aman da amannnnn ikiz mi gelcek yoksa gıııııııKizlar hepinize cok ama cok tesekkur edoyorum oncelikle dualariniz icin, ictenliginiz icin !!
Bugun hastnede cok yogunluk vardi o yuzden baya gecikti islem saatim neyseki iyi gecti. Cok sukur cok iyiyim. Iki tane pitircik var icimde! Insallah simsiki tutarlar annelerini hic birakmazlar!!
aman da amannnnn ikiz mi gelcek yoksa gıııııııgerçi tek ikiz üçüz vss farketmez,rabbim eli ayağı düzgün hayırlı evlat versinn(amin),ayyyy çok heycanlandım şimdi heee
yasasin sonunda aldin bebisleri :)) insallah birakmazlar annelerini.test gunun ne zamanmisKizlar hepinize cok ama cok tesekkur edoyorum oncelikle dualariniz icin, ictenliginiz icin !!
Bugun hastnede cok yogunluk vardi o yuzden baya gecikti islem saatim neyseki iyi gecti. Cok sukur cok iyiyim. Iki tane pitircik var icimde! Insallah simsiki tutarlar annelerini hic birakmazlar!!
bilmez miyim canım yaaaa,çok güzel heycanlar bunlar,ayy Allahımmmm heycanını da sevincini de daim etsin (amin)Cnm insallah bize de supriz oldu iki tane olmasi..simdi daha da heyecanliyim bi bilsen!
yasasin sonunda aldin bebisleri :)) insallah birakmazlar annelerini.test gunun ne zamanmis
Saol cnm daim olsun ins aminnbilmez miyim canım yaaaa,çok güzel heycanlar bunlar,ayy Allahımmmm heycanını da sevincini de daim etsin (amin)
Cnm insallah bize de supriz oldu iki tane olmasi..simdi daha da heyecanliyim bi bilsen!
İnşallah ikiz olur cnm bende çook istiyorum :))
Acaba senin ikinci denemen diyemi iki tane tarnsfer yapıldı bende istiyorum banada süleyman iki tane inci tanesi transfer yapar mı :))) sen mi istedin yoksa süleyman bey mi karar veriyor cnm
Eet cnm ilk denemede yapmiyorlar hem ikinci denemm olduu icin hemde benim geriye kalanlarin dondurulup dondurulmicagi belli olmadii icin boyle oldu sanirim. Yarin embriyolojiden bilgi alicakmisim
Saol cnm allah hepimize versin insallah! Sen bana inci tanelerin demistin ya bende allah mi soyletti demisttim bak iki tane koydular belki ikisi de tutar
aman da amannnnn ikiz mi gelcek yoksa gıııııııgerçi tek ikiz üçüz vss farketmez,rabbim eli ayağı düzgün hayırlı evlat versinn(amin),ayyyy çok heycanlandım şimdi heee
10 aralik dediler cnm ama o kadar bekleyemem kan icininsallah cnm bnim seninde az kaldi sonu guzel olsun hepimizn ins.
Kizlar hepinize cok ama cok tesekkur edoyorum oncelikle dualariniz icin, ictenliginiz icin !!
canımmm aldın demek bebişlerini rabbim inşş bu sefer nasip eder kuzum can olurlar inşş sanasenin adına çok sevindim inşş pozitif haberlerini de almak nasip olur canım hayırlara vesile olur rabbim bu cuma gecesinin hürmetine bebişlerini sana bağışlar
İNŞ CANIM,ÇİKOLATA KİSTLERİM VAR ERİTMEK İÇİN YAPILACAK.İĞNELER ZOR AMA NE YAPCAZ BEBİŞLERİMİZ OLSUN DA DEĞER İNŞALLAHTEST İŞİNE GELİNCE İDRAR YAPMICAKMIŞSIN ZATEN, BİDE BLAST AŞAMASINDA OLMUŞ TRANSFERİN E YAP O ZAMAN VEE GÜZEL HABERLERİNİ BURDAN PATLAT İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
10 aralik dediler cnm ama o kadar bekleyemem kan icininsallah cnm bnim seninde az kaldi sonu guzel olsun hepimizn ins.
Eet cnm ilk denemede yapmiyorlar hem ikinci denemm olduu icin hemde benim geriye kalanlarin dondurulup dondurulmicagi belli olmadii icin boyle oldu sanirim. Yarin embriyolojiden bilgi alicakmisim
Saol cnm allah hepimize versin insallah! Sen bana inci tanelerin demistin ya bende allah mi soyletti demisttim bak iki tane koydular belki ikisi de tutar
yaa ta 5. aralik kaan bakilcakmis Oho :)
insallah cikolata kistlerinden kurtulur tedavine baslar bebislerini bir an önce kucagina alirsin canim
Hayirli olsun canimm, inanalim ümitli olalim su an tutunmaya calisiyorlardir insallahGeriye kalanlarin dondurup dondurulmayacagi Niye belli diilki? Kalite hakkinda biseyler sordunmu.
bende bekliyemicem Test gunumu benimkide 5 aralik.
ne kadar da sabırsızsınyaa ta 5. aralik kaan bakilcakmis Oho :)
insallah cikolata kistlerinden kurtulur tedavine baslar bebislerini bir an önce kucagina alirsin canim
Hayirli olsun canimm, inanalim ümitli olalim su an tutunmaya calisiyorlardir insallahGeriye kalanlarin dondurup dondurulmayacagi Niye belli diilki? Kalite hakkinda biseyler sordunmu.
bende bekliyemicem Test gunumu benimkide 5 aralik.
cnm nasılsın tedavin nasıl gidiyor ben cumartesi kontrole gidicem transfer tarihi belirlenecek sen neler yaptın
Kizlar hepinize cok ama cok tesekkur edoyorum oncelikle dualariniz icin, ictenliginiz icin !!
arkadaşım hakkında hayırlısı olsun inşallah annelerine sağlıkla tutunsunlar bizde mutlu haberler alalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?