Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

" Demek ki gercekten zorlukla beraber kolaylik vardir. Gercekten güclükle beraber kolaylik vardir."

Insirah suresi 5.-6. ayet.

Rabbim isyandan, bize takdir ettigini sorgulamaktan uzak tutsun...

Canim benim 8. Gun kanda belli oldu ama idrar yapma genelde tek cizgi cikiyo bu arada kotu haber progestan bitmiyo canim hamile cikarsan bu hafta 10. Haftam insallah bu hafta bitecek ignelerim zamanla acisina alisiyosun ilk zamanlardaki kadar acimiyo allah yardimcin olsun

Yok canim biliyorum ignelerin bitmedigini ama kanda azda olsa hcg cikarsa niye yaptigimi bilirim en azindan. Ben hic idrar testi yapmadim zaten karsiyim yapmam :)
Benim 4. Transferim zaten canim. Gebelik olustugunda insan progestan ignelerine öyle bir katlaniyorki. Bende 9. Haftada düsük yapmistim malesef. Ama acisi hic hafiflemiyo kii ben mi nazliyim bilmiyorum :)

Cnm kendine iyi bak allahın izniyle gebe kaldığında bizede yardım edersin neler yaptın ne içtin ne yedin vs vs :)))

Cnm kendine iyi bak allahın izniyle gebe kaldığında bizede yardım edersin neler yaptın ne içtin ne yedin vs vs :)))

insallah canim insallah hayirlisi bakalim.. Kürtaj oldugum dönemler o kadar kötüydü ki Allahim kimseye yasatmasin kendime gelemedim cok zordu ve aksiliklerde yasadim..

yanlış yazdım :) bol dua etcem dicektım yaaaa

zaten oyle öyle demissin ya benmi yanlis okuyorum

insallah canim insallah hayirlisi bakalim.. Kürtaj oldugum dönemler o kadar kötüydü ki Allahim kimseye yasatmasin kendime gelemedim cok zordu ve aksiliklerde yasadim..

zaten oyle öyle demissin ya benmi yanlis okuyorum

Bir sonraki sayfaya bak görürsün cnm ne yazdığını hepimizin başına gele bilicek bi durum :)

Amin cnm ... Düşünme artık eskileri bebişini düşün üzme bakim onu kızarım :)

Son düzenleme:
hosgeldin aramiza.ben pkolu degilim ama pkolu olupta hamile kalanlari okudum burda.ben ulun beyin hastasiyim ve memnunum sicak kanli ve guler yuzludur her sorunu yanitlar ben guveniyorum doktoruma.ilk gorusmede icim isinmisti benim.sen ne hissedersin bilmiyorum gorusmen iyi gecer insallah

İNŞ CANIM,ÇİKOLATA KİSTLERİM VAR ERİTMEK İÇİN YAPILACAK.İĞNELER ZOR AMA NE YAPCAZ BEBİŞLERİMİZ OLSUN DA DEĞER İNŞALLAH TEST İŞİNE GELİNCE İDRAR YAPMICAKMIŞSIN ZATEN, BİDE BLAST AŞAMASINDA OLMUŞ TRANSFERİN E YAP O ZAMAN VEE GÜZEL HABERLERİNİ BURDAN PATLAT İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

hoşgeldin aramıza canım,aşılamaya bakma sen çoğu doktora göre maddi manevi eziyet,normal ilişki gibi bişey,bundan sonrası önemli,ulun bey benim de doktorum sağolsun benim gibi kaprisli birinin nazını çekebilio Bende pko yok ama çookkk hamile kalanlar var,bi tanesi de sen ol inşallah,allah yardımcın olsun

Kizlar bugun transferim var 1 de, bnm icin dua edin .,
Neslis cnm sni merak ediyordm evdemisin dinleniyormusun nasil geciyor? bebekere ii bak annesi olumsuz seyler dusunme hic
naptin canim nasil gecti haber bekliyorum senden insallah hersey yolundadir aldinmi bebisleri)

Kizlar hepinize cok ama cok tesekkur edoyorum oncelikle dualariniz icin, ictenliginiz icin !!
Bugun hastnede cok yogunluk vardi o yuzden baya gecikti islem saatim neyseki iyi gecti. Cok sukur cok iyiyim. Iki tane pitircik var icimde! Insallah simsiki tutarlar annelerini hic birakmazlar!!

ya varya nası yazdım onu anlamadım baktım kelimede tuhaflık var hemen değiştim hepinizi takip ediyom benm daha zamanım var mutlu haberler bekliyom
ya yeter canım yaaa valla koptum,dükkanım var esnafım,müşteriye bakamıorum senin yüzünden,saatlerdir ağzım kulaklarımda bu arada belki atlamışsam kusuruma bakma,ama neden zamanın var,tedavide falan mısın sende benim gibi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…