Anladim canim insallah 2. Denemende bebeklerini alirsin kucaginaa. Menapoz ignesi cok iyi bisey cok faydali diye biliyorum. Sende sIkinti ne niye kullaniyosun onu?
Yaaa ben 12 gün catlarimsu progestan igneler olmasa yine dayancam da kalcalarim mahvoldu. Zaten blastokist koydular yani bir iki gün oncesindende cikmasi lazim hcg.
Hadi bakalim hayirlisiyla al bebeklerini gel. Evet canim evdeyim yarin almanyaya dönüyoruz hayirlisiyla.
Canim benim 8. Gun kanda belli oldu ama idrar yapma genelde tek cizgi cikiyo bu arada kotu haber progestan bitmiyo canim hamile cikarsan bu hafta 10. Haftam insallah bu hafta bitecek ignelerim zamanla acisina alisiyosun ilk zamanlardaki kadar acimiyo allah yardimcin olsun
Kizlar bugun transferim var 1 de, bnm icin dua edin .,
Neslis cnm sni merak ediyordm evdemisin dinleniyormusun nasil geciyor? bebekere ii bak annesi olumsuz seyler dusunme hic
Anladim canim insallah 2. Denemende bebeklerini alirsin kucaginaa. Menapoz ignesi cok iyi bisey cok faydali diye biliyorum. Sende sIkinti ne niye kullaniyosun onu?
Yaaa ben 12 gün catlarimsu progestan igneler olmasa yine dayancam da kalcalarim mahvoldu. Zaten blastokist koydular yani bir iki gün oncesindende cikmasi lazim hcg.
Hadi bakalim hayirlisiyla al bebeklerini gel. Evet canim evdeyim yarin almanyaya dönüyoruz hayirlisiyla.
yanlış yazdım :) bol dua etcem dicektım yaaaa
Cnm kendine iyi bak allahın izniyle gebe kaldığında bizede yardım edersin neler yaptın ne içtin ne yedin vs vs :)))
yanlış yazdım :) bol dua etcem dicektım yaaaa
insallah canim insallah hayirlisi bakalim.. Kürtaj oldugum dönemler o kadar kötüydü ki Allahim kimseye yasatmasin kendime gelemedim cok zordu ve aksiliklerde yasadim..
zaten oyle öyle demissin ya benmi yanlis okuyorum
hosgeldin aramiza.ben pkolu degilim ama pkolu olupta hamile kalanlari okudum burda.ben ulun beyin hastasiyim ve memnunum sicak kanli ve guler yuzludur her sorunu yanitlar ben guveniyorum doktoruma.ilk gorusmede icim isinmisti benim.sen ne hissedersin bilmiyorum gorusmen iyi gecer insallahmerhaba arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum pko hastasıyım 1 yıldır bebek için uğraşıyorum ilaçlar iğneler 3 aşılama oldu maalesef olmadı tüp bebeğe karar verdik umut tüp bebekte ulun beyle inş görüşmeye gideceğim benim gibi olupta hamile kalan varmı aranızda umut tüp bebekten ve ulun beyden mennun olan varmı Allah inş bu sefer yüzüme güler.
Bir sonraki sayfaya bak görürsün cnm ne yazdığını hepimizin başına gele bilicek bi durum :)
Amin cnm ... Düşünme artık eskileri bebişini düşün üzme bakim onu kızarım :)
allah iyiliğini versin,ama gülmekten öldüm yaaaayanlış yazdım :) bol dua etcem dicektım yaaaa
geç kaldım yazmak için ama allah yarımcın olsun,dualarımız seninle,al bebişini gel annesiiiiiiikizlar bugun transferim var 1 de, bnm icin dua edin .,
neslis cnm sni merak ediyordm evdemisin dinleniyormusun nasil geciyor? Bebekere ii bak annesi olumsuz seyler dusunme hic
İNŞ CANIM,ÇİKOLATA KİSTLERİM VAR ERİTMEK İÇİN YAPILACAK.İĞNELER ZOR AMA NE YAPCAZ BEBİŞLERİMİZ OLSUN DA DEĞER İNŞALLAHAnladim canim insallah 2. Denemende bebeklerini alirsin kucaginaa. Menapoz ignesi cok iyi bisey cok faydali diye biliyorum. Sende sIkinti ne niye kullaniyosun onu?
hoşgeldin aramıza canım,aşılamaya bakma sen çoğu doktora göre maddi manevi eziyet,normal ilişki gibi bişey,bundan sonrası önemli,ulun bey benim de doktorum sağolsun benim gibi kaprisli birinin nazını çekebiliomerhaba arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum pko hastasıyım 1 yıldır bebek için uğraşıyorum ilaçlar iğneler 3 aşılama oldu maalesef olmadı tüp bebeğe karar verdik umut tüp bebekte ulun beyle inş görüşmeye gideceğim benim gibi olupta hamile kalan varmı aranızda umut tüp bebekten ve ulun beyden mennun olan varmı allah inş bu sefer yüzüme güler.
naptin canim nasil gecti haber bekliyorum senden insallah hersey yolundadir aldinmi bebisleriKizlar bugun transferim var 1 de, bnm icin dua edin .,
Neslis cnm sni merak ediyordm evdemisin dinleniyormusun nasil geciyor? bebekere ii bak annesi olumsuz seyler dusunme hic
allah iyiliğini versin,ama gülmekten öldüm yaaaa
ya varya nası yazdım onu anlamadım baktım kelimede tuhaflık var hemen değiştim hepinizi takip ediyom benm daha zamanım var mutlu haberler bekliyom
ya yeter canım yaaa valla koptum,dükkanım var esnafım,müşteriye bakamıorum senin yüzünden,saatlerdir ağzım kulaklarımdaya varya nası yazdım onu anlamadım baktım kelimede tuhaflık var hemen değiştim hepinizi takip ediyom benm daha zamanım var mutlu haberler bekliyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?