Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

aman da amannnnn ikiz mi gelcek yoksa gııııııı gerçi tek ikiz üçüz vss farketmez,rabbim eli ayağı düzgün hayırlı evlat versinn(amin),ayyyy çok heycanlandım şimdi heee

aman da amannnnn ikiz mi gelcek yoksa gııııııı gerçi tek ikiz üçüz vss farketmez,rabbim eli ayağı düzgün hayırlı evlat versinn(amin),ayyyy çok heycanlandım şimdi heee

Cnm insallah bize de supriz oldu iki tane olmasi..simdi daha da heyecanliyim bi bilsen!

yasasin sonunda aldin bebisleri :)) insallah birakmazlar annelerini.test gunun ne zamanmis

Cnm insallah bize de supriz oldu iki tane olmasi..simdi daha da heyecanliyim bi bilsen!

İnşallah ikiz olur cnm bende çook istiyorum :))
Acaba senin ikinci denemen diyemi iki tane tarnsfer yapıldı bende istiyorum banada süleyman iki tane inci tanesi transfer yapar mı :))) sen mi istedin yoksa süleyman bey mi karar veriyor cnm

Eet cnm ilk denemede yapmiyorlar hem ikinci denemm olduu icin hemde benim geriye kalanlarin dondurulup dondurulmicagi belli olmadii icin boyle oldu sanirim. Yarin embriyolojiden bilgi alicakmisim

Saol cnm allah hepimize versin insallah! Sen bana inci tanelerin demistin ya bende allah mi soyletti demisttim bak iki tane koydular belki ikisi de tutar

Son düzenleme:

İnşallahhhhhhhhhhh cnm inşallahh
Ben bilmiyordum senin iki tane transfer yapılacağını allahmı yazdırdı ne :))

canımmm aldın demek bebişlerini rabbim inşş bu sefer nasip eder kuzum can olurlar inşş sana senin adına çok sevindim inşş pozitif haberlerini de almak nasip olur canım hayırlara vesile olur rabbim bu cuma gecesinin hürmetine bebişlerini sana bağışlar

Amin cnm insallah tutunurlar pitirciklarim gordum ekranda yan yana koydular onlari iki beyaz isik insallah bni birakmazlar saol cnm iyi dileklerin icin

yaa ta 5. aralik kaan bakilcakmis Oho :)
insallah cikolata kistlerinden kurtulur tedavine baslar bebislerini bir an önce kucagina alirsin canim

10 aralik dediler cnm ama o kadar bekleyemem kan icin insallah cnm bnim seninde az kaldi sonu guzel olsun hepimizn ins.

Hayirli olsun canimm, inanalim ümitli olalim su an tutunmaya calisiyorlardir insallah Geriye kalanlarin dondurup dondurulmayacagi Niye belli diilki? Kalite hakkinda biseyler sordunmu.
bende bekliyemicem Test gunumu benimkide 5 aralik.

cnm nasılsın tedavin nasıl gidiyor ben cumartesi kontrole gidicem transfer tarihi belirlenecek sen neler yaptın

Cnm transfer sirasinda anlatildigi icin cok bisi soramadim hepsi 5. Gune gelmis ama daha dondurulacak kadar olgun degillermis bugun. Yarin da bakilip karar verilecekmis. İnsallah birkismi kenarda kalir cnm ;( insallah birlikte seviniriz bu ay once sen sonra ben hadi bakalimm
Var mi agri sizi belirti gibi birseyler sende??? Kacinci gunun bgn? İlk 48 saatte tutunuyorlarmis oyle dediler bgn

ne kadar da sabırsızsın amin canım inşallah,güzel dileklerin için teşekkür ederim

cnm nasılsın tedavin nasıl gidiyor ben cumartesi kontrole gidicem transfer tarihi belirlenecek sen neler yaptın

Çok şükür iyiyim cnm asıl sen nasılsın gelmiyorsun hiç buraya ...
Bende süleyman beye pazartesi gidicem 13 gün sonra gel demişti sanada mı öyle dedi bana çok uzun geldi gelişmeleri merak ediyorum...
Sanırım sende estrofemi 19 kasımda içmeye başlamıştın bende 20 kasımda başladım bakalım senin ne zaman transfer olacak aynı güne denk gelmez ama 1 gün sonrada büyük ihtimal benim olur :)
Bakalım sana ne dicek süleyman bey gelişmeleri bana yazarsan çok mutlu olurum cnm :) inşallah sorunsuz olur

Son düzenleme:

arkadaşım hakkında hayırlısı olsun inşallah annelerine sağlıkla tutunsunlar bizde mutlu haberler alalım

arkadaşım hakkında hayırlısı olsun inşallah annelerine sağlıkla tutunsunlar bizde mutlu haberler alalım

Saol cnm amin insallah hepimiz mutlu haberler verelim insallah! Her daim yuzumuzu gulumseten yavrularimiz olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…