin kalitesini yeterli bulamadik lari icin dondurumamislar
Hayirlisi bakakim.

Bizde Görüşelim valla ne güzel olur ben çok isterim cnm :))

Olur insallah bir gün. Ben türkiye ye geldikce bulusuyorum kizlarla, türkiyedekiler zaten hep görüsebiliyor :)

anladım cnm kimi okuduysam burada ara verıp tedavi süreci gören hepsi ikincide olumlu sonuçlar almışlar. İnşallah senınde beklediğine değicek cnm. zaten az kalmış bu arada moral motivasyon depolayın, bak gör nasıl faydasını görceksin. ben şanslı olduğumuzu düşünüyorum çünkü tedavi için çok doğru bir yerdeyiz.

bende eylülde ilk negatıfımı almıştım cnm 1 ay ara verdım şimdi daha umutluyum. sakın umudunu kaybetme biz sonuna kadar inat edip denemeye devam edicez Allah görüyor çabamızı dualarımızı.. sonunda olacak hiç merak etme kendini de üzme.

canim merkezden aradilar beni senide aramislardir buyuk ihtimalle.benim bebislerin hepsi iyi durumdaymis maşallah. sadece bitanesi biraz geriden geliyomus birazini bugun donduracaklar kalanida 5.gun donduracaklar eger o zamana ulasirlarsa.insallah biseycik olmaz.cok sevindim :))
seninkiler ne durumdaymis

cnm benımkılerden de 1 tanesi geride kalmış elenmiş, 12 ile yola devam ediyoruz inş hepsini 5. gune taşıyacaklar artık elenen olabilirmiş yine ama suan hepsi aynı sevıyedeymiş. Çok şükür.
yarın aramayacaklarmış zaten yarın kontrol olmuyormuş perşembe gunu son durum hk bilgi vericeklermiş. saat 2 de tranferim olucak inşallah sonrada

senın durum da çok iyi maşallah
bı ay sonra karnında olucak düşünsene benımde ıkı gün sonra inşallah bizi hiç bırakmazlar cnm

Maşallahhhhh herşey süper gidiyor 2 gün sonra inci tanelerin karnında olacak :))
Senide bırakacaklarınıda düşünmüyorum çünkü çok iyi bi anne olacaksın ve bebişlerin bunu hissedecek veeee annelerine sıkı sıkı tutunacaklar allahın izniyle

insallah canim benimde transfer olsaydi persembe gunu olacakti oyle dedi.guzel haberler aliriz inşallah senden

cnm inci tanelerin demişsin Allah mı söyletti ikiz mi olucak acep :13: saol cnm inşallah böyle yolunda gider herşey

biliyorum canım görmediğini sitedeki aksaklıklardan dolayı,sadece yanında olduğumu bil istedim,canım benim hiç üzülme benimde dondurulmuşum yok,inşallah gerek te kalmaz dondurma bebişe,tek olsn bizim olsun,Allah yardım etsin

Arkadaşlar opudan sonra afedersiniz buyuk tuvalete cikamayan oldumu bende 4 gundur tik yok karnim ohss den degil bu yuzden sisti galiba.hicte basima gelmemişti boyle bişey.sizde de oldumu diye merak ettim

canım yaa ağzından bal damlıyo,ALLAH razı olsun çok saol,ben de doğru yerde olduğumuzu düşünüyorum,Allah yardım edip sabır versin hepimize bu zorlu ve meşakkatli yolda (amin)

Arkadaşlar opudan sonra afedersiniz buyuk tuvalete cikamayan oldumu bende 4 gundur tik yok karnim ohss den degil bu yuzden sisti galiba.hicte basima gelmemişti boyle bişey.sizde de oldumu diye merak ettim
canım bende zor çıktım opudan sonra bir iki gün,ben aç karnına ılık su ve kuru kayısı yedim faydası oldu bi dene istersen

Son düzenleme:

Ben cnm çok kötü durumdayım, karnımda ağrılar, yumurtalıklarda ağrılar, gece bu yuzden 2 kez afedersin vcye uyanıyorum fenayım
kabız ilacı söylemişti hemşire opu gunu, bende onu arayıp sorcaktım unuttum ismini, ilaç formunu da attım. sendeki form duruyorsa yazarmısın bana cnm sana zahmet

verdiği şurubun adı muhtemelen duphalac tır,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…